Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Forza Zola
Tror bestemt at vi henter enten Torres eller Aguero eftersom vores angribere jo ikke er helt unge længere. Har derudover en fornemmelsen ,at vi ud over det vil hente endnu en storspiller til klubben måske i form at en Pato eller Kaka. Først nævnte er helt sikker villig til at blive genforenet med CA og Kaka tror jeg allerede har fået nok af det gale hus i Madrid, men det store spørgsmål er vel hvilket prisskilt de får sat på sig og om de er det værd?
come on Chelsea
Skrevet af ToonInStoke
Snakkede med en kollega her i England som er sæsonkortholder på Broen, han var ret sikker på at i ikke købte en angriber, men derimod midtbanespillere.

Anelka, Drogba, Sturridge og Kalou er vel fint?

Hverken Drogba, Anelka eller Kalou gider vel varme bænken.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af Kemosabe
Jeg tror absolut ikke, vi køber mere end en enkelt dyr spiller. Hvis målsætningen om overskud på driften skal tages bare en lille smule alvorligt, nytter det ikke noget at brænde 100 mil pund af på nye spillere.

Mht Torres-rygterne er jeg lidt i tvivl om, hvad jeg skal tro. For det første vil Liverpool utvivlsomt kun slippe ham for et KÆMPE beløb og for det andet er der nærmest ingen af de klubber, der kunne tænkes at have råd til ham, som man ønsker at sælge til.

Manchester United? Det ville vel nærmest være det værst tænkelige klubben kunne gøre mod sine fans.

Manchester City? Det giver ikke mening at sælge sin bedste spiller til en klub, som er en alvorlig konkurrent til championsleague-pladserne.

Barcelona? De er vidst igang med at købe David Villa.

Real Madrid? Torres er Atletico-dreng.

Chelsea? Jeg tror ikke Liverpool ønsker at sælge ham til os, og jeg tror heller ikke at vi ville være Torres´s favorit-destination, men måske er det trods alt mere realistisk end de ovennævnte?

Inter? Det kunne bestemt også være en mulighed, hvis han, som jeg forestiller mig, ikke ønsker at skifte til en anden PL klub. Hvorvidt han ønsker at spille i den italienske liga vides ikke.

Hvis han forlader Liverpool, bliver det til fordel for en klub, som med stor sikkerhed er med i kampen om trofæer. Han har stadig INTET vundet på klubplan og det vil helt sikkert nage ham, især når det ser ud til at Liverpool er på vej i den forkerte retning.
Skrevet af ThePensioner
Af hele mit oprigtige hjerte håber jeg virkelig IKKE vi henter Torres! Verdensklasseangriber, ja bestemt, men han vil bare ikke passe ind i Chelsea, som klub, efter min mening... Så hellere typer som Aguero eller for den sags skyld Tevez. Tror ikke vi køber en angriber i løbet af sommeren. Hvis vi snakker 4-3-3 har vi trods alt følgende til de forreste pladser: Drogba, Anelka, Kalou, Sturridge, Borini, Malouda, Zhirkov, Cole (hvis han bliver), Kakuta, Stoch (hvis han vender tilbage), Sinclair (men ham tror jeg nu ikke så meget på...). Det er mere på playmakerpladsen vi mangler folk - særligt når nu Deco er på vej væk. Derfor mener jeg helt klart, at Hamsik vil være en god person at skyde nogle penge efter. Han har fysikken til PL og et udemærket blik for spillet. Georkouff (staves han sådan?) fra Bordeaux kunne også være en mulighed. Begge disse spillere kan også forynge truppen og kan samtidig erhverves for et noget mindre beløb end fx Torres eller Aguero.
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Kemosabe
Vi skal sgu ikke have Tevez, selvom det ville være fristende at købe ham, så han ikke kan score imod os længere.
Skrevet af ThePensioner
han har været hård mod os, men er en type spiller, som kunne gøre sig godt i en Chelsea-trøje...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Geddar , moderator
"Hvis vi snakker 4-3-3 har vi trods alt følgende til de forreste pladser: Drogba, Anelka, Kalou, Sturridge, Borini, Malouda, Zhirkov, Cole (hvis han bliver), Kakuta, Stoch (hvis han vender tilbage), Sinclair (men ham tror jeg nu ikke så meget på...)"

Dertil kommer Di Santo, som modsat de fleste af de nævnte kan træde ind i den centrale rolle med lidt fysik.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af ThePensioner
ham havde jeg da fuldstændig glemt - men har han ikke været piv-ringe for Blackburn denne sæson?!
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Geddar , moderator
Han har vel overordnet set været en skuffelse. Han kan dog stadig noget som Sturridge, Stoch, Kakuta osv. ikke kan; fylde noget i feltet.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af ThePensioner
hm tja, tænkte bare, at hvis man ikke kan komme på holdet i Blackburn er chancerne næppe større i Chelsea...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Kemosabe
Det er sandt nok, Geddar. Di Santo havde jeg også nærmest glemt. Jeg tvivler dog lidt på, at han har det der skal til for at slå igennem, men han er jo stadig ganske ung, så måske er der håb endnu.

