Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
Hold nu kæft Courtois ...
Ihhh guder en lorte kamp det udvikler sig til.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Det er der faktisk

Det er mere en guideline. I praksis er det okay at svine ubrugelige tosser til, så længe man gør det på en anstændig og moderat måde, og så længe det ikke er det eneste, man nogensinde skriver. Og hvis moderatorerne bliver trætte af det, så siger de det typisk, og så retter man efterfølgende ind. Det lyder måske lidt primitivt, men det virker ganske udmærket.

I øvrigt kan det vel aldrig blive din tråd?

Ikke bogstaveligt, selvfølgelig, men jeg er en Chelsea-fan og dette er Chelsea-klubtråden. Lyseblåt mundlort hører hjemme i diverse artikel-tråde eller alternativt i den noget døde City-tråd, akkurat som blåt mundlort ikke hører hjemme i den døde City-tråd.

Det her "banter" pis, som du åbenbart mener er en del af fodbold, er ikke noget, som tilfældige tosser skal skrive til højre og venstre i klubtrådene.

Hvis ikke man kan håndtere at folk blander sig bør man nok finde sig et lukket forum. Her har alle ret til at poste, også selvom de ikke er chelsea ´fans´

Og vi har skam heller ikke noget imod det, hvis alverdens andre brugere faktisk har noget at bidrage med. Men provokerende mundlort kan ikke bruges til noget.
Skrevet af CFC86
Next season... :D
Skrevet af NotAFan
Indhold?

Indtil videre er der kun kommet ævl fra din side uanset hvor du skriver.
Men du har åbenlyst et behov for at fremture med olieklubber, købeklubber og andet godt fra din hånd - hvilket i min optik fortæller mere om dig end mig.

Men hver sin lyst når man nu alligevel sidder alene på hummeret og mener hele verden er uretfærdig inden man åbner en ny pose med havregryn til aftensmad.

Og så kunne Chelsea fans måske få lov at have deres tråd i fred for folk der intet fornuftigt har på hjertet alligevel?

Endnu en omgang ad hominem. Det er du ganske god til. Surt at det ikke er en kvalitet du kommer langt med. Hvis du vil behandles som et nogenlunde intelligent individ burde du forholde til folks indlæg frem dine dårligt formulerede person angreb

Men ok, det må da være hårdt for dig for tiden. Det var vel ikke derfor du valgte Chelsea da du shoppede efter en klub du kunne være ´fan´ af vel?

I forlængelse af ovenstående vil du nok have en større chance for at have dit lille ekkokammer i fred hvis ikke du opførte dig som en 12 årig og bare ignorerede folk
At skrive 'vi' og 'os' om en udenlandsk klub er lige saa dumt som at skrive 'vi' og 'os' om Nike eller Coca Cola fordi du har koebt et af deres produkter
Skrevet af Black Spider
Og tilbage til kampen igen.

Endnu en gang direkte igennem midten, og så bliver Courtois solgt fuldstændigt. Ret elendigt. Hvad skal der til, for at Guus lærer, at Mikel+Cesc simpelthen ikke fungerer? Så forbandet svært kan det heller ikke være at prøve noget andet.
Skrevet af CFC86
https://c2.staticflickr.com/2/1368/987251565_22ea2338dd.jpg

stop nu alle sammen. Det er weekend. Tag en spiller og slap lidt af forhelvede.
Skrevet af Wise1964
Så mangler vi bare Costa koger over også, så er den hjemme.

Utroligt at man kan være så godt med og så pludselig ligner statister mod et jævnt City hold - øv, hvor en lorte lørdag.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Og et andet spørgsmål, som vi egentlig ikke har diskuteret: Hvem skal være anfører næste sæson?

Courtois, Haz har ikke alderen. Costa er rendyrket NOPE! Cahill og Ivan er muligheder, men så skal de vel også spille, og det er jeg ikke sikker på, er helt godt. Mikel duer ikke, af samme årsag. Cesc? Azpi?
Skrevet af ManCity93
Lad vær at tænke på anførere nu, i skal ud og handle og finde ud af hvad i bygger truppen op omkring, før i kan tænke på næste sæson.
Skrevet af Wise1964
Imponerende godt
Ingen

Over middel
Cahill, Pedro, RLC

Middel
Courtois, Dave, Ivan, Baba, Fabregas

Under middel
Mikel, Willian, Costa

Ikke bedømt
Begovic, Traore, Kenedy

Øv øv øv - den kunne vi godt have undværet, at tabe til et godt spillende City hold er okay ... at tabe 0-3 til et middelmådigt City hold er slet slet ikke godt nok uanset om vi er "færdige" med sæsonen eller ej.

Jeg håber gamle Guus kan hive dem op igen, så de resterende kampe ikke ender i total opløsning.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Dave kunne være en god anfører, men jeg har svært ved at bedømme om han er leder nok? ... vi har efter JT, Drogba og Lampard ikke haft en naturlig leder på holdet hvilket man tydeligt kan se.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Enig angående Azpi. Cesc ville på alle måder være trist, og jeg er ikke engang sikker på, at jeg har lyst til at se ham spille næste sæson.

