Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mugesh
Mourinho har det bare ikke godt med unge og offensive spillere. Robben, Johnson, Quaresma, Manicini, Santon er andre han har fejlet at bygge videre på.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Geddar , moderator
Hvordan ødelagde Mourinho det for Johnson (der ganske enkelt bare spillede skidt), Robben (der var skadet ganske ofte, og ellers en profil), Santon (der har fået spilletid på et hold, der har bedre alternativer) og Balotelli (der har opført sig alt andet end professionelt og mest af alt har fortjent en fyreseeddel)?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Mugesh
@ Scouse-free

” Og United kan ikke skabe chancer, så jo, i får en lille smule hjælp. ”

Men mon ikke I lige putter en ind i de sidste minutter? Tottenham har jo ikke været i nærheden af ManUs mål.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Cabra
Så det var Mourinho som ødelagde deres talent? Bare det at tale om ødelæggelse, virker helt malplaceret.

Det kan ikke have været andre ting? Fx manglende modenhed, som kunne være tilfældet for den unge sorte mand, og Johnson?

Robbens talent blev da ikke ødelagt, det er da helt uhørt at sige? Skader har ødelagt en del for ham.

Skrevet af Mugesh
Sæsonen før Mourinho kom var Johnson en af holdets bedste og havde fået debut på landsholdet som teenager. Men Mourinho havde fra start ingen tiltro til ham, blandt andet derfor han købte Ferreira. Robben var klasse og blev brugt godt i første sæson, men i anden sæson kom Ballack og Robben blev ofte sorte-per, selvom han var klar. Santon var på vej fremad ind til købet af Mota, så blev Zannetti rykket ned på backpladsen og Santon røg ud i kulden. Balotelli opførte sig jo fint nok under Mancini???

” Robbens talent blev da ikke ødelagt, det er da helt uhørt at sige? Skader har ødelagt en del for ham.”

Robben havde indset at han ikke kunne være sikker på en startplads under Mourinho.

Hvis det ikke havde været for Mourinho, havde vi sikker stadig haft både Robben og Johnson nu, men det er ikke sikkert vi vil have haft de to mesterskaber. Nogen talentudvikler er/har Mourinho aldrig været.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Mugesh
skod, skod og atter skod!
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Cabra
Det sgu svært at give Mourinho skylden for at en ung mand har fået storhedsvanvid og mest alt ligner en patient som ville være guf for Freud.

Under alle omstændigheder, så er din signatur dum. Mourinho har næppe ødelagt nogles talent. Der er så mange andre faktore som kan og har spillet ind.
Skrevet af Mugesh
THE KING IS BACK!
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Mugesh
Muligvis, men det er nu min mening.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af korzika
Det kan da være, at overskriften skal ændres?
Skrevet af JohnLampard
Robben var konsekvent skadet og var absolut ikke sat af til fordel for Ballack. Det er nonsens. Når han var klar var han alle dage fast starter.

Johnson markerede sig gang på gang ved at koste mål. En overgang var det nærmest et mirakel hvis det lykkedes ham ikke at koste et mål.

Så er absolut ikke enig i at Mourinho ødelagde dem.
Skrevet af Mugesh
synes vi skal vente 20min med at give for meget ros til spurs :-)
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Geddar , moderator
"Sæsonen før Mourinho kom var Johnson en af holdets bedste"

Ah den holder vist ikke helt. Som jeg husker det (og som andre Chelsea-fans herinde har bekræftet ved tidligere diskussioner) så udstillede Johnson sine defensive mangler i så høj grad at ambition om instant success ikke kunne hænge sammen med Johnson som førstevalg.

"Robben var klasse og blev brugt godt i første sæson, men i anden sæson kom Ballack og Robben blev ofte sorte-per, selvom han var klar. "

Robben blev hentet af Mourinho, var nøglespiller under Mourinho men var for meget skadet. Der er ikke noget at sige til, at Mourinho ønskede at hente en anden (og tilmed gratis) profil til midtbanen.

"Santon var på vej fremad ind til købet af Mota, så blev Zannetti rykket ned på backpladsen og Santon røg ud i kulden. Balotelli opførte sig jo fint nok under Mancini??? "

Mourinho ønskede at forstærke og omstrukturere en midtbane, der til tider kunne være lidt tandløs. Som ikonet Zanetti spillede var det nu naturligt at Santon skulle ofret. Så snart Zanetti stopper er der jo ingen tvivl om hvem der skal tage over.

