Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af chrmik
@Robert

Apropos forkerte antagelser, så er du helt afsporet.
Jeg er hverken en sut eller lider af mindreværdskomplekser - ej heller ser jeg mig selv som offer andet end det du opfinder på vejen for at gentage dine eskapader - det er åbenbart den stil du ynder.

Jeg hæfter mig kun ved at du ALTID taler ned til andre (herunder undertegnede) ... eller vent, du taler kun ned til dem som ikke gider/kan/vil give dig et skrevet hak i tuden - for dem der gider/kan/vil ved du godt du kommer til kort hos.

Så offer rolle, desværre nej - men jeg har nok bare en lidt anden tilgang til behandlingen af mennesker end du har, hvor respekt for andres holdninger er vigtige for mig

Min mail? hvad skulle den gavne - at du derved får adgang til at svine mig til udenfor dette medie?

Jeg lukker den her og afventer din afsluttende sviner som du plejer, så de andre kan få fred efterfølgende.1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af RobertTheRobber
Jeg hæfter mig kun ved at du ALTID taler ned til andre (herunder undertegnede) ... eller vent, du taler kun ned til dem som ikke gider/kan/vil give dig et skrevet hak i tuden - for dem der gider/kan/vil ved du godt du kommer til kort hos.
Jep, altid, det er ikke en snæversynet tilgang. Jeg mangler at komme til kort med nogen endnu, men jeg vil med sikkerhed håndtere det bedre end dig, selvom du har rutinen.
Min mail? hvad skulle den gavne - at du derved får adgang til at svine mig til udenfor dette medie?
Hahaha, ja, for dette er en envejstilsvining. Igen den offerrolle, ganske patetisk. Jeg tror dog alligevel, at de fleste vil vinde på det, at når vi skaber os, kan vi tage den ude for tråden.
Jeg lukker den her og afventer din afsluttende sviner som du plejer, så de andre kan få fred efterfølgende.
Er dit niveau virkeligt ikke højere, end du skal slutte af med sådan slags selvophelligelse, hvor du tror at du har vundet, hvis jeg svarer? Come on... Stram op. Uheldigt for dig, at du har frarøvet dig selv muligheden for at svare.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Brætmand
Shit.. Hvordan kunne det udvikle sig til et så personligt emne, drenge?

Lad os bande og svovle sammen over Chelseas dårlige spil istedet for.
Skrevet af chrmik
@Hackney

Nej det gør jeg ikke, men jeg ville gerne sidde med oplevelsen, at ledelsen i det mindste forsøgte at få os ud af dødvandet - et offensivt indkøb eller all-in på en central midtbanespiller (den sidste er nok alt for dyr) ... men jeg synes i det mindste at man skulle sende et signal til de øvrige spillere at rammer de ikke niveau, så er det på bænken eller helt ud.

Jeg er udmærket godt klar over at der ikke kommer et Stones indkøb eller lignende (fordi de ikke vil sælge), men mindre kan også gøre det.

Der er 14 dage tilbage af vinduet og indtil videre har vi status quo i truppen, vi har endda fået Falcao tilbage og ærligt, så er jeg bekymret for udviklingen når man ser de øvrige bundhold vinde point minimum hver 2. uge (Villa undtaget) ... alle ved hvad der kan ske hvis vi stadig er i nærheden af stregen med 5-6 runder tilbage

@Brætmand

Enig ...
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af CFCHackney
Jamen HVEM vil du have ind af offensive spillere? Teixeira og Pato er vel de eneste der måske kan hentes i dette vindue. Derudover skal vi have en ny træner til sommer, som ikke er signet endnu, og derfor kan vedkommende ikke få indflydelse på vores ageren på markedet. Det er da bedre at vente i stedet for at hente flere klatspillere i januar.

Selvølgelig skal vi ikke spendere store summer i januar vinduet.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Black Spider
Jeg råber af chrmik, hvad der er ækvivalent til en potteplante, eller dørkam, om man vil.

Som sagt, Robert, det er sgu ikke fordi du har ret meget at lade Chrmik høre for, hvad angår den skingre tone.

Og helt ærligt, hvis du vil til at snakke mandlighed, så er det da ikke skide macho at skrive lort på bold.dk, synes du? Faktisk er det sådan lidt tøse-tudende, et eller andet sted. Rigtige mænd ville være alt for tykhudede til at gide at bytte fornærmelser. :)

Hvad angår indlægget den 13, så så jeg den lige op til kampen og ville ikke til at smide et svar ind midt i en kamp. Og der var jo heller ikke så meget uenighed tilbage.

