Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Brætmand
Robert

Jeg kan godt ´lide´ du antager jeg overhovedet ikke følger med. Jeg er ikke Lazio fan, nej, men jeg har dog set italiensk fodbold en del de sidste par år, særligt Roma og Inter, dog uden at være fan. Jeg kan selvfølgelig ikke udstikke specifikke statistikker på Candrevas præstationer i hver enkelt kamp, men det jeg har set og selvfølgelig hørt fra venner og bekendte der følger italiensk fodbold er at manden er rigtig dygtig. De svingende præstationer du nævner er så vidt jeg har hørt og set kun sidste sæson, men det hænger vel også sammen med at Lazio har præsteret svingende.

Candreva´s stats de sidste 3 sæsoner

15/16 44 kampe, 12 mål, 5 assist

14/15 38 kampe 11 mål, 15 assist

13/14 44 kampe 12 mål, 10 assist

- Det får jeg ikke til 10-12 mål, men jeg følger jo heller ikke med.

De gange jeg har set ham har han altid ydet en solid indsats og er en spiller som knokler begge veje samt besidder en enorm god højre fod som slår ganske habile indlæg. Derudover har han også en ganske god teknik som gør ham i stand til at sætte sine direkte modstandere. Eneste problem er alderen som du også nævner. Men en spiller som ham kan jeg sagtens se spille på højt niveau en 3-4 år endnu. Jeg ser dog heller ikke så sort på alderen som dig og måske andre, så længe de ikke bliver købt som 34-35 årige.

Men dermed ikke sagt vi ikke kan finde bedre, jeg ser bare gode perspektiver i ham. Men ganske rigtigt har jeg også set ham spille for Italien en del gange og jeg er sjældent blevet skuffet. & der er også blevet ´skreget´ efter flere direkte typer end Willian f.eks. Det må man sige du får med Candreva.
Skrevet af andib
Det bliver godt nok en dyr sommer at forstærke sig. Der er ihvertfald ikke råd til fejlkøb, der ikke slår til. Gomes 400 mio, Stones 500 mio, Lukaku 600 mio og Pogba 750 mio. Det har altid været dyrt at købe klassespillere, men jeg synes godt nok priserne har taget en nyk op ad
Det er vel ikke så mærkeligt, når alle vil have en del af kagen. De bedste klubber kommer ikke til at købe mere end én af de største stjerner er mit bud. Det er der simpelthen ikke råd til.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Wise1964
Ha ha brætmand - lad nu være med at falde for det.
Jeg mener nu ikke at vi skal have kantspillere da der mangler kvalitet mange andre steder på banen

Selvom der er EM kunne det være rart snart at se den første signing så optimismen kan blomstre lidt igen
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Brætmand
Falder skam ikke for det, Chrmik, men føler da et behov for at mod argumentere folk der indikerer jeg ikke følger med når de selv ikke har tjekket op på sagerne. Det har du vel også haft behov for.

Men jeg følger dit råd og afventer situationen på spillerfronten..
Skrevet af Wise1964
Enig - det er sgu svært at vente på
Jeg undrer mig mest over dagens nyhed om Pedro og hans ønske om at vende tilbage til Barca - hvad fanden er nu det for noget tøse fnidder
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af MIghtyBlues
Det er vel ikke så mærkeligt, når alle vil have en del af kagen. De bedste klubber kommer ikke til at købe mere end én af de største stjerner er mit bud. Det er der simpelthen ikke råd til.


Nej mærkeligt er det ikke, og slet ikke når der sælges til engelske klubber, der nærmest skider guld med den nye tv-aftale.

Uanset hvor meget jeg gerne så Lukaku tilbage, så ville det pine mig at betale 600 mio. for ham. Eller en halv milliard for Stones. Jøsses...
Skrevet af andib
Jeg er helt enig. Det giver ikke meget mening. Der skal jo findes "alternative" spillere. Det er jo lige før at klubberne er nødt til at hente fra næstøverste hylde.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af KnockOut
jeg tror desvære den venstre back vi skulle have lige er landet hos Dortmund, fuck hvor kan han mange ting den kære Raphael Guerreiro, ham så jeg gerne i Chelsea, luk nu bare Kante og Nainggolan, send Pedro hjem hvis han ikke vil blive og hent så den angriber, back og venstre back.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af RobertTheRobber
Falder skam ikke for det
Jeg aner ikke hvad du "skulle falde for", men keglen har jo brug for at gøre folk til skurke så han kan retfærdiggøre sin offerrolle.

