Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
Onkel Guus fik holdet stabiliseret så det kun var gennemsnitligt elendigt og nu vil han gerne slutte af med point selvom det stinker når han går udenom de unge ....

Alternativt skal han fremvise de spillere som man gerne vil af med eks. Mikel

@BS
Jeg kan godt følge din holdning omkring JT såfremt han forventer fast spilletid - men jeg håber han har accepteret rollen som støttepædagog for de unge ligesom vi forhåbentlig ikke balancerer holdet omkring Ivan i den kommende sæson

Det bliver voldsomt spændende at se udviklingen på
Nu skal vi bare videre
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af ENGOLE
Guus´ udtalelser om de unge er hæslige. Hold kæft hvor jeg dog ønsker den klovn langt væk.

Kunne ikke være mere enig. Eneste han har kunnet tilbyde her i sin anden omgang ved roret, er at han i sit virke som hyggefar har givet lidt påtrængt mandskabspleje til nogle af de spillere de har haft brug for det (hvem præcis dette er mindet imod, kan vi jo kun gisne om).
We love you Chelsea, we do! KTBFFH!
Skrevet af MIghtyBlues
Guus´ udtalelser om de unge er hæslige. Hold kæft hvor jeg dog ønsker den klovn langt væk.


Hvad helvede er der blevet af ham den fornuftige og sympatiske Guus ? Det er jo en helt idiotisk udtalelse.

Skrevet af ENGOLE
Når man sidder og ser Player of the Year Award sådan en aften som i aften, kan man ikke lade være med at holde af den gamle Guus (og få forståelse hvorfor han er så vellidt blandt spillerne). Men realiteten er bare den, at han som træner i denne omgang ikke har haft de fornødne nosser (undskyld mit sprog) til at give de unge chancen i den mest oplagte periode i meget meget lang tid i klubben til netop dette.

Synes godt nok det er svært at forholde sig til den hyldest JT modtager her til aften - betyder det at han har takket nej til kontrakttilbuddet?
Uanset hvad, synes jeg nu alligevel det var en fed gestus, og utroligt fedt at se hvor emotionelt det helt tydeligt var for ham!
Hvis ikke han har skrevet under på en ny kontrakt, håber jeg fandme at han vender tilbage til broen. Klubben har brug for noget hjerte, og ham, Lampard og Drogba vil være GULD værd for klubben såfremt de skulle ønske at komme tilbage i en ledende rolle i den ene eller anden form! (Ja Lampard er med i denne kategori trods hans lille detour indenom Manchester, i min bog i hvert fald).

Ellers ikke mange overraskelser over i aften, udover Tomori som Academy Player of the Year. (Giv ham da lige 10 min som minimum på søndag, ovenpå dette Guus).
We love you Chelsea, we do! KTBFFH!
Skrevet af Brætmand
Skal vi tolke det som at Terry takker nej?

Mener at ha læst at han er blevet til ift en forlængelse med en anden rolle og derfor overvejer det?

Så ham meget gerne blive .
Skrevet af Brætmand
Tilbudt
Skrevet af SørensenCFC
Hvad havde guus sagt om de unge ? 🤔
Lampard = Prl midtbane konge S12.
Skrevet af ENGOLE
At de stadig manglede en del for at kunne starte kampe - dette som svar til spørgsmålet om hvorvidt han kunne finde på at give nogle Ungdomsspillere chancen i startopstillingen i morgen. Sådan som jeg har forstået det i hvert fald
We love you Chelsea, we do! KTBFFH!
Skrevet af Slettet(281950201708)
.
Chelsea AaB
Skrevet af Black Spider
Hvad havde guus sagt om de unge ?

At de ikke er klar til at starte endnu, hvilket virker lidt idiotisk da kampen mod Leicester jo dybest set er en venskabskamp hvor ingen af holdene har noget som helst at miste.

At spille senior-spillerne i den kamp er intet andet end meningsløst, men det afholder næppe Tante Guus fra maksimalt at lade et par stykker føle tempoet i PL kampe.
Skrevet af SørensenCFC
Tak for info.
Jeg har godt nok også fået et andet syn på Guus efter hans tilbagevenden til os. Vi har nu haft 5 kampe uden reel betydning og han har ikke brugt de unge, som han bla selv har sagt, at han ville gøre ...
Lampard = Prl midtbane konge S12.
Skrevet af ENGOLE
Tibo
Azp, Cahill, Ivan, Baba
Fab, Matic
Pedro, Willian, Hazard
Traore.

Subs; Bego, Tomori, RLC, Kenedy, Oscar, Pato, Abraham.

Palmer ikke engang på bænken i dag. Havde også forventet at Colkett i det mindste kunne få en bænkplads også idag, men nej.
We love you Chelsea, we do! KTBFFH!
Skrevet af Wise1964
Man kan dælme ikke beskylde Leicester for at slå op i banen selvom de er blevet mestre, fuld damp på kedlen! respekt
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Hvorfor søren afslutter Pedro ikke selv efter han har rundet Schmeicel?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Okay spil selvom det stadig er for tandløst i det offensive spil, nemt at læse for en modstander der står rigtigt/afventende.

Willian og Pedro skal tage sig sammen - de vil så gerne, men det halter godt nok en del
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Der er egentlig ikke meget damp under kedlen hos Leicester lige pt. De går rundt, og vi kan stadigvæk ikke finder lysten og viljen til at sætte så meget tempo på, at vi kan spille os igennem.

Det ser selvfølgelig pænt ud, når vi endelig kombinerer lidt, men det er på en billig baggrund.
Skrevet af Wise1964
@BS

Jeg synes faktisk vi gør det okay selvom det er på en billig baggrund, men vi prøver og det er fint.

Når Leicester laver hidsigt genpres kan man godt hvor farlige de er + deres direkte spil mod Vardy er giftigt hele tiden mod et ikke prangende midterforsvar og Schmeichel har vel reddet 2-3 store nu.

Lad os være lidt positive når sæsonen nu alligevel slutter (heldigvis)
Baba har gjort en okay figur indtil videre og Hazard fortsætter sin frigjorte stil - dejligt.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Vi gør det skam okay, men når vi spiller de gamle sutter i stedet for de unge, fordi vi åbenbart tager kampen seriøst eller noget, så savner jeg sgu at de gamle kvitterer for det ved at give 100%. Og det synes jeg egentlig stadigvæk ikke, at de gør. Tempoet er simpelthen for lavt.

Med det sagt, så er der i det mindste lidt bevægelse og kombinationsspil når vi har bolden, og vores defensiv ser egentlig også fornuftig nok ud. Hvis lige tempoet kom i orden, så ville jeg egentlig ikke være så utilfreds.
Skrevet af Wise1964
Enig -
Jeg forstår heller ikke dispositionen med de unge, men Onkel/Tante Guus må have nippet lidt for meget til likøren da han satte holdet.

Matic ligner igen en spiller man kan se noget i, det er faktisk det mest opmuntrende.

Og ind med RLC og Tammy - det er sgu okay!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Hold da kæft...

Guus laver en udskiftninger efter 52 minutter. Vildt nok.

Også fornuftigt at få RLC ind i stedet for en ekstremt ineffektiv Pedro. Så mangler vi bare at få enten Cesc eller Willi af græsset og så begynder vi måske ligefrem at ligne et hold, der hellere vil spille bold end sidde i en sofa.

Edit: Og det siger jeg selvfølgelig med al respekt for Willis løbearbejde, men tempoet er simpelthen for søvnigt.
annonce
0