Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
Ha ha BS - Fabregas stjal den
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Cesc tog frisparket? WTF? Helvede må være frosset over.

Dog voldsomt dårligt taget, men what else is new?
Skrevet af Slettet(432058202410)
Fabregas skulle have været inde noget før.. Viser langt mere end Oscar. Conte finder vel også snart ud af det
Captain America. FCM
Skrevet af Black Spider
Du mener, Cesc sparker lange bolde frem som ikke rammer noget som helst? Ja, det har du ret i. Men hvad tror du der sker, hvis vi sætter Cesc ind mens de stadigvæk har ben til at lægge aggressivt pres?
Skrevet af Wise1964
FUCK - endnu et hjemmebane nederlag til de ukristelige - fortjent nok dog
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Thy87
Tak for kampen :-) jeg var lettere nervøs da I fik scoret!
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Wise1964
Selv tak Thy, tillykke med sejren
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Brætmand
Den her ligger 100% på Conte. Vi må bare komme videre. Jeg er egentlig lidt ligeglad med om Matic lægger op til målet. Manden er en skændsel. Ivanovic giver mig hjertestop. Kante kæmper så flot. Costa det samme. Hazard er fuldstændig væk. Pedro kan ingenting. Willian er i opløsning. Luiz gør det faktisk rigtig flot Idag. Azpilicueta spiller under middel.

Jeg havde store forhåbninger om vores første store kamp og på hjemmebane falder vi igennem med et brag. Nu venter 5 kampe med Arsenal ude, Leicester ude og flere svære kampe, B.la mod United. Frygtelig præstation. Jeg er skuffet. Hvis ikke sådan en præstation kan få en træner til at ændre sit hold hvad skal der så til? Og hvad skal der efterhånden til før Ivanovic får sparket? Den mand ødelægger alt..
Skrevet af Black Spider
Tak for kampen :-) jeg var lettere nervøs da I fik scoret!

Selv tak, men I må nu gerne være en anelse tungere i røven på Anfield.

Og så er Klopp simpelthen et stykke foran med at implementere overfaldsfodbold, hvor vi stadigvæk hænger og forsøger at indarbejde konceptet.

Skrevet af Wise1964
Ivan bliver aldrig smidt af holdet - han er jo vores vice anfører og rygrad, Brætmand - husk det nu !!!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Brætmand
Vi halser efter det meste af kampen med en kompakt midtbane og 3 på papiret meget løbestærke spillere (Kante/Oscar/Matic) og det ville have været åbenlyst selvmord at skifte 2 af 3 meget tidligere i kampen ... Selvom jeg vil medgive at det nærmer sig mission impossible at ændre kampen på så kort tid

Jeg tror på Conte nok skal få det på sporet igen
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Den her ligger 100% på Conte.

Det synes jeg egentlig ikke. Meget af det han gjorde gav udmærket mening, men vi mangler bare de rigtige spillere til den type fodbold, han gerne vil spille. Matic er for langt væk, Chalobah må gøre et eller andet helt galt til træning, og RLC burde jo netop lænkes på skift til en af Oscar, Kante og Willi, hver gang der laves løbetræning.

Men det er ikke sket, og derfor mangler vores midtbane simpelthen det fysiske overskud, som Liverpool i deres 4-3-3 / 4-5-1 hybrid har.

Bevares, vi kunne måske nok have slået dem ved at stå helt dybt og slagte dem på kontra, hvis ellers 75% af vores forsvar ikke havde været på oprykker-niveau. Men det er ikke sådan Conte spiller, og det har jeg det egentlig fint med.

Nu venter 5 kampe med Arsenal ude, Leicester ude og flere svære kampe, B.la mod United.

Det er ikke nemme kampe, men jeg tænker egentlig, at de burde være lettere end det her Liverpool-hold. Arsenals midtbane burde kunne stresses til sammenbrud og deres forsvar er kun marginalt bedre end vores. Leicester er jo ikke rigtigt på sidste sæsons niveau. Man Utd med Mou? Det har heller ikke set så godt ud indtil videre.