"Balotelli opførte sig jo fint nok under Mancini??? "

Knægten har jo under alle omstændigheder ansvar for egen opførsel. Det er naturligvis ikke Mourinhos skyld, at Balotelli har en decideret rådden tilgang til tingene.

Nej, Mourinho er ikke nogen stor talentudvikler, men dine beskyldninger er sgu noget søgte.

https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Mugesh
lorte nani
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Mugesh
” Ah den holder vist ikke helt. Som jeg husker det (og som andre Chelsea-fans herinde har bekræftet ved tidligere diskussioner) så udstillede Johnson sine defensive mangler i så høj grad at ambition om instant success ikke kunne hænge sammen med Johnson som førstevalg.”

Men åbenbart god nok til det engelske landshold?


” Robben blev hentet af Mourinho, var nøglespiller under Mourinho men var for meget skadet. Der er ikke noget at sige til, at Mourinho ønskede at hente en anden (og tilmed gratis) profil til midtbanen.”

NEJ, Robben blev hentet af Arnesen og handlen var bekræftet før Mourinho overtog. Ja han var nøglespiller den første sæson, men siden måtte han varme bænken mere og mere selvom han var klar.

” Knægten har jo under alle omstændigheder ansvar for egen opførsel. Det er naturligvis ikke Mourinhos skyld, at Balotelli har en decideret rådden tilgang til tingene.”

Nej, men man undres sig over at han opføre sig sådan efter Mourinho har overtaget holdet.

” Mourinho ønskede at forstærke og omstrukturere en midtbane, der til tider kunne være lidt tandløs. Som ikonet Zanetti spillede var det nu naturligt at Santon skulle ofret. Så snart Zanetti stopper er der jo ingen tvivl om hvem der skal tage over.”

Det kommer an på hvor længe Mourinho bliver og hvor længe Zanetti bliver ved. Santon kan heller ikke vente flere år.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af JohnLampard
Det siger mere om det engelske landshold end det gør om Johnson. Johnson var så gennemført elendig i langt det meste af hans Chelsea periode.

Nej, det korrekt at Mourinho ikke hentede Robben, men derfor var han alligevel fast starter når han var fit og i form.
Skrevet af Geddar , moderator
Udtagelse til det engelske landshold er ikke altid et kvalitetsstempel. Du husker vel Theo!?

Og min fejl omkring Robben. Idet han var fast mand og nøglefigur i Mourinhos 4-3-3, så holder din påstand stadig ikke. Der er i øvrigt forskel på at være fysisk klar og være oppe i det fornødne gear, hvorfor man må forvente at Robben på trods af at være fit sandsynligvis ikke har set tilstrækkeligt god ud til træning.

Omkring Balotelli, så skal di da være velkommen til at bevæge dig helt ud i de kreative gættelege, men det er nu svært at tage den videre end lidt trækken på smilebåndet, når du ligefrem indikerer det er Mourinhos skyld, at tilgangen er helt i hegnet.

Og Zanetti er pt. 36. Mange år er der nok ikke tilbage i ham.https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Mugesh
Det vil jeg så påstå han ikke var. Robben har selv på et tidspunkt udtalt at han skiftede til Real da han var utilfreds med ikke at få nok spilletid.

Angående Johnson: det er nu lettere at præstere på banen når man ved at man har trænerens tillid, hvilket han havde under Ranieri og fik det under Redknapp. Når man kommer på det engelske landshold som teenager, så har man sgu et talent, men Mourinho havde ikke tilliden og tålmodigheden.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Pibe
Balotelli har alle dage været tosset, om end han under Mancini stod i skyggen af Adriano på det punkt.

Santon har været skadet ca. hele 2010, og Inter ville i øvrigt ikke have haft Verdens bedste defensiv (c) med Santon på venstre back. Desuden var det jo Mourinho, der "breakede" Santon i første omgang.
Skrevet af Mugesh
” Omkring Balotelli, så skal di da være velkommen til at bevæge dig helt ud i de kreative gættelege, men det er nu svært at tage den videre end lidt trækken på smilebåndet, når du ligefrem indikerer det er Mourinhos skyld, at tilgangen er helt i hegnet.”

Jamen smil du bare. Jeg tror bare når Balotelli slipper for Mourinho kommer han i gang igen. Og hvis han gør det, vil jeg da også smile :- )

” Og Zanetti er pt. 36. Mange år er der nok ikke tilbage i ham.”

Det sagde man også om Maldini da han var 36.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
annonce
0