Snak

Mere indhold efter annoncen
Som neutral vil jeg påstå at det ikke kan blive meget mere fornuftigt. Komplet kontrol efter scoringen og man bruger ikke unødige kræfter. Lige som det skal være..


Det kan man selvfølgelig påstå, men derfor behøver man ikke lave dumme boldtab hele tiden. Banen kan selvfølgelig spille ind. Hvis jeg ikke tager helt fejl spilles der på kunstgræs i Moskva?
-
Holy Moses da. :)
@ Donnie

Og så er Yossi jo ultimativt en bedre midtbanespiller, selv om han i mine øjne ikke har ret meget fremtid eller nogensinde bliver en nævneværdig trussel i det offensive.

Marin kan, på en god dag, godt levere noget i det offensive, men rutineret er han ikke, og det er måske også lidt optimistisk at kalde ham en egentlig midtbanespiller.

Men det virker bare lidt pudsigt, at Yossi, der jo ellers virkede på vej ud, pludselig får pænt med kampe, mens nyindkøbet Marin i bedste fald kan snakke Eva Carneiro til at hjælpe med at pille splinterne ud af sin bagdel.

Jeg kan sådan set godt forstå logikken, der jo mere eller mindre matcher brugen af Bertrand som venstre kant, men derfor synes jeg stadigvæk, at valget er lidt fjollet. Og på en dag som i dag, hvor Kazan netop skal frem ad banen og score mål, så kunne Marin måske netop finde pladsen til at bidrage med andet og mere end kreative boldtab.
Generelt meget enig BS. Hvis jeg skal tilføje lidt, så var Marin altså en fantastisk spiller for Werder inden de utallige skader indtraf. Vel et af de største talenter i tysk fodbold. Nu har Muller, Gotze, Reus, Schurlle m.fl. overhalet ham, men Marin har bestemt kvaliteter. Det må være mentalt, at den er gal.

Angående kampen, så sejler Chelsea da fuldstændig på indlæg. Det er skræmmende.
Tja, mon ikke der bare er lukket og slukket på kontoret? Kazan er trods alt stadigvæk tre fra at sende os ud. Elendigt spil til trods, så bør de ikke kunne score tre på ca 20 min.
Skal der ikke mere til at få straffe?
Det må være et af historiens tyndeste straffespark.

Nu mener Bo Henriksen så at vi kommer under pres. Da vi scorede til 1-2 var han overbevist om at vi ville vinde 1-4. Man længtes helt efter Faxe.
come on Chelsea
"Man længtes helt efter Faxe."


Så er det virkelig slemt.

Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
De er HELT væk i Canal9s studie. Men okay, med Erik Rasmussen, Tøffe og Gravgaard, så kan man vel kun forvente vrøvl.
-
Så overraskede Rafa vidst alt og alle med den startopstilling, samt systemet var også mere en 4-3-3, end 4-2-3-1, som han ellers plejer at praktisere. Kampen igennem står vi alt for dybt og overlader alt for meget til Kazan. Det er måske forventet med den opstilling, men forventede på ingen måde vi var så dårlige til at holde på bolden. De største syndere til at smide bolden for let væk, var Lampard og Moses. Og netop Lampard beviste desværre for mig igen i dag, at han lader til at være færdig på højeste niveau. Han har stadig visionerne, som skabte vores første mål(så ikke vores andet mål), men laver alt for mange fejlafleveringer, og uden bold, står han MEGET stille. Han peger mere end han løber, desværre. Han burde være taget ud i stedet for Ramires, hvis det ikke var for kampen om tre dage.

Ake gør det ok, men så heller ikke mere, synes ikke han får vundet særlig meget, men virker til at være ok i pasninger, mens hans boldomgang har brug for lidt træning. Men godkendt kamp alligevel, da han er meget ung og ny.

I forsvaret spiller Luiz en forfærdelig kamp, han blev jo overmatched på alle høje bolde og markeringerne sad slet ikke så tæt som de skulle. Han skal nok takke Cech for, at vi ikke røg ud i dag.

I angrebet får Torres scoret, arbejder stenhårdt, holder fint på bolden, en godkendt indsats. Det samme gælder for Bena, mens Moses dumper, selvom han får scoret. Han træffer alt for ofte forkerte beslutninger og forstår godt, hvis Rafa til tider foretrækker Bena.

MOM synes jeg er Cech, selvom der går tre mål ind på ham.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
annonce