Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jensmoch
Bare fordi statistikken siger at Rooney har scoret 10 mål med hovedet, behøver han jo ikke at være god med hovedet! Eller bare fordi Drogba har scoret 25 mål i Premier League, viser det jo ikke at han er en god angriber!

Og dermed basta - hvis vi spørger Mugesh.

Statistik betyder jo tydeligt intet, og at Lampard er helt i toppen hvad angår mål af midtbanespillere, gennemførte afleveringer, chanceskabende afleveringer og målgivende afleveringer, er jo bare en tilfældighed og fordi han spiller på et godt hold ... Right!

Og ja, indlægget af præget af sarkasme og ironi, da jeg personligt mener at Lampard har været en af de absolut bedste midtbanespillere i Premier League - uagtet hans hyre eller klubstatus.
Skrevet af Mugesh
@Razz
”At Messi ikke er særlig god til at drible eller at Rooney ikke kan score med hovedet ?”

Hvad er din pointe med denne?

@jensmoch
” Bare fordi statistikken siger at Rooney har scoret 10 mål med hovedet, behøver han jo ikke at være god med hovedet! Eller bare fordi Drogba har scoret 25 mål i Premier League, viser det jo ikke at han er en god angriber!”

Jeg har ikke på nogen tidspunkter sagt at Lampard er dårligt til at skabe chancer eller lave afleveringer. Det jeg har skrevet er at JEG synes han nogle gange er for langsom med sin boldomgang og at JEG ikke føler han er god nok til hans status og løn. Jeg forventer måske meget af manden, men det er nu min forventning, at andre har en anden er vel deres sag?

” Og dermed basta - hvis vi spørger Mugesh.”

Jamen jeg takker for din efterspørgsel.

Hvis vi tager dit eksempel og antager at Drogba har scoret færre mål end Rooney med hovedet, så hvis man skal følge nogle af de indlæg, der er skrevet på det seneste, så burde Rooney være bedre end Drogba med hovedet fordi statistikken siger det! Måske mener du også det, men jeg mener så at Drogba er langt bedre end Rooney med hovedet, selvom statistikken siger det modsatte.

” Og ja, indlægget af præget af sarkasme og ironi, da jeg personligt mener at Lampard har været en af de absolut bedste midtbanespillere i Premier League - uagtet hans hyre eller klubstatus.”

Jamen fred være med at han har levet op til dine forventinger.


Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Forza Zola
Hvis man seriøst mener at Lampard har haft en spillemæssig fantastisk sæson så må man enten være inkarneret Lampard fan eller totalt blåøjet. Nu når vi snakker om jeres berømte stats så er der lige en mere til listen. Lampard scoringer i PL totalt 17, men værd at bemærke er at det er på 128 afslutninger de er scoret på inkl straffespark.

Til sammenligning har Fabregas blot brugt 86 forsøg for de 15 mål han har scoret og det er endda på et dårligere hold ;)

Darren Bent er jo heller ikke en bedre angriber eller afslutter end Tevez eller Torres fordi han har scoret flere mål og oven i købet for et dårligere hold.

Og på det så berømte actim index har Anelka lige så mange point som Rooney hvilket vel heller ikke gør ham lige så god osv.....

Hvis ferreira scorer 5 mål i den sidste kamp mod wigan gør det ham jo heller ikke til den mest målfarlig back i PL.

konklusion: Stats er noget man ikke kan komme uden om, men heller ikke noget man kun skal bedømme udfra. For at få det samlede billede af en spillers præstationer over en sæson er der langt flere faktorer som spiller ind.
come on Chelsea
Skrevet af Kemosabe
@Forza Zola

"Hvis man seriøst mener at Lampard har haft en spillemæssig fantastisk sæson så må man enten være inkarneret Lampard fan eller totalt blåøjet."

Er der egentlig andre måder, hvorpå man kan udmærke sig på en fodboldbane, end ´spillemæssigt´? Alle spillere vurderes da ´spillemæssigt´, så jeg forstår ikke hvad du forsøger at antyde med det ord.

Jeg har på intet tidspunkt sagt, at Lampard har haft en ´fantastisk sæson´, så det vil jeg nødigt citeres for. Kig evt tilbage i tråden, hvis du orker det.

Faktisk mener jeg at sidste sæson, hvor han var vores bedste spiller med flere længder, var bedre fra hans side. Det jeg reagerer på er, når han skal gøres til syndebuk for holdets kollektive dyk i form, og folk kræver at han sættes på bænkes til trods for at der vitterligt ingen er til at tage over. Det er klart at han med årene har mistet lidt af sin hurtighed og gennembrudsstyrke, men han leverer jo i den grad stadig varen og hans sæson kan i værste fald betegnes som ´godkendt´.

