Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af CFCHackney
Problemet er, at når Real kommer og banker på døren til sommer, så hjælper det ikke, hvis Hazard ikke kan sammen med manageren.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af 8letters
Jeg tror ikke, at Mourinho tilføjer mere til holdet end Hazard gør. Det ville være direkte fyringsgrundlag, hvis han smutter på grund af rod i forholdet.

Lewis Baker og Solanke gjorde en god figur i dagens Vitesse kamp. Tror de skal matches i en lidt bedre liga.
Lampard é Deus
Skrevet af RobertTheRobber
Det har du ret i Hackney, men altså, hvis Real kommer til sommer og vil købe Hazard, som på det tidspunkt har 4 år tilbage af sin kontrakt, ser vi muligvis en ny transferrekord taget i betragtning af de sindsyge prisstigninger vi har været vidner til på det seneste og det faktum, at det er "selveste" Real Madrig som vil have Hazard.

Jeg tror dog at Mourinho forlader Chelsea før Hazard gør.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af CFCHackney
Ja, selvfølgelig ville det blive for et absurd beløb, men hvem skal erstatte ham? Vi mangler ikke pengene, og der er ikke nogle oplagte erstsninger, synes jeg ikke i hvert fald.

Jeg tror, og håber, også at Mou vil forlade Chelsea før Eden.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af RobertTheRobber
Vi kan aldrig finde en perfekt erstatning, da Hazard er på et niveau lige under de 2 store, sammen med et par andre spillere. Jeg kan dog komme med 3 mulige "realistiske" erstatninger i Koke, Götze og Reus, selvom de ikke præcist er den samme type eller på samme niveau.

Hvis vi sælger Hazard for Bale-penge eller flere, kan vi komme helskindet ud af den handel med plus på kontoen.

Jeg ønsker dog at Hazard skal blive.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af maarkap
Det jeg har set til Koke, har han været langt fra samme type som Hazard. Er det ikke noget med at Götze ikke finder sig helt til rette på den venstre kant, eller husker jeg helt forkert? Men så kan man selvfølgelig rykke lidt rundt med Willian. Men så syntes jeg også Griezmann kan nævnes.

Jeg håber dog at Hazard bliver. Hvis han skal sælges, skal der godt nok mange penge på bordet!
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af chrmik
Vi er i besiddelse af en af verdens 5 bedste spillere og han har minimum 5-6 år tilbage på toppen - det vil være vanvittigt at lade ham gå uanfægtet om han er på talefod med Mourinho eller ej.

I min optik er der ingen der kan erstatte ham med de kompetencer han har med mindre man tæller Ronaldo med.

Er valget mellem ham og Mourinho, så er Mourinho færdig!
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af SørensenCFC
Ingen spiller er større end klubben. Heller ikke Hazard.
Lampard = Prl midtbane konge S12.
Skrevet af RobertTheRobber
@Maarkap

Du har nok ret i at Koke er et stykke fra at være samme type som Hazard. Götze har haft udfordringer på venstrekanten, men jeg synes efterhånden at han gør det fint på positionen, bl.a. da han lavede assist mod Wolfsburg for en måneds tid siden. Du har også ret i, at kan man nævne Götze, så kan man også Griezmann. Jeg synes dog de andre virker mere en smule mere realistiske, idet Griezmann er stjernen på Spaniens 3. bedste hold, mere end Koke i min optik og Griezmann får massere af spilletid og tillid fra træneren, modsat Götze. I forhold til Reus, tror jeg at incitamentet om mulige trofæer, PrL og penge ligeledes kunne lokke.


@chrmik
I min optik er der ingen der kan erstatte ham med de kompetencer han har med mindre man tæller Ronaldo med.
Hvad kan Hazard, som Messi ikke er bedre til? Det er i hvert fald ikke det defensive.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Hænning
"Hvad kan Hazard, som Messi ikke er bedre til? Det er i hvert fald ikke det defensive."

A´hva?? Er Hazard ikke bedre end Messi defensivt?
KROENKE RAUS!
Skrevet af 8letters
Messi god defensivt?

Han kunne muligvis være det, men for det meste, så går han jo bare, når modstanderen har bolden.
Lampard é Deus
Skrevet af Bosse1983
Nu har ingen vel nogensinde set Messi sætte en tackling, så på den baggrund kan man jo diskutere det. I denne sæson er Hazard heller ikke så god som sidste sæson i det defensive, hvilket Mou vel også har reageret på, men overordnet plejer han nu at være fornuftig med sit bidrag.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Hænning
Det er ingenlunde Hazards spidskompetence og jeg tror egentlig ikke at han nyder at gøre det sure arbejde, sådan overhovedet. Men Messi har vel ikke fulgt med en back på egen banehalvdel siden han fik debut.
KROENKE RAUS!
Skrevet af aagaard2
Jeg vil nu også mene at Hazard er større end Mourinho. Dermed ikke sagt, at han er større end klubben, men det mener jeg heller ikke at nogen har påstået.

