Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Geddar , moderator
Hvis det sker kan man da konkludere at tonerne tidligere på året, der gik på at man ville satse på de unge upcoming spillere var bullshit.

Men lad os nu se hvor meget der blot er tomme rygter.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Mugesh
Ja nu får vi se hvor meget der er hold i både rygtet og det klubben har udtalt før.

Så gerne en sommer uden indkøb til førsteholdet med mindre nogle af vores stamspillere ryger.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Coppell
Drogs har fået et brud i albuen/armen. Endnu uklart om han kan spille VM, men godt er det ikke for Elfenbenskysten der har en potentiel skæbnekamp med det samme mod Portugal...
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Jelle_1991
Skidt at Drogba misser Vm.. men nu bliver han jo ikke træt når sæsonen starter, uha alle de kasser han banker ind når han er klar.!
Chelsea FC Sympati for Leeds Utd.
Skrevet af stofferc
Det er sgu synd for Drogba, men en god nyhed idag er at Essien har forlænget kontrakten. Så skal han da i hvert fald ikke væk foreløbigt.
-
Skrevet af ThePensioner
KLASSE! at Essie har forlænget...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Jelle_1991
Ja det er fandme dejligt at han ikke ryger til Madrid..

Jeg ville bare gerne have J. Cole også forlængede, men med den hyre han vil have, kan jeg godt forstå at Chelsea trækker sig fra forhandlingerne, når han nu ikke vil forhandle kontrakten ned i pris.
Chelsea FC Sympati for Leeds Utd.
Skrevet af Mugesh
Det er så vigtig, sådan Essien, her kan man tale om en spiller som ikke er for grådig.

Men fandenme ærgerligt med Drogba og Mikel, havde ellers den store fidus til Nigeria til at nå kvartfinalerne og Drogba som topscorer.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Forza Zola
Ja synd for alle vores dygtige spillere at de ikke får lov at vise sig frem til VM. Tilgengæld så må man forvente at de i den grad er sultne når turneringen sparkes igang.

Fidus til Nigeria til at nå kvartfinalen??? Så du ikke ANC i Januar- der var de ikke fem potter pis værd. Og Drogba som VM topscorer i dødspuljen-ah det må være Chelsea brillerne som har været på da du har sat dine krydser :)
come on Chelsea
Skrevet af Mugesh
Nigeria er en af de få afrikanske hold der faktisk kan spille lidt taktisk. jeg giver dig ret i at de var ikke en fryd for øjet til ANC, men man ved aldrig til et VM. Elfenbenskysten satsede jeg på vil booke anden pladsen, da jeg ikke giver fem potter pis for Carlos Queiroz´s egenskaber som cheftræner, lidt ligesom René Meulensteen for Brøndby, ikke alle egner sig til at være chefen.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af FrækFyr17
Men Nigerias bredde er simpelthen for dårlig til så intens en slutrunde. Få betydende spillere, og forbedres næppe med Mikels skade.

Men sgu en skam med vores mange afrikanske spillere, der udelades og såes tvivl om i kontinentets første VM. Og også tanker herfra til Ballack, er dog overbevist om, at Schweinsteiger nok skal træde i karakter istedet.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af Royal Arsenal
"Fidus til Nigeria til at nå kvartfinalen??? Så du ikke ANC i Januar- der var de ikke fem potter pis værd. Og Drogba som VM topscorer i dødspuljen-ah det må være Chelsea brillerne som har været på da du har sat dine krydser :)"

Det giver 30 igen, at satse på Drogba som topscorer, så mon ikke det er derfor...
Skrevet af Kemosabe
Så blev det officielt at både Ballack og Joe Cole forlader os til sommer.

Jeg synes personligt at beslutningen om ikke at forlænge Ballacks kontrakt er helt rigtig. Han bliver ikke bedre med tiden og hans løn er blandt de højeste i truppen (ca 130.000 pund om ugen, hvis jeg husker rigtigt).

Jeg kan dog ikke lade være med at være lidt ærgelig over, at vi ikke kunne holde på Joey, da jeg frygter at det kan ramme os i røven, hvis han genfinder tidligere tiders form for en af vores konkurrenter.

