Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af stofferc
Sikkert sat ind af Oscar, men det lignede et meget billigt straffespark på mit dårlige stream.
-
Skrevet af JCech
Den opdækning er jo ikke engang serie 6 værdig!
Thank you, José.
Skrevet af aagaard2
Det var hurtigt at det kunne vende, nu ligner vi meget mere det Chelsea hold vi har ser ind til nu i denne sæson.
Skrevet af chrmik
Rolig nu, vi er stadig i mere kontrol end tidligere - det vendes nok ikke på 1 kamp desværre.

Kan vi hente fuld høst inden mødet med United kan det blive en fin jul.
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af chrmik
Sådan ...!
Velkommen Hiddink - nu skal vi bare have Hazard igang igen og hente en lille stime som ubesejret.

Kan vi se Mourinho overtage boet efter LvG med nederlaget til Norwich?
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af chrmik
Hvor var det dog et fedt billede af Hiddink, Drogba og Mr. A på tribunen sammen, det skaber sgu lidt ro i mit gamle blå hjerte, der har været sat på store prøver denne sæson
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af Brætmand
Er det rigtigt hvad jeg hører? ..

At Costa blev buhet ud idag? Er der andre der kan give nogle opdates på hvordan fansene reagerede..

Så ikke kampen.
Skrevet af chrmik
@Brætmand

det virkede som om Costa blev buh´et ud og der var flere skilte med sympati erkendelser rettet mod Mourinho - men jeg synes nu endnu een gang fansene viste at de har blåt hjerte hele vejen igennem

Mht. kampen, så var vi i fuld kontrol og havde voldsom stor overvægt i spillet - spillerne var mere frie mentalt virkede det til og mere fokuserede i det defensive spil - hvis man lige ser bort fra Sunderland målet hvor man i Dave´s område tog sig endnu en Leicester lur i markeringen.

Men en lille forløsning vil jeg sige.
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af Bis
Flere spillere blev buhet:
https://twitter.com/liam_twomey/status/678226667094061056

Der var også chants som:
"Where were you, where were you when we were shit"

Fuldt forståeligt.
Skrevet af Brætmand
Tak for info, Chmrik! Fornøjelse.

Dejligt at høre at drengene havde mere kontrol og ro på idag. Jeg så også målene og især ved Pedros mål bliver jeg begejstret. Ikke så meget pga målet, men fordi vi har folk i boksen og får belønning for det. Det kan godt være at indlægget ikke er særlig godt, men det skaber ravage i feltet og netop sådan en tilfældig bold der falder ned til Pedro som sparker den flot ind er det vi har manglet.

Så også Ivans mål og man kunne godt se han prøvede at gejle tilskuerne op efter sit mål.
Samtidig bankede Oscar på Chelsea logoet efter sit mål.

Jeg synes fansene var i deres fulde ret til at vise deres utilfredshed. Det er vigtigt at lade vide at spillerne også har et ansvar her og at ting ikke bare bliver accepteret og tilgivet. Costa virker dog som en færdig spiller i Chelsea, ved mindre Simeone kommer og giver ham kærlighed.

Er rigtig spændt på at se hvordan Guus griber det her an. Får vi Kenedy og Loftus mere at se? Idag var de ikke engang på bænken, men det tager jeg ikke for et tegn for fremtiden.. Det var vel nok bare idag.

Angående Drogba, Guus og Roman, så var det rigtig nok en fornøjelse at se dem side om side. Kunne være fantastisk hvis Drogba kom tilbage som en del af trænerteamet. Er der nogen spillerne lytter til så er det ham. Samtidig er han en rigtig hyggespreder og meget vellidt så det kan vel næsten kun gå godt.


Udover det så melder ZDF at Ancelotti tager til Bayern og Guardiola til City. At vi ikke får Guardiola gør mig ikke så meget. Af fare for at blive svinet til må jeg sige at jeg ikke er så imponeret over hans bedrifter som andre er. Selvfølgelig er det en KÆMPE præstation alt det han har vundet, men det har han også gjort med hold der havde alt i forvejen. Han har jo kun overtaget hold med kæmpe budgetter og stjernespillere på rad og række. Overtager han City viser det jo bare at han ikke kan træne andet end hold der har det hele og bare skal bygges på. Han overtog jo Heynckes hold som spillede fænomenalt og førte det videre. Jeg har ikke set ham træne et hold der ikke i forvejen var et stort hold med masser af stjerner.

