Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Black Spider
Nu er holdet fyldt med fucking rent-boys som bare får deres hyre og virker komplet ligeglade med klubbens (og os fans) tilstand.

Øv jeg er sur.

Den del er jeg enig i. Dog er "rent boy" ikke det flinkeste udtryk, og at sammenligne rent boys med den flok elendige sjatpissere og vatpikke, vi stiller op med, det er rent ud sagt uhøfligt over for dem.
Skrevet af Jax Lothbrok
Jeg vil ha engelske spillere på holdet som ved hvad det vil sige at spille i PL og ved hvad det betyder for klubbens fans. Krydret med nogle stjernespillere udefra som kan hæve niveauet.
Jeg vil fucking ligeså godt have Van Aanholt, Bertrand eller Cresswell på venstre back som det lort vi har nu. Jeg vil fanme hellere have Barton, Cattermole eller Noble som central boldflytter end Matic.
Jeg vil hellere have Forster eller Butland til at styre det fucking forsvar med noget autoritet.

Og så kunne klubben vise lidt nosser og rent faktisk hente folk vi har brug for istedet for panikkøb konstant. Hvis Arsenal ku få Mustafi har han fanme også været tilgengælig for os. Han er 100 x bedre end Cahill som bare ligner et eller andet fucking meme jeg har set på facebook gennem de sidste 5 år!

Aaaargh... blodprop!
Skrevet af Brætmand
Når man ikke ønsker forbedring ved at lade spillere som konstant koster mål samt en spiller som har kostet 3 kampe i træk være sikker mand på holdkortet så bliver det uden min støtte. Er træt af at sætte så meget tid af hver evig eneste weekend til at glo på 11 spillere hvor 3 af dem ønsker noget godt mens resten er fuldstændig ligeglade med alt andet end deres løncheck. Der er ingen hjerte på holdet når Terry er væk. Spillere som Lampard, Ballack, Essien, Cole, Carvalho, Cech, Drogba var om noget spillere der spillede FOR klubben og ikke for deres løncheck. De nuværende spillere er komplet ligeglade. Matic ville væk i sommers, Courtois drømmer om spanien, Costa drømmer om Atletico, Pedro savner Barcelona. Cesc piver over manglende spilletid, Hazard er fuldstændig slukket. Ivanovic har en hjerne som en ært. Cahill brokker sig over alle andre men laver den ene fejl efter den anden.

Hvor er spillere med loyalitet og hjerte? Føj for satan. Costa er eneste mand der rent faktisk gør noget for at hjælpe holdet.

At se Conte give fuldstændig op på sin ellers så passionerede personlighed på sidelinjen er symptomatisk med hvad der foregår nu.

Hvis vi skal igennem endnu en trænerfyring så er jeg færdig med at støtte det her hold i form af at se kampe. Det kan ikke nytte at fyre træneren når det er spillerne der er uduelige. Conte kan ha nok så mange fine ideer men når spillerne tilsyneladende ikke evner at udføre dem så er det et håbløst projekt.
Skrevet af Slettet(281950201708)
.
Chelsea AaB
Skrevet af JCech
Man må jo bare håbe på, at Conte nu indser manglerne i særdeleshed Cahill og Ivanovic. Willian var desuden også en joke, mens Alonso gjorde et fint indhop. Det burde vel ikke være så svært at smide Alonso ind på venstreback, og så rykke Azpi ud på sin naturlige højreback. Jeg nægter sgu at tro på, at Cahill og Ivanovic er gode til træning...
Thank you, José.
Skrevet af Brætmand
Cahill og Ivanovic sætter holdet... Eneste logiske forklaring.
Skrevet af Jax Lothbrok
Cahill og Ivan er henholdsvis vice- og anfører for deres respektive landshold. Chokerende...
Og Hazard er anfører for Belgien.
Og ingen kan magte opgaven kaldet ´A N S V A R´.
Skrevet af Slettet(281950201708)
.
Chelsea AaB
Skrevet af andib
Som jeg skrev tidligere i dag, så er det måske heller ikke det smarteste at gå efter spillere, som deres klubber ikke vil sælge. Jeg tænker Stones og Koulibaly. Hvorfor har man ikke en ordentlig plan b klar? Så køber man gudhjælpemig Miazga og David Luiz i stedet for. Det er ikke godt nok arbejde.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Black Spider
For fucks sake, Conte. Lær nu af din fejl i stedet for at blive så chokeret, at du begår en ny.

https://www.youtube.com/watch?v=pYBkYwvGkV4

Er 3-5-2 en mulig fremtid?
Ja.