"Til sammenligning har Fabregas blot brugt 86 forsøg for de 15 mål han har scoret og det er endda på et dårligere hold ;)"

Jeg har da også selv flere gange rost Fabregas for sin fænomenale sæson, og har ingen steder påstået at Lampard har gjort det bedre. Det er kun et par sider siden. Se selv efter.

"Darren Bent er jo heller ikke en bedre angriber eller afslutter end Tevez eller Torres fordi han har scoret flere mål og oven i købet for et dårligere hold."

Faktisk er Bent en udmærket afslutter, og måske lige netop i denne facet bedre end Tevez, men derfor vil jeg da heller ikke mene, at han er en bedre spiller end Tevez og da slet ikke Torres.

Nu har Torres faktisk lavet 18 i 20 kampe (0.9 per kamp i snit), Bent 22 i 33 kampe (0.67 per kamp), Tevez 20 i 27 kampe (0.74 per kamp i snit), så dit eksempel med statistikken er i dette tilfælde dårligt valgt.
Men fordi det er fredag, og fordi jeg er sådan en flink fyr, skal jeg nok føre din sag for dig og finde et langt bedre eksempel:

Anelka har lavet 8 mål i 28 kampe. Er han en dårligere spiller end Darren Bent? Nej, her giver statistikken ihvertfald ikke et fyldestgørende billede.

"Hvis ferreira scorer 5 mål i den sidste kamp mod wigan gør det ham jo heller ikke til den mest målfarlig back i PL. "

Nej næppe, men hvis han havde lavet 5 mål per sæson 5 sæsoner i træk, ville det da være virkelig svært at argumentere for at han ikke var målfarlig. Kan du se hvor jeg vil hen?
Skrevet af Forza Zola
Kan sagtens se hvor du vil hen ;)

Når det er sagt så er der jo netop flere måder at bedømme en spiller på (håber jeg da du er klar over). Man kan gøre det via hans stats og så via hans spillemæssige kvaliteter og nej de hænger ikke altid sammen. Lampard synes jeg har været rigtig skidt kørende i den første halvdel af sæsonen med flere præstationer langt under middel. Det er først de seneste par måneder at han både spillemæssigt samt scoringsmæssigt er begyndt at røre på sig(hvilket jo kun er dejligt)

Hvis ikke de såkaldte stjerner (dyre drenge) på vores hold skal stå til ansvar for når de ikke præstere samt når holdet ikke fungere optimalt hvem skal så? Det er vel næppe dem som ikke er på banen.

Tjah måske var de stats jeg postede ikke verdens bedste, men du forstod pointen (omend de stats er meget tæt på hinanden, men som jeg skrev var det for et bundhold og ikke et tophold som både Tevez og Torres repræsentere, men du nævner ikke noget om det kun det som var minimalt forkert).

Det bedste eksempel jeg umiddelbart kan komme i tanke om mht til en fantastisk statestik er vel Jon Dahl. Gir en krone for den mand, men han har lavet et hav af mål. Gør det ham til danmarks bedste angriber nogensinde? Ikke i min verden.
come on Chelsea
Skrevet af TheBridge
Så der teamnews, Drogba tilbage!

Chelsea are expected to line up in the following 4-3-3 formation:

1 Petr Cech
19 Paulo Ferreira
33 Alex
26 John Terry (c)
18 Yury Zhirkov
20 Deco
12 John Mikel Obi
8 Frank Lampard
10 Joe Cole
11 Didier Drogba
15 Florent Malouda

Substitutes: 40 Hilario, 2 Branislav Ivanovic, 35 Juliano Belletti, 13 Michael Ballack, 21 Salomon Kalou, 23 Daniel Sturridge, 39 Nicolas Anelka.
ChelseaFC
Skrevet af stofferc
Godt nok trættende at høre kommentatorerne snakke om "straffesparket" hele tiden. Ja, Mikel fælder ham, men den eneste grund til at Gabby kan få kontrol med bolden er jo, at han er ved at flå trøjen af Mikel.

Ellers en lidt skidt første halvleg, hvor Villa er tilbage i sin vanlige kompakte form klar til at slå kontra.
-
Skrevet af Mugesh
hold kæft en lorte kamp fra vores side.

har vi overhovedet fem afleveringer i træk?
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Forza Zola
Ja tynd 1. Halveg. Ved ikke om de forventer at mikel skal flytte sig istedet for at dække ham af. Ikke skyggen af straffespark selvom det lignede det til at starte med, godt dommeren stod så godt placeret.
come on Chelsea
Skrevet af stofferc
Det er oplagt at Anelka kunne komme ind til 2. halvleg. Men Drogba og Malouda er vel urørlige, mens JC og Deco vel har været vores bedste i 1. halvleg.
-
Skrevet af Fribytter
Terry mangler da lidt boldøje.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af TheBridge
Tak for kampen! Drogba og Malouda i så vigtige!!!!
ChelseaFC
Skrevet af Forza Zola
klasse........
come on Chelsea
Skrevet af stofferc
Fed måde vi viser klassen til sidst. Vores kontra har været af høj klasse hele sæsonen, og det får vi også vist idag.

