Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg er egentlig ret sikker på vi godt kan klare os med vores nuværende trup det næste års tid. Måske nogle af vores ungdomsspillere endda vil få chancen noget før og oftere. Det ændrer dog ikke ved, at jeg synes straffen virker urimelig hård.

Det vil måske også hindre os i at hente fremtidens stjerner, såfremt de skulle dukke op.

Jeg er dog ret sikker på vi anker straffen til CAS, nøjagtig som Roma gjorde da de fik en ligende straf på to transfervinduer uden at måtte handle. Roma fik dog nedsat deres straf til et transfervindue. Sagerne er dog ikke helt ens.

Omkring ham Coppell, så har jeg selv spurgt ham i vores tråd, da han sidste gang synes det var sjovt, dog uden noget svar fra hans side. Hvis nu bare det havde været sjovt det han skrev. Det virker jo bare dumsmart.
Chelski er en vane, som jeg nogle gange forfalder til. Andre ikke. Ikke fordi jeg synes det er specielt sjovt, men nu opdager jeg til min overraskelse, at det har en effekt. Det forøger naturligvis fristen til at skrive Chelski igen.

Maarkap, for your information, som jeg har trættet bold.dk med ofte, er det ikke mig selv der har fundet på vendingen om min søn. Jeg husker ikke hvem der gav mig det, men det var fordi jeg igen og igen forsvarede potentialet hos knægten. (jeg synes dumsmart som jeg er, at tiden gav mig ret)

Og så gjorde jeg en dyd ud af vanen. Det kan man lide eller lade være. Men det er forklaringen.

Chelski!
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Chelski er vel ikke specielt russisk, har helt forstået hvorfor det ikke blev Chelskov.. Anyways.

Dommen er naturligvis appelleret, og mon ikke det bare bliver til et transfer vindue vi går glip af? Burde bestemt ikke være noget problem, da der sandsynligvis ikke ville blivet købt nogle spillere, og højest én. African Nations Cup burde kunne overleves. Jeg er stadig fortrøsningsfuld omkring et mesterskab i år!
Bliver spændende at se hvor mange andre sager der dukker op i kølvandet på den om Kakuta. Le Havre skulle allerede være parate til at føre en lignende sag mod Manchester United omkring ungdomsspilleren Paul Pogba. De har med stor interesse fulgt sagen mellem Lens og Chelsea, og siger de kan bevise Manchester United har opført sig lignende.

Nu må man jo forvente, at de holder fast i deres hårde linie, også selvom det koster andre klubber samme straf.
Det var da i det mindste en forklaring.

Nu ser det ud til at United får deres egen sag, ja. Men jeg kan sgu ikke engang tænke den tanke "HA, nu sker det også for jer", for synes simpelthen de har sager er så groteske. Selvfølgelig skal man have en straf for at overtræde reglerne, men synes simpelthen FIFA går over stregen.

Tror ikke at de kan lide egenlsk fodbold. Det virker i hvert fald ikke sådan.

EDIT: Lige udover det, så tror jeg at vi ville klare sådan en periode bedre end United, da vi pt har en skræmmende stærk og bred trup.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
"Tror ikke at de kan lide egenlsk fodbold. Det virker i hvert fald ikke sådan. "

Tja, før du hopper ned i kælderen med sølvpapirshatten, så husk på at lignende domme også har været delt ud til Roma og Sion (så sent som i April). Roma fik dog deres dom halveret ved appel.

Jeg er heller ikke enig i, at vi bedre kan klare to vinduers karantæne end Man Udt. Vel har vi en stærk trup pt, men Ballack og Deco er gamle gutter efterhånden og Ballacks kontrakt løber kun til næste sommer. Lampard stoler jeg på kan holde niveau i flere år endnu, men Ballack og Deco er vi nu tvunget til at satse på indtil januar 2011.

En anden ting er, at det sætter de spillere, der ikke har forhandlet ny kontrakt, og hvis kontrakt løber ud til sommer (Joe Cole og Kalou), i en MEGET stærk forhandlingsposition. Vi kan blive "tvunget" til at forlænge Kalou eftersom vi ikke kan få en erstatning til sommer.

Roma´s blev jo omstødt. Sion´s er stadig igang. Selvfølgelig kan Chelsea og United´s evt straf, også bliver det.
Men jeg er stadig fuld af konspirations teori´er!

Vi har en trup, der har bevist at de kan være med på højeste plan. Hvis Ballack og Deco ikke holder så lang tid, har vi stadig Lampard, Mikel, Essien, Malouda, Joey, Matic, Sinclair, og måske Bellitti der stadig kan dække de pladser.
Vores svageste punkt er nok hvis at Drogs ikke kan holde sig fri fra skader. Han er en type der er svær at erstatte.

"En anden ting er, at det sætter de spillere, der ikke har forhandlet ny kontrakt, og hvis kontrakt løber ud til sommer (Joe Cole og Kalou), i en MEGET stærk forhandlingsposition. Vi kan blive "tvunget" til at forlænge Kalou eftersom vi ikke kan få en erstatning til sommer."

Det har jeg selv været inde på. Skrev det vidst på sidste eller forrige side. Det er lidt noget røv, men så må vi ofre det jo. Sådan er det jo bare når vi sidder i den situation.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Nu har forgæves forsøgt at finde et dansk medie som beskriver hvad det er Chelsea har gjort forkert. Men det ville næsten være for at forvente af den danske sportspresse, at de rent faktisk havde faglig stolthed nok til at beskrive hvad sagen egentligt handler om. (Sportsjounalist må godt nok være et nemt job!)

Så nu spørger jeg her, hvad er det som de har gjort så galt, at det kan udløse en så heftig straf?
Chelsea skrev en kontrakt med Kakuta, uden at Lens vidste det. Derefter krævede de 50 mio for Kakuta, men det ville Kenyon ikke gå med til, og så klagede de til FIFA.
Chelsea FC > Pride of London
Nej problemet er, at Lens havde kontrakt med Kakuta, der på daværende tidspunkt var 16 år. Chelsea skulle angiveligt have opfordret Kakuta til at bryde denne kontrakt med Lens, for at kunne underskrive en ny med Chelsea. På den måde slap Chelsea med at betale uddannelsen af Kakuta og de udgifter han havde i forbindelse med sit kontraktbrud.
annonce