Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Brætmand
Lentini

Var det ikke i hans Bari tid at han anvendte en offensiv 4-2-4?
Skrevet af Lentini
@ Brætmand

Nej - det var egentlig også for det meste en normal 4-4-2 med kanter som fx Rivas, Kamara, Guberti, Lanzafame og andre navne du ikke skal huske på.

Han har dog gennemgående været en succés samtlige steder han har været - måske lige bortset fra sin tid i Bergamo.

Jeg er spændt på hvordan han klarer det, fordi hand styrke er; mandskabsbehandling. Han evner virkelig at skabe en enhed med en helveds masse grinta. Han har en klar filosofi at spille ud fra, som blir anvendt i forskellige systemer, som giver en vis fleksibilitet.

Hans problem er at han bliver så snothamrende fornærmet som en lille skolepige når han ikke får sin vilje. Han vil altid ha, men aldrig give - det blev sgu en anelse hysterisk i Juve til tider, hvor han ville have nye spillere men ikke afgive nogen. Der kan han bare ikke se udover egen næsetip.

Til Euro blev han rost for sin taktiske kunnen. Jeg synes han er middelmådig som han beviste om og om igen i Juve. Han lærte aldrig af tidligere fejl, som fx Allegri har gjort i Milan og nu Juve - Wilmots fik Conte til at se ud som et taktisk unikum. Så den del er jeg spændt på.
Skrevet af Brætmand
Lentini

Okay, jeg læste bare at hans tid i Bari, benyttede han en 4-2-4, meget offensiv formation.

Men en ting er hvad den er på papiret, en anden ting er hvordan den udføres, det har du ret i.

Det lyder spændende. Jeg har også det indtryk at spillerne elsker ham, måske mere end folk har elsket Mourinho, de steder han har været. Alle taler godt om ham og hans evne til at ´provokere´ dig på den gode måde. Med de store primadonnaer der render rundt i Chelsea er jeg spændt på at se hvordan han klarer det.
Han har vel den der, det er min vej eller ud, mentalitet. Som du siger, han går ikke på kompromis. Jeg har dog svært ved at se hvordan han skal gennemføre det på det nuværende Chelsea hold, ligesom mange af mine med fans. Conte´s filosofi er vel baseret på hårdt arbejde, holdånd, tempo, hurtige angreb, stærk organisation? Ting vi aldeles ikke har haft...
Skrevet af Lentini
@ Brætmand

Jo, det er faktisk en meget præcis beskrivelse af Contes stærke sider.

Han er dog glad for sin 3-5-2, som er blevet mere hans trademark med tiden. Der er mange efter ham som er begyndt igen på den stil, specielt i Italien.

Den ene af de to wingbacks er dog som regel altid en mere offensivt indstillet spiller. På landsholdet havde han Candreva, som er mere en wingtype mens han modsat havde en mere regulær back i Darmian eller De Sciglio. Jeg kunne godt se han smide Willian eller Cuadrado som en "Candreva", men hvem der skal spille den mere defensive wingback modsat har jeg svært ved at få øje på. Jeg er ikke så imponeret af ham nigerianeren i har der..

Conte havde en enorm tro på Pirlo i sin tid som er luksusspiller. Men på jeres hold har i to store stjerner der i mine øjne er luksus; Hazard og Cesc. Jeg har svært ved at finde et puslespil hvori begge kan komme til sin ret i den form for fodbold Conte praktisere. Det er for mig det mest interessante med den trup Chelsea tilbyder og det Conte står for.
Skrevet af Brætmand
Lentini

Ja det var ihvertfald lige det jeg kunne støve op omkring ham udfra mine betragtninger og div. analyser på nettet.

Med hensyn til 3-5-2 så er jeg meget enig i at vi netop nu, ikke har spillerne til den formation. Selvom Conte gerne vil skifte formation og er dygtig til det har jeg svært ved at forestille mig at han fuldstændig giver op på sin 3-5-2.

Som andre nævner så går det meget hårdt ud over vores fløje, især Hazard vil bestemt ikke drage fordel af det.
Med hensyn til wingbacks så håber jeg bestemt ikke Cuadrado kommer tilbage. Han passer ganske enkelt ikke til engelsk fodbold og for min skyld måtte han gerne blive i Juventus mod en god sum.
Willian har arbejdsraseriet men tvivler stærkt på han formår at holde bredden da han ynder at trække meget ind i banen og da wingbacks i en 3-5-2 er nødsaget til at holde bredden har jeg svært ved at se det ske.
Azpilicueta ville være et godt bud til den defensive af wingback´sne hvis man kan sige det sådan. Men vi mangler helt sikkert en back, det kan vi blive enig om.
Skrevet af RobertTheRobber
Azpilicueta ville være et godt bud til den defensive af wingback´sne hvis man kan sige det sådan
Men han er jo back? Der skal satme bygges meget taktisk, fysisk og teknisk på, kan man overhovedet nå det inden sæsonstart?
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af maarkap
At køre 3-5-2 med den trup han har i Chelsea ville jo være komplet håbløst.