Vi spiller dog ikke en specielt imponerende kamp, og det er vel kun de sidste 20 minutter vi sådan rigtig er bedst i kampen. Men okay, Villa kommer vel ikke frem til så mange chancer. Husker kun Milner i starten og så Carew i 2. halvleg.

Malouda synes jeg er oplagt som MOM især med henblik på den sidste del af kampen. Drogba spiller også en god 2. halvleg. Der var ikke så mange tekniske finesser fra hans side idag, men han kæmper virkelig og står som altid det rigtige sted foran kassen.
-
Skrevet af Forza Zola
Synes lige at jeg vil rose Lampard nu hvor jeg har været meget efter ham. Han leverer igen idag en fantastisk arbejdsindsats og at han har overskud til at tage det sidste løb (3-0 målet) og afslutte så køligt er sgu klasse.

Synes også at Kalou og Anelka lavede nogle rigtig fine indhop.....

come on Chelsea
Skrevet af stofferc
Der er vel egentlig lidt et dilemma mht. Drogba og Anelka. Vi har spillet forrygende de sidste 3-4 kampe i et 4-3-3 system hvor både Anelka og Drogba på hver sin måde leverer klassen på toppen. Alternativet er Anelka som en slags fløjspiller, men det holder jo bare ikke.
-
Skrevet af Goikoetxea
O´Neill er bitter, og man forstår ham vel godt?

http://www.teamtalk.com/…er-s-career

Først snydt for et straffe også bliver Terry ikke smidt ud.
Wise Men Say...
Skrevet af Forza Zola
Du har ret Stofferc. Vi spiller langt mere flydende med Anelka som forreste mand, men omvendt laver Drogs så mange kasser at man ikke kan have ham siddende derude. Anleka på kanten virker ikke, så ja noget af et dilemma, skal vi spille flot flydende fodbold hvilket ikke giver plads til Drogba som er verdens bedste target spiller eller skal vi spille med Anelka som er en god holdspiller som har et godt blik for spillet og sine medspillere, men tilgengæld er total uskarp for tiden. Interessant problematik, specielt med henblik på næste sæson og vores indkøbs politik.

Drogba er for langsomt tænkende i selve spillet ude på banen og er ikke særlig god i kombinationsspillet, men tilgengæld har han så mange andre forcer. Men spiller man med en type som ham oppe foran så kan det hurtigt gå udover flowet i ens kombinationsspil.
come on Chelsea
Skrevet af stofferc
@Goikoetxea:

Synes det er tyndt at medierne er så fokuseret på "straffesparket". Hvis Agbonlahor var kommet forbi Mikel og scoret, så havde vi diskuteret hvorfor han kunne få lov til at flå trøjen af Mikel og få et mål ud af det. Havde ikke været rimeligt at belønne det med et straffespark lige meget hvor åbenlyst benspænd der var.
Hvis JT derimod havde fået rødt kort havde det været lige efter bogen.
-
Skrevet af Mugesh
Nu hvor jeg har været efter den gode Lampard vil jeg da gerne rose ham for en kanon aktion for hans mål, kommentatoren sagde at han løb en halv banelængde, det er sgu nice at se også må heller ikke glemme hvor uselvisk Anelka er blevet, hvis det havde Drogba havde han vel hugget til den?

Vinderen har altid ret og 4-3-3 er bare vores system, men hold kæft hvor er det trist at vi ikke kan spille med Anelka og Drogba på samme tid, eller Anelka ikke kan gøre en ok kant. Kunne være spændende at se Anelka og Drogba i en 4-3-3 hvor Anelka får en fri rolle, synes han er så god når han bare får lov til at vandre lidt rundt og trækker forsvaret fra hinanden.

Helt enig med Malouda igen er MOM, han er sgu for nice, han er så direkte i sit spil.

Angående det mulige straffespark, må jeg indrømme, hvis den havde været på en af vores spillere havde jeg også været gal, synes Agbon ikke gøre noget, som ikke sker i hver eneste nærkamp. Mikel bliver bare overmatchet der. Straffe i min verden(uden de blå briller).

Men synes godt nok det var en kedelig kamp fra vores side.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
annonce
0