Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
En anden sag ...
Costa - in or out? Hvad tænker I?

Jeg er sgu kommet meget i tvivl om ham denne sæson, han er selvfølgelig afhængig af holdet omkring ham - men han ligner virkelig ikke en angriber der har den vildskab han præsenterede i mesterskabssæsonen og en spiller der kan få os tilbage til toppen.

Og så irriterer det mig enormt at de spillere ikke lærer engelsk når de bor og lever i landet omgivet af engelsktalende - det burde være et integrationskrav.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af RobertTheRobber
Jo Jo Robert, men folk har jo forskellige favoritter og ynder at fokusere på den ene spiller frem for den anden - det er jo en del af gamet og vel ikke et udtryk for at folk er tumpede fordi de netop ikke kan lide Oscar.
Nu var det trods alt kritikken jeg kaldte tumpet og ikke "folk", lidt en stråmand fra dig, hvis jeg skal være ærlig. Men omvendt kan jeg godt have forståelse for din opfattelse. Jeg tvivler dog stærkt på at Oscar har toppet hos os og jeg ser ham meget gerne blive i klubben og forblive førstevalget på den offensive midt.

kræver vel at han var god til at starte med?
Suk. Den rolle som Oscar er blevet tildelt hos Chelsea udfylder han godt. Samtidigt har han vist højt niveau gennem længere tid. En enkelt sæson under middel ændrer ikke på at han er en fantastisk fodboldspiller. Det hjælper desuden heller ikke at hans medspillere intet viser og slet ikke løber optimalt for ham.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Wise1964
Robert - det var ikke ment som en stråmand, beklager.
Det var som jeg så det.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Costa - in or out? Hvad tænker I?

Kommer lidt an på, hvem vi kan købe som erstatning. Kan vi hapse Lukaku, så er jeg i den grad med på et salg af Costa til at finansiere en del af det. Hvis alternativet er Pato eller en eller anden med ~15 mål i Italien, så tror jeg alligevel, at jeg foretrækker vores spanske galning.
Skrevet af Wise1964
Hvor er det dejligt at se Hazard med sine proptrækker driblinger igen !
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Enig BS ... Alternativet skal selvfølgelig være på plads, Pato er IKKE et alternativ hos mig
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Så skift nu RLC ind ...
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Flot forsvarsspil af Ivan ... Jeg køber snart præmissen om ham som rotationsspiller i den kommende sæson
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Fantastisk angreb og hvorfor hulen sparket hazard ikke selv

Efterfulgt af endnu en Cesc stikning til et fint Willian mål
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Der sker gode ting når kanterne gider lave de offensive løb uden bold. :-)
Skrevet af Wise1964
Korrekt ... Dovenskab og ugidelighed har været roden til alt det onde i denne sæson
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Så skift dog ud ....
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Pedro har godt nok smidt mange bolde væk idag
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Men nu vi snakkede om nuancer før, så er det i mine øjne værd at bemærke tre ting om Cescs præstation i dag.

1) Han har været ret usynlig i defensiven sammen med resten af midtbanen. Bournemouth kommer stort set igennem når de har lyst til det, og forsvaret får meget lidt hjælp. Når vi kun har lukket et mål ind, så er det ikke fordi, vi har kontrolleret kampen, men fordi Bournemouth har været voldsomt uskarpe.

2) Bournemouth har nærmest været notorisk sky hvad angår pres på Cesc. Han får voldsomt meget plads og tid på bolden uden de gør noget, hvilket er ubegribeligt flinkt af dem, men også en taktisk bommert af de større.

3) Hold da kæft hvor får vi meget plads på de omstillinger. Cesc behøver dårligt kigge op. Han skal stort set bare tælle til tre og så smide en bold ud i en af kanalerne, hvorefter Bournemouths backs har været så venlige at trække langt frem så vores kanter har optimale muligheder for at løbe bag dem.

Alt i alt har Cesc selvfølgelig gjort det fint, men det irriterer mig ærlig talt lidt at høre kommentatorerne ævle løs om hvor fremragende Cesc er, for selvfølgelig gør Cesc det fint, når modstanderen nærmest gør alt hvad de kan for at iscenesætte ham.
Skrevet af Wise1964
Dejlig kasse af Hazard igen, flot opspil af Matic
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Cesc kommer ikke til at få så afgørende rolle i kampene mod tophold, det ændrer selvfølgelig ikke at han har spillet en fin kamp idag offensivt

Jeg er glad for Matic virker mere oplagt end længe set - det har været opløftende selvom der er et stykke til hans form i sidste sæson
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Flot mål, men for satan hvor er Bournemouths forsvar også taget på sommerferie. Det ligner jo vores forsvar, når det er værst.
Skrevet af Wise1964
Ha ha BS ... 2 forsvar der står godt til hinanden
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Topklasse
Ingen

Over middel
Begovic, Ivan (MOTM), Matic, Fabregas, Hazard

Middel
Dave, Willian, Pedro, Costa

Under Middel
Mikel, Baba

Ikke bedømt
RLC

Skuffende at de unge ikke får mere spilletid mod en ringe modstander - og hvor er Ivan dog skyld i at vi ikke kollapser totalt med den ELENDIGE indsats af Mikel.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af ENGOLE
Puha normalvis er jeg grundlæggende meget enige med det gennemsnitlige indlæg herinde (modsat den idioti der præger de engelske chatforums), men i dag tror jeg sgu næsten jeg må have set en anden kamp end flere herinde. I øvrigt var min "sindssyg" kommentar nu mest som spøg Wise.. troede ikke du seriøst mente at vi skulle ofre Fab, frem for Matic, for at teste RLC med en Matic der nærmest ikke var til stedet i første halvleg (Havde vi en Matic i form, ville snakken være en helt anden, RLC + Matic 2014 ville sgu være ganske interessant!)

Fabregas var i mine øjne uden tvivl vores bedste spiller, skarpt efterfulgt af Pedro.
Mikel, Matic og Ivan var modsat (mest i første halvleg skal det siges) ELENDIGE, i ALT hvad de foretog sig.

Dog glæder det mig utroligt meget at Matic rent faktisk begyndte at vise lidt i anden halvleg, men om det skal tilskrives ham selv eller Bournemouths elendighed i anden halvleg har jeg svært ved at udtale mig om.

@Oscar.. Jeg har selv været stor fan af knægten, og mine forventninger har indtil denne sæson været lige så store som mange herinde. Dog synes jeg man bliver nødt til at se øjnene, at han i efterhånden en del sæsoner ikke har præsteret på noget der ligner stabilt niveau. Han hopper frem i ny og næ med en god kamp, men hold da fast hvor er han også elendig i mange derimellem.
At dette tilskrives at spillerne omkring ham ikke har været gode, synes jeg er en smule søgt, for jeg mindes ikke ligefrem at Oscar var en af dem der drev værket da Chelsea i efteråret 2014 spillede BLÆNDENE fodbold.
At nogle så vælger at fremhæve RLC i sammenligning (for dermed at prøve pointere at Oscar faktisk er god??), vil jeg da først og fremmest lige sige følgende til: RLC har spillet hele sin karriere som CM, men af uvisse årsager benyttes på en mere fremskudt position når han spillet for førsteholdet. Dertil skal så pointeres at han trods dette faktisk har været noget nær eneste positive på holdet i de kampe han så har spillet. Synes sammenligningen er unfair, men selv når man laver den, vil jeg endda mene at RLC kommer frem som den klare vinder, i hvert fald hvis han sammenlignes med den Oscar vi har set i nu 1½-2 sæsoner.
We love you Chelsea, we do! KTBFFH!
annonce
0