Men siden du gerne vil have et svar...

Det er rigtigt, at det var en meget gang disciplineret fodbold vi så, måske fordi Mourinho havde på fornemmelsen at der ville komme en nedtur.

Det var meget disciplineret, og disciplineret fodbold betyder normalt færre mål, for og imod. Det gjorde det også for os. Dermed også færre muligheder for at Ivan kom på alt for glat is, hvilket førte til mindre Bambi. Derfor så han stadigvæk relativt okay ud i andet halvår, men der var i mine øjne rigeligt med røde lamper.

I år er meget af disciplinen så forsvundet, Cesc hjælper ikke ret meget, og så er der absolut intet til at skjule de mangler, som Ivan nu engang har. Og det gør ondt at se på. Det er selvfølgelig ikke "kun" Ivans skyld, men han gør bare ikke forsvaret bedre, og han bidrager i mine øjne også kun i begrænset omfang til offensiven. Dog havde han to assists i to kampe før i dag, så det får jo selvfølgelig min påstand til at se lidt forhastet ud.

Jeg synes til gengæld, at hvis Ivanovic har været så elendig som mange gerne vil gøre ham til, var det ikke gået så godt.

Nu vil mange jo også gerne gøre ham ringere end en hybrid af Khalid B og Boswinger, hvilket jo trods alt er at stramme skruen. Men er det egentlig afgørende, helt præcist hvor ringe, han har været? Uanset om han har været til 3, 5, 6 eller måske 7, så har han ikke været i nærheden af 10 eller 9 med pil op, og det er vel trods alt det niveau, vi skal sigte på?

Det er for nemt at kalde ham dårlig, uden at skulle tage hensyn til, at han ikke bliver beskyttet som han gjorde før i tiden. Den gang han blev beskyttet, når midtbanen netop havde den energi og de opgaver som hjalp ham, var han, i mine øjne, en fin back.

Men kan vi nøjes med en back, som ser fin ud, når samtlige folk omkring ham beskytter ham, men som fuldstændigt falder igennem, når vi bliver pressede af dårlig form? Er det i øvrigt ikke også netop problemet med Cesc? Han er glimrende, når andre kan dække hans defensive opgaver, og han bare kan give den gas som spilskaber fra midtbanen, men når de andre skal bruge hjælp, så melder han sig fuldstændigt ud af kampen. Er det godt nok?

I mine øjne, nej.

Men dette gør ham ikke elendig, og ej heller gør det ham til synderen i forsvaret, når hverken Terry eller Cahill, og til dels Azpilicueta, har leveret som man kan forvente. Det gælder desuden hele ´15 i mine øjne.

Jeg er sådan set enig. Det er jo ikke Ivans skyld, at Terry skal bruge barnepige eller at Azpi begynde at se helt menneskelig ud. Tilsvarende når Zouma går fejl af bolde eller falder i søvn. Det er jo ikke fordi vi har et bolværk, som udelukkende bliver saboteret af Gale Ivan.

Men omvendt løfter Ivan heller ikke rigtigt niveauet, og jeg har helt ærligt svært ved at se os bygge et stabilt forsvar i kombination med andet end kontra-fodbold, hvis Ivan skal være back.

Til gengæld bliver han ikke bakket op af midtbanen som han burde, som eksempelvis med Ramires mod United. Jeg mindes bestemt heller ikke, at han blev løbet over i sådan en grad i foråret.

Jeg er helt enig. Det var mindre slemt, men problemet var der. Der var en skrift på væggen, som burde være blevet taget til efterretning, men som i stedet fuldstændigt blev ignoreret, for nu vandt vi jo mesterskabet og vi havde et stabilt forsvar og Ivan scorede 6-7 mål. Altså måtte han jo have været god.

Indlæg kan være meget forskelligt, men bare det at have forudseenhed og præcisionen til at ramme spillernes løbebaner (uanset om en modspiller clearer den) og timningen er dele, som Rahman (samt Ivanovic) mangler i særdeleshed.

Jeg er ikke uenig, men du kan jo heller ikke ramme løbebanen medmindre du kender spilleren. Pointen er dog stadigvæk, at vi generelt skal satse på noget andet end indlæg fra kanten, hvis vi gerne vi skabe gode chancer.

Altså må evnen til at slå indlæg være mindre afgørende. At Ivan så elsker at sparke bolde efter modspillerne er i mine øjne blot endnu en grund til, at vi skal have en anden type back.

