Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kemosabe
Ha ha!

Om udlåns-farmen giver overskud i det store perspektiv er nok tvivlsomt, og mon ikke der også med tiden bliver sat en stopper for det fra UEFAs side? Det er jo en underlig konstruktion at en klub kan have papir på så mange spillere, hvoraf langt størstedelen aldrig kommer til at spille for Chelsea. Antallet af spillere, der har været udlånt og derefter tilkæmpet sig noget der minder om en meningsfuld og varig plads i truppen hos Chelsea er vel stadig 0 (med mindre JT tæller).
Skrevet af RobertTheRobber
Conte udtalte så vidt jeg husker, at Miazga var en på alle måder dygtig forsvarsspiller, men at han havde brug for at spille regelmæssigt for at udvikle sin taktiske forståelse.
Okay, det giver fin mening. MLS er næppe i nærheden af samme niveau som de store europæiske ligaer.
Og det er vel ikke så nemt at tolke anderledes, end at Conte ikke er tryg ved Miazgas nuværende kvaliteter på det mentale plan, hvilket næppe er helt urimeligt, for hvordan skulle Miazga have fået udviklet den del af sit spil? Først spillede han MLS og siden har han været træningskegle for os uden at spille.
Nej, det er det ikke. Conte er også en uendeligt bedre træner end jeg, men jeg synes bare ikke Miazga har gjort noget for at spille sig af holdet, hvorfor min undren sprang. Men det manglende taktiske aspekt havde jeg ikke taget højde for.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Brætmand
Koulibaly kan spille højre back & defensiv midtbane så han der er gode muligheder med ham.
Men enig i at prisen er latterlig.
Skrevet af Geddar , moderator
I løbet af de seneste fire år har han så vidt jeg kan se spillet én kamp på den defensive midtbane (12/13) og ni kampe på højre back (tre i 12/13, fem i 13/14 og en enkelt i 14/15 - i pokalen).

Jeg tror godt du kan reducere ham til at være midterforsvarer. Når man ser ham spille er det også ret tydeligt.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Brætmand
Sagde heller ikke han havde spillet meget på de positioner eller at han var bedre end som midterforsvarer, sagde bare han kan spille dem.

Han er god med bolden og har faktisk en vild teknik for en midterforsvarer på 195 cm. Han er pænt hurtig.

Men selvfølgelig er han bedst som midterforsvarer men det er nu rart at få en der kan rykke lidt rundt.
Skrevet af aagaard2
Jeg har godt nok set rygterne. Men det er forhåbentlig en stor fed løgn, at vi er klar til at bruge 600 millioner på en midterforsvar, der ikke har bevist noget i andet end Serie A og til dels kun har spillet på øverste niveau af CB´er i Serie A i en sæson. Vi ved reelt set ikke om han vil kunne gebærde sig i PL og jeg ville da gerne have bare en smule mere bevist inden vi bruger så mange penge på manden.

Altså vi snakker klubbens transferrekord her. Mere end vi gav for Torres.

Please fortæl mig, at det bare er et dumt rygte.

Bevares jeg ser meget gerne en ny CB til klubben, men skal Napoli have 600 millioner, så vil jeg hellere være fri. Der må simpelthen også kunne findes billigere alternativer så.
Skrevet af Wise1964
Prissætningen på spillere er generelt løbet af sporet, så hvis klubberne mener han er 60 mill £ værd i fællesskab - så er det jo sådan.

Jeg synes generelt at snakken om FFP er forstummet og pengene for alvor trådt i karakter med de indkøb og prissætninger spillerne har.

Spændende bliver det.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af aagaard2
Men det er så der jeg håber, at det kun er Napoli der mener at han er det værd og ikke Chelsea. Og at det bare er pressen der mener at Chelsea er med på den.