Faktum er dog, at hans form i den forgangne sæson oftest var meget ringe, og som følge heraf fik han ikke den spilletid, han normalt ville have fået. Dette har vel gjort det svært for parterne at mødes mht en ny kontrakt, hvor han angiveligt har forlangt en klækkelig lønforhøjelse.

Jeg ved ikke helt, hvor jeg tror han havner. Arsenal og Spurs er begge Londonklubber, men især sidstenævnte er nok mindre tilbøjelige til at imødekomme hans lønkrav. City og Man Udt er også muligheder, selvom jeg tror, han helst vil blive i London.
Skrevet af Contractor
Er også ked af at se Joe forsvinde, men med de lønkrav han efter sigende har stillet, er jeg glad for at han forsvinder. Kan ikke bruge grådige smølfer som ham.
"Only once in my life have I felt like I needed a psychiatrist. I was looking at Yuri Zhirkov, but all I could see was a rib-eye steak. Perfectly grilled, juicy, smoking, medium rare. I looked him in the eye and suddenly I was starving." Ancelotti
Skrevet af simplyjonathan
Umiddelbart tror jeg kun det kan blive City for ham, hvis han holder fast i de påståede lønkrav. Og hvis ikke han gør, så forstår jeg ikke hvorfor han ikke forlænger med Chelsea.
If Phil Jackson came back, still no coaching me.
Skrevet af MIghtyBlues
Tillader mig lige at kopiere mit indlæg fra en anden tråd vedr. emnet.

Jeg synes bestemt hverken det er sørgeligt eller ærgerligt de to forlade klubbenr. Jeg ser det som den fornuftige løsning, begge ville de kommende sæsoner være bredde spillere, og med Ballacks alder, og Joeys løn taget i betragtning, så virker det som den rigtige beslutning af Chelsea. Samtidig må det være første rigtige skridt i opgøret med den voldsomme lønpolitik, som man har ført gennem en del år, og på at skabe en fodboldklub som kører rundt af sig selv. De koster klubben 100 mio. kr. årligt i løn, og netop som breddespillere med hendholdsvis alder og skadesfrekvens mod sig, så ville jeg hellere se spillere fra akademiet overtage dette.

Nu kan man blot vente på Belletti, hvis kontrakt også udløber smutter, sammen med Ferreira og Deco. Her ligger vel yderligere 100 mio. årligt at spare.

Held & lykke, og tak for indsatsen, især Joeys mål mod United på OT var vigtig denne sæson.
Skrevet af stofferc
"Nu kan man blot vente på Belletti, hvis kontrakt også udløber smutter, sammen med Ferreira og Deco. Her ligger vel yderligere 100 mio. årligt at spare."

De brassere tror jeg forlader os, men går ud fra Ferreira bliver, da han virker tilfreds med sin position i klubben, er en udmærket breddespiller og har tilmed en 2-3 år tilbage af sin kontrakt.
-
Skrevet af AsBlueAsChelsea
MIghtyBlues:

Kan kun tilslutte mig dine holdninger, og synes det er et fornuftigt træt af Chelsea at lade spillerne smutte. Det må alt andet end lige sende et signal til kommende spillere i klubben, at vi ikke bare giver og giver. Ydermere ser jeg meget frem til hvad vores unge spillere kan byde på. Håber inderligt nogle af dem kan blive til noget stort! Og jeg har tiltro til at Carlo er manden, der kan styre dette "projekt" i en positiv retning.
Lad os nu få Agüero til Broen!
Skrevet af TheBridge
Belletti joiner Cole og Ballack officielt nu... Hmm bliver spændende at se hvad der kommer til at ske på tranfermarkedet....
ChelseaFC
Skrevet af Forza Zola
Synes det er fint med Joeys og Ballacks afgang, de har gjort deres for klubben og kan ikke længere gå til fyrstelige lønninger. Tak for alt det de har gjort i klubben og de vil aldrig blive glemt.

Bliver spændende at se hvilke nye spiller som dukker op.
come on Chelsea
annonce
0