Det er dog stadig uretfærdigt at svine Ivanovic til på den måde, da det ikke kan være hans skyld at

Hvis Ivan var lidt bedre, så skulle han ikke bruge babysitter, og så kunne andre folk bruge energien på at beskytte fx Cesc. Hvis Ivan var en del bedre, så kunne han endda klare sit job og samtidigt også hjælpe med at beskytte Cesc. I stedet er Ivan et af hængepartierne, som kræver fokus fra resten af holdet.

Men ultimativt er det ret ligegyldigt, hvem der er skyld i hvad. Det afgørende er, at vi skal have fundet og udskiftet de svage led, og der er det svært at komme udenom, at Ivan er blandt kandidaterne.

At sige, som Chrmik eksempelvis, at Ivanovic er den primære årsag til at forsvaret sejler (og at Courtois har manglet), er vel forkert når det f.eks. også skyldes Fabregas´ manglende evne til at tackle.

Jeg synes, der er mange årsager til, at vores forsvar har sejlet. Jeg vil ikke sige, at Ivan har været "den primære", men han har været en af dem. Det samme har Cesc, Matic, Ramires, til dels Mikel, Terry, Cahill, Zouma, til dels Azpi, til dels Hazard, og selvfølgelig Mourinho og i nogen grad også klubbens ledelse.

Skulle jeg fremhæve en "primær" årsag, så ville jeg vel nok egentlig pege på Mou. Det er ham, der sætter holdet og taktikken, og det er ham, der har det primære ansvar for at vurdere, hvilken stand spillermaterialet er i. Det var ham, der valgte en super-holistisk tilgang hvor alle skal kompensere for alle, og som fuldstændigt kollapser hvis ikke alting er perfekt synkroniseret. Det er dårligt ingeniørarbejde at konstruere en maskine, der nærmest kun kan fungere i teorien, og som ikke har nogen sikkerhedsmarginaler.

Så ja, jeg er egentlig også uenig med Chrmik, men jeg har ikke set noget formål i at tage den diskussion, for dybest set er jeg enig med ham i, at Ivan har været dårlig og at Ivan skal videre.

Igen, hvis Ivanovic forlængelse betyder, at vi netop ikke går ud og forstærker os på hans position, er jeg enig i, at en forlængelse er en dårlig idé. Men siden at han kun får et år, og at han forhåbentligt, kun bliver rotationsspiller, kan jeg se det fornuftige i forlængelsen, for jeg mener ikke det, når vi nøgterne snakker dette scenarie, er at gå på kompromis med kvaliteten, da jeg ikke mener han er så elendig som nogle vil gøre ham til.

Jeg mener, at vi skal have Azpi tilbage i højre side, og så skal vi have en naturlig venstre back. Det tror jeg ikke kommer til at ske, så længe vi holder fast i den illusion, at Ivan stadigvæk er god nok, og det tror jeg vi gør, hvis vi giver Ivan en potentielt to-årig kontrakt. Altså er jeg ikke enig.

Jeg tror jeg forventer mig for meget af sommerpausen til

Hvad får dig til at forvente ret meget af sommerpausen? Godt nok har vi ikke nogen Jose til at være underlig, men vi har omvendt heller ikke nogen manager, og vi så jo at selv Jose valgte at holde fast i en masse dårlige løsninger i sit første vindue. Dertil har verden jo ændret sig, og vi har ikke længere samme relative fordel hvad angår spillerindkøb. Barca, City, United, Bayern og PSG har flere penge end vi har, og Arsenal har i det store og hele lige så mange penge plus CL.

Altså har jeg lidt svært ved at se, hvad det er for nogle gigantiske kaniner, der faktisk skulle komme i sommervinduet. Man kan selvfølgelig håbe, men i praksis skal der vel en Pep til, for at vi ligefrem revolutionerer truppen.
Skrevet af chrmik
@Hackney

Teixeira, hentede man ham havde ledelsen i det mindste sendt et signal.

Og selvfølgelig skal vi ikke sprænge banken i januar vinduet - men noget skal der ske, hvad søren ville der ske hvis det utænkelige skete? ... alle øvrige hold omkring os forstærker sig, senest Newcastle og jeg er ked af at være party killer - men igen, ligger vi hvor vi ligger 5-6 runder før slut så kan alt ske og vores spillere er ikke vant til nedryknings-kampe og den nerve der kan være i dem (det er en disciplin for sig selv).