Angående karakterer...

Yay:
RLC, Pedro, Courtois

Meh:
Willi, Baba, Azpi

Buh:
Cesc, Mikel, Ivan, Cahill, Costa

Skrevet af Wise1964
Med de indtryk spillerne efterlader i denne sæson, så burde vi se en kæmpe udrensning, hvilket igen ikke kommer til at ske.

Man kan så kun håbe at Conte kan blande kortene rigtigt, så vi kan få et slagkraftigt hold igen.

Vi er så hamrende in-effektive, elendige centralt midt på banen og vores forsvar minder om noget man ser søndag formiddag i serie bolden.
Alt i alt skal der virkelig rystes pose.

Jeg kan slet ikke huske hvor langt jeg skal tilbage i tid for at finde tilsvarende frustrationer omkring spillet/holdet - men vi er godt nok rigtig mange år tilbage i tid.

Men selvfølgelig tror vi på det!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Brætmand
Hold kæft en omgang ..
Det startede lovende, men forsvaret sejlede jo kampen igennem. Man havde følelsen af at City bare skulle lave en aflevering så var de fri og det skete. Synes netop kampen idag viser hvorfor Cahill og Ivanovic ikke hører hjemme i startopstillingen mere. Det var forfærdeligt at glo på og den konstante manglende opdækning fra kvalmende. De skøjtede jo rundt til højre og venstre og stakkels Baba havde heller ikke den bedste dag og blev kørt på kampen igennem.

Mikel og Cesc burde aldrig spille sammen mere. Jeg forstår ikke hvorfor vi insistere på at spille med netop de 2 og en 10´er foran. Cesc kan ikke forsvare og Mikel er bare gennemført dårlig. Langsom, sløv, elendig teknik og så hans lunteri midt på banen i returløbene er direkte pinligt. Understreget vidst meget godt hvorfor midtbanen burde styrkes på niveau med forsvaret. Der er for mange spillere der bare ikke burde være med på det niveau mere. Hvis vi vil tilbage i toppen så skal der renses ud på holdet. Kan ikke forestille mig at en spiller som Mikel og Cahill er Conte spillere.

Vi burde spille med 2 dynamiske spillere foran en beskyttet playmaker (Cesc el. Pjanic?) for på denne måde bliver vi løbet over ende. Start med Nainggolan og gerne Matuidi, så ligner det noget.

Nu ved jeg godt jeg bliver slagtet for det her men jeg må simpelthen nævne Courtois. Ja han lavede et par redninger idag, men på elendige skud som var nærmest midt på ham. Han redder jo stort set ingen point til os og straffesparket var efter min mening synonym med hans præstationer for os i denne sæson. Han burde kunne gøre mere ved Agueros 2 mål og det første ser heller ikke heldigt ud, selvom den bliver afrettet. Det straffespark han begår er jo direkte klodset og tåbeligt og jeg ved ikke om det er held i uheld at vi nu skal undvære ham da jeg simpelthen er så træt af ham. Jeg mener helt seriøst vi sagtens kunne anskaffe os en bedre keeper selvom folk vil argumentere for Courtois er et kæmpe talent. Han virker bare ikke til at udvikle sig yderligere.

Jeg synes virkelig vi burde tage imod et godt tilbud hvis vi fik det. Jeg kan sgu ikke ha en målmand der ikke tager nogen bolde som ikke er lige på.

Loftus-Cheek spillede en fin kamp og var en af de få sammen med Pedro der kunne være det bekendt.
Sæsonen er helt færdig nu, det kan der ikke være tvivl om. Der var et spinkelt håb om Europa League pladser men de forduftede med vores 2 nederlag i streg.

Ellers ingen Passion, fight, vilje eller tro. Hold da kæft..

Tak for denne sæson.
Skrevet af MIghtyBlues
Det er til at brække sig over, at spillerne ikke viser mere rygrad, og i det mindste sørger for at slutte sæsonen pænt af.

Ved de to første mål, der skal De Bruyne da bare lægges ned i sit løb fremad banen, et professionelt frispark, så vi ikke bliver straffet på omstillingerne. Det er simpelthen til grin.

Skrevet af Wise1964
Brætmand

Jeg er delvis enig med dig betragtningen omkring Courtois - men jeg mener nu ikke at vi skal sælge én af de absolut mest talentfulde målmænd der findes grundet 1 dårlig sæson - han er 22 år og vi kan ikke forvente at det er ham der skal bære holdet i den alder han har ... men enig, han virker fraværende og uengageret til tider.

Vores absolut største udfordring er spillerne, Cahill, Ivan, Fabregas, Mikel som har alderen til at være bærende kræfter men slet ikke er det ... årsagen til vores fald fra tinderne findes i min optik her. Der er ikke en naturlig leder struktur på holdet og rygraden (som findes på alle gode hold) er ikke eksisterende.

Vi skal have nogle modne spillere ind, spillere som vil tage rorpinden og få holdet kittet sammen igen - det er ikke individuelle navne der halter som jeg ser det, det er holdstrukturen og det at være én samlet enhed der mangler.