Der mangler kvalitet i den midterforsvaret, medmindre Conte kan hive mirakler ud af Ivanovic og Cahil. Der er massere af kantspillere, men ingen wingbacks. Ligesom at der mangler kvalitet på den midterste midt.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af ENGOLE
Og så til dagens bedste nyhed: Ola Aina har skrevet under på en ny 4-årig kontrakt!
We love you Chelsea, we do! KTBFFH!
Skrevet af Benniersej
Super at Aina forlænger, så må vi bare håbe, at Conte bruger ham og mange af de andre unge
Skrevet af KnockOut
Et lille Forsigtig bud fra mig hvordan vi kunne se ud næste sæson.


http://lineupbuilder.com/?sk=bx5dx2

Her arbejder jeg ud fra hvem jeg tror vi henter og de flest bliver.
- Remy of at det er en opstilling hvor fabregas kan være en del af midtbane uden at være en 10´er.

på CB tror jeg ikke vi hente både Koulibaly & Bonucci men bare en af dem.
jeg har også kun skrevet 1 ny CM på (Kante) håber vi henter 2, og der ud over har jeg sat Matic på selv om det er mulig han bliver solgt.
jeg har ikke arbejdets med at vi henter en ny venstre back selv om jeg håber det, jeg arbejder også med Mikel bliver selv om jeg gerne ser ham solgt.


Min formation.

Jeg arbejder med mere wing backs end normale backs, men dog med at den venstre(Apzi) er lidt mere defensiv da han har Hazard foran sig, men med Kante i den side til at lukke meget ned, dette giver Hazard en fri rolle hvor han ikke skal med hjem, der ud over er Terry ikke længer starter og skal ikke beskyttes på samme måde. , på højre har vi Ivan som bare skal være ivan tons frem ind i felt eller hold kanten, jeg ser ham med mere frihed da Matic skal lukke af der over sammen med en hurtig Zuma, på midt har jeg givet Fabregas frihed til at gør det han gør bedst foder de andre spiller uden at nødvendigvis skal være så defensiv, men Kante og Matic omkring ham, der ud over har jeg harzard i en fri rolle til venstre hvor han kan arbejde ind i banen eller ud på kanten eller rykke over i samme side som Morata, ser lidt de 3 oppe foran kan rykke rundt som de vil men helst med en af Costa/Morata altid i felt.

Jeg modtager gerne indput og andre opstillinger og idéer, så har vi da lidt at kigge på mens vi venter ;)

Vil gerne indrømme er det ikke starter 11 der er på bane kan Forsvar og midt godt se lidt tynd ud, kunne godt have KØBT mere kvalitet men arbejder kun ud fra de rygter/køb der er pt, kunne godt ØNSKE andre spiller til nogen pladser men har jeg ikke set rygte er de ikke med.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Black Spider
Jeg synes defensiven ser lidt tynd ud. Og bredden er vist heller ikke optimal.

Hvis du spørger mig, så skal vi vente med wingbacks indtil Conte pinedød tvinger det på os, og indtil da bør vi spille med to kanter. Haz / Kennedy til venstre og Pedro / Willi til højre. De kan så fint få støtte fra to offensive backs, men det bliver simpelthen for snævert når bredden i spillet udelukkende kommer fra backs. Det så vi jo også gang på gang på gang på gang under Mourinho.

Hvis vi skal spille med to angribere må opstillingen nødvendigvis blive 4-4-2. Ellers hedder den 4-3-3. Kante / Mikel til den defensive rolle, Matic / RLC / Cesc som B2B, og Cesc, Oscar eller RLC til den offensive plads.

Og selvfølgelig, hvis vi spiller 4-4-2 så er Cesc den mest oplagte spiller at tage ud, medmindre vi faktisk kan holde midtbanen udelukkende med fx Kante.
Skrevet af Brætmand
Jeg må indrømme at jeg bliver en smule nervøs når jeg ser at vi pt ingen spillere har hentet til vores absolutte krise positioner. Forsvaret og den centrale midtbane.

City har budt på Bonucci - Hvor er vi dog henne i det ræs? For mig er det en no-brainer. Bonucci er en klasse forsvarsspiller. Vi bør i det mindste forsøge.

