Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af maarkap
Hvem der har den holdning at den sælgende klub ikke kan "tillade sig" at tage så høje priser? For jeg læser ingens indlæg sådan.

Jeg er godt nok spændt på hvad dagen ellers bringer. Forhåbentlig ikke Luiz til en vanvittig pris.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Wise1964
@Brætmand
Har nettet været nede i Vestjylland? ..haha, din Luiz nyhed kommer lidt på bagkant :D
Alonso, ham er jeg sgu også lidt spændt på ... håber han tager chancen -

Virker dog lidt som en lotto kupon når han kan hentes til det beløb så sent i vinduet. De italienske forbindelser mener Fiorentina har lavet en god handel, hvilket vel stiller kvaliteten lidt tvivlende.

Indrømmer at jeg ikke kender ham udover de stats man kan læse sig til, som igen ikke fortæller ret meget.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Du svarer ikke på hvem (udover BS for en måned siden), der skriver det?

Hvad er det, du mener, at jeg skrev? Og jo, jeg ved godt, hvad jeg skrev, men jeg er lidt nysgerrig efter at vide, hvad du faktisk læste, for det er vist ikke helt det samme.

Everton som bananrepublik startede vist i øvrigt hos Wise, men jeg kunne (og kan stadigvæk) sagtens følge, hvor følelsen kom fra.

Med det sagt, så synes jeg bestemt, at priserne efterhånden er idiotiske, men det er jo så også derfor, jeg bander og svovler hver gang det virker til, at vi åbenbart vil gå med på det.

Og som jeg skrev til Robert, der er sgu en forskel på at snakke sig til 25 for en begrænset midtbanespiller i et vintervindue, og så til at priserne pludselig er 50 for Stones, 65+ for Lukaku, 60 for Koulibaly, og så videre.
Skrevet af Jax Lothbrok
Lad mig tage ja-hatten på overfor Luiz og tænke at Conte formår at tillære Luiz placeringsevne, ro og rutine ind i knolden på Luiz; Ja, så har han i min verden kompetencerne til at være i den absolutte top af centerforsvarer: God hurtighed, fysisk stærk, uhyggelig aggressiv, "moderne forsvarsspiller" = kan skabe spillet nede bagfra, sparker godt, header godt, tackler godt - samtidig taler hans personlighed også op, hvor han virker som et samlingspunkt i truppen, kultstatus og fanfavorit.

Så ja, med Conte ved roret kan det måske lade sig gøre med Luiz - for jeg mener vitterligt han har nogle latterligt gode kvaliteter som fodboldspiller.
Skrevet af The Blues
Jax - det er præcis det, jeg tænker. Conte kan noget med de forsvarsspillere, bare se Barzagli i Juve. Han blev jo fandme først rigtig god som 31-årig under Conte, og nu er han én af de mest solide forsvarsspillere i verden :)
Skrevet af Wise1964
@BS

Jeps, det erkender jeg gerne at jeg har sagt om Everton omkring Stones/Lukaku farcen gennem et år. Jeg fastholder nu også at det ikke er specielt hyklerisk medmindre man bare vil brække sig over et eller andet.

@Jax
Jeg håber dælme du får ret!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af RobertTheRobber
Jeg mindes ikke, at prisen på Sjyrle var specielt latterlig. Han havde en nedtur i slutningen af sin tid for os, men han havde da også vist, at han bestemt havde niveauet til at spille med i toppen af PL.
Schürrle var ikke de penge værd, og det har han jo efterfølgende vist var rigtigt. Så medmindre han spiller sig gevaldigt op i Dortmund, tvivler jeg på at han bliver betragtet som en transfer i samme prisleje igen. Selvfølge diverse faktorer taget i betragtning, som alder osv.
Derudover så er der altså et spring fra at få snakket sig til 25 for Ramires i et vintervindue fra en klub som vist også gerne ville markere sig med sine indkøb, og så til at alle folk pludselig er 50+ mio værd.
Det mener jeg ikke. Ramires har aldrig været de penge værd, uanset hvordan man vil markere sig. På nær hvis man vil markere sig om inkompetent.
Det er som om du virkeligt gerne vil se en lighed, der simpelthen ikke er der, så du kan være sur og arrig og kalde andre folk for hyklere.
Det kan vi naturligvis også konkludere. #logic

Heldigvis var der dog nogen der fattede pointen og nu lukker vinduet også snart, og så går der forhåbentligt 6 måneders tid, for vi skal høre på brokkeriet igen. Så kan vi også bruge resten af aftenen på at snakke transfers, så lad os bare lukke den her.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Brætmand
@Wise

Haha, jeg er dog fra det københavnske og der virker nettet ganske glimrende, jeg tror bare jeg for en gangs skyld er lidt bagud hvad angår transfers. Jeg er blevet overgået som Chelsea forummets ubestridte rygte guru! ;)

Alonso har jeg også min tvivl om, men han skal ihverfald have en fair chance for at vise han er god nok. Jeg tror Conte ved hvad han laver og forhåbentlig løser han vores back problem. Jeg har det helt fint med vi ikke henter stjernenavne så længe spillerne passer til systemet og udfra det jeg efterhånden har fået støvet op omkring Alonso skulle han være en :

Solid back defensivt
God teknik
Fremragende dødboldspecialist
Gode indlæg
Fysik.

Det eneste der bliver beskrevet som hans ´mangler´ er måske den manglende topspeed, men han skulle på ingen måde være langsom!
Skrevet af Wise1964
@Brætmand

Var du ude og brænde biler af?

Men du har ganske givet ret i at Conte nok har en del mere styr på hvad han vil med holdet end vi har ... udfordringen er, hvis klubben bare har købt ind for at købe på efterbevilling - det vil være noget lort!