*head-desk*

3-5-2 er håbløst. Igen, jeg kan muligvis komme til at ligne en idiot, men det tager jeg med. Det er fucking håbløst. Det er en ubrugelig lortetaktik, som hører hjemme i lande hvor wingbacks har en chance i helvede for at kunne følge med, og det er endnu værre for et hold uden rigtige wingbacks og med placeringshandikappede midterforsvarere.

Med det sagt, så kan jeg dog godt forstå, efter dagens indsats fra vores kanter, at Conte er mere eller mindre klar til at spille uden kanter. Hvis de ikke gider lave noget som helst på banen, hvorfor så spille med dem?
Skrevet af Bosse1983
Tak for kampen. Det var ikke så spændende som jeg forventede, men der var et lettelsens suk da jeg så jeres opstilling.

Conte har en del at se til. Det er 3 ret forskellige mål, som hver udstiller en svaghed I har vist flere gange. Først er det Cahill der isoleres med vinklerne lukket og stor afstand til nærmeste midtbanemand. Han skal aldrig stå i den situation, for det er han for ubegavet til. Når færgen skal vendes, antageligvis fordi han ikke får lov at punte, skal det gå galt "IGEN".

På den næste står især Hazard og så fodbold, som han gjorde i flere situationer. Conte har normalt spillet med wingbacks, så det rum må han få dækket på en måde. Når manden du skal følge er Bellerin, burde det være tævet ind i kraniet før kampstart, at du ikke giver ham et par meter. Selv hvis du er på linje med ham, er der ikke mange i ligaen, eller i verden, som fanger ham. Når makkeren i den side er Theo, skal der Pegasus-sko til. Det er så også et gennemspillet angreb, men skal man smide en kæp i hjulet et sted, eventuelt med et frispark, kræver det at man sidder tæt på markeringen.

Det sidste var lidt sjovt. Özil vender vrangen ud på Kante, og så sætter han ellers fart. Özil er ikke nogen gazelle, men Kante lignede Colding på jagt efter Henry i sin tid. Jeg var mildest talt overrasket over hvor langsomt han flyttede sig. Han er blevet sammenlignet med Makelele, men der mangler noget omløb i hovedet. Som holding midfielder, især uden den store fart, må du ALDRIG fanges på den måde midt i parken. Kante har ellers været god, men for at han er rigtig god, skal kæderne være afstemt og han skal ikke have en halv tønde land at passe på og ansvar for at føre bolden frem. Det er lidt som når Wenger gør det samme mod Coq.

Jeg tror top 7 er fundet, men så er det et spørgsmål om pladserne. Jeg håber lidt at Conte finder melodien, da der er så mange interessante trænere i feltet lige nu, og det er lidt bedre at se dem udfolde sig og ikke falde fladt på fjæset. En hård velkomst til ligaen for Conte, men retfærdigvis er hans "naturlige" stil vel også den der kræver mest tilpasning. Nu er han lidt under pres, så måske han bare skulle prøve med wingbacks og det han kan? Han har fået et halvsløjt italiensk landshold til at hente gode sejre og få nederlag med det.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af ENGOLE
Jeg har hårdnakket holdt fast i at Matic kan nå det niveau han havde for et par sæsoner siden, men i dag er sgu dagen hvor jeg giver op på den drøm. Han er ikke den samme spiller efter sin skade, det er helt tydeligt.

Det der alligevel slår hårdest er den totale mangel på løbevillighed og pres. Der er ingen synergi på holdet. Totalt fragmenteret og usammenhængende både defensivt og offensivt - det kan fandme ikke passe at så mange ellers ret talentfulde trænere bare ikke præsterer for os.. der må simpelthen bare være noget galt med de ressourcer der er tilgængelige.

Ikke den start man havde håbet på, og er helt enige med jer der allerede har været ude og sige at det ikke er manglen på flot fodboldspil, men manglen på iver, gejst driftkraft der mangler. Vi virker som en maskine uden motor.

