Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kemosabe
Ok, jeg forstår.

Så vil jeg for at dække mig ind overfor hykleri, nu hvor jeg jo beklageligvis har udtrykt tilfredshed med fx salget af Ramires til Kina, nøjes med at sige, at jeg, uanset hvilken pris vi måtte ende med at betale for David Luiz, vil være tilfreds og taknemmelig for at ´markedet´ har velsignet os med denne transfer.
Skrevet af Bosse1983
@Kemosabe

Der var brugere i tråden tidligere i vinduet, som mente at mindre klubber var frække og grådige i prissætningen når Chelsea kom, samt at disse klubber var ødelæggende for aktuelle spilleres karriere. Kuriøst nok var holdningen ikke, at Hazard skulle have en sløjfe på og sendes videre billigt, hvis eksempelvis Real, fra niveauet over i fødekæden, kom forbi med et bud. Det tenderer hykleri. Videre har Chelsea jo selv været med til at skrue priserne op med deres egen ageren på markedet, så det er vel næppe noget man kan klage over. Problemet er jo også for de mindre klubber, at de skal ud og dykke i det samme Piranha-fyldte vandhul af et marked, hvis de må handle erstatninger.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af maarkap
@Bosse

Brugere i flertal? Det må da være selektiv hukommelse. Jeg husker det kun som en enkelt.

http://www.bold.dk/snak/index.php?action=thread&id=874168&start=47860&vis=

Der er flere der ikke mente at Lukaku var den pris værd, men det er en helt anden snak.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Jax Lothbrok
Istedet for at diskutere internt herinde om noget lidt ligegyldigt, skal vi så ikke istedet fokusere på deadline-day og se hvad den bringer os af spillere.

Har en fornemmelse af at stå med en bitter smag i munden i nat efter midnat, hvis det viser sig vi ´blot´ henter Alonso... hent nu for faen da bare Bertrand hjem så, også selvom han måske koster 100 mil mere end Alonso...

David Luiz, ved jeg simpelthen ikke hvad jeg håber på... fanfavorit og kunne godt li´ ham - men det skal ikke være for at stabilisere vores forsvar i hvert fald!

Brozovic, nogen der ved noget om ham? Døde den ud?
Skrevet af Kemosabe
@Bosse

Der var brugere i tråden tidligere i vinduet, som mente at mindre klubber var frække og grådige i prissætningen når Chelsea kom, samt at disse klubber var ødelæggende for aktuelle spilleres karriere. Kuriøst nok var holdningen ikke, at Hazard skulle have en sløjfe på og sendes videre billigt, hvis eksempelvis Real, fra niveauet over i fødekæden, kom forbi med et bud. Det tenderer hykleri.


Det er naturligvis hykleri, og selvfølgelig er Everton, Fiorentina, ja, hvemsomhelst i deres gode ret til at sætte en pris eller helt nægte at sælge. Det kan jeg aldrig være uenig i, specielt når det i det konkrete tilfælde fik det udfald at vi undgik at bruge 60-70 mil på en stor klump som Lukaku.

Videre har Chelsea jo selv været med til at skrue priserne op med deres egen ageren på markedet, så det er vel næppe noget man kan klage over. Problemet er jo også for de mindre klubber, at de skal ud og dykke i det samme Piranha-fyldte vandhul af et marked, hvis de må handle erstatninger.


Det er jo rigtigt, at timingen som vanligt er skidt og besværliggør alting, hvorfor prisen på de fleste spillere her i 11. time er skruet op.
Alligevel mener jeg at en spiller som Marcos Alonso, selv i et stærkt inflatteret marked, er for dyr, hvis han skal koste 20-25 mil. Jeg anerkender naturligvis Fiorentinas ret til at drive prisen op, men det betyder ikke, at jeg synes det er en rimelig pris for en spiller på det niveau. At jeg ikke skulle kunne indtage det synspunkt uden at være en ´hykler´, med den begrundelse at Chelsea engang selv har solgt en spiller for mange penge, finder jeg absurd.
Skrevet af Wise1964
At jeg ikke skulle kunne indtage det synspunkt uden at være en ´hykler´, med den begrundelse at Chelsea engang selv har solgt en spiller for mange penge, finder jeg absurd.
enig Kemosabe - men desværre er ordet hykler ret anvendt på dette site så det kan vel ikke overraske dig?

@transfervindue
Jeg tror vi ender med Alonso og synes, selvom hovedparten af dette forum ønskede sig en CB (undertegnede inklusiv), at vinduet har været tilfredsstillende.
Hvis målet er en top4 plads, så bør vi kunne spille med om det i det mindste og korrigere i januar vinduet, hvis det viser sig ikke at være tilfældet.

Jeg glæder mig voldsomt over Kante og Bats som virkelig har vist at de gerne vil.
Omvendt håbede jeg til det sidste på Lukaku, men den båd sejlede væk for et stykke tid siden - høj pris eller ej.

@Jax
Spændende bliver det - høj puls til det sidste!
Og hvad blev der af Brozovic?
Luiz - pænt nej tak!

Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af maarkap
Der meldes flere stedet at Luiz lige er hoppet på flyveren mod London.

