Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af CFCHackney
Spurs betaler dog ikke samme lønninger, som vi gør, men om der er enkelte spillere, der ville være fristet af CL næsten sæson, uden garanti for at det sker igen sæsonen efter, som det er i England, er selvfølgelig ikke umuligt.

De spillere du nævner, der er på vej ud, giver en samlet lønbesparelse på ca. £500k om pr. uge, og der er et par af dem, der ovenikøbet også kan hente nogle penge ind i form af en transfersum.

Vi har Ramires penge tilgode, nye sponsorater samt TV penge så økonomisk bør der er være fint råderum.

Kalas er gået helt i stå, og AC bliver i Tyskland. Jeg forstår ikke et købe af Luiz Gustavo, når vi er tæt på at hente Radja, som i øvrigt må siges at være en spiller fra en meget høj hylde.

Jeg er ikke det mindste nervøs, når det kommer til vores tiltrækningskraft at gode spillere, ej heller er jeg nervøs for økonomien.
Hvordan ledelsen så vælger at bruge pengene, er jeg så noget mere nervøs for.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Inferno
"Men nu blev der jo snakket topniveau og ikke generelt niveau, ergo er antallet sæsoner, i denne sammenhæng, ganske ligegyldigt."

Tja,. Det skal i da ha lov til at mene. Brætmand stillede et regulært spørgsmål. Det blev så drejet en del.

Jeg er med på, at Kante godt kan have vist et højere topniveau i denne sæson (eller for den sags skyld før) end Radja nogensinde har. Men det er jo bare jeres mening.

Radja har ifølge wiki (pr.29 marts 2016) spillet 104 kampe for Roma i serie A. plus 137 kampe for Cagliari, også i serie A. Plus 18 landskampe for Belgien. Ialt 259 kampe plus det løse. Hvor mange af dem har i set siden i kan konkludere som i gør?

Til sammenligning har Kante spillet 34 kampe i PL, 2 landskampe for Frankrig, og 37 kampe for Caen i Ligue 1. Ialt 73 kampe, plus det løse.

Nå, nok om det fra min side.

Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af CFCHackney
Man behøver vel ikke nødvendigvis se hver eneste kamp for at have en mening om, hvor højt en spillers topniveau har været over en hel sæson.

Men det er jo selvfølgelig subjektive uanset. Jeg mindes dog ikke at have set Radja bære et hold på samme måde, som Kante har gjort det.

Nok om det. Nu er det finale tid, og stemningen er fin på stadion.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CFCHackney
DIJONNNNNN!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Wise1964
Klassemål - det er fandme godt set og er du vild han var hurtig over den bold.
Fedt tidspunkt at score på.

De virker godt spillende de unge knægte.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Hvor mange tilskuere er der? - synes det er svært at vurdere og vejret virker ikke fremmende for fremmødet.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af CFCHackney
God halvleg, omend føringen godt kunne have været større med lidt mere skarphed.

Tammy´s hold up play har været glimrende, han har en stor fremtid foran sig. Mount livlig, Ali med glimrede pasninger, Chalobah har set god ud, Tomori og JCS har styret forsvaret med hård hånd, og Da Silva har været ren klasse. Sterling har været udmærket, og fremragende pres han sætter på målmand ved scoringen. Christie-Davies har været anonym, og Sammut har set fin ud. Baxter har haft lige præcis 0 at lave.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Wise1964
Vink lige til kameraet Hackney :D
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af CFCHackney
@Chrmik et eller ande sted omkring 6-10.000 vil jeg tro. Det er noget tid siden, jeg købte billetter, så jeg kan ikke huske, hvor mange billetter der blev sat til salg. Mine evner til at vurdere den slags er dog ikke min stærke side.

Hæhæ, jeg skal prøve. Dette vejr er jo åndssvagt.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Wise1964
Og hold nu kæft et lorte vejr på Broen!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Brætmand
Sorry det sene svar, har haft en travl dag..

Inferno du siger det som kom det fra mig selv. Jeg er meget enig og ville faktisk have argumenteret for stort set det samme, men jeg vil da utrolig gerne give min mening til kende og så kan vi forhåbentlig lukke den her og komme videre..