Smid Chalobah ind ved siden af Oscar i næste kamp. Smid ivan ind ved siden af Luiz (der gjorde han det rent faktisk godt i sidste sæson), Aina på backen, Alonso på den anden (azp trænger til en pause). Giv Moses og Batman en tur på kanterne, Willian er elendig og Hazard er slet ikke med i kampene pt..

Er ligeglad hvor meget af ovenstående der går i opfyldelse, bare gør noget fucking nyt for fanden Conte.
We love you Chelsea, we do! KTBFFH!
Skrevet af Brætmand
BS

Det der godt kan bekymre mig nu er at vi begynder at gå i panik og forsøge alle mulige forskellige systemer og formationer fordi vi simpelthen ikke kan holde det clean sheet. Conte virker meget opsat på at ændre det - og med god grund! Men når han snakker om at gå over til en 3-5-2 ligepludselig når vi overhovedet ikke har vist antydning af at skulle spille den formation, netop grundet det nuværende personel så kan jeg frygte at vi går i meget rodet tid i møde.

Conte skal/skulle ha bestemt sig for 1-2 systemer og skaffet de spillere han skulle bruge for at benytte systemet. Det nytter jo ikke noget nu at trykke på panikknappen og spille en formation vi slet ikke har hentet spillerne til. Hvis vi midt i sæsonen skal begynde at ændre systemer hele tiden så går det galt. Det er selvfølgelig oplagt at gøre noget nu hvor især kanterne med undtagelse af Moses har skuffet bigtime, men jeg er ikke fan af at vi måske skal igennem 5-6 kampe hvor vi kører rundt i systemerne 4-2-4. 4-1-4-1. 4-3-3. 3-4-3. 3-5-2. Spillerne skal lære at spille på den måde Conte ønsker, om det skal være højt pres, lavt pres, lange bolde, short passing, whatever, så skal vi få et fast koncept ind i dette hold. Lige nu der famler vi rundt i mørke og spillerne ser ikke ud til at ha fundet sig spor til rette i hverken det ene eller det andet. Jeg har personligt intet imod at spille 3-5-2 men så er det også et system vi skulle gå benhårdt efter at kunne praktisere og det kan vi ikke fuldt ud ved mindre Moses & Pedro har øvet sig i at spille wingback. Ja vi har Alonso, men hva´ hvis han bliver skadet? Så har vi... Ivanovic...


Noget skal der gøres og gerne nu. Der skal være konskvenser og gerne mere end 1 enkelt kamp. Har intet imod at spillere som Willian og Hazard ryger på bænken for de har satme været slatne. Der skal bare være en ide med det der strækker sig længere end en kamp.
Skrevet af sbarsoe
Jeg har længe været stor fan af Conte.. Synes han gjorde et fantastisk stykke arbejde i Juve. Så kan man altid diskutere om det har været på en billig baggrund, eftersom Juve har haft den klart stærkeste trup i Italien. Fine resultater på landsholdet også, men det skyldes udelukkende en bund solid defensiv med et trekløver som kender hinanden ud og ind. Offensivt synes jeg ikke det Italienske landshold har været prængende i Conte tiden.

Jeg har dog svært ved at forstå de indkøb Chelsea har foretaget sig denne sommer. Langt hen af vejen virker det som panik køb. Hvorfor ikke lave en plan og købe unge sultne spillere og sikre fremtiden. De henter Luiz den sidste dag i ren og skær panik. Har Roman sat krav om indkøb og den stil Chelsea skal spille? Som jeg ser det har Chelsea ikke spillerne til at spille med wingback, som Conte ellers har brugt i Juventus og på landsholdet. En højre wingback er ellers som skabt til Guadrado, men han blev skibbet videre til Juve.
Skrevet af Black Spider
@ Brætmand

Jeg er enig i, at vi skal have gjort noget ved det forsvar. Men jeg er absolut ikke fan af 3-5-2. Det er vist velkendt, efterhånden. :-)

Jeg er til gengæld en fan af 4-3-3. Og jeg bliver lidt træt af det, hvis muldyr-stædige Conte nu beslutter sig for, at Chelsea i resten af hans tid i klubben skal være uden kanter, bare fordi han i to kampe har kvajet sig i valget af en start-11.

