Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
ha ha maarkap - sådan er det når adrenalinen kører.

Det er lidt ophobet omkring den kære Grønkjær da han har ageret på den måde umådeligt længe ... så helt at sammenligne med scoringer fra Mikel er nok at trække det hårdt op (når man tager tiden mellem Mikels scoringer med i ligningen).Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Refleksion på gårsdagen kamp.

Outstanding
Hazard

Over middel
Dave, Matic, Traore

Middel
Baba, Pedro, Fabregas, Tammy

Under middel
Cahill, Mikel, Willian

Dumpet
Begovic (selvom han har 1 konge redning, så var han usikker i alt hvad han foretog sig)

Ikke bedømt
RLC

Jeg forstår stadig ikke, hvorfor RLC får så lidt spilletid - en kamp som igår kunne være det oplagte sted at give ham 90 minutter ... men Onkel Guus må have haft andre ting på agendaen

Tænk at have haft sådan en lorte sæson og "kun" er 14 point efter Top 4 og kun 2 nederlag mere end United og City ... imponerende
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Refleksion på gårsdagen kamp.

Stort set enig. Dog ville jeg nok give "under middel med pil ned" til Cesc, Mikel og Willi og et regulært "under middel" til Pedro og Cahill.

Meget bedre karaktersystem, i øvrigt. :-)

Tænk at have haft sådan en lorte sæson og "kun" er 14 point efter Top 4 og kun 2 nederlag mere end United og City ... imponerende

Hvilket også er grunden til, at jeg ikke er voldsomt nervøs for, hvor svært det bliver at komme tilbage i top 4.

Wenger er Wenger, Man Utd skal enten igennem en massiv omstilling med Mou eller alternativt fortsætter de med van Gaal (og begge løsninger er næsten lige gode), City har lang vej foran sig før deres Pep-bold kører, Spurs er Spurs og så er der egentlig kun Klopps leverpølse tilbage, samt selvfølgelig næste sæsons one season wonder.

En masse modstand, men ikke noget, der umiddelbart bør være fuldstændigt umuligt at have med at gøre.

Skrevet af Jax Lothbrok
Tror heller ikke det bliver en ´fuldkommen umulig opgave´ at komme tilbage i top4 næste år. Slet ikke med de betragtninger som BS så fint udpensler. Tilgengæld glæder jeg mig som et lille barn til næste sæson - synes virkelig det ligner en ny spændende PL mht nye trænere og klubber der vil lege med.

Noget helt andet; det er mig uforstående at vi ikke virker til at være med i kapløbet om Granit Xhaka. Eller er jeg den eneste som ikke forstår det? Robust, kontrollerende, lederskikkelse. Minder måske lidt for meget om Matic, eller?
Skrevet af Jax Lothbrok
Desuden får man jo nærmest lyst til at finde det gamle støvede FM frem igen og starte en karriere med Chelsea og forsøge at genopbygge holdet med de salg og indkøb man ønsker sig i virkeligheden... :-)
Skrevet af RobertTheRobber
Wenger er Wenger, Man Utd skal enten igennem en massiv omstilling med Mou eller alternativt fortsætter de med van Gaal (og begge løsninger er næsten lige gode), City har lang vej foran sig før deres Pep-bold kører, Spurs er Spurs og så er der egentlig kun Klopps leverpølse tilbage, samt selvfølgelig næste sæsons one season wonder.
Spot-on. Liverpool ser jeg dog slet ikke som en egentligt udfordrer til topstriden. Deres store mangler i truppen tror jeg ikke de får klaret til sommer, så i mine øjne er det kun Klopp-magi fra Dortmund-tiden der kan få dem helt op at køre. Jeg er mest bekymret for Spurs hvis de ikke mister profiler og så City, og hvor hurtigt de kan komme til at spille Peps røvsyge, men effektive, possesion-bold. Arsenal er selvfølgelig altid en stor trussel, det er bare ikke truslen, i mine øjne.

@Jax

Selvom Xhaka er en fin fodboldspiller, ved jeg ikke om han kan give os det endelige tempo vi egentlig mangler fra vores boldbesiddende midtbanespiller. Dertil er jeg enig i at kan muligvis kan minde for meget om Matic.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Geddar , moderator
"Deres store mangler i truppen tror jeg ikke de får klaret til sommer"

Så store er manglerne vel heller ikke? En midterforsvarer, bredde til angrebet og måske en 6´er, så tror jeg godt han kan få dem til at være del af mesterskabskampen. Og så er der et par fine salgsemner der kan generere nogle midler.

I løbet af sommerferien vil der desuden være mere ro ift. implementeringen af hans idéer.

Stop i øvrigt lige Xhaka-snakken! I kan glemme alt om ham!
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Wise1964
Så røg At. Madrid sgu foran os på UEFA ranglisten (kan være jeg er bagefter, men har først set det nu) ... men vi er dog stadig i top 5 og vil stadig være i top 10 efter det kommende kalenderår selvom vi ikke spiller Europæisk fodbold (kvalificeret gæt er 8-9 stykker).

http://real.sport.net/Pictures/uefa-club-ranking-052016_30610
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af KnockOut
bum bum må nok indrømme jeg ikke længer er så ked af Hiddink ikke skal være her næste sæson og ser med spænding frem til hvad det er for et Chelsea under Conte vi skal se.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af ENGOLE
JT har fået tilbudt ny kontrakt! Dagen er reddet!
We love you Chelsea, we do! KTBFFH!
Skrevet af Wise1964
Det er så vigtigt med JT !!!!
Endelig.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Meh. Terry er ikke længere et nævneværdigt aktiv på banen. Bevares, han har en positiv indvirkning på diverse hovedløse kyllinger, men efterhånden er det ved ikke rigtigt at kunne opveje Terrys svagheder.

Og hvis vi ender med at skulle spille defensivt tonser-bold bare for at få plads til Terry i start-11 næste sæson, så bliver jeg nok en anelse negativ at høre på. Men hvis Terry accepterer at være breddespiller og støttepædagog for de unge, så er en forlængelse okay.
Skrevet af maarkap
Er det ikke lige voldsomt nok at give Terry skylden, hvis Conte har tænkt sig at spille "defensiv tonserbold"?

Det er lidt mere plausibelt at Conte mener han passer ind i det system han vil spille, end at han har tænkt sig at skræddersy det til Terry.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Black Spider
Tjo, det er måske lidt voldsomt, men Conte har ofte udtalt sig positivt om at spille offensivt, så hvis vi nu lige pludselig skal tilbage til at stå på egen tredjedel og vente på, at modstanderne gider smide bolden væk, alt imens Terry så kan give den gas som den store leder, så bliver jeg som sagt lidt irritabel. Bare lige en anelse.

Vi har problemer nu fordi vi ikke har omstillet os i tide. At gå tilbage til beton og tonser-tilgang er det stik modsatte af at omstille os og skubber egentlig bare problemet videre foran os. Den slags bryder jeg mig ikke så meget om.

Vi har et problem, så lad os dog for pokker gå i gang med at løse det. Terry er ikke umiddelbart en del af den løsning. Altså kan vi lige så godt prøve noget andet, i stedet for at lukke øjnene og lade som om vi er i 2009.
Skrevet af andib
Jeg kan sagents følge BS i denne sag.

Klublegender er svære at skille sig af med og det var sgu vemodigt, da Gerrard smuttede over Atlanten, men er det ikke tiden med ny manager, der åbenbart gerne vil spille offensivt, til at skille sig af med Terry, der netop vil blive en hæmsko, hvis linjen skal stå højt?

Selvfølgelig kan jeg godt forstå at man ikke vil se ham i en anden engelsk klub, men jeg kunne snildt se ham tage over Atlanten.... eller over Nordsøen til Brøndby hahaha
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af RobertTheRobber
@Geddar

Så store er manglerne vel heller ikke? En midterforsvarer, bredde til angrebet og måske en 6´er, så tror jeg godt han kan få dem til at være del af mesterskabskampen.
Jeg mener dog at der skal mere til. Vi kan tage den fra en ende af:

Mignolet ser jeg bestemt ikke som en målmand der står for titelkandidater, medmindre de skaffer en ny Suarez og fortsætter med at vinde kampe 5-3 o.l.

Ligeledes er backduoen også tvivlsom i den retning, selvom der er potentiale i Clyne og Moreno. Det kan godt være at den slovakiske psykopat har niveauet til at være på et mesterhold, men som du selv skriver, kræver det at de henter en anden virkelig stabil centerback ind, for det har vel været det største problem med de andre spillere, de har på den position.

På angriberfroten synes jeg ligeledes de har lidt kvaler. Benteke ligner i mine øjne ikke den spiller de betalte 350 mio. for, langt fra. Ings ved ingen hvor er, og Origi har ikke lignet det kæmpetalent som Liverpools fans ellers sagtens mente var meget bedre end Sterling. Sturridge spiller som nat og dag, og jeg kan forstille mig nogle af fansne efterhånden er trætte af hans egoisme i kampene, en holdspiller ser jeg ham ikke som. Hans scoringssnit er dog svært at sætte en finger på.

Det der taler for, må være at truppen har en ung alder og at det er med den slags spillere, at Klopp virkelig kan få magi til at ske. Milner har været særdeles stabil denne sæson og så har de Coutinho, som kan afgøre kampe på egen hånd. Firmino har ligeledes spillet en god sæson og fået lavet 2 håndfulde hhv. mål og assists.
Og så er der et par fine salgsemner der kan generere nogle midler.
Sandt, men det er vel netop deres salgsemner der skal gøre dem til mesterskabskandidater? Bevares, Coutinho kunne spille sig på næsten alle hold i Europa, men ryger han f.eks., ser jeg Liverpool have kvaler med første og fremmest at komme i EL.

For deres skyld kan vi dog krydse fingre for, at de banker Sevilla og kommer i ChL. Flere midler og fordelagtige forhold, i forhold til at holde på profiler.

Stop i øvrigt lige Xhaka-snakken! I kan glemme alt om ham!
Never! Vi kører FM-stilen og køber ham kun så I ikke kan få ham!
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af andib
.... Origi har ikke lignet det kæmpetalent som Liverpools fans ellers sagtens mente var meget bedre end Sterling..
Langt fra enig. Jeg var nok den i Liverpool-tråden, der bandede ham mest væk i starten af sæsonen og jeg tænkte han bliver ALDRIG til noget i Liverpool-trøjen. Efter hattricket mod Southampton, der fik han åbenbart al selvtilliden tilbage, for han var ustyrlig indtil han blev skadet og klart førstevalg i angrebet, når han var klar (hvis han når tilbage på niveau). Han er som skabt til rollen i angrebet hos Liverpool

Det er IKKE i angrebet Liverpool har problemer. Centerforsvaret og hos Mignolet, hvor jeg ser de største mangler.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af RobertTheRobber
Fair vurdering, andib. Du har også set mere Liverpool end jeg har. Jeg har dog ikke været imponeret af ham, når jeg så har set ham. Var hattricket mod Southampton i Liga Cuppen?
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af andib
Fair vurdering, andib. Du har også set mere Liverpool end jeg har. Jeg har dog ikke været imponeret af ham, når jeg så har set ham. Var hattricket mod Southampton i Liga Cuppen?
Ja, det var netop i den lille cup. Mod Dortmund drev han sin direkte oppasser til vanvid. Han har ret skarpe driblinger, hvilket man INTET så af i begyndelsen af sæsonen. Han var eventyrlig ringe i starten.

Jeg bliver sgu nok aldrig virkelig begejstret for Henderson...
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af CFCHackney
Guus´ udtalelser om de unge er hæslige. Hold kæft hvor jeg dog ønsker den klovn langt væk.

Sikke da en GIGANTISK fiasko den mand har været.

Ja, skide vigtig kamp mod Leicester ingen nye talenter i startopstillingen, Mikel har spillet en god anden halvdel af sæsonen... Fjols.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce
0