Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af D.B.R. ©
Nu har i bare at holde fokus, og hente 3 point næste søndag.

Tak for kampen iøvrigt.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af stofferc
Æv bæv... ManU slog som forventet Sunderland, så vi skal slå Wigan på søndag. DET MÅ IKKE GLIPPE!
-
Skrevet af MIghtyBlues
Vi får ihvertfald ikke en større chance for at vinde et mesterskab. 3 point mod Wigan er et must, og kunne sikre sig det hjemme i sidste runde er fandme fantastisk !!
Skrevet af Mjød
Men uha hvor spiller vi skidt de 42 minutter jeg ser. Ballack & Florent må tage advarsler efter dårlig teknik, og dumme boldtab, der sender LFC i potentielle farlige kontraer. Men gaven fra SG vender godt nok hele kampen, og så får vi flere muligheder.

Men vigtig sejr. Bare ærgeligt man skal høre på alt det her tuderi. 18 point mod Arsenal, Man U & LFC viser klasse. Nu tager vi en 5-0 sejr over Wigan. SÅ når vi lige akkurat de 100 kasser. Vil være for vildt!
[b]Kaffe hos mormor der blir fest og ballade hele gaden er inviteret skal også ha kage[/b]
Skrevet af Fribytter
Gaven fra Gerrard, og så at Carra var skadet ved jeres anden scoring og derfor ikke kunne følge med Lampard viste sig at være ret afgørende.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Kongen
Tillykke med sejren. Drop nu det med 18 point med de tre tidligere top-4 klubber. Det handler om point-total, ikke obskure mellemregninger, der kun tjener til at underholde pressen.

Har man flest point er det fortjent.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af stofferc
Enig!
-
Skrevet af stofferc
kortlink.dk/skysports/7qsz

God humor at Liverpoolmanden har Chelseas udetrøje på :)
-
Skrevet af TBJ27
Efter at ha slugt min bitterhed mht jeres kamp i dag vil jeg bare sige tillykke med sejren og i bestemt er værdige mester hvis i nu skulle blive det efter sidste runde, men lad os håbe for et brag af en sidste runde med masser af drama i begge kampe!
Manchester United Fc København
Skrevet af Forza Zola
Fantastisk med en sejr idag vil jeg gerne starte med at sige, men ved ikke om jeg er blevet mere eller mindre nervøs før sidste runde efter idag. Nu har alle snakket om at denne kamp ville afgøre mesterskabet, så glipper det nu ville det være temmelig katastrofalt.

Synes iøvrigt at vi gjorde det ok idag specielt i 2.halveg. Første halveg var der nogle underlige sekvenser synes jeg, specielt hvor Malouda 2 gange nærmest stopper op i en kontrafase og det var ved stillingen 0-0.

Kalou var igen forrygende synes jeg og var så giftig når han udfordrede. Sikke en afslutning på sæsonen han har haft. Lampard igen i en fantastisk arbejdspræstation og kroner det med en vigtig kasse. Forsvaret var bund solidt og Drogba og Anelka gjorde det begge også udemærket.

Ville være klasse at slutte med en 5-0 sejr og runde de 100 mål som det første nogensinde, men lad os nu først og fremmest bare vinde tak.

It Aint Over Yet,
come on Chelsea
Skrevet af Mugesh
Ja jeg havde på fornemmelsen at vi ville vinde den her kamp, men efter første 25min var jeg blevet overbevist om at vi kun fik en uafgjort, men så var det min helt SteveG trådte til :- ) og lavede en ”kig væk” aflevering til min anden helt, Drogba, efter dette mål var der vidst ingen tvivl om hvem der vil vinde.

Cech: Sikker kamp.
Invanovic og A. Cole: Ikke lige så god som før deres skader.
JT og Alex: havde styr på indlæggene og var god med bolden.
Ballack: en elendig første halvleg, hvor det var tydeligt at han ikke helt passede ind i den def-midt-rolle, men anden halvleg fik han mere styr på det. Hans boldomgang var til tider for langsomt hvilket gav nogle dumme kontra, men heldigvis, var JT og Alex på toppen i dag.
Lampard: Fortsætter sin opadgående formkurve. Var meget efter ham den første halvdel af sæsonen og jeg troede selv at Frank var en færdig mand, men må nok krybe til korset og indrømme at han har modvist det. Tør slet ikke tænke hvordan sæsonen havde set ud hvis han var kommet i gang noget før.
Malouda: Gjorde det ok, men er nu bedst på en fløj. Hvis def-midten havde været Mikel eller Essien tror jeg vi havde set mere til ham.
Anelka: Hvordan kunne han brænde den??? Ellers var det en meget bevægelig Anelka vi så i dag og det virker til at han har fået en ”fri” kant-rolle, hvilket fungere godt med Drogba.
Drogba: Han vandt vel samtlige hovedstødsdueller han var i nærheden af? Vigtig mand til hjørne både defensivt og offensivt. Kæmpede godt hvilket gav plads til sine hold-kammerater, dog var hans førsteberøringer ikke helt på det niveau de plejer at være.
Kalou: Han er godt i gang med at spille sig til en start 11’eren for Elefanterne til VM. Har aldrig set hvor Mascherano blive tørret så mange gange og så let af den samme spiller, det skal så siges at Mascherano spillede på en uvant plads(han er jo ikke nogen Essien :- )). Super kamp af Kalou så skal han bare holde det over flere kampe i træk så bliver han vigtig for os i fremtiden.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Viallichelsea
Hej alle Chelsea fans

Jeg overvejer at tage til London i weekenden, for at kunne følge mesterskabskampen på nærmeste hånd. Jeg ved dog godt at billetter bliver svære at skaffe, så derfor vil jeg høre de af jer, der har været på Broen, om i har nogle gode råd ang. billetter? Evt. om i kender nogle der kan skaffe dem, eller om det mest fornuftige er at købe dem til overpris igennem et rejseselskab?

Skrevet af MIghtyBlues
Billetter til kampen søndag er komplet umulige at få fat i medmindre du har tænkt dig at bruge enten rigtig mange tusind på at købe dem sort, eller gennem et fodboldrejse selskab. Selv hvis du vælger en af de to løsninger, så kan det alliegevl vise sig at være umuligt.

Men held & lykke
Skrevet af Viallichelsea
Ja, tænkte nok det blev svært at skaffe. Men ved du eller andre, hvor Chelsea fansene holder til ellers, altså pubs og så videre?
Skrevet af Kongen
Harrods og Oxford Street skulle vist være de foretrukne tilholdssteder.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Viallichelsea
okay tak :)
Skrevet af MIghtyBlues
Tror ikke du skal lægge alt for meget i Kongens "hjælp" :o)

Hvis du er derovre, så tag til stadion. Der vil være massere af stemning omkring stadion, og der kan du sagtens finde en bar/pub hvor du kan opleve stemningen.
Skrevet af Viallichelsea
Ja, studsede godt nok over navnene, men tager nok bare til stadion og finder pubs der
Skrevet af averiks
@VialliChelsea

Du kan købe dem på nettet til 275 pund. Men desværre kan man ikke printe billetten ud selv. Den bliver leveret til dit hotel derovre. Men hvis du ikke bor på hotel så kan der aftales et mødested med et af deres bude i london.

http://www.worldticketsh…an_athletic
Chelsea is back again
Skrevet af Viallichelsea
Ja, har også set forskellige tilbud alt fra 1600 til 2400 per billet, men tror bare vi tager over og er omkring stadion, og så forhåbentligt fester med en masse andre glade chelseafans bagefter :)
annonce
0