Men vi bliver jo meget klogere de kommende uger, landskamp pause - gå så væk!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Trotski
Hvis Luiz kræver taktisk skoling, så gælder det da dobbelt for Alonso - hvert fald bedømt på hans Boltontid. Hurtig, teknisk begavet, men en helt igennem håbløs forsvarer rent taktisk. Den kan jo sagtens have forbedret sig i Italien. For iBolton-dagene var han ikke god nok til Bolton.
Skrevet af maarkap
Hvad er det, du mener, at jeg skrev? Og jo, jeg ved godt, hvad jeg skrev, men jeg er lidt nysgerrig efter at vide, hvad du faktisk læste, for det er vist ikke helt det samme.


Jeg beklager mit ordvalg. Jeg husker bare at det var dig der havde diskutionen med Bosse osv "dengang". Så gad jeg ikke læse den igen, for at skulle forsvare hvad holdning du end havde. Så var jeg home safe med at fraskrive dig. Jeg skulle nok have sat et måske ind.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Wise1964
@Trotski

Tak for input, godt at høre fra andre fans i de klubber Alonso har været i.
Omvendt virker det som om han var meget vellidt i Sunderland, så han har selvfølgelig haft muligheden for at udvikle sine færdigheder.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Er jeg den eneste som har tabt overblikket en smule over vores trup, solgte og udlånte spillere?

Hvad sker der eks. med Begovic og Mikel?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(432058202410)
DAvid Luiz er ihvertfald ankommet til London.
Captain America. FCM
Skrevet af Black Spider
@ Robert

Schürrle var ikke de penge værd, og det har han jo efterfølgende vist var rigtigt. Så medmindre han spiller sig gevaldigt op i Dortmund, tvivler jeg på at han bliver betragtet som en transfer i samme prisleje igen. Selvfølge diverse faktorer taget i betragtning, som alder osv.

Jeg vil gerne medgive, at taget i betragtning at hans sygdom ikke lignede noget, som bare lige ville gå væk igen, så var 20 mio jo ikke en dårlig pris. Men at det skulle være en bølle-pris på niveau med nogle af de ting, vi har set i det her vindue, det kan jeg simpelthen ikke erklære mig enig i.

Om han så var "pengene værd" er et lidt sværere spørgsmål, men hvis han var skræmmende dårlig for Wolfsburg, så er det da rimeligt mystisk, at Dortmund har ønsket at købe ham.

Det mener jeg ikke. Ramires har aldrig været de penge værd, uanset hvordan man vil markere sig. På nær hvis man vil markere sig om inkompetent.

Hans klub satte transferrekord med købet af Ramires og brød den så igen halvanden uge senere. Man kunne godt fristes til at tro, at klubben har haft brug for at hive nogle internationale navne og samtidigt få markeret deres købekraft.

Med det sagt, så er jeg enig i, at Ramires ikke er 25 mio værd. Men en spiller til 10, i et vintervindue, med et CV som godt kan hypes, med rigtigt mange kampe for et stort hold som Chelsea, med en CL titel i bagagen, med mesterskaber i bagagen...

Så jeg ved ikke, om vi virkelig for alvor pressede Jiangsu Suning eller om de bare gerne ville købe en ikke-afdanket spiller "fra øverste hylde". Vi solgte Bruyne for blot 17 og Lukaku for 28, så jeg kunne godt forestille mig, at Ramires også havde fået lov til at tage afsted, hvis Jiangsu havde trukket grænsen ved fx 20.

så lad os bare lukke den her.

Tja, indtil næste gang du kalder mig en hykler. :-)
Skrevet af Black Spider
@ Maarkap

Det går nok. Jeg var bare ikke sikker på, om en eller flere ville til at kalde mig for en hykler, og i givet fald hvem, og i givet fald, om jeg så virkelig skulle til at blive knotten over det. :-)

Jeg står gerne ved hvad jeg skriver, og ja, jeg havde begyndelsen af en diskution med Bosse, før jeg løb ind i noget arbejde og ikke havde tiden til at pludre løs med ham.
Skrevet af Kemosabe
Forhåbentlig er Alonso så manden der kan bide sig fast på positionen i de næste par år, så vi ikke skal hente endnu en dyr venstreback igen om et år og ender med at måtte smide ham i bunken med udlejningsskrammel, som ingen gider købe sammen med Baba, Kvadrado, og alle dem jeg har glemt.

Af alle de narrestreger, Jose har lavet, var tabet/salget af Filipe Luis måske nok den værste. Han var ihvertfald så rigeligt god nok.

I det mindste kan man sige, at Alonso giver os muligheder for at begge backs kan bidrage mere offensivt, så selvom han måske ikke just individuelt er verdensklasse, kan han måske medvirke til at holdet således løftes markant. Vi må se.

David Luiz er jo bare helt vildt. Jeg har altid godt kunnet lide ham, men samtidig er han jo mildt sagt lidt uberegnelig til tider. Måske ikke alles livret i forsvaret. Måske får vi så 3-5-2 at se?
Skrevet af Brætmand
Vi ser ud til at misse Brozovic. Det hævder agenten ihverfald og han forlænger med Inter.

Tyder det på at Luiz ikke bliver den sidste handel? Det virker som om vi er ude efter en midtbanespiller mere og med Brozovic ude af billedet kan jeg ikke se hvem vi skal nå at hente ind inden deadline, så man må gå udfra at Luiz og Alonso bliver vinduets sidste handler.

Kvadratrod er tilbage i Juventus på en af de mest bizarre aftaler jeg længe har set... Men vi slap da af med ham, for nu.
Skrevet af FirstPlace
Cuadrado udlånt til Juventus i 3 år? Det lyder fandme underligt, hvorfor så ikke sælge ham??
annonce
0