Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Brætmand
Azpi

Jeg læste godt noget om det igår, men kunne ikke finde det omkring sky italia. Kun alle mulige andre medier.
Candreva har været rygtet til Chelsea i længere tid uden det er blevet konkret. Men hvis du siger Sky Italia melder den så kan der godt være noget om snakken. Altså, for mig giver det fin mening, og jeg ved ikke hvad du mener med en ´ny Cuadrado´? Mener du han bliver et ligeså stort flop eller mener du de er meget ens spillere, for hvis du hentyder til det, så kan jeg ikke være mere uenig. Det skal da kun være de 2 spilleres arbejdsmoral der kan sammenlignes da de begge knokler for holdet.

Cuadrado er en dribler med fart og skulle man tro, god teknik hvor Candreva er en mere komplet kantspiller med et kanon højreben samt rigtig gode indlæg. Candreva er også betydelig mere målfarlig og når du siger han ikke har præsteret på højt niveau, mener du så han kun har spillet i Serie A? Jeg vil mene at over 40-50 mål for en kantspiller for et hold som svinger så meget som Lazio nu om dage er ganske glimrende, men jeg er også helt pjattet med manden. Han spillede desuden også et par ganske gode kampe under EM hvor en skade satte en stopper for det. Han har fået stor ros i de italienske medier for sine præstationer for Italien.

Alderen kan vi godt være enige om er et problem, men på den måde Candreva er som spiller ser jeg stadig 3-4 gode år i ham. Han er ganske hurtig, men lever bestemt ikke på sin fart, mere på hårdt arbejde, indlæg og målfarlighed.
Og jeg ved at folk gerne ser en mere målfarlig højrekant modsat Willian.

Men mon ikke det stadig er rygter. Jeg tror han bliver i Italien da der har været mest snak om Inter og Napoli hvor Chelsea kun er linket pga Conte, men jeg håber da det sker.

- Og så kom den her http://www.bold.dk/fodbold/nyheder/agent-napoli-bud-paa-candreva-er-accepteret/

Så den vidst lukket.
Skrevet af Wise1964
@Brætmand

Jeg kan tydeligt fornemme at du er fan af Candreva :)
Her må jeg dog stille mig lidt uforstående over hvad han kan bidrage med i Chelsea som vi ikke allerede har eller kan hente en yngre model af?

Nuvel - arbejdsom, I like - men hvad mere?
Er han tilpas aggressiv til at kunne gå 1:1 på backs? ... er han mere direkte spillende end dem vi har? ... Jeg har kun set ham sporadisk og der har han ikke signaleret "høj klasse".

Jeg forstår godt bekymringen om en ny Cuadrado som stråler i Italien men slet slet ikke har det der skal til i en meget fysisk præget Premier League

@Truppen
Jeg satser på at vi den kommende uge signer en spiller eller 2 så pre-season kan bliver en smule mere hold taktisk fokuseret end det var sidste år.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af KnockOut
nå lad mig lige give kort overblik over de sindsyge transfere rygter pt med Chelsea. MED TRYK PÅ RYGTER.

Ind:
1.Alvaro Morata: Vi skulle pt have haft et £51.2m bud afvist, Real madrid lyder til at ville have £64m, Arsenal er stadig med i kampen om ham.

2.Leonardo Bonucci: Det forlyder han meget gerne vil skifte til Chelsea men at Man City er villig til at smide £51m for ham, han skulle til med have nået til aftale med City om løn.

3.Kalidou Koulibaly: Det forlyder at vi skulle have budt £34m, rygter siger arsenal stadig er med i kampen om ham.

4.Antonio Candreva: Skulle næsten være done deal mellem Napoli og lazio for ham.

5.Kante: Chelsea skulle have budt minimum release, det skulle være det samme for arsenal og en kinesisk klub.

Og så det helt vilde rygte MESSI, ja han er oppe og vende igen, rygter siger op til 150£ skulle Chelsea være villig til at betale, dette er hvis lidt samme type historie for os som Progba og Man United.

Fucking silly season.


Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Promo
Leonardo Bonucci: Det forlyder han meget gerne vil skifte
Bahahahahaha! click-bait siderne har gyldne tider i øjeblikket.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Lentini
Ja, han vil så gerne skifte at han forlænger med Juventus.
Skrevet af Brætmand
Wise

Ja det fik jeg vidst understreget en gang for meget, sorry. Jeg lader mig nok rive for meget med når en spiller jeg godt kan lide bliver linket med Chelsea og jeg forestiller mig hvor god han kan blive for os. ;)

- Nuvel, han er bestemt ikke nogen Hazard 1 mod 1, dog vil jeg sige at han sagtens kan udfordre og er en dygtig 1 mod 1 spiller. Han er dog mere direkte i form af enten træk til baglinjen for at slå indlægget eller få en afslutning afsted. Han slår hamrende gode indlæg og er mere den der naturlige wing, fremfor Willian og Hazard som ynder at trække gevaldigt meget ind i banen. Fysikken vil Candreva ikke få problemer med. Spørgsmålet er vel mere om han kunne vænne sig til tempoet og spillestilen i England, men det ser jeg ingen problemer i. Candreva er bare en ret komplet spiller i min verden og når jeg snakker om ham er det også fordi jeg kan se ham passe ind i 4-4-2 / 3-5-2.


Cuadrado kapitlet skal bare slutte her og nu og vi skal bare se at få ham afskibet for en god sum så hurtigt som muligt!

Skrevet af KHS
Så er preseason startet, og Antonio Conte har første første arbejdsdag.. Spændende at komme igang igen.