Mourinho har dog trods alt vundet med Porto og især Inter som ingen regnede med kunne vinde så meget. Det synes jeg er en større bedrift.

Men lad os antage at det sker og Simeone siger nej til sommer. Kunne man forestille sig at Hiddink får et år mere? Alt efter hvordan det går..
Skrevet af Thorbone
Jeg har fulgt jeres klubtråd et stykke tid, både fordi Chelseas situation har været spændende at følge fra sidelinjen, men også fordi debatniveauet har været ret højt herinde med nogle meget vidende skribenter.

For mig at se var Mourinho fyringen logisk, for selvom han ofte nok har bevist et meget meget højt trænerniveau, så har han også haft en elendig pressehåntering og været en elendig sælger af Chelsea som brand. Hans selvpromoverende stil har skabt klubben flere haters end lovers. (Min påstand, som jeg ikke kan dokumentere)

Med ovenstående som indgangsvinkel, har publimkums reaktioner fra dagens kamp, samt efterfølgende engelske debatforums været nærmest bizar. Et hold der rejser sig efter en trænerfyring og bliver svinet til af en stor gruppe af egne fans. Mange ser dagens sejr som bevis på at spillerne ikke har spillet for klubben, men mod træneren.....det har jeg ligegodt aldrig set før.

At se Hazard, Fabrigas og Costa hængt ud som rotter, i flere debatindlæg og på et stadionbanner, er en utrolig udvikling som ihvertfald jeg, ikke havde set komme. Jeg ved de har spillet som lort, men Hazard var ren verdensklasse og hovedarkitekten bag sidste års mesterskab, og Fabrigas en af de få spillere der på de sociale medier har støttet Mourinho. En meget hård og uforsonlig fankritik af egne spillere, og jeg kan kun spørge mig selv om man mener at Chelsea er i en position hvor der kan hentes ligeværdig erstatning. Hvem kan spille på Hazard niveau, og hvis han findes, kan Chelsea hente ham ?

Selv om mit rationelle jeg ryster på hovedet over disse fanreaktioner, så er der også et eller andet sted stor respekt for disse følelsesstyrede fans, der reagerer hårdt på følelsen af spillere der pisser på deres klub, det er der sgu stil over. Desværre tror jeg de skyder i den forkerte retning, i mine øjne er skurken allerede fyret.
Frem Arsenal Hvis alle meninger er lige gyldige, er alle meninger ligegyldige.
Skrevet af aagaard2
Godt indspark og jeg er helt enig. Jeg forstår godt at fansene har følelserne uden på tøjet, Mourinho betyder uendeligt meget for en meget stor Chelsea fangruppe, så naturligvis er det hårdt for dem at se ham gå.

Jeg må dog erklære mig enig i, at det er helt forkert at det skal gå ud over enkelte spillere. Buh-råb efter Oscar, Ivanovic, Fabregas og Costa da spillernavnene bliver råbt op. Det ekstremt usmagelige banner der hænger Costa, Fabregas og Hazard ud som rotter (lige til en sidebemærkning, så er det da ikke den mest kreative skiltemager der har tegnet det). Og også buhråb overfor Fabregas og Costa da de bliver skiftet ud.

Hvis fansne vil vise deres vrede, så henvend den dog mod direktionen og klubben i stedet for enkelte individer på banen. Desværre er der en stor del af Chelsea fans der er hoppet med på en medieskabt historie om, at der er en rotte i klubben og at spillerne aktivt valgte at spille dårligt for at få Mourinho fyret. Uden nogen form for belæg eller beviser vælger fans og medier så tre hovedmistænkte ud og hænger dem ud på det groveste. Hvis dette fortsætter, så er Hazard formentlig ikke Chelseaspiller om en måneds tid.

Ingen er over klubben, hverken Mourinho eller spillerne. Men lige nu bliver Mourinhos ære sat over alt andet også klubben, for det bliver aldrig i klubbens interesse at miste en spiller af Hazards kaliber pga. konspirationsteorier. Kommer der nogle beviser på et tidspunkt, så er sagen en anden - men lige nu er det jo bare en vandrehistorie der tager alt for meget fart.