Jeg kender Intet til manden, ud over de wiki-facts der er til at finde på ham. Hvilket vel gælder for os alle? Så jeg skal ikke kunne gøre mig til dommer, men jeg tror simpelthen ikke på at han er £60 millioner værd. Samt jeg mener slet ikke han er et navn vi skal slå transferrekord for at få. Det er et overhypet marked lige nu - og det bliver helt sikkert ved. Men hvorfor sprængte vi så ikke banken for Stones i stedet?
Skrevet af Brætmand
Aagaard

Helt enig omkring prisen. 60 mio pund for Koulibaly er komplet vanvittigt. Men hvad er alternativerne? Mustafi kunne være et godt køb, men det virker ikke som om han er aktuel for os. Han burde dog kunne hentes for halv pris og er en rigtig god spiller, men han har dog også en del udfald.

Manolas ville også være en rigtig god forstærkning, men igen, vil Roma sælge? Det lykkedes ikke at hente Radja så hvordan skulle vi hente Manolas uden at skulle betale noget nær det samme?

Så er der ham Maksimovic i Torino. Kender ikke rigtig noget til ham, ikke som Koulibaly da de sjældent viser Torino kampe på tv. Han skulle angiveligt være aktuel i Napoli også.

Koulibaly er for mig den perfekte forsvarsspiller for os. Han har en god alder og har virkelig alle forudsætninger for at blive en kæmpe spiller for os. Han har været vanvittig for Napoli i denne sæson og i de kampe jeg har fulgt på tv har han altid leveret godt. Kæmpe brød. Kunne vi hente ham til 40 mio pund ville det med nutidens marked være et godt køb. Priserne er generelt stukket af.. Selv forsvarsspillere får du ikke for under 300 mio mere..


Ifølge The Mirror skulle Ricardo Rodriguez være på blokken. Det ville tilgengæld være en kærkommen forstærkning!
Skrevet af KriminalisLFC
Prissætningen på spillere er generelt løbet af sporet, så hvis klubberne mener han er 60 mill £ værd i fællesskab - så er det jo sådan.

Jeg synes generelt at snakken om FFP er forstummet og pengene for alvor trådt i karakter med de indkøb og prissætninger spillerne har.

Spændende bliver det.


Det er egentlig ret interessant, hvis jeg lige må blande mig lidt herinde. Har selv tænkt tanken, da jeg heller ikke synes man hører om hold i fare ifm. FFP længere. Nok fordi at der nu bliver tilført så mange "naturlige" penge til fodbolden, og selvfølgelig især i PL med tv-aftalen. Men spørgsmålet er vel om de skal skrotte FFP, da den vel egentlig altid har været en joke, og så lave en anden model for at sætte en dæmper for tingene inden det stikker endnu mere af..
YNWA
Skrevet af Wise1964
@Kriminalis

Præcist ... FFP er stille og roligt afgået ved døden gennem mange andre økonomiske krumspring og jeg gætter på fodboldforbundene har "opgivet" kampen lidt mod økonomiske stærke kræfter (herunder tv pengene).

Jeg er helt enig i at man burde kigge på en model der gjorde at de mindre klubber også fik deres perioder, hvor de kunne være med men så er man vist ovre i en eller anden form for system ala amerikansk fodbolds drafting system.

Svært at standse bliver det ihvertfald, det økonomiske godstog.

Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af KriminalisLFC
Jeg tror desværre det er umuligt at stoppe. Jeg er ellers også selv stor fan af det amerikanske system som du nævner. Det vil nok være tæt på umuligt, at indføre et drafting system i europæisk fodbold. Tilgengæld kunne man kigge på lønloft eller måske endda transferloft i stedet. Så ville man sikkert se flere byttehandler meld spillere, hvor der ikke fløj matador/FM penge frem og tilbage.
YNWA
Skrevet af aagaard2
Brætmand. Jeg ser ikke et oplagt alternativ, desværre. Mustafi ville måske ikke være en sikker starter, til gengæld ville han koste under det halve. Samt vi ville ikke sætte en spiller i forsvaret som sikker starter, hvilket Kouabialy ville være, qua prisen. På denne måde ville Zouma og AC i høj graf være inde i varmen og jeg ser de to som fremtidens par. Derfor ville jeg langt hellere bruge 25-30 mio på Mustafi eller de vrij, som så kan spille denne lidt "lette" sæson, så Terry kan få en god afskeds sæson og i næste sæson kan kæmpe med Zouma og AC om stampladsen. Men en 60-millioner mand og klubrekord skal jo spille og skal spille hver gang.