Og hvad skal der efterhånden til før Ivanovic får sparket? Den mand ødelægger alt..

At give Alonso debut mod psykopat-pool ville vel også have været lidt aggressivt? Men vi kan da håbe på, at der nu kommer til at ske noget. Haz er simpelthen for isoleret og Willi-Ivan defekt både offensivt og defensivt.
Skrevet af Brætmand
BS

Men det var det vi skulle ha brugt sommerens transfervindue på? Der skulle vi ha fået de spillere ind Conte skulle bruge for at spille sin form for fodbold. Det er lykkedes i form af En spiller, Kante. En spiller?! Det er elendigt at man måske skal igennem en halv sæson, ja måske en hel for igen at forsøge at få spillere vi alligevel ikke kan og vil betale for. Skal vi igen nøjes med spillere der bare skal fylde ud? Alonso og Luiz skal være køb der bør kunne gå direkte ind i startopstillingen. Hvis ikke man kan spille ham mod Liverpool hvornår så? Er man en god spiller så bør det ikke være noget problem og jeg savnede mere drive fra venstrekanten. Azpilicueta stopper op hver gang og det ødelægger simpelthen angrebene. I første kamp mod West Ham kunne jeg sagtens se den nye måde Conte vil spille på men siden da har vi spillet meget nøjagtig som vi altid har gjort. Har svært ved at se den helt store forskel indtil videre og her i den første rigtige store test var der heller ingen nye tiltag.

Det her hold er langt fra hvad jeg håber Conte vil ha. Matic bliver aldrig en stjerne igen. Oscar vil så gerne men svinger desværre stadig al for meget. Kante oser af klasse.

Willian får genvalg på trods af at han virkelig har været forfærdelig flere kampe i træk.

Hazard har haft to rigtig usynlige kampe indtil videre og det bekymrer mig om han fortsætter den stime.

Ivanovic er en kæmpe joke at følge. Konstant usikker på bolden og langsom i tanke og handling.


Kan du tabe til Liverpool på hjemmebane og spille 2-2 mod Swansea så er ingen kampe nemme.. Jeg ser os ikke vinde de næste 5 kampe med lethed. Ikke engang hull på udebane er nem. At tabe ude mod Liverpool kunne være acceptabelt. Men et hjemmebanenederlag er simpelthen for ringe og jeg savnede den fight og det pres som vi ellers praktiserede i se første kampe.

Arsenal ude, Leicester hjemme, United hjemme, Southampton ude og Everton hjemme. Jeg ser ingen af disse kampe som nemme. Slet ikke med den defensiv + keeper. Alt virker jo til at gå i mål.
Skrevet af Jax Lothbrok
Nå, nu er der gået en lille time efter kampens slutfløjt og kan vel begynde at reflektere nogenlunde sagligt nu:

Courtois; hans første halvleg var netop hvad man frygtede. Usikker hele vejen igennem. Skal dog på ingen måde klandres for målene. Det første mål er tæt på at være det dårligste forsvarsspil jeg har set i mange år, og det andet mål er bare flot sparket ind. Tilgengæld skal Courtois have ros for at præstere en 2.halvleg på et højt niveau - stor redning på Origis hovedstød, samt en situation hvor han er ude og gribe en høj bold samt får den sat virkelig godt igang til Eden.

Forsvaret; Ja, uha uha uha... det er mestendels forsvarets skyld at jeg måtte vente en time med at skrive mine reflektioner ned, for at det på nogen måde kunne blive sagligt... HOLD KÆFT HVOR VAR DET USIKKERT. Contes italienske hjerte må have taget en del hug i løbet af kampen, med SÅ taktisk en udisciplineret indsats.
Ivano - er du sindssyg en dårlig præstation. Jeg er snart tør for ord overfor hans præstationer.
Cahill - manden er mere nervøs med en bold for fødderne, end jeg var inden min sexuelle debut.
Luiz - eneste mand i bagkæden som kan spille fornuftige bolde fremad i banen og give en eller anden form for ro. Stærk i mand/mand duellerne. Men havde ærligt glemt hvor flagrende han er i hans positionsspil - mere udisciplineret forsvarsspiller til en bagkæde skal man lede længe efter.
Azpi - under middel idag, for hvad vi normalt kan forvente os af ham.