Jeg er desuden også enig i at skurken er fyret.
Skrevet af JCech
Jeg er nu langt hen af vejen enig med dig, Thorbone. Kampen i dag har bare været en lose-lose situation, fordi en sejr ville kunne tegne det billede, som netop kan indikere man ikke giver sig 100% for klubben. Der var allerede i dag en mærkbar forbedring, og her tænker jeg ikke bare på, at man slår sølle Sunderland, men at man kører dem fuldstændig over indtil man kommer foran 3-0 og slapper af.

At Hazard hænges ud som en rotte er til at brække sig over. Som Robert korrekt påpeger, har han kæmpet rigtig hårdt for at skabe chancer og for at hjælpe holdet, men hans skade mod Leicester har bare sat en shitstorm i gang, hvor folk æder historien, om han skulle have faket en skade, råt. Jeg synes ikke han kan klandres, udover hans manglende mål, men man kan se han prøver, og det er trods alt temmelig vigtigt. Fabregas har bare været totalt fraværende på alle punkter, hvilket jeg også tror at fansne mistænker ham for at være en af dem, der har ledt oprøret mod Mourinho. Det samme kan siges om Costa.
I sidste ende, så føler fansne at spillerne skider på den største træner i klubbens historie, samtidig med de ikke spiller op til deres bedste og presser ham ud. Ydermere spiller man ikke for trøjen. Jeg siger ikke, at spillerne har haft den indstilling, men jeg tror medierne har været med til at piske en stemning op, som de vrede fans har købt forholdsvis let grundet deres frustration. Og så er det spillerne der får hug.
Thank you, José.
Skrevet af chrmik
@Thorbone

Fint og sagligt indlæg, tak for det.

Jeg er enig i dine betragtninger omkring Mourinho og den måde han har ageret på.
Når man hænger 3 spillere ud som flere grupperinger af CFC har gjort idag er det nok et udtryk for at netop Mourinho havde givet dem håbet tilbage (sidste sæson) om noget der kunne blive rigtig rigtig godt.

Af mange forskellige årsager, som er blevet debatteret herinde, holdt dette ikke stik og sæsonen lignede mere og mere en katastrofe. Som Mr. A. er blevet rygtet citeret for, så turde han ikke vente længere med de resultater og de meget få fremskridt der blev gjort med truppen.

Mourinho har siden den seneste nedsmeltning for 3-4 uger siden lignet et omvandrende slagtilfælde med en påtaget ydmyghed som tydeligvis indikerede at han ikke selv troede på projektet mere.

At dette efterfølgende udløser en shitstorm fra nogle dele af fansene er nok forusigeligt og vi vil nok se hans ansigt båret under kampene af de mest fanatiske i kampene der kommer - men, lykkes det at få stabiliseret holdet vil det også være "glemt" i januar/februar som jeg ser det.

At være fan er følelser, at være fan er at smide intelligensen fra tid til anden og at være fan er at beskytte klubben mod alt udefrakommende med reptilforsvaret i fokus ... netop det er noget de engelske fans virker til at være eksperter i.

Men, når alt kommer til alt er skylden ikke kun Mourinhos - spillerne, ledelsen og klubben har sin store del af ansvaret også ... de har bare ikke været frontfigur i denne farce som primært er kørt gennem pressen, det har Mourinho.
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af CarefreeCFC
"men også fordi debatniveauet har været ret højt herinde med nogle meget vidende skribenter. " Så bare vent til jeg kommer igang.

Hackney - Tjae, lidt :) Jeg er vendt hjem til Danmark igen, for at blive millionær. Det betyder at jeg har lidt mindre tid end da jeg kunne hygge mig på Malta´s strande dagen lang. Og sikke da noget kedeligt vejr i har jer, herhjemme. Den går forresten ud til jer alle sammen.