United forhandler med Pogba til en handel i 900 mio. Selv uden CL ser de ud til at kunne tiltrække verdensklasse og har allerede hentet 3 dygtige spillere.

Selvom det er tidligt i transfervinduet så kan man godt sidde og tænke lidt over hvem vi egentlig går efter.. Koulibally bliver nævnt flittigt men intet konkret. Jeg er godt nok spændt på hvilke spillere Conte har identificeret som vores absolutte topmål i defensiven og på midtbanen.

Nainggolan ser også ud til at blive i Roma så den handel er også så godt som død..
Skrevet af Benniersej
Rolig nu, Conte starter først med truppen her på mandag, så sker der nok snart noget
Skrevet af Didier
Jeg er træt af, at der ikke er Griezmann-rygter. Han er bare fantastisk - hvordan og hvorledes han ville passe ind hos Conte, ja, det forholder jeg mig ikke til :-)
It\'s a ducking disgrace!
Skrevet af Geddar , moderator
Det skyldes måske han lige har forlænget.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Didier
Det er jeg klar over, Geddar. Ærgrer mig alligevel :-)
It\'s a ducking disgrace!
Skrevet af Benniersej
Skrevet af maarkap
Jeg hopper efterhånden på BS vognen og bliver lidt bekymret over hvordan Conte vil spille, mht at få plads til spillere som Cesc og Hazard, når der "skal" spilles med to angribere.

En udvej kunne være med Hazard som den ene angriber, men jeg er ikke sikker på at jeg bryder mig om det..

Tibo
Ivano - Zouma - Cahill
Azpi - Matic - Cesc - Mikel - Kenedy
Costa - Hazard

Så må Willian være i spil til wingbacken eller Cesc pladsen.

Jeg har taget udgangspunkt i vores nuværende spillere hvis nogen skulle være i tvivl.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Brætmand
Jeg tror vi er rigtig mange der er enige om at holdet på ingen måde lige nu er gearet til 4-4-2 eller 3-5-2/ 3-3-4 eller hvad fanden det nu skal hedde. Vi har i lang tid kørt med trænere der praktiserer den populære 4-2-3-1 / 4-3-3 og spillerne er selvfølgelig også til de formationer.

Hvis jeg skulle lave min favorit opstilling (med evt. nye spillere/ønskespillere) vil jeg smide mit bud på den her

Tibo

Bonucci - Terry - Koulibaly

Candreva - Kante - Matic - Gomes - Azpilicueta

Costa/Michy - Hazard (fri rolle)

Det ville for mig være ønskescenariet. Candreva ved jeg godt jeg har snakket højt om længe, men han er for mig den perfekte kantspiller til en 3-5-2 eller 4-4-2 da han er rigtig god begge veje og vil supplere Willian godt.

Kante er sammen med Radja den perfekte defensive midtbanespiller & så gerne dem begge, men Radja har eftersigende valgt at blive i Rom så Kante må være den næste på listen.

Gomes, stort potientale og en rigtig dygtig b2b spiller. Stadig rå, men kan blive rigtig god.

Bonucci, tja, siger vel sig selv. Klasseforsvarer & god på bolden.

Koulibaly, en ældre Zouma-klon, bare endnu bedre på bolden og med en fantastisk fart og teknik for en mand på 195 cm.

Lige nu er vi nok tættest på en 4-4-2 hvis vi skal vælge en af Conte´s opstillinger & jeg tror den vil se ud således med de nuværende spillere :

Tibo

Ivanovic - Cahill - Terry - Azpilicueta

Willian - Cesc - Matic - Hazard

Michy - Costa

Og bare for at understrege så er det på ingen måde optimalt, det kan vi være helt enige om. Cesc som en del af en to-mands midtbane vil være hullet som en si, men da vi endnu ikke har hentet spillere til den position der vidner om vi skal spille anerledes må det være sådan indtil videre. Som set i førstnævnte opstilling så skal vi for mig hente 4 spillere mere hvis vi skal være i nærheden af at kunne praktisere den formation.
Skrevet af AzpiIicueta
Napoli så ud til at signe Candreva i går, men ifølge SkyItalia er det blevet meget kompliceret igen og nu er Chelsea klar til at købe ham, så jeg tror lidt det lugter af Candreva til Chelsea. Hvilket jeg ikke helt ved hvad jeg skal synes om. Virker lidt som en ny Cuadrado. £20m virker også som rigtigt meget for en 29-årig som ikke har præsteret noget specielt på højeste niveau.
Being critical is always something positive, because you're pointing out things that need improvement.
annonce
0