Så må vi sgu hente Lampard hjem og forlænge med JT, hvis det er det der skal til ... vi skal bare præstere som en enhed igen.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Ja han lavede et par redninger idag, men på elendige skud som var nærmest midt på ham.

Nu er han jo også to meter høj, så rimeligt meget ender med at være lige på, uden at han skal flytte sig forfærdeligt meget.

På det første mål er der vist i øvrigt ikke mange, der ville have taget den. Det andet er også ret svært at bebrejde ham. Ligaens nok skarpeste målscorer i fart en mod en uden antydning af støtte fra nogen som helst. Måske kunne Courtois have gjort mere, men helt ærligt, det ville have været et mirakel.

Og endelig straffesparket. Ja, det er lidt skidt at stikke benet ud på den måde, men Fernand* er jo omvendt også smart nok til at løbe ind i benet og trække kortet. Hvad skulle Courtois dybest set gøre, ud over at lægge sig ned og fylde så meget som muligt? Det er ikke "godt", men det var i det hele taget en af de ting, som målmænd bare ikke skal udsættes for. Så alt i alt kunne Courtois have håndteret det bedre, men han burde ikke have været i den situation i første omgang.

Vi burde spille med 2 dynamiske spillere foran en beskyttet playmaker (Cesc el. Pjanic?) for på denne måde bliver vi løbet over ende.

Det ville i hvert fald være bedre end det nuværende, men jeg er ikke så glad for den model. Hvis en beskyttet playmaker skal ligge bag ved de to dynamiske typer, hvem skal han så spille bolden frem til? De to dynamiske eller tre meget isolerede offensive spillere? Der vil være et stort hul mellem midtbane og angreb og når vi så mister bolden, så vil playmakeren skulle agere defensiv gardering, hvilket vi efterhånden ved, at Cesc ikke evner.

Jeg ville foretrække to dynamiske spillere bag ved en offensiv midt, og så lidt mindre fokus på, at én spiller skal være kreativ og skabe alting. Lad det være mere dynamisk. Nogle gange er det den centrale offensive midt, nogle gange Haz, nogle gange en af de to på midtbanen. Okay, så vi mister Cesc og hans lange afleveringer, men til gengæld hænger vores midtbane pludselig sammen igen.
Skrevet af ENGOLE
Ville nu hellere se en konvertering tilbage til den gamle 4-3-3, med en Matic (sidste sæsons version) og fabregas og RLC (helst som 2. Violin, men pt er han faktisk stærkeste mand vi har til pladsen) fremskudt som almindelige dobbelt cm, der skiftes til at rykke frem. Vi taber samtlige kampe på midten, fordi fabregas + en ekstra bare ikke dækker nok græs, og fordi spilleren i den fremskudte rolle for nemt spilles forbi (af taktisk årsag, ikke mangel på defensiv evne).

Næste kamp;
Begovic
Azp, Miazga, Ivan, Baba (puha).
Matic
Fab, RLC
Traore, Costa (eller Pato), Pedro

Prøv dog noget nyt Hiddink.
We love you Chelsea, we do! KTBFFH!
Skrevet af Brætmand
BS

Jeg er måske også lidt hård ved ham. Han får hverken hjælp af forsvaret eller vores centrale midtbane og det gør det selvfølgelig heller ikke nemmere. Jeg synes dog at det niveau Courtois viste i Atletico var et helt helt andet niveau end det han har vist i Chelsea. Han lavede de mest vanvittige redninger og holdte generelt Atletico inde i kampene med sine fantastiske reflekser og positionering. Jeg synes han er faldet i niveau i Chelsea og som Wise/Chrmik siger, så virker han til tider særdeles ukoncentreret. Jeg ved godt han kun er 22-23 år og har mange år endnu til at blive bedre og jeg kan da klart tage fejl og hvis vi sælger ham kan det vise sig at være en kæmpe fejl. Jeg synes dog ikke han ligner en der har lysten til at spille her og han spiller bare ikke særlig godt.
Jeg forlanger ikke han skal redde alt da Aguero også er en utrolig god afslutter, men når man sidder og ser f.eks De Gea lave de mest urealistiske redninger så tænker man bare på hvorfor Courtois ikke gør det samme. Selvom han er 2 meter høj laver han stadig en del fejl når han skal bokse væk og dominere feltet. Jeg ved ikke om han savner Spanien eller han bare er påvirket af holdets nedtur men noget er der galt.

Som ENGOLE siger så burde vi gå tilbage til den gamle 4-3-3 med enten en defensiv midtbane og så 2 dynamiske foran eller en playmaker bagerst og 2 dynamiske foran.

Jeg ser faktisk ikke et problem uden en 10´er, da vi med 2 spillere med et enormt løbepensom alla Matuidi-Lampard typer nok skal komme med i feltet og støtte op.
Skrevet af andib
Jeg er da sikker på at Liverpool gerne bytter med Mignolet for Courtois. Han kan lave klasseredninger som i CC-finalen.

Det er vildt at tale om at man gerne vil af med Courtois.

Hvem skal hentes ind i stedet for evt?
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
annonce
0