Hvordan plejer i at følge med i preseason?
Jeg roder altid med pirat-streams og de meget få videoer Chelsea deler osv, men det er mit indtryk at Chelsea ikke er så åbne ift. Livestreams/videosammendrag/interviews osv. :(
Skrevet af KnockOut
Trist at se en tidligere Chelsea spiller gå amok, men det passer hvis meget godt på Ramires i dette tilfælde, han så rødt i mere end en forstand,

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3683075/Former-Chelsea-midfielder-Ramires-tries-attack-referee-time-whistle-following-red-card-Jiangsu-Suning.html
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Brætmand

Har læst ifølge The Mirror at Antonio Conte først kommer onsdag nu.

Hvad mon grunden er til at klubben udskyder offentliggørelsen samt pressekonferencen så længe?
Laver han en Bielsa på os? (høhø)
Skrevet af Geddar , moderator
Grunden står i artiklen:

"The former Italy boss has been on holiday following the Azzurri’s quarter-final Euro 2016 exit.".
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Brætmand
Ja, Geddar.

Men han udtalte selv han ville komme til klubben om mandagen..

Men om det er mandag eller onsdag er vel underordnet.
Skrevet af Geddar , moderator
Det er vel ikke videre kontroversielt hvis der lige går lidt tid før han for alvor træder ind i rollen. Der kan nemt være alverdens lavpraktiske ting der lige skal ordnes de første par dage.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Brætmand
Det kan du ha helt ret i og et par dage gør det ikke kontroversielt.

Jeg læste bare han skulle blive præsenteret idag og starte den daglige træning idag, men nu er der ´rygter´ om at det først er den 28, hvilket jeg synes er rimelig sent. Men det behøver så ikke være tilfældet. Tror også bare spændingen er blevet for meget for mig. ;)

- Fandt det her fra vores kære Levine-gut. Virker meget logisk.
http://www.getwestlondon.co.uk/sport/sport-opinion/antonio-contes-chelsea-unveiling-wait-11598590
Skrevet af Slettet(432058202410)
Ja få nu bare lukket den handel..

Jo hurtigere handlerne kommer i hus jo bedre. Indtil videre er det kun blevet til 1 - Hvis man ser på vores konkurrenter, er vi noget bagefter.
Captain America. FCM
Skrevet af KHS
Jeg er helt på samme side som dig Gelmore!
Få så lukket den midtbanemand, og ret så fokus mod forsvaret.
Bats og kante ville bestemt, i mine øjne, være godkendt. Forhåbentligt bliver det Napolis CB som den næste...
Skrevet af Slettet(432058202410)
Rygte lige nu omkring at der bliver smidt £34 Millioner på Joao Mario.

Så synes ikke han viste noget særligt for Portugal under EM. De spillede selvfølgelig også i perioder meget defensivt.


Plus at vi igen er ude efter Arda Turan - det håber jeg godt ikke sker.
Captain America. FCM
Skrevet af Didier
Sources at the club?s Cobham training ground reported that Costa has returned in good condition and looking lean


Det var da dejligt!
It\'s a ducking disgrace!
Skrevet af Slettet(432058202410)
Lad os håbe han er skarp fra start
Captain America. FCM
Skrevet af Black Spider
Rygte lige nu omkring at der bliver smidt £34 Millioner på Joao Mario.

Godt nok er penge ikke hvad de har været, men manden er langsom som Cesc og ikke specielt meget stærkere, så han vil med jævnt høj sandsynlighed have nøjagtigt de samme problemer, og oven i det er han meget langt fra lige så god som Cesc på bolden.

Han kan slå gode afleveringer i pordugisisk fodbold? Som Mou sagde for nogle dage siden, hvem kan ikke slå gode afleveringer når man ikke er under pres?

Så ville jeg egentlig hellere gå efter Man Utds overskudslager. Schneider skulle ifølge rygterne ikke være limet fast til holdet og Blind kunne også være et forsøg værd. Og med fx Schneider, Kante og Matic og måske Ake næste år, så skulle vores midtbane være tilstrækkeligt solid til, at vi ikke længere har åbent hus ned gennem midten.

Men det afhænger jo selvfølgelig også lidt af, hvad Conte vil på den taktiske side. Hvis vi pinedød skal gøre tingene sværere end nødvendigt ved helt formålsløst at spilde en ekstra mand på at dække op i et område hvor bolden er ufarlig, hvilket generelt er hvad der sker med to angribere foran, så vil det selvføglelig kræve betydeligt mere fra de andre spillere bagved.

Jeg har dog mere end svært ved at se en situation, hvor Mario faktisk er en forstærkning. Men bevares, jeg ser ikke portugisisk fodbold, så det eneste jeg dømmer på, er en meget forglemmelig EM-turnering og hvad jeg ellers kan læse mig frem til.

Det slår mig dog, at hvis en spiller virker "langsom" og "klejn" i portigisisk fodbold, så er rollen som midtbanemotor i lige præcis PL måske ikke oplagt. Specielt ikke for et hold, der i forvejen mangler fart.

Plus at vi igen er ude efter Arda Turan - det håber jeg godt ikke sker.

Min første reaktion var noget tilsvarende. Hvad fanden går der nu galt for klubben? Men ved nærmere eftertanke er det måske ikke helt tosset. Prisen er nok til at overkomme, han er fornuftig på bolden, og han har en fortid i Atletico, så han er bekendt med at skulle arbejde for føden.

Jeg er ikke ligefrem i ekstase over rygtet, men helt tosset er det umiddelbart ikke.
annonce
0