Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af RaulCFC
Jeg har afsindig ondt i røven over at Gabigol skifter til Inter. Ville ønske at se ham i Chelsea. Omend ville han ikke få en sikker start, men hold kæft han er et spændende talent. Ville ønske han skiftede til os. Men lad os da endelig se, hvor vild han bliver i Serie A......
Skrevet af Wise1964
Jax
Alder kombineret med den frygtede Balkan syge....
Jeg giver en is hvis klubben hiver begge hjem ....
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af maarkap
Af det jeg har set til ham Gabigol der, har han virket temmelig overvurderet.

@Kemo

Det har i hvert fald virket sådan det sidste lange stykke tid. Enten det, ellers er vi bare uenige om alt mellem himmel og jord. Hvilket selvfølgelig også er en mulighed.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Black Spider
@ Jax

Sjovt spørgsmål, men jeg tror ikke, du bryder dig om svaret. Sådan som jeg ser det, så har Ivans problemer stået på i mere end et par år. Altså er det ikke kommet pludseligt, det er kommet stille og roligt, hvor Ivan gradvist er blevet mindre og mindre overbevisende, og det har så bare taget et stykke tid, før Chelsea-fans faktisk har bemærket det.

Det er altså ikke mere end et par år siden at Ivano var et fysisk pragteksemplar, overraskende hurtig, uhyggelig målfarlig og generelt bare en af vores allermest stabile spillere.

For et par år siden var Ivan fysisk stærk og hurtig over distancer, men hans acceleration var nu ikke imponerende.

Og Ivan har altid haft det lidt svært med at placere sig rigtigt. Han havde altid en lidt pudsig måde at spille back på, hvor han mere var en højre-sidet midterforsvarer end en regulær back, og når han endelig spillede midterforsvarer led han ofte af "hovedløs høne" sygen.

Det har så pyntet lidt i de sidste par år, at vi har haft en meget defensiv Willi på højre kant, som dels hjælper meget med det defensive arbejde og dels nærmest er afhængig af at Ivan kommer langt frem i højre side for at skabe bredde. Vi skal vel heller ikke glemme Ramires fuldstændigt. Han havde problemer, men han var hurtig og arbejdede som en galning.

I den senere tid har vi så forsøgt at spille med Cesc på midten. I modsætning til fx Ramires, så hjælper Cesc absolut ikke vores højre back på nogen måde. Tværtimod. Derudover er Willi gået lidt ned i kadance. Derudover er Ivan blevet lige den anelse ældre, og hans acceleration er blevet lidt ringere. Læg det konstante arbejde for at skabe bredde oven på, og så er det pludselig lidt for nemt for modstandernes kantspillere at gå forbi Ivan på rå acceleration. Og i modsætning til tidligere, så har vi simpelthen ingen spillere i nærheden til at hjælpe Ivan.
Skrevet af Black Spider
Jeg har afsindig ondt i røven over at Gabigol skifter til Inter. Ville ønske at se ham i Chelsea. Omend ville han ikke få en sikker start, men hold kæft han er et spændende talent. Ville ønske han skiftede til os.

På den ene side, ja. På den anden side har vi Kenedy, Boga og Musonda, der alle tre kunne blive meget spændende kantspillere. Og selvfølgelig Traore hvis vi gerne vil have en decideret kant-angriber. Og Solanke kunne jo i teorien også godt ende i den rolle.

Derudover har vi en Baker, der som spilfordeler ligner et kæmpetalent, men som i det defensive har nogle ret store udfordringer, og han kunne måske nok også godt ende med at have en rolle som spilfordeler fra kanten.

Med andre ord, det ville selvfølgelig have været sjovt nu og her at få Gabi ind på den højrekant, så vi til en afveksling kunne begynde at ligne et hold, der ikke forsøger at tygge med en brækket kæbe, men omvendt har vi altså en pokkers masse folk i den aldersklasse, der alle er meget spændende.

Derudover vil jeg lige bemærke, at Gabi i år minder en del om Kenedy sidste år. Fremragende på Youtube, men slutproduktet på banen er ikke overvældende, selv om potentialet tydeligvis er der.
Skrevet af Benniersej
Ingen cesc eller bats i startopstillingen
Skrevet af Wise1964
In Conte we trust!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af maarkap
Jeg havde nu håbet på at Batman kom ind og Oscar blev trukket lidt tilbage, nu hvor vi skal møde Burnley man må antage ikke giver så meget frihed på deres banehalvdel.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af KnockOut
Vi skal godt nok passe på gray idag han kan blive kamp afgørende.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Kemosabe
@maarkap

Nåh, det er jeg ked af (oprigtigt). Jeg skriver jo ellers ret sjældent efterhånden, men når jeg gør, synes jeg ikke jeg skeler til afsenderen. Hvis du oplever mig som værende på tværs kan jeg næsten kun forestille mig at det må have været i den store overliggende ´PLAY THE YOOF´ -diskussion, hvor jeg ser det som min pligt at agere modpol, når de unge systematisk overvurderes og fritages for kritik. Jeg kan dog slet ikke huske hvad du har skrevet i den forbindelse, men som sagt har jeg nu aldrig tænkt at vi stod i et åbenlyst modsætningsforhold.

Ingen Cesc mod Burnley. Jeg tænker det kan blive svært at få åbnet op for deres forsvar med Oscar og Matic på midten, men lad os nu se.
Skrevet af Jax Lothbrok
@BlackSpider

Meget enig i dine vurderinger af Ivanovic. Hans acceleration har aldrig været god, men var førhen hurtig over længere distancer.

Anyway. Matchday. Havde håbet at finde et HD-link her i forummet - nogen gode bud? :-)
Skrevet af FirstPlace
Er det tilladt at smide streaming links op eller er det forbudt?
Skrevet af Wise1964
2-3 dumme opspilsfejl fra bageste kæde og der mangler virkelig den kreative aflevering når vi bryder
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af FirstPlace
Hazard! Dejlig kasse af ham.
Skrevet af Benniersej
WOW solomål af eden
Skrevet af Wise1964
Klasse mål - Hazard din dejlige dreng!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af JCech
Satme godt lavet af Haz!
Thank you, José.
Skrevet af RaulCFC
Er der en der kan smide et link, ville være lækkert!
Skrevet af Wise1964
Hvor er Kante fucking god ... den lille lort er overalt!
Og spilleglæde, dejligt
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
-
Nisi Dominus Frustra ...
annonce
0