Udfordringen som jeg ser det

Courtois (+)
Ivan (-)
Zouma (+)
Terry (+/-)
Cahill (+)
Dave (+)
Willian (+)
Matic (+/-)
Mikel (-)
Fabregas (+/-)
Pedro (-)
Hazard (++)
Ramires (+/-)
Oscar (+/-)
Costa (+)
Remy (-)
Falcao (- - -)
Kenedy (+)
RLC (+)
Begovic (+)
Baba (+/-)
Traore (+/-)
Papy (-)

+ = beholdes nu/senere
+/- = bør kigges på nu/senere
- = bør udskiftes nu/senere

Jeg mener at vi sagtens kunne kigge på markedet af og mulighederne indenfor positionerne 6/8/10 på nuværende tidspunkt - om ikke andet så for at skabe ærgerrighed

Positionerne 4/5 bør forstærkes til sommer med start 11´er spillere.

1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af Black Spider
men jeg ville gerne sidde med oplevelsen, at ledelsen i det mindste forsøgte at få os ud af dødvandet - et offensivt indkøb eller all-in på en central midtbanespiller (den sidste er nok alt for dyr) ... men jeg synes i det mindste at man skulle sende et signal til de øvrige spillere at rammer de ikke niveau, så er det på bænken eller helt ud.

Skidt med offensive indkøb. Jeg så gerne et par offensive salg.

Egentlig synes jeg, at Kenedy og Willi begynder at se helt anstændigt ud. Spark Pedro til helvede og så kan vi glæde os til, at Haz også kommer tilbage. Det burde være nok. Oscar ligner også en spiller, der så småt vil andet og mere end at være skraldemand .

Det er selvfølgelig et problem, at vi mangler folk på toppen, men hvis Remy er klar igen og vi samtidigt tør bruge Traore, så kan jeg ikke se noget problem. Vi skal bare have dovendyret Falcao sparket ud af førsteholdet.

Midtbanen og forsvaret er de to steder, vi i mine øjne har et problem.
Skrevet af vincevega
@Hackney

I lige måde!

Det må man sige. Begge vores hold har noget der skal arbejdes på, men det hindrer dem heldigvis ikke i at spille nogle vanvidskampe imod hinanden. Sikke en rutchebanetur!
Skrevet af Brætmand
Hvordan gjorde Kenedy det efter han kom ind?
Skrevet af CFCHackney
Teixeira, hentede man ham havde ledelsen i det mindste sendt et signal.


Og hvad hvis klubben ikke ser ham som værende 1. prioritet? Skal han så bare sendes videre til sommer igen? Cuad og Salah er vist fine eksempler herpå.

Og vi rykker ikke ned, så kan du ikke lægge dine hysteriske udbrud lidt på hylden, om ikke andet bare for en stund. Willian, Pedro, Oscar, Costa, Remy, Kenedy, Traoré og Hazard bør kunne få os igennem sæsonen, så kan vi altid evaluere til sommer.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af chrmik
@BS

Jeg er meget enig om den primære udfordring, mit kendskab til spillere der kan hentes nu på de positioner i forsvaret og rent faktisk kan gøre en forskel er dog begrænset.

Vi har i den grad brug for mærkbar forstærkning på den centrale midtbane. Jeg læste et rygte om Tony Kros, men han er vel mere offensiv betonet som jeg kender ham - ser ikke Reals kampe, men han var fandme god for Bayern.

Enig omkring Pedro og Falcao - hold nu kæft en røvfuld løn kroner der bruges på de to blålys og vi mangler i den grad Hazard tilbage!

Når ret skal være ret, synes jeg faktisk Fabregas var ret god i 2. halvleg
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af chrmik
@Hackney

Jeg ville gerne udfordre den med hysterisk, men jeg tror tråden har fået nok.
Skidt ordvalg dog.

Men hvis du lover at vi ikke rykker ned, så skal jeg undlade at omtale det for en stund.

Og nej, vi skal selvfølgelig ikke lave indkøb som Cuadrado og Salah - det var rene fiaskoer, men der findes altså stadig spillerhandler derude som kan forstærke alene ved den egenskab, at det skabe ny dynamik.

Og nej, jeg mener ikke Papy handler!
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af Black Spider
@ Chrmik

Det var dog en pokkers masse vertikal plads, du brugte på at udtrykke din vurdering til næste sæson.

Ja:
Courtois, Zouma, Cahill, Azpi, Willi, Haz, Costa, Kenedy, Begovic og RLC

Måske:
Terry, Matic, Cesc, Rami, Oscar, Baba, Traore

Nej:
Ivan, Mikel, Pedro, Remy, Falcao, Papy


Jeg er selvfølgelig ikke helt enig. Oscar har pudsigt nok været med stort set hver gang, vores offensiv har fungeret godt, og når vi spiller uden ham, så har vores offensiv fungeret dårligt. Kald det overtro, men jeg foretrækker god offensiv frem for dårlig offensiv.