Det skal siges, jeg har intet imod Kante, han virker som en fantastisk spiller som vi sagtens kunne bruge. Men når vi snakker topniveau, så synes jeg bare ikke helt man kan vurdere et topniveau på én enkelt sæson hvor han har spillet for et hold der har peaket fuldstændig og haft en vanvittig sæson. Ja han har nok haft større indflydelse på Leicesters nok kommende mesterskab end Radja´s for Romas 3 plads, men så vil jeg også tillade mig at være så fræk at sige at jeg vil mene at Roma har bedre spillere på hele banen hvorimod Leicester har spillet (måske) over evne i en sæson hvor alt bare er gået godt. Nainggolan har, som Inferno siger, spillet et hav af kampe i Serie A og præsteret i lang tid og haft et vanvittigt topniveau (Ja, jeg har set kampe med Roma) og jeg synes bare ærligtalt der skal mere end 1 sæson til at vurdere om en spiller har et højere topniveau end en spiller der trods alt også er bærende på en af Italiens bedste mandskaber.

Jeg har svært ved at tro på at du & andre kendte noget som helst til Kante før han kom til Leicester, selvom Hackney siger han gør, ved mindre man er inkarneret Caen fan ..

Han kan blive bedre end Nainggolan, han kan også vise sig at være et one season wonder, ingen ved det endnu, før vi har set ham præstere flere sæsoner i træk og måske endda på et bedre mandskab. Ingen ved hvor god eller hvor god Kante kan blive, men jeg håber da han kan holde niveau eller komme højere op.

Jeg kan sagtens forstå din forelskelse i Kante og har fuld respekt for du ser ham foran Radja. Jeg så gerne dem begge i Chelsea!
Jeg synes bare det er ret væsentligt at du har spillet på højt plan i længere tid før du egentlig kan vurdere en spillers absolutte topniveau så derfor mener jeg det er væsentligt at Nainggolan har spillet mange Serie A kampe og er en fast del af Belgiens landshold, samt er en kæmpe profil for Roma.

Hvis vi skal uddybe yderligere så synes jeg Nainggolan er en mere komplet spiller end Kante. Nainggolan er en fremragende boldbryder, men kan også være rigtig god i det offensive, også scoringsmæssigt. Kante kan måske blive bedre, måske ikke. Jeg synes bare ikke han er bedre lige nu og ej heller har et højere topniveau.

Nu har jeg forsøgt at redegøre så godt jeg evner for min argumentering. Så håber jeg bare den tilfredsstiller nok til at kan lade den ligge her.

God aften.
Skrevet af Wise1964
@Hackney

Jeg ville have skudt på 8-10.0000 for der ser faktisk ud til at være pænt fremmøde selvom vejret ligner noget der er løgn.

Abraham skulle så have lukket og slukket på den chance !!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af CFCHackney
Tammy!!!!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Wise1964
Men så kan han jo bare gøre det et par minutter efter ... lidt pudsigt mål, men det tæller jo!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af DanishBhoy
Hvad er vurderingen af Ola Aina?

Kan se at "vi" Celtic bliver sat i forbindelse med ham, men han vil være den bedste lønnede i klubben hvis han skal skrive under £25k+ - hvilket ikke kommer til at ske

er han "the second coming of Christ"/ wonder wonderkid eller bare en knægt hvor forældrene (kan se at de skulle være "agenter" for ham) prøver at presse citronen alt alt alt for meget

hans lønkrav skulle (efter rygterne) også være begrundelsen for at "I" ikke har forlænget med ham
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Wise1964
Joe Edwards virker som en træner der kan gå hele vejen til voksen eliten, de gange jeg har set holdet har han virker meget overbevisende.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af CFCHackney
Jeg sagde ganske vist det samme om Nathaniel Chalobah i 2012 FA Youth cup finalen, men Clarke-Salter er fremtidig Chelsea kaptajn. Min MOTM indtil videre.

@DanishBhoy

Ola Aina er en fremragende back, men jeg har ikke rigtig tid til at køre i dybden med ham lige nu. Vender tilbage senere.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Brætmand
Hvor ser i kampen?


Nu hvor Nainggolan ser ud til at være i hus (spørgsmål om tid?) Hvem tror i så bliver den næste?
Vi er vel helt sikkert ikke færdige på markedet..
Skrevet af Wise1964
@DanishBhoy

Spørger du mig er knægten blevet præget lidt for meget af storhedsvanvid - han er god, bevares ... men ungdoms successen i Chelsea for en række spillere har betydet at kravene til klubben når de når senioralderen er blevet væsentligt større.

Han ville ikke komme på Chelseas førstehold de kommende år - om du spørger mig.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
@Brætmand

Chelsea Live TV - free of charge :D
Nisi Dominus Frustra ...
annonce
0