Jeg morede mig over at Candreva blev nævnt, fordi det, i mine øjne, var et utroligt random navn at smide op i forbindelse med os. I mine øjne, vel at mærke. Jeg synes det var skægt, fordi det virkede som om du baserede det på den kamp du lige havde set. Jeg har set Lazio et par gange (måske 4-5) på de kærestefri weekender og der har han ikke imponeret mig. Læg dertil, at han kun har spillet fast for italienske midterhold/subtophold. Men jeg undervurderede tilsyneladende dit kendskab til ham, hvilket er min fejl.
15/16 44 kampe, 12 mål, 5 assist

14/15 38 kampe 11 mål, 15 assist

13/14 44 kampe 12 mål, 10 assist

- Det får jeg ikke til 10-12 mål, men jeg følger jo heller ikke med.
Ehhhhh.... Nu skrev jeg det lidt på huskeren og måske skal jeg have mine folkeskolepenge tilbage, men er 11 og 12 ikke tal mellem 10 og 12? Havde det været et problem hvis jeg havde skrevet 11-12 mål?
De gange jeg har set ham har han altid ydet en solid indsats og er en spiller som knokler begge veje samt besidder en enorm god højre fod som slår ganske habile indlæg. Derudover har han også en ganske god teknik som gør ham i stand til at sætte sine direkte modstandere.
De egenskaber kan jeg ikke helt genkende. Teknikken er vel fin, men er det ellers ikke en lidt arbitrær opremsning? Han har dog et godt højreben, det vil jeg give dig ret i.
Men dermed ikke sagt vi ikke kan finde bedre, jeg ser bare gode perspektiver i ham.
Jeg kan være tilbøjelig til at sige, at af en rutineret spiller til småpenge, så er han udmærket, men er det ham vi måske vil have i stedet for Willian?
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Wise1964
@Brætmand

God stil og opdragelse går man aldrig forkert i byen med
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Brætmand
Robert

Keglen? Du henviser vel ikke til mig, håber jeg. Jeg har bestemt ikke ment det som at jeg er et offer fordi du ikke er enig, hvis det altså er det du mener.

Jeg nævnte ham fordi han flere gange er blevet rygtet til os og også før i tiden. Jeg ved godt det virkede som et meget random navn og selvfølgelig har jeg forståelse for det kan virke som en pludselig indskydelse når han lige har spillet en brandkamp for Italien. Men jeg har som sagt set lidt italiensk fodbold de seneste år og jeg har altid syntes godt om ham, men har dog nogengange været lidt forblændet af vi bare skulle ha de største og bedste stjerner og måske ikke dem der passer til vores system. Det var derfor jeg nævnte Candreva, fordi jeg godt kunne se ham passe ind og han potientelt er en Conte spiller.

Mente du 10-12 mål hver sæson i de sidste 3 sæsoner? Jeg læste det som 10-12 mål i alle turneringer de sidste 3 sæsoner, sådan samlet set. Hvis du mente det andet har du selvfølgelig ret, men det kunne godt forståes anderledes.

Altså, det er jo bare mine betragtninger af manden. Der er nok en masse andre der mener noget helt andet, men udfra det jeg har set er jeg kommet frem til det facit at manden er en god kantspiller med gode indlæg samt en glimrende teknik. + Hårdtarbejdende.

Men lad os se hvad der sker, og så skal jeg nok holde igen med at slynge flere navne ind indtil der kommer noget konkret, deal?
Skrevet af Brætmand
Wise

Håber da heller ikke jeg fornærmede nogen, men ellers enig. :)
Skrevet af CFCHackney
De nyheder er flere dage gamle.

Candreva til Chelsea er ikke specielt sandsynligt.

Andre Gomes derimod må vi genre forhandle videre om.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Benniersej
sku ikke for den pris Valencia forlanger
Skrevet af Lynild
Benteke et emne på broen? Har kun set det Liverpool-medierne, og de er lidt swing and miss.
Skrevet af CFCHackney
Han er en glimrende spiller, og en der ville kunne tilbyde langt mere end Cesc på sigt (og vel egentlig også pt. hvis man tænker begge veje).

£40 for en spiller vi kan have i 10 år, og de vanvittige priser generelt set taget i betragtning, vil det i mine øjne være en ganske fornuftigt signing. Langt mere fornuftig end Pogba til £80 mio. (Omend han aldrig kommer til Chelsea alligevel).

The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CFCHackney
Lynild, Benteke er et emne såfremt Morata eller Lukaku kikser.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Wise1964
Enig Hackney - Andre Gomes er spændende, men det kræver vel at vi starter med at afsætte nogen først med hans pris taget i betragtning?

Benteke ville ikke være en dårlig substitut såfremt Lukaku kikser, han passede synligt ikke ind i LFC og slet ikke efter klopp kom til, hvorimod hans fysiske pondus og boks fysik kunne være særdeles gavnligt/brugbart i CFC.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Brætmand
Andre Gomes vil også give rigtig fin mening i forhold til manglen på felt til felt spillere i sen nuværende trup. Andre Gomes er glimrende på bolden men mangler endnu at være mere komplet i sine præstationer. Han har det med at falde meget ud i kampene, men helt sikkert en forstærkning. Stadig ung og kæmpe potientiale.
Helt enig her Hackney.
annonce
0