Er der nogle der kan give et recap af hvad der er sket i tråden de sidste par måneder? Har Kemo fået flere børn?
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Thorbone
Fedt at i tager mit indlæg seriøst, selvom i er i en meget frustrerende periode, og godt ved at jeg hører til i fjendens lejr.
Synes bare at fanreaktionen er meget interessant og jeg mindes ikke nogensinde at have set noget lignende. Det bliver meget spændende at se hvordan i kommer videre herfra.
Frem Arsenal Hvis alle meninger er lige gyldige, er alle meninger ligegyldige.
Skrevet af JCech
Fedt at i tager mit indlæg seriøst, selvom i er i en meget frustrerende periode, og godt ved at jeg hører til i fjendens lejr.
Synes bare at fanreaktionen er meget interessant og jeg mindes ikke nogensinde at have set noget lignende. Det bliver meget spændende at se hvordan i kommer videre herfra

Dit indspark var interessant og godt, så selvfølgelig tages det seriøst. Det skaber jo en god debat.
Jeg tror heller ikke at det sker særligt tit, at en manager med sådan en anseelse i klubregi fyres, men det her var jo en nødvendighed. Det kan dog godt ende temmelig akavet, da fansne næsten utvivlsomt vil være ret misfornøjede over super spil og gode resultater, fordi majoritetens yndlingstræner er fyret, samtidig med der muligvis vil sættes spørgsmålstegn ved bestyrelsen, hvis situationen ikke forbedres. Så vil de fleste nok spørge sig selv, om Mourinho ikke også ville kunne klare det. Det bliver nok ikke ligeså slemt, som da Di Matteo blev fyret, fordi han trods alt blev erstattet af Rafa - Hiddink er ikke just en upopulær skikkelse på Broen.
Thank you, José.
Skrevet af CFCHackney
@Carefree

Det lyder hyggeligt. Jeg skal ikke kunne udtale mig om vejret i DK, da jeg kun nåede at bo der på deltid i 5 måneder.
Men i London har vi haft 13 grader til aften og tørt og ingen vind, så jeg klager ikke!

Hazard har usandt hans prøvelser været i en fight med Mourinho siden fyringen af Eva.

Men at vi hang spillere ud på bannere tidligere, er åndssvagt.

Ivrigt dejligt at se Oscar som 10´er igen. Når han får frieheden, så kan selv SørenKlovn vel ikke klage over ham?
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af chrmik
@Thorbone

Dit indspark var interessant og godt, så selvfølgelig tages det seriøst. Det skaber jo en god debat.

JCech kunne ikke sige det mere rammende - noget en del som kunne lære noget af når man nu hvirvler rundt i de følelses-tunge klubtråde som udefrakommende - så respekt for dit indlæg og kom glad med flere af samme kaliber.

Et lille kuriosum - sjovt nok er der ingen interviews fra spillerside som har ramt verdenspressen endnu, så der kan jo være lagt låg på.

@Hackney

Hvem er Sørenklovn?
Oscar gjorde det super igår og enig, rart at se ham med spilleglæde igen (tror også han har været mentalt ramt af Mou).
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af Rigo
Der har forståeligt nok været en masse fokus på Mourinhos præstationer i indeværende sæson, men når man kigger på hele hans 2 periode i klubben har det faktisk ikke været så imponerende.

I den første sæson underspillede han konstant vores rolle i forhold til mesterskabet, og selvom vi blot endte fire point fra mesterskabet, så var spillet ikke imponerende (dog en klar forbedring med resultaterne ift. Benitez).

Vi endte så godt nok i semifinalen i Champions League, hvilket er en flot præstation, men intet ekstraordinært.

I sidste sæson var holdet fremragende i den første halvdel af sæsonen, hvor alt bare kørte på skinner.. Efter nederlaget til Spurs blev den resterende del af sæsonen dog haltende, og vi kan takke Manchester City for at vi kørte mesterskabet hjem.
Ja, det blev til mange point, men det vaklede gevaldigt.

Denne sæson, ja det behøver vist ingen uddybning...

Jeg har altid været stor fan af Mourinho, men jeg synes ikke han har imponeret i samme grad denne gang som sidst han var i klubben.

Det er desuden trættende som fan, at manden konstant skal skabe drama og ballade. Det var meget sjovt de første par gange, men til sidst bliver det bare ynkeligt.

En del af mig begræder hans afsked, mens en anden del jubler en smule.

Jeg ser dog lys for enden af tunnellen med Hiddink ved roret, men det kræver at der sker noget!

Hazard må ikke sælges, da det ville være en falliterklæring, og han vil være næsten umulig at erstatte.

Costa skal enten præstere eller ud af vagten, og så skal der hentes 1-2 klasseangribere (ikke flere Torres, tak!).

Der går rygter om Jamie Vardy, men med hans alder og korte succes in mente bør han ikke være et emne.

annonce
0