Midtbanen; Kante er på en utaknemmelig opgave, for hvor er både Matic og Oscar da super sløve... Fint assists Matic laver, men jeg tror simpelthen ikke han kender hans rolle, ellers ved jeg bare ikke hvad der foregår i hovedet på ham? Da han kom tilbage til os, og var god for os - der virkede han som den ydmyge skraldemand der bare erobrede bolde i stakkevis - og det klædte ham. Nu tror han at han skal være vores playmaker, driblekonge og bolderobrer i en og samme person.
Oscar - ja, jeg ved du kommer med et forsvar af ham BS :o) - men i min verden løber han og gemmer sig hele kampen. Han ligner en skræmt skoledreng, der gerne vil komme forbi Contes kontor imorgen og lægge et rødt æble på bordet og så er alt godt igen...

Hazard viser i momenter hvor dygtig han er, men ham og Costa er jo absolut mutters alene omkring at skabe noget. Costa synes jeg dog - med betingelserne i mente - gør det fremragende igen idag. Men han får eddermame heller ikke meget hjælp fra resten af holdet.

Willian - fint at have 99 i acceleration osv, men for satan hvor bringer han bare absolut intet. Moses ind næste gang.

Og så forstår jeg ikke at Pedro ikke for længst er væk - ikke på baggrund af idag, men generelt. Burde jo ha smidt Michy ind på top idag, ved siden af Costa - det har fungeret de andre gange.
Skrevet af Black Spider
Men det var det vi skulle ha brugt sommerens transfervindue på? Der skulle vi ha fået de spillere ind Conte skulle bruge for at spille sin form for fodbold. Det er lykkedes i form af En spiller, Kante. En spiller?! Det er elendigt at man måske skal igennem en halv sæson, ja måske en hel for igen at forsøge at få spillere vi alligevel ikke kan og vil betale for.

Nu er det jo ikke sikkert, at Conte var villig til at opgive folk som Matic og Cesc uden at have set dem an. Men ja, derudover er jeg egentlig enig. Conte burde have vist, hvilken type fodbold han vil spille, og hvis vi skal spille med mange afleveringer og højt pres, så må man jo tage konsekvensen og købe folk der kan den slags.

Med det sagt, så er der også nogle andre faktorer, der heller ikke skal glemmes. Som jeg så det, så modgik LFC vores midtbanetrio ved at lade deres kanter trække ind på midtbanen og støtte op, og så var vi lige pludselig i undertal, specielt når vores kanter egentlig ikke gjorde så meget væsen af sig i presspillet.

Vi har stadigvæk den der ekstremt defekte højre flanke hvor Willi-Ivan hverken kan angribe eller forsvare godt nok, og hvis vi ikke kan spille en bedre angriber end Willi, for så er Ivan sårbar, men vi kan ikke spille en bedre forsvarer end Ivan for så skal Willi skabe noget og det kan han ikke. Det er håbløst og må løses på den eneste rigtige måde at løse den slags problemer på, nemlig med en økse. Gerne en, der er stor, rusten, og smurt ind i bræk fra en Spurs-fan.

Alonso og Luiz skal være køb der bør kunne gå direkte ind i startopstillingen. Hvis ikke man kan spille ham mod Liverpool hvornår så?

Luiz burde gå direkte ind i nærmeste affaldscontainer, gå ind i den igen, gå ind i den igen, gå ind i den igen, måske derefter registrere at han begynder at få ondt i næsen, og derefter fise hjem til Paris for at få det fikset. Han er bedre end Cahill, men jeg er lige ved at tro, at jeg foretrækker Terry-Zouma.

Men hvad angår Alonso er jeg enig. Han kan vel dårligt være ringere end Ivan, så at gå fra Azpi-Ivan til Alonso-Azpi burde alt andet lige være en forbedring. At give ham debut mod psyko-pool er for aggressivt, men vi havde fire nemme kampe for det, så han burde have været sat i gang for længst.

Azpilicueta stopper op hver gang og det ødelægger simpelthen angrebene.

Enig. Vi får aldrig de der super-flydende angreb, hvor bolden ryger ud til en fremadstormende back og så sekundet senere flyver i en god vinken ind mod midterangriberen, af den simple grund at Azpi ikke kan gøre det med venstre, og Ivan ikke kan gøre det med højre.

et her hold er langt fra hvad jeg håber Conte vil ha. Matic bliver aldrig en stjerne igen. Oscar vil så gerne men svinger desværre stadig al for meget. Kante oser af klasse.

Jeg ved nu ikke, om jeg synes at Oscar svinger specielt meget. Han dækkede over det meste af banen, ramte på 89% af sine afleveringer, lavede flest tacklinger af alle, havde voldsomme 11 forsøgte tacklinger, og hvis Costa havde været lidt skarpere, så havde Oscar også lavet en assist. Han var i øvrigt inde i boksen ved siden af Costa, da vi scorede.

Alt i alt synes jeg, at Oscar løfter den b2b midtbanerolle rigtigt godt. Men med en defekt højre kant så er der bare ikke meget gang i offensiven i Oscars side, og med Matic ved siden af sig, så har Hazard simpelthen ikke nogen at spille kombinationer med.

Willian får genvalg på trods af at han virkelig har været forfærdelig flere kampe i træk.

Tja, jeg er ikke uenig. Og før nogen nævner, at Willi havde otte driblinger, så er mit spørgsmål hvor mange der faktisk fandt sted i Pools tredjedel, med retning mod mål?

Hazard har haft to rigtig usynlige kampe indtil videre og det bekymrer mig om han fortsætter den stime.

Ivanovic er en kæmpe joke at følge. Konstant usikker på bolden og langsom i tanke og handling.

Enig.

Kan du tabe til Liverpool på hjemmebane og spille 2-2 mod Swansea så er ingen kampe nemme..

Statistisk var vi i gang med at tæve Swansea til klamt smat og vi spillede mere eller mindre lige op med Liverpool, der udviste noget nær mesterskabsform. Marginalerne har så ikke rigtigt været med os, men vi skal heller ikke gøre det værre end det behøver at være.

Men med det sagt, så må Conte vel for pokker snart indse, at der skal ruskes lidt op i den start-11. Kunne vi ikke prøve Bats som kant, RLC som angriber-reserve, Pedro væk, Oscar i venstre side, Chalo i højre side, og så Alonso og Azpi på backerne? Og så eventuelt Moses i stedet for Haz, indtil Haz finder sulten igen.
Skrevet af Black Spider
Oscar - ja, jeg ved du kommer med et forsvar af ham BS :o) - men i min verden løber han og gemmer sig hele kampen.

Ja, der var en periode i første halvleg, hvor det på en eller anden måde konsekvent lykkedes ham ikke at være i nærheden af spillet, hvilket var lidt imponerende. Og han var heller ikke i boldbesiddelse specielt meget, så det kunne man nok også godt bebrejde ham.

Og så vinder han kun 5 ud af 11 tacklinger, hvilket selvfølgelig ikke er godt nok, men omvendt er begge dele højere end samtlige andre spillere på banen, Kante inklusiv. Og den bold han tog ned til Costa var nu også meget godt lavet.
Skrevet af Brætmand
BS

Jeg er med på at Conte ikke kan lave alt om på 1 måned eller 2, men de fleste herinde er vel ret enige om at vores transfevindue startede godt med købene af Kante og Michy, for derefter at ´falde med et brag´ og hente 2 panikkøb på deadline day. Det havde været så meget bedre hvis vi havde hentet en lidt større gruppe kvalitet og så brugt sæsonen på at få dem til at spille på Conte´s måde og så måtte vi sgu se hvor det ville bære os hen af.
Nu står vi i den situation at vi til januar igen kan hente en eller anden i panik for derefter så at vente helt til sommer og starte igen med at gå efter alle de urealistiske emner. Jeg havde, skal jeg gerne indrømme, en stor stor forventning til det netop overståede transfervindue i forhold til ind og afgange. Jeg er jævnt skuffet. Vi har stadig alle problemerne og har ikke erstattet dem med nogle nævneværdige spillere udover Kante som indtil videre har været upåklagelig.

Men Willian er, lige nu, tæt på ubrugelig. Der hvor jeg før slog på tromme for ham fordi jeg synes vitterligt han kæmpede hårdt samtidig med at han gav noget fart med bold, er han nu en stopklods som dårligt kommer med hjem. Ihvertfald kun halvhjertet. Måske har den nylige twitter opdatering omkring at hans mor er meget syg noget med præstationerne at gøre, men det er ihvertfald ikke kønt. Vi kan alle se vores store mangler og alligevel virker klubbens forsøg på at gøre noget ved det kun halvhjertet.

Jeg er med på at Alonso lige skal ind på holdet osv, men er vi igen ikke også ude i at vi som storklub skal hente spillere der kan bidrage nu og her og ikke om et halvt år. Måske er min frygt for vi igen skal ud og finde en ny back fordi Alonso ikke imponerede i de 5 kampe han endte med at få meget sigende for min negativitet, men jeg er virkelig bare træt af at se det ene angreb efter det andet gå i stå fordi vi, som du siger, har en der er højrebenet i den forkerte side, og en der er ude af stand til noget som helst på den anden side. Forestil dig hvad vi kunne gøre med 2 fremragende, offensivt såvel som defensive backs og så med Hazard og Moses/ny til at supplere det op? Conte må og skal indse hvilke problemer det her hold har og de er ikke små.

Angående Oscar så er det ikke fordi jeg mener han var elendig, for jeg synes han gør et ihærdigt forsøg på at presse modstanderen og erobre bolde, hvilket Matic ikke gør på nogen måde. Jeg synes bare ikke det niveau han til tider viser er et niveau han holder igennem længere tid. Oscar er en b2b spiller. Det er tydeligt. Tænk hvad han ville kunne gøre med 2x Kante bag sig? Min anke med Matic er lidt det samme som med TBO. Mangel på kvalitet samt en attitude der udviser ligyldighed.

Måske mine indlæg bærer præg af den kæmpe frustration det er at tabe hjemme til Liverpool, men jeg kan simpelthen ikke se Conte´s ide med holdet i den måde vi spiller på nu. Mod West Ham synes jeg det var meget klart, men efterhånden spiller vi stadig på nøjagtig samme forudsigelige måde.

Conte er stadig en fremragende manager og jeg stoler fuldt ud på ham, selv hvis vi skulle ende uden for top 4 i denne sæson. Men klubben og Conte må og skal kunne se de store store problemer på holdet på et tidspunkt.
Skrevet af Forza Zola

[quote]Alt i alt synes jeg, at Oscar løfter den b2b midtbanerolle rigtigt godt. Men med en defekt højre kant så er der bare ikke meget gang i offensiven i Oscars side, og med Matic ved siden af sig, så har Hazard simpelthen ikke nogen at spille kombinationer med.

Rigtig godt? Han kan jo intet og er lige så skyld i at vores højre side er defekt som de to der render rundt derude. Han lignede mest af alt en spiller som ønskede sig lagt væk fra de her Liverpool spillere som gang på gang drev gæk med ham. Og så skaber han intet fremad banen igen-igen.
come on Chelsea
Skrevet af Black Spider
Rigtig godt? Han kan jo intet og er lige så skyld i at vores højre side er defekt som de to der render rundt derude.

Jeg tror ikke, vi forventer det samme fra en midtbanespiller. Kan du huske, hvordan Essien og Ballack rendte rundt og konstant lavede Laudrup-finter? Nej vel?

Kan vi ikke lige en gang for alle blive enige om, at Oscar ikke længere er en tier og ikke længere primært er på banen for at angribe. Han er på banen for at vinde midtbaneslaget og samtidigt bidrage som en spilstation i offensiven, så vores primære bidragydere i offensiven har folk at kombinere med.

Derudover så vil jeg virkeligt gerne se dig forklare, hvordan du kommer frem til, at det er midtbanens skyld, at vores højre kant er mindre farlig end en fucking teletubby? Det vil jeg faktisk næsten insistere på, at du uddyber. Hvad tænker du, at en CM´er skal gøre, før Willian begynder at være i det mindste lige så farlig som en bananflue?

Han lignede mest af alt en spiller som ønskede sig lagt væk fra de her Liverpool spillere som gang på gang drev gæk med ham.

Han havde en halvdårlig dag, hvor han faktisk taber halvdelen af sine forsøgte tacklinger. Men han var stadigvæk næsten dobbelt så aggressiv som Kante. Oscar forsøgte elleve tacklinger. Elleve. Det er mere end Kante, Willian, Matic, Hazard og Costa til sammen.

Hvis du mener, at Oscar gemte sig, hvad vil du så sige at resten af midtbanen gjorde? Og hvordan kan Oscar stå tilbage med flest tacklinger, når han nu gemte sig?

Og så skaber han intet fremad banen igen-igen.
´
Det er sgu lidt sjovt, at du bebrejder Oscar for, at Willian igen-igen er fuldstændgit anonym og absolut ikke har lyst til at bruge de oceaner af plads, han gang på gang befinder sig i. Hvis vi dog bare havde haft en Sanchez eller en Mahrez eller en Robben, så ville den slags blive straffet hårdt. Men det har vi ikke, så det gør det ikke.

Er det i øvrigt også Matic´ skyld, når Hazard bare lunter rundt, sådan som han dybest set gjorde det meste af tiden i dag?
Skrevet af Brætmand
Jeg har selv været stor-kritiker af Oscar og har bestemt ikke holdt mig tilbage. Men efter han er blevet droppet som kreativ 10´er og tanken om at han skal skabe spillet og alt det det er væk og han er kommet ned på sin oprigtige 8´er position hvor han langt bedre kan vise hans oprigtige kvaliteter som er : hårdt arbejde, stor løbevillighed i begge ender, god til at komme i boksen, taklinger, presspil og også en god teknik og god fordeling af spillet så er jeg begyndt at holde mere af knægten. Jeg kan langt bedre accepterer en halvlunken præstation så længe man giver alt og gør alt hvad man kan for at hjælpe holdet og det synes jeg at jeg set Oscar gøre. Han var ikke fremragende i de sidste par kampe men han trækker sig ikke fra taklinger og han stikker ikke bare benet ind for at gøre et sølle forsøg på at få bolden. Modsat Matic, som på trods af sin assist igår er håbløs i mine øjne, så virker han langt mer til at gide at løbe. Matic virker sløv det meste af tiden og det var faktisk kun hans løb til assistent igår der imponerede mig.

Havde vi nappet endnu en god b2b spiller som Radja Nainggolan så havde jeg været langt mere overbevist.

Kante løber nærmest for 4 mand og det duer bare ikke i hver kamp.

Desuden er jeg, efter at ha set Conte´s post match interrview sikker på, at der nok skal ske noget. Han virkede utrolig sur og skuffet og han har siden vi hentet ham, virket som en der godt tør tag tunge beslutninger og de skal komme nu. Ivan skal sættes helt af. Matic bør sammen med Willian ryge på bænken og andre bør få en del kampe at køre på. Det er sgu svært at gøre en forskel på 6-7 min.

Har en fornemmelse at Moses virkelig kunne vise noget hvis han fik chancen.
annonce
0