Det her transfervindue har godt nok taget en underlig drejning..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Wise1964
@maarkap
Jeg synes Luiz var en fantastisk personlighed, men godt nok et wildcard med hensyn til den taktiske disciplin - kan vi satse på han mellemlander i London og flyver videre til Manchester for derefter at hoppe på en bus til Merseyside?

Når det er sagt - så har vi brug for forstærkning på den post her og nu - og vil Napoli, Milan and whoever ikke sælge må man forsøge sig med det næstbedste (hvis man som Conte vælger at se det sådan).

Hvor det efterlader AC og Zouma i fremtidens billede er nok en kende tidligt at spekulere i
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Kemosabe
Wow. Hvem havde set den komme for et døgn siden?
Skrevet af Black Spider
Alligevel mener jeg at en spiller som Marcos Alonso, selv i et stærkt inflatteret marked, er for dyr, hvis han skal koste 20-25 mil.

Lidt pudsigt, så synes jeg egentlig ikke, at det er slemt. 20 mio for en jævn back i slutningen af vinduet fra en klub som slet ikke behøver at sælge, og taget i betragtning at vi er lidt desperate og har rigeligt med penge...

Det er ikke billigt, men det er bare sådan vilkårene er. Men det er ikke direkte bølle-agtigt, det er rimeligt meget i tråd med Baba-handlen sidste år, og taget i betragtning at vi gav lige godt 25 for Cuad, så synes jeg ikke, at det her er slemt, forudsat selvfølgelig at Alonso faktisk er anvendelig i PL.

Men det sætter selvfølgelig vores køb af Luis lidt i relief. Ham fik vi for blot 16 mio og mon ikke han trods alt er et niveau eller to over Alonso?
Skrevet af maarkap
Jeg synes nu stadig ikke at behovet for en ny CB er så akut, hvis der hentes en ny VB, så Ivano kan rykkes ind i midten. Terry, Cahill, Ivan og så Zouma burde være nok til at klare sig i CL. Hellere dette, end at skulle panik købe en spiller som Luiz.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af maarkap
Wow. Hvem havde set den komme for et døgn siden?


Ja, det er godt nok lidt surrealistisk. Fornuften siger at det er et helt åndssvagt panikkøb, men hvis vi skal lave sådan et, så er Luiz da en elskværdig personlighed.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Wise1964
@BS
Enig i dine prisbetragtninger - hvad skete der egentlig med Cuadrado og Juventus, faldt den handel sammen eller? (sidder i udlandet og er ikke opdateret på alle dagens rygter)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Enig i dine prisbetragtninger - hvad skete der egentlig med Cuadrado og Juventus, faldt den handel sammen eller?

Det er vist ikke helt definitivt endnu, men det skulle mere eller mindre ligge fast, at han bliver udlånt til Juve for sæsonen, med en købsklausul på 20 mio euro.
Skrevet af Wise1964
Takker - så er jeg mere rolig!
Rygterne om Luiz er godt npok tiltagende med en masse tweets omkring hans transport til London ... mest skræmmende er det seneste rygte på en salgspris mellem 42-45 mill £ - WTF!!!!!???
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Jax Lothbrok
Er enig med de af Jer der synes at CB-forstærkningen ikke behøves, hvis vi henter en ny - anvendelig - back. Da det som nævnt mange gange, gør at vi har Cahill, Terry, Ivan og Zouma til de midterste pladser, hvilket jeg personligt synes er habilt i en sæson uden Europa - og med henblik på at AC forhåbentligt kommer næste sommer.
Terry synes jeg er blomstret - endnu engang - her i starten af sæsonen, og holder han det niveau er han stadig suveræn og meget vigtig på banen. Jeg synes også Cahill er ganske ok, så længe han har Terry ved siden af sig som kan dirigere med ham. Står Cahill med ansvaret sejler han. Zouma kommer engang, men han skal bruge tid. Ivan er ganske habil i midten hvor han undgår ligeså mange løbedueller som på backen, og fysisk er han jo stadig nærkampsstærk.

Synes stadig Luiz lyder helt vanvittigt skørt...

Alonso? Mæææh....

Kante og Batman er dog indtil videre fremragende investeringer, og med en GOD backinvestering idag, mener jeg vi har haft et bedre transfervindue end længe set!
Skrevet af The Blues
Langt hellere Luiz end Cahill - jeg er simpelthen så træt af at se på Cahill, der nærmest ikke laver andet end at bakke af i 1-mod-1 situationer. Luiz går i det mindste til stålet, og det kommer helt klart til at hjælpe, at det er Conte, der skal træne ham.
Han var desuden på vores CL vindende hold i 12 - det er mere end nok for mig. Geezer!
Skrevet af Jax Lothbrok
Jamen enig, samtidig med han har kultstatus i klubben - jeg tror den er lige ved at være oppe over.

Kilder på Twitter melder han er i helikopter på vej til London for at få foretaget lægetjek kl.18.
Skrevet af Jax Lothbrok
Måske Luiz hentes ind som kant/højre wing - husker en gammel artikel med ham, hvor han udtaler at han også kan gøre sig på kanten hvis der skulle være brug for det ;o)))
Skrevet af Dr. Def
Du godeste gud haved det så ikke været mere pointe i at smide de 60 mio til Napoli de ville have for koulibaly istedet for at bruge 45 mio på en som er forsvar og ikke engang kan finde ud af forsvare
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
annonce
0