Rami skal ud. Det sker næppe. men man kan håbe alligevel. Matic bør efterhånden komme samme vej. Han startede fantastisk, men han har været elendig siden nærdødsoplevelsen mod Burnley, og vi kan ikke blive ved med at vente.

Edit: Men derudover er jeg faktisk enig. Terry og Cahill er ikke gode nok, men jeg tror ikke, vi i praksis bare kan skubbe dem ud uden at miste den mentale rygrad på holdet. Remy er et okay andetvalg, men han presser ikke Costa og han bliver skadet af bare at rende rundt til træning. Og Mikel fortjener fast spilletid på et niveau, hvor folk ikke bare løber fra ham eller spiller omkring ham.
Skrevet af chrmik
@Brætmand

Jeg synes han gjorde det fint, han er stadigvæk lidt flagrende i sit spil og dribler ind i blindgyder - men han er pågående, energisk, tør drible og har speed - I like that!
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af Black Spider
Hvordan gjorde Kenedy det efter han kom ind?

Ganske glimrende. Ikke en 10/10 præstation, men han var i bevægelse, han angreb, og han slap bolden fornuftigt. Spillet fungerer meget bedre når han er på banen i stedet for Pedro, der virker til at forsøge at kompensere for mange år i skyggen af Messis driblinger.
Skrevet af chrmik
@BS

Det var dog en pokkers masse vertikal plads, du brugte på at udtrykke din vurdering til næste sæson.
Ha ha ... ja, jeg kan se det kan minimeres ret kraftigt.

Jeg er selvfølgelig ikke helt enig. Oscar har pudsigt nok været med stort set hver gang, vores offensiv har fungeret godt, og når vi spiller uden ham, så har vores offensiv fungeret dårligt. Kald det overtro, men jeg foretrækker god offensiv frem for dårlig offensiv
.

Jeg medgiver at når Oscar rammer kampene, så er han fandme god for holdet - han virker dog stadig som en ekstrem humør spiller og er nok aldrig helt kommet sig over at han bliver hevet ud og ind på holdet. Han ville med garanti shine på et hold, hvor han spillede fast hver eneste gang. Spørgsmålet er om løbet er kørt for ham i Chelsea?

Rami skal ud. Det sker næppe. men man kan håbe alligevel. Matic bør efterhånden komme samme vej. Han startede fantastisk, men han har været elendig siden nærdødsoplevelsen mod Burnley, og vi kan ikke blive ved med at vente.

det optimale ville være at sælge Ramires og hente en hylde 1 spiller til 6´er rollen og hvis rygterne engang imellem taler sandt så burde han være skudt af til Juventus for længe siden. Omvendt er Ramires en fantastisk indskifter som kan udfylde ekstremt mange pladser så længe han ikke skal kreere men kun erobre

Matic forstår jeg ganske enkelt ikke - han er gået fra ren verdensklasse til en anonym breddespiller på en halvsæson? ... det giver sgu ingen mening
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af ENGOLE
Andre herinde der følger Chelsea Vol. 2 i den hollandske liga?

Tvivler stærkt på at en knægt som Solanke på nogen måde kan udvikle sig under den type fodbold som de spiller i Vitesse. Ren Tju-Bang fodbold, hvor sammenspillet mellem holdet stopper så snart de kommer op på den sidste tredjedel af banen - SAMTLIGE offensive midtbanespillere (sjovt nok med Brown som undtagelsen) ignorerer det faktum at de ikke er de eneste offensive kort holdet er i besiddelse af, og forsøger gang på gang, PÅ GANG, at drible hele forsvaret selv, fremfor at spille holdkammeraterne op til en større chance.

Har efterhånden set en del af deres kampe i år, da jeg har store forventninger til Solanke, og selvom knægten bevæger sig som han skal, og placerer sig til frie positioner stort set hver gang det begynder blive farligt, modtager han aldrig bolden. Frygter sgu lidt at hans udvikling går i stå, for selvom han starter inde hver gang, så bliver man sgu ikke en bedre fodboldspiller af at være i boldbesiddelse 4-5 gange pr. kamp fordi éns holdkammerater får tunnel vision så snart de kan se målet.
We love you Chelsea, we do! KTBFFH!
Skrevet af Brætmand
BS og Chrimik

Tak boys.

Lyder lovende. Er helt pjattet med den knægt ;)
Skrevet af chrmik
ENGOLE

Hvor ser du de kampe? - Eurosport eller stream?
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
annonce
0