Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MIghtyBlues
Wow, nu med 4 englændere på banen samtidig. Den halve røg i svinget.

Hold nu rent bur, den vil betyde noget for vores defensiv.
Skrevet af Brætmand
Jeg er nysgerrig..

Hvad har Michy gjort? Han kommer aldrig ind? Han må virkelig ha pisset Conte af..

Ret fedt er det dog at Conte skifter 3 unge spillere ind Idag! Fandme en fornøjelse.

Moses viser virkelig noget af det jeg personligt elsker. Passion og klubfølelse. Sikke en glæde og sikke en præstation! Viser bare at navnet betyder nul og niks så længe du kæmper for det!
Skrevet af Wise1964
Conte sætter de unge i spil, så dejligt som fan
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af asromadk
Sindsyg aflevering!

Er der nogen Chelsea-eksperter, som kan forklare mig, hvad der sker med Conte omkring Michy Batshuayi?

Havde godt nok regnet med at han ville få mere spilletid. Er med på, at han er backup til Costa, men er det ikke en fejl at Conte ikke holder sin 2.angriber igang? Han spiller bemærkelsesværdigt lidt.
Skrevet af Brætmand
- og genial aflevering af Chalobah! Mikel er færdig!
Skrevet af Wise1964
Brætmand
Jeg har tænkt det samme om Bats, det virker underligt på mange måder at han bruges så lidt
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Mikel har været færdig nogle sæsoner efterhånden
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af MIghtyBlues
Det er mega underligt ikke at skifte Costa for Batman. Især når Costa står på kanten til en karantæne, og United er næste modstander.

Måske Leicester er igang med at slette vores rekord for dårligste titelforsvar, det ville være fint at slippe hurtigt af med den.
Skrevet af asromadk
Det er mega underligt ikke at skifte Costa for Batman. Især når Costa står på kanten til en karantæne, og United er næste modstander.

Det er også min tanke. Costa render endda rundt og lægger op til at ville tages ud? Måske han endda har sagt, at han ikke kan spille 90 min hver gang såfremt han skal holde hele sæsonen. I så fald er det vildt at man ikke tager ham ud efter 1 time. Foran 2-0 og i fuld kontrol. Michy B er jo ingen andenrangs-angriber. Synes han er tæt på at være en reel erstatning. Måske ikke fuldgod - endnu - men det er vildt hvis Conte ikke føler sig tryg ved ham. Så er det godt nok gået ned ad bakke for Michy B på træningsbanen.
Skrevet af Wise1964
Og hvor har det dog pyntet med Dave og Alonso på de defensive kanter, virkelig en opgradering af de helt store

MOTM - Kante
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af MIghtyBlues
"Chelsea er som udgangspunkt et bedre fodboldhold end FCK" - Peter Kjær. Det er nogle skarpe eksperter.
Skrevet af Wise1964
Peter Kjær sidder med våde drømme om Anfield trofæer - det ville næsten være synd at vække ham
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Vi har dobbelt så mange point som samme tid sidste år - fremskridt!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af ENGOLE
Virkelig mange positive ting at tage med fra i dag.
Så fucking dejligt at se Chalobah komme ind og lave sådan en lækkerbisken - damn vi er mange der har ventet længe på at han begyndte at få nogle chancer.
Skide lækkert med Moses i dag også, var VIRKELIG stærk!
Synes også midtbanen fungerede rigtig godt idag, selv Matic begynder så småt at fremvise noget mere selvtillid i sit spil - det går fremad!

Aina så sikker ud da han kom ind, hvor RLC står lidt mere vagt i billedet, når han kommer ind ved siden af en Chalobah der gang på gang tonser forbi ham på midtbanen for at lægge et højt pres, der synes jeg sgu RLC mangler lidt gejst og vilje. Vi ved han har talentet, han mangler bare at vise det lidt mere.

Havde lidt håbet på en Solanke i dag, men 3 unge engelske knægte der har spillet sammen op igennem rækkerne tager jeg gerne til takke med.
We love you Chelsea, we do! KTBFFH!
Skrevet af MIghtyBlues
Fine gestuser af Costa og Hazard til Willian.

Faktisk en helt fornuftig runde, hvis man skulle være så letsindig at prøve at kigge lidt opad i tabellen. Jeg ved godt det er farligt med den slags, for om en uge, så sidder man sikkert og er skuffet igen, men alligevel...

Kunne være fint hvis Liverpool og United gad spille uafgjort imorgen.
Skrevet af Brætmand
Sikke en fremragende kamp igår af gutterne! Det var en fornøjelse, udover de 20 min hvor vi overlader initiativet totalt til Leicester. Sikke en vilje og fight spillerne viste. Det er sådan noget vi vil se fremadrettet.

Efter kampen må jeg indrømme at jeg indtil videre er vanvittig imponeret af Alