Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
Ja det er lidt for presset af Tammy, han er ikke kun 5 centimer offside - det er jo meter. Men mon ikke han har så meget adrenalin kørende at han bare så gerne vil score og bevise sig selv
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Tak for denne sæson som bød på flere skuffelser end glæder - i det mindste kan vi trøste os med at der snart starter endnu én sæson og vi har fået nogle unge spændende spillere i gang.

God vind fremover Guus - du gjorde det du skulle og ikke meget mere.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Ja det er lidt for presset af Tammy, han er ikke kun 5 centimer offside - det er jo meter. Men mon ikke han har så meget adrenalin kørende at han bare så gerne vil score og bevise sig selv

Taget i betragtning hvor ung knægten er, så synes jeg egentlig, at han gør det godt. Og jeg tror, at det her er gode lærepenge for ham. Men han skal altså blive noget bedre til at bevare roen og timingen og så skal han samtidigt også lige lære at spille i PL-tempo.
Skrevet af Black Spider
Og så er mareridtet endelig slut og vi sige pænt farvel til Tante Guus og byde Onkel Anton høfligt velkommen.
Skrevet af Wise1964
Det mest skuffende er egentlig af slutte under Liverpool, Spurs og STOKE (WTF!!!!)

Vær velkommen Conte, we salute you!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Brætmand
Tak for denne sæson de herrer.

Det var godt nok en hård en af slagsen og meget uventet. Men mon ikke alt det dårlige bringer noget godt med sig. Vi får en træner med en ny stil og jeg er mere spændt end nogensinde. Både hvad angår indkøb, afgange, filosofi, samt hvordan Conte klarer sig. Har kæmpe forventninger til næste sæson og med alle de unge inde omkring holdet ser jeg frem mod næste sæson med håb og tro på tingene nok skal vende for os.

Mine ønsker for næste sæson må være

Mere vilje og gejst
Mere direkte spil
Højt presspil
Indkøb der giver mening
En klar spillestil
En del talenter omkring førsteholdet
Tilbage i top 4.

- og så må jeg indrømme at Cesc manglende defensive evner hidser mig gevaldigt op. Han kan jo intet defensivt og hæmmer holdet ekstremt med sine lunt tilbage. Vi må og skal anskaffe os 2 centrale midtbanespillere med større løbekapacitet samt større evner i felt til felt rollen.

En ny midterforsvar må også være at foretrække. Gerne en med speed til at supplere vores tunge drenge.

En ny back, højre eller venstre er ligegyldigt, bare af kvalitet.

En ny angriber til at supplere Costa og Traore( regner med Costa bliver og Abraham bliver ikke talt med da jeg tror han bliver lejet ud)

Higuain ville være ekstremt vanvittigt, men så skal vi også spille med 2 strikere. Undrer mig over der ikke er flere der er meldt interesserede i ham Berardi fra Sassoulo? 20 år og et kæmpe talent med god størrelse og fantastiske afslutninger. Ville være en god signing da han kan spille kanterne også. Alternativ istedet for at bruge 500-700 mio på en anden.

En ny kant ville nu heller ikke få mig til at klage ved mindre Kenedy får en større rolle.

Tak for en god debat sæsonen igennem og ser frem til vores sommer med masser af aktivitet omkring klubbens spillere. Selvom vi ikke altid har været lige enige har det stadig været på et godt niveau og alt ballade er lagt til side og vi starter på en frisk fra næste sæson. :D
Skrevet af RobertTheRobber
Jeg ser os helst gå efter en højreback med kvalitet, da Azpilicueta er klart bedre på venstre, både offensivt og i særdeleshed også defensivt.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Black Spider
Jeg ser os helst gå efter en højreback med kvalitet, da Azpilicueta er klart bedre på venstre, både offensivt og i særdeleshed også defensivt.

Ikke forstået, Robert. Azpi kan ikke noget som helst offensivt på venstre back. På højre back kan han i det mindste sende bolde ind i feltet uden at skulle telegrafere om tilladelse først.

Og så synes jeg egentlig, at du er noget opgivende over for hans defensive egenskaber i højre side. Jeg vil i den grad hellere holde Azpi i højre side end give op og bruge ham som en i bedste fald middelmådig venstre back.
Skrevet af RobertTheRobber
Af de dybteløb han har lavet, scoret på og blandt andet lavet assists på, står størstedelen i min hukommelse, som værende fra da han har spillet i venstre side. Som venstreback er han ligeledes ligaens defensivt stærkeste back, i mine øjne. Jeg synes han var vores bedste spiller i denne netop overståede sæson, hvor Willian løber med prisen for, groft set, at have haft en kanon oktober, november og december.
i bedste fald middelmådig venstre back.
Arh come on, er det en af de der "overdrivelse fremmer forståelse"? Både i 13/14 og 14/15 sæsonerne har han da været blandt ligaens bedste back, i skarp konkurrence med Zabaleta og Leighton Baines i 13/14 og Ivanovic, samt Bertrand og Clyne i 14/15. Dette var på venstrebacken, vel at mærke.

Det er dog helt fair, hvis du mener potentialet er større på højrebacken. Det synes jeg dog ikke. Denne sæson kan dog ikke bruges til at bedømme ham helt, pga hele holdets nedtur.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Black Spider
Jeg kommer jo nok altid til at være en smule aggressiv i mit ordvalg, Robert. Beklager, men sådan er mit hoved nu engang skruet sammen. :-)

Og bevares, Azpi har spillet venstre back stort set non-stop under Mou, og der har også været nogle mål og assists og den slags, så selvfølgelig er han ikke komplet ubrugelig.

Men tænk tilbage over det generelle samspil mellem Haz og Azpi og hvor nemt det til tider er at lukke helt ned, fordi Azpi er ret et-benet og pinedød skal have bolden over til højre, før han kan gøre noget med den. Det problem eksisterer ikke i højre side.

Og når du vurderer Azpi til højre mod det vi husker af Azpi til venstre, hvad bruger du så som grundlag? Azpi kom til klubben i RDMs sidste tid, spillede fast højre back under tjeneren, og så blev han omskolet til venstre back af Mou. Og nu er han så tilbage i højre side i en halv sæson, hvor alting stort set er kaos og både defensiv og offensiv organisation virker improviseret. Ingen ved rigtigt hvem der gør hvad eller hvem der markerer hvem, og midt i det rod skal han så omstille sig fra at være manden som lukker hullet bag Terry og Azpi til at være manden som skaber bredden i højre side.

Du siger det selv. Denne sæson kan ikke rigtigt bruges til at bedømme, og vi har ikke så mange andre data, ud over selvfølgelig den første sæson under tjeneren. Det går selvfølgelig begge veje. Jeg mener, at Azpi er bedre i højre side, fordi hans evner mand mod mand ikke bør være påvirket ret meget af, om han spiller i højre eller venstre side, alt imens hans evne til at skille sig af med bolden hurtigt og effektivt afhænger ret kraftigt af, at han befinder sig i højre side.

Og når jeg kalder ham middelmådig i venstre side, så er det fordi jeg forventer, at vores tilgang ændrer sig ret markant. I Mou-årene var det okay, at Azpi kun var defensiv. Det var nødvendigt for at beskytte Haz og Haz´s offensive evner udlignede dybest set Azpis mangel.

Det tror jeg ikke kommer til at gå under Conte. Jeg tror ikke, han kan leve med, at en back konsekvent lige skal fumle bolden over til den anden fod, før han kan slå et indlæg ind bag forsvaret. Dertil er der ikke nogen Terry, der konsekvent skal beskyttes, og i modsætning til Mourinho så er Conte angiveligt offensiv af natur.

Altså tror jeg, at begge vores backs skal være mere to-dimensionelle i deres spil. Og det tror jeg, at højre-Azpi vil være fremragende til, også selv om han måske ikke længere er nærmest uovervindelig en mod en, mens venstre-Azpi vil komme til at halte noget.
Skrevet af Wise1964
Dagens refleksion ...

Outstanding
Ingen

Over middel
Dave, Baba, Matic, Hazard

Middel
Courtois, Ivan, Cahill, Traore, Tammy, Tomori (pil op), RLC

Under middel
Fabregas, Pedro

Dumpet
Willian

Ikke bedømt
Ingen
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af JCech
Capitano har skrevet under!
Thank you, José.
Skrevet af 8letters
Virkelig lækkert med Terry! Der skal være noget lederskab i spillertruppen. Terry ved hvordan man gør det.
Lampard é Deus
Skrevet af ENGOLE
så blev det sgu en god dag i dag også!
We love you Chelsea, we do! KTBFFH!
Skrevet af FirstPlace
En aftale med Nike til £60 millioner om året lyder ikke helt tosset!

http://www.telegraph.co.uk/football/2016/05/17/chelsea-sign-60m-a-year-kit-sponsorship-deal-with-nike/
Skrevet af Brætmand
Gode tider på vej? Det er ihvertfald en fremragende start! Jeg er lykkelig for at Terry har forlænget. Manden er bare et symbol på alt hvad den her klub skal ha. Dedikation, klubfølelse og passion. Kæft det er lækkert!

- Hvis vi så oveni får en giga aftale med NIKE så bliver det sgu ikke bedre. En ny sponsoraftale, ny kontrakt til anføreren, ny træner.

Det her lover godt.
Skrevet af Wise1964
Idag er en glædens dag ... nu står det så på indkøbet af en JT Nike trøje - nye tider, nye vinde!

dejligt dejligt
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af KnockOut
YES !
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af MIghtyBlues
nu står det så på indkøbet af en JT Nike trøje


Skal JT så ikke forlænge med mere end det ene år, hvis han skal nå at komme i en Nike trøje ? Vi spiller vel den kommende sæson færdig i Adidas ?
Skrevet af Wise1964
Mighty ...
Okay, det var jeg så ikke klar over - my bad, hvis det er tilfældet
Nisi Dominus Frustra ...
annonce
0