Jeg tror dog han bliver lånt ud i næsten sæson også. Der kommer ikke mange chancer til ham med mindre både Drogba og Anelka ryger ud med skader samtidig.
Skrevet af Geddar , moderator
"hm tja, tænkte bare, at hvis man ikke kan komme på holdet i Blackburn er chancerne næppe større i Chelsea... "

Tja, men i sammenhæng med flere af de nævnte, der ligeledes ville have svært blive fast mand hos Blackburn, men alligevel vurderes til at være brugbare breddespillere, er han naturligvis relevant.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af ThePensioner
point taken
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Mugesh
@The Pensioner

Kan helt klart følge dit argument for at ikke hente Torres. Jeg har så den holdning at hvis vi SKAL hente en angriber, så vil jeg helst have Torres. Aguero er god, men er han er bedre end Anelka og Malouda, måske større potentiale men er han på et højere niveau pt? Og kan han tilspille sig en plads foran Kalou(som endelig viser noget af det potentiale han har), Cole og Sturridge(helt klart fremtidens mand) i hans første sæson i PL? Som jeg ser det skal vi kun hente en angriber til startformationen og ikke til bredden der synes jeg vi har nok gode og unge spillere nok. Torres vil helt sikkert rykke enten Anelka eller Malouda ud på bænken eller på en anden position, hvilket vil være ærgerligt når man endelig har fået dem til at fungere sammen med Drogba og Lampard.
Mulige holdopstillinger med tilgangen af Torres:
Mikel/Essien
Lampard – Malouda
Torres – Drogba – Anelka
Eller:
Mikel
Lampard – Essien
Torres – Drogba – Anelka/Malouda

Nu er jeg gammel Torres-fan, men dog større Chelsea-fan, den eneste grund til jeg vil have Torres er for at sikre nogle af de andre store klubber ikke får ham(Bayern-taktik), ellers ser jeg gerne vi beholder den trup vi har nu og henter en ung midtbanespiller(vel og mærke hvis der SKAL hentes) som kan kæmpe om Essiens plads på den centrale midt med Matic og Kakuta. Så vidt jeg ved, har Ancelotti sagt at han ser Kakuta mere som en playmaker end som en kant. Nu bliver Hamsik nævnt som en passende spiller, men de kampe jeg har set ham spiller han mere kant end midt-midt, gør han ik? Van der Vaart jeg selv efterlyst, men sætter vi så ikke Kakuta og Matic tilbage i udvikling? Og det samme ville vi gøre med Sturridge og Kalou hvis vi henter en Aguero. Synes vi har et godt hold i balance nu og hvor folk er glade for den spilletid de har fået. Hvis Carvalho ryger har vi Alex og som backup både Ivanovic og Bruma. I stedet for Deco har Malouda bevist at han kan fylde denne rolle også har vi Kakuta, og hvis vi vil have en kraftfuld midtbane kan vi starte med både Essien/Matic og Mikel/Essien inde. Ærlig talt synes jeg man skal hente enten Mancienne eller Stoch hjem fra leje så har vi nogenlunde en bred trup. Håber stadig på at Di Santo kan udvikle sig, han har ikke scoret mål men han har de egenskaber som en central-angriber i 4-3-3 skal have. Ham og Sinclair burde lejes et år mere i stedet for at sælge dem.
En anden diskussion. Hvis Mourinho tager til Real, tror I han vil gå efter Lampard? 350mil?
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af maarkap
Gammel-Torres fan? Argh - du er da stadig rimelig hooked på den knægt.

Jeg ser sgu heller Aguero til klubben. Torres er for meget skadet, til at jeg synes det kan betale sig, at punge så meget ud for ham. Desuden er Aguero yngre, og har et kæmpe potentiale.

Hvis Torres kunne holde sig skadesfri, ville der ikke være nogen tvivl om han pt er bedst, men det er simpelthen en for stor chance at tage.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Mugesh
"Gammel-Torres fan? Argh - du er da stadig rimelig hooked på den knægt."

Hehe ikke så længe han spiller for LFC :-)
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af stofferc
http://www.youtube.com/w…ure=channel

Til dem der ikke har set den :)
-
Skrevet af Kemosabe
Ha ha, ikke dårligt, stoffer.

Jeg følger op med lidt footage fra paraden i søndags

http://www.youtube.com/w…OeRJoa4Jdhc

Carlo laver en ´stiv-onkel-hijacker-karaokemaskinen´ og slipper ganske hæderligt fra det :-)

Skrevet af stofferc
Haha sejt... her er en længere udgave:

http://www.youtube.com/w…gDQVeg&NR=1

Fulde idioter :)
-
Skrevet af ThePensioner
jeg er simpelthen for bange for, at balancen på holdet vil blive smadret fuldstændig, hvis vi henter Torres. Lige nu er der et helt klart hierarki og vi har unge, dygtige, kreative og sultne spillere på vej. Kunne være så monster sejt, hvis vi ikke bruger et pund, skiller os af med 3-4 senior-spillere, forfremmer fem fra akademiet og genvinder PL og måske CL - men er det realistisk? Ja, så afgjort, mener jeg! men er jeg blåøjet...?

og når vi nu er ved video - har I så set denne?

http://www.youtube.com/w…Te2nQttJgJI
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
annonce
0