Der nævnes netop ikke noget om at Hazard er utilfreds med at sidde på bænken, men at det potentielt kan blive et problem, at han ikke er på talefod med manageren. Hvis Hazard forlader klubben pga. en manager, der nok ikke er den letteste at argumentere overfor, komme på talefod med - så mener jeg ikke at manageren kan tilgives. Og ikke at det har noget med, at Hazard har sat sig over klubben. Men nærmere to egoer der mødes og hvor det stærkeste ego desværre nok vinder på den lange bane, med mindre andre træder til.
Skrevet af Bosse1983
Hazard fremstår nu ikke som et specielt stort ego. Sidste sæson udførte han jo uden muggen, de opgaver som Mou pålagde ham, det uagtet at hans spillertype og en mand med de kvaliteter, oplagt hellere vil have mere offensiv frihed. Når det ikke kørte, var det ofte netop fordi Hazard tog kampen i nakkeskindet, at man gik med et resultat. I denne sæson sejler det meste og Hazard har heller ikke i samme omfang formået at være kampafgørende, selvom han i flere kampe har droppet det defensive ansvar lidt. Mou er kold og kynisk, når folk ignorerer den defensive positionering og når Hazard ikke kan vise til mål og assist som modargument, vil en lettere paranoid Mourinho altid slå ned på det han ser om et oprør mod sine instrukser. Med Matic tog det jo ikke en halv time.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Fribytter
Hazard har dog ikke udviklet sit offensive spil synderligt under Mourinho, og det, tror jeg, betyder en del for Hazard. Og han kan jo skele til en spiller som Willian, der heller ikke har bygget på det offensive under Mourinho. Defensivt og taktisk er begge garanteret blevet bedre, men offensivt har Mourinho ikke formået at få dem til at udvikle sig - endnu.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af CFCHackney
Det er nu ikke helt rigtigt, at Hazard ikke har udviklet sig offensivt under Mou. I sidste sæson blev han langt mere kampafgørende end tidligere, og scorede da også både flere mål, end han tidligere havde gjort. Han tog en stor del af det offensive ansvar, og det synes jeg bestemt tyder på fremgang i det offensive spil.

The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Bosse1983
Relativt til den rolle han havde i Frankrig, er det dog oplagt, at det offensive potentiale er blevet tøjlet, til fordel for Mous tilgang. Potentialet er til at bide skeer med de som kæmper om Ballon d´Or på et offensivt grundlag. På den baggrund er det påfaldende, at han ikke er mere dominerende end Malouda var.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Fribytter
Og så synes jeg også, at det bør tilføjes, at Mourinhos kanter ofte har haft en afgørende rolle i forhold til at afslutte angrebene - han vil hellere have den offensive trussel på kanten end på den offensive midtbane. Derfor var det oplagt, at Hazard i højere grad under Mourinho skulle afslutte angrebene end tidligere - især med salget af Mata. Og imø. var det ret tydeligt, at Hazard ikke manglede meget i forhold til at blive en af de helt store profiler i sin første sæson i PL. Hazard var ikke færdigudviklet, da han kom til CFC (ud over at han måske også lige skulle vænne sig til en ny liga, et nyt land osv), et talent som Hazard vil oftest helt naturligt løfte sit generelle niveau i takt med, at kvaliteten omkring ham og hos de modstandere, han spiller overfor, stiger.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af chrmik
@Robert

Det var tiltænkt en ren kant sammenligning, hvor jeg ser Messi som 10´er eller falsk 9´er ... derfor nævnte jeg Ronaldo.

Selvfølgelig er Hazard ikke på niveau med Messi som er outstanding!
Ronaldo og Messi er fra en anden planet sammenlignet med andre topspillere.

Jeg bifalder bemærkningerne om Hazards evne til at forsvare og at han rent faktisk har udviklet sig under Mourinho - det springende punkt er om han kan få spilleglæden og lysten tilbage for at yde sit maksimale under Mourinho ... den slags halter altid når der er dårlige vibrationer mellem spiller og træner, hvilket der er ganske mange eksempler på.

Jeg gætter på kampene mod Kiev og West Ham kommer til at vise om vi overhovedet er kommet videre efter 3 point mod elendige Aston Villa.

@off topic

Det glæder mig ustyrligt at læse Falcao måske er på vej ud i næste vindue, måske kunne det skabe lidt større fokus på at få hentet et reelt alternativ til Costa.
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
annonce
0