Hvis den rygtede pris for Ricardo rodriguez er £22 millioner, så er han jo et røverkøb ift. Kouabialy. Eller også er den høje pris blot Napoli, der presser citronen, fordi de reelt set ikke har brug for pengene. Og i så fald er jeg af den overbevisning, at vi skal vende dem ryggen og lade være med at lege med.

Rodriguez og f.eks. De Vrij til £50 millioner, vil jeg langt hellere være med til end 60 for kuabialy - taget denne sæsons antal kampe, overpris og vores unge forsvarsspiller i mente.

Men det er jo en smagssag :) pengene har vi helt sikkert, det er blot hvilke tegn vi sender ved sådan en transfer.
Skrevet af Slettet(432058202410)
Napoli presser altid prisen for deres spillere.

Rodriguez ville bestemt være spændende. Så kan Dave endelig komme over på den HB.

Men den CB kan dog i hus som første prioritet.

Captain America. FCM
Skrevet af Carlsen81
Er det helt slut med Fabregas?
Jeg har ikke kunne finde rygter om at han ville forlade klubben, så jeg er derfor i tvivl om hvorfor han ikke bliver brugt. Er han stadig ved at komme sig over EM? Kan han ikke bruges i Contes system?
Skrevet af RobertTheRobber
Nu har jeg, i forbindelse med at Eurosport begyndte at vise massere af Wolfsburgs kampe, se en del til Ricardo Rodriguez. Azpilicueta er på alle måder langt bedre, både offensivt og især defensivt, end Ricardo Rodriguez. Ud fra hvad jeg har set, vil vores forsvar blive svækket hvis det skulle hedde Azpilicueta - Rodriguez frem for Ivanovic - Azpilicueta. Så er Creswell eller Bertrand en langt bedre løsning, i mine øjne. Eller Gayá, for den sags skyld, selvom jeg ikke har set meget Valencia, virker han en del bedre end Rodriguez.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af RobertTheRobber
Det er naturligvis altid nemt at kritisere FFP, hvis man ikke forstår hvordan det fungerer.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af KnockOut
Helt ærlig kunne vi ikke stoppe med at smide random tal man finder på suspekte sidder op her, i snakker om 60£ for Kouabialy, men det er jo langt fra hvad der forhandles om pt, vi har budt £42 & £46-48, rygtet om de £60 kommer fra vi skulle være "villig" til at gå så højt om men det er alså bare en eller anden der "tror" dette.

Der ud over har vi købt en 3 målmand i Eduardo.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Brætmand
Knockout

Så vidt jeg har kunne læse har du selv smidt en del rygter op som stammer fra mindre troværdige kilder så der kan du altså ikke gøre dig helt hellig.
Ingen ved jo hvad der reelt bliver budt før klubberne melder noget ud omkring det. Alt er jo spekulation.

Robert

Gaya er også en fremragende spiller. Han halter dog meget efter på det fysiske men Tilgengæld er han en vanvittig god offensiv back. Jeg ville også langt hellere have Gaya eller Bernat, ja tilmed DI Sciglio end Rodriguez men det ser desværre ikke ud til at klubben er enig.
Skrevet af Wise1964
Det er altid nemt at spille smart i en fart ... når man ikke kan andet
Nisi Dominus Frustra ...
annonce
0