Med det sagt, så er jeg enig i, at der skal gøres noget. Det første er Terry ind, når han er klar, så vi får lidt mere organisation i forsvaret. Indtil da så må Cahill ud. Om det er en ungdomsspiller eller Ivan vi smider ind centralt er underordnet.

Det næste, der skal ske, er at vi spiller med backs i deres rigtige side. Alonso er ikke verdens bedste back, men han er okay, så længe vi ikke bygger spillet op på, at han er verdens bedste back.

Dernæst midtbanen. Gå dog for fanden tilbage til det koncept, vi startede sæsonen med. Det er ikke sexet, men modstanderne kan dårligt udstille vores forsvar, hvis Oscar og Kante sparker benene af dem på midten af banen, og Cahill kan trods alt ikke forære mål væk, hvis han sidder og hygger sig på bænken.

Det eneste, der så mangler, er at fikse offensiven. Den fungerede okay i de første tre kampe, på trods af slatne backs og Willi. Sæt retvente backs plus enten Bats eller Moses på højre kant, og så er der lige pludselig gang i den.

Vores bredde er ikke optimal, men det må vi bare leve med. Så mange kampe skal vi heller ikke spille i år.
Skrevet af Wise1964
@BS

Enig - lad os for helvede finde tilbage til det der virkede, vi så faktisk ret fornuftige ud de første 3 kampe selvom det ikke var prangende. Vi SKAL have retvendte back, det må da for helvede være til at se for en blind høne?

Fandt den her online, meget sigende faktisk

https://pbs.twimg.com/media/CtJD1ORWcAAGHAp.jpg
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Jax Lothbrok
Nå, her et par dage efter... blodproppen er gået i sig selv igen og pulsen har nået tæt på normalen igen. (jeg har dog stadig lyst til at give Gary Cahill et los i løgene, men uha han bliver også ristet på samtlige sociale medier i disse dage, så mon ikke han snart selv ved at den er gal...).

Anyway, kom lige forbi en artikel idag, som sagde at Roman er klar til at punge stort ud hvis ikke der sker noget - han skulle være særdeles utilfreds med Ivano, Matic, Cesc og Oscar - mens han vil hente Griezmann og Rudiger... nu husker jeg ikke hvor jeg læste det - og klart nok at det med 99% sikkerhed blot er pure opspind... men kunne faktisk være dejligt at høre bare et eller andet fra Roman - Rudiger er trods alt et tegn på fortsat ambitioner, fremfor de rygter jeg har hørt om Michael Keane eksempelvis... Griezmann? tjae, det sker nok bare ikke...
Skrevet af aagaard2
Er det noget med at Thogans tilbagekøbsklausul udløber til januar? Det er dælme ærgerligt at vi også "mister" ham.
Skrevet af andib
Anyway, kom lige forbi en artikel idag, som sagde at Roman er klar til at punge stort ud hvis ikke der sker noget - han skulle være særdeles utilfreds med Ivano, Matic, Cesc og Oscar - mens han vil hente Griezmann og Rudiger... nu husker jeg ikke hvor jeg læste det - og klart nok at det med 99% sikkerhed blot er pure opspind... men kunne faktisk være dejligt at høre bare et eller andet fra Roman - Rudiger er trods alt et tegn på fortsat ambitioner, fremfor de rygter jeg har hørt om Michael Keane eksempelvis... Griezmann? tjae, det sker nok bare ikke..
Igen skal han jo passe på med at gå efter spillere, hvor man ved at klubben sandsynligvis ikke vil sælge. Jeg ved ikke om Roma er villige til at sælge Rüdiger samt jeg er i tvivl om at Griezmann har lyst til en tur i Chelsea. Ellers tænker jeg at han allerede havde været der.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Black Spider
Er det noget med at Thogans tilbagekøbsklausul udløber til januar? Det er dælme ærgerligt at vi også "mister" ham.

Den skal aktiveres til januar, sådan som jeg forstår det. Ikke dermed sagt at vi skal købe ham til januar, men vi skal bekendtgøre at vi vil anvende den.

Og mon ikke vi gør det? Han virker jo rimeligt anstændig og til sølle 15 mio euro er det jo nærmest tosset ikke at købe ham tilbage, hvis ellers Thorgan kan leve med det.

Og en Thorgan på holdet er måske det der skal til, for at få lidt liv og vilje tæsket ind i Eden.
annonce
0