Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Dr. Def
En kamp til glemmebogen. Regner med at holdet går ud og tæsker Sunderland tilbage til nordengland i sidste runde, der skal komme en trodsreaktion og slutte sæsonen ordentlig af.
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Schmitte
@Dr. Def

Self skal man prøve på det, men der er da godt nok nogen der overfør det efter min mening.

Det inkluderer desuden de to kommentatorer, der åbenbart også ved hvad der foregår bag de lukkede døre i Chelsea - Jesper Thygesen er da en kæmpe klaphat af rang.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af Schmitte
Desuden skønt at se Mourinho anerkende fansene ved slut som har kørt på i hele anden halveg - nej Thygesen det var ikke West brom-fans man kunne høre.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af Adellund
Mourinho har altså format når han går ned og hylder tilskuerne. meget kan man sige om ham, men nu har han vundet ENDNU et nationalt mesterskab for en klub. manden går i historiebøgerne for det her.
- Leverkusen siden Ballack (2002) Der findes kun 1 Frisparkslegende (Juninho Pernambucano).
Skrevet af aagaard2
Det er altid let at finde noget at brokke sig over, men ift. aftenens kamp må det trods alt være tilladt. Det var ikke særlig godt altså. Det er da positivt at de unge får spilletid, helt bestemt - det var bare synd at det lige endte med at blive sæsonens vel værste kamp.

Og så har vi der måske forskelligt ift. transfers til store beløber mm. men jeg kan ikke forstå hvorfor man allerede nu har opgivet og ikke skænker et køb til 270 millioner en tanke.

Nå det var ikke godt. Men lad os se den trodsreaktion på søndag.
Skrevet af chrmik
aagaard ...

Mourinho køber en skarp Salah tilbage med Cuadrado som udbetaling - du hørte det først her!
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af Schmitte
@aagaard

Med tanke på at sæsonen er slut konkluderer du at det var den værste kamp?
Må indrømme at jeg kun kan melde mig dybt uenig taget forholdende i betragtning.
Jeg kan da komme på kampen mod Tottenham, hvorunder der stadig var tale om en kamp af betydning og hvor bl.a. defensiven sejlede fuldstændigt.

Ift. Cuadrado kunne det måske ligge mere i at please Remy - det rygtes i hvert fald at man gerne vil prøve på at holde på ham. Ellers så jeg også gerne at man brugte ham.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af KnockOut
skidt kamp, men vi fik jo de unge som vi så gerne vil se ...

Ang den flok "bold bruger!" her i tråden som ikke kan snakke om et emne uden at gå børnehave i det, flot, det skal i alligevel have, jeg ved godt i kun til nøds kan tåle folk med den samme holdning som jer selv, men det her er nu først gang jeg har set så dårlig stil af en flok kævelanter som åbenbart kun vil være en fornuftig part i en debat hvis det lige passer i deres foldbold billede.

Til de andre så køber jeg gerne det argument der hedder pris/løn, men der er reelt ikke nogen af os der ved hvad han skal koste, kommer vel an på hvor meget ballade han får lavet i Man City, kigger men på hvad man får for "300mil" hvis det er det tal som vi lander på (tror jeg dog ikke på) så kan jeg ikke lige se hvor vi kan få den kvalitet til de penge, og skal det være en opgradering til holdet er det vel der op af vi skal kigge, ang hans "formdyk" så hedder det 26 PL kampe og 10 mål + 1oplæg til følge her af og en pass % omkring 88/89% det er godt nok ikke så godt som sidste sæson hvor det var 35 kampe 22 mål og 9 oplæg og en pass % på 90%, men skal vi ikke lige huske det var en ACN som nok har kostet en del.

Jeg er så også godt klar over han ikke har "spillet" så godt som sæsonen før men at gør denne sæson til en dårlig en af slagsen er skudt rimlig meget forbi, jeg syndes også at bruge det augment der hedder han har "toppet" som yter bull crap det kan i ikke vide en skid om han kunne sagtens komme tilbage næste sæson sulten fyld med energi og igen være den bedste CM i PL.

Ang hans plads på holdet er det da meget sort og hvidt at sige han skal afløse enten Matic eller Fabregas eller for den sags skyld Oscar, han kan sagtens bruges som et værktøj lige som så mange andre af Chelseas spiller, top kampe istedet for Ramires eller som aflastning for de 3 nævnte spiller, jeg siger ikke han skal købes til bænken eller start 11 jeg siger han kunne være en del af de 17-19 spiller MOU elsker at bruge, han kan jo i bund og grund erstatte/rotere med alle de 3 uden problemer.

Og kunne vi slippe af med Mikel for lidt penge og evt Ramires så så ville det ikke være så ringe enda.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af 8letters
Fabregas, Messi og Adam Johnson i fængsel
Lampard é Deus
Skrevet af CarefreeCFC
Nu synes jeg tonen bliver en anelse hård.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af CFCHackney
Men det var jo de unges skyld, at vi tabte, Carefree!!!! RLC som den største synder.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Goikoetxea
Så længe Adam Johnson har Stacey Flounders ved sin side, sker der intet med ham !
Wise Men Say...
Skrevet af Geddar , moderator
@Robert

Jeg forstår ikke helt logikken. At tre unge får spilletid (hvor to af dem sammenlagt fik ca. en halv time) er vel underordnet. De kunne de sagtens få selv med Cuadrado fra start. Kampen var som sagt ligegyldig, hvilket flere af de faste startere også viste.

Hvis det bunder i at du bare er træt af at der er en del negativt omkring holdet kan det da godt forklare en modreaktion. Men du kan vel godt se min pointe!?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af 8letters
Så det er kun Fabregas og Messi der ryger i fængsel.

Har sjældent set så arrogant en aktion før. Synes den generelle indstilling var skræmmende. Hvis dette hold skal tage det næste skridt, så skal man bruge alle kampe til at gøre truppen og sig selv bedre. Ikke pisse en kamp væk. Kampe som disse er geniale til at spille enkelte unge ind.

Tror ikke, at denne gruppe af spillere sætter sig på PL de næste mange år. Den her kamp viser, at ærgerrigheden ikke er til stede. Costa var en lodret joke og spiller 100% for sig selv. Hans opførsel virkede til tider ondskabsfuld. Fatter ikke hvad det møgsvin skal i klubben. Der må være noget andet derude.
Lampard é Deus
Skrevet af aagaard2
@Schmitte

Du har naturligvis ret, jeg tog nok resultatet lidt for hårdt i går - det hjalp at sove på det.

Det var en elendig kamp, men som du siger ligegyldig - så derfor naturligvis ikke sæsonens værste, hvor jeg også husker Tottenham og nogle irriterende PSG kampe - når tågen fra en sløj omgang sommerferiebold har lagt sig.

Jeg synes du har fat i noget ift. Remy - det kan meget vel være et rigtigt, men ham ville jeg egentlig også gerne have beholdt på banen. Jeg synes tværtimod ikke at Costa skulle have spillet - så Remy på toppen og Cuadrado på højre siden. For jeg synes netop disse kampe skal bruges på at "please" og "Indspille" de spillere, der ikke har fået så meget spilletid i sæsonen.

Costa bidrog alligevel ikke med andet end ballade og var i det hele taget bare irriterende at følge i går. Så hellere sende ham på ferie og lade ham være klar og sulten til næste sæson.

Men ja, det er også let for den "forslåede" danske Chelsea-fan og sidde og bedømme startopstillinger i retrospektiv. Den tager jeg gerne på mig.
Skrevet af RobertTheRobber
Hvis det bunder i at du bare er træt af at der er en del negativt omkring holdet kan det da godt forklare en modreaktion. Men du kan vel godt se min pointe!?
Det er egentligt meget godt ramt, Geddar. Cuadrado fik endda en halv time, hvilket også er en del. Ligeledes var jeg glad for at se Remy i startopstillingen, så det er ikke ligefrem fordi den højrekantsplads gik "til spilde".

Spørgsmålet er blandt andet, om Mourinho går for meget op i kampen til at skifte et halvt hold ud med reserver, siden Cuadrado ikke starter inde. Jeg ved ikke om det er den professionelle vindermentalitet der spiller ind eller om det er hans respekt for at alle PrL-kampe er lige, selvom WBA heller ikke har noget at spille for.

Vi har i Chelsea de sidste sæsoner sukket efter at se noget egen avl få succesoplevelser på førsteholdet og alene det at RLC starter inde, er en succes i sig selv. At Ake samtidigt får spilletid og Izzy får debut, er jo bare endnu bedre. Set i det lys, er det uendeligt federe at se de 3 få hhv. en plads i startopstillingen, spilletid og debut, end det er at se Cuadrado i halvanden time, frem for en halv.

Jeg kan ikke forsøge så meget mere på at rationalisere tankegangen bag at Cuadrado ikke starter inde, for den er svær at se. Som det sidste jeg kan sige, er det måske fordi Mourinho ikke mener at han vil få nært lige så meget ud af de sidste 2 kampe, som de unge vil. Der er ingen der bliver "spillet ind" de sidste 2 kampe inden sommerferien og integreringen af Cuadrado skal måske hellere ske hen over sommerferien, hvorfor de sidste kampe og sidste minutter måske bedre er brugt på en Remy der har været skadet og ungdomsspillere der skal have blod på tanden.

Jeg ved det ikke, men det var et forsøg på at komme med en forklaring. Håber det giver mening. Jeg er heller ikke så irriteret i dag over den eledinge holdindsats i dag, som jeg var igår.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Geddar , moderator
Mourinhos tilgang til kampen har sikkert spillet ind. Den viste sig dog også at være ret langt fra god. Adskillige af de faste var gået på ferie. Der burde han i min optik være gået mere efter bredden og ungdommen. Og en start til Cuadrado kunne sagtens finde sted samtidg med at de tre fik spilletid.

I denne sæson har Chelsea været forskånet for slemme skadesperioder. Og man har ikke rigtigt mærket behovet for bredden. Det er langt fra givet i vil opleve det samme næste sæson. Og her vil der så være behov for en solid bredde. Læg dertil at det er tænkeligt at et par af breddespillerne fra i år smutter. Måske det bare er mig der er blevet for vant til at se min klub have et stort behov for bredden, men jeg mener alle gratis kampe skal udnyttes bedst muligt til at få bredden og nye spillere (købte eller ungdom) på plads.

Men du kan meget vel have ret i at der rent faktisk er en klar plan for hvordan Cuadrado skal komme tættere på det ønskede niveau, der ikke omfattede kampen i går. Det må vi så se i træningskampene.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af chrmik
Dagens derpå må man vel bare konstatere at det er svært at være top motiveret når man har vundet turneringen uanset hvor meget vi allesammen gerne vil have at vi vinder kampene.

Forhåbentlig kan vi slutte godt af mod Sunderland og der virker til at der er en rimelig chance for at se AC få sin Premier League debut langt om længe, det siger rygterne ihvertfald.

Bedste indtryk fra igår, helt klart RLC som starter og Mourinhos hyldest til den emdrejsende fanskare efterfølgende, dejligt at se!

Griezmann rygterne tager til i styrke, så måske der er noget om snakken.
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af Dr. Def
Ville være fint med debut til AC i en kamp som er "gratis" også lige for at vise ham at man faktisk regner med ham i fremtiden.

Jeg er også stor tilhænger af Griezmann som den store transfer her til sommer. Afsted med Drogba og Remy og ind med Bamford og Griezmann til fronten :)

Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af JCech
Hvorfor Remy? Han er da en super skarp anden angriber at have. Hans scoringsgennemsnit er ganske imponerende, og jeg ville personligt ikke skippe ham afsted, når vi trods alt har en skrøbelig frontmand i Costa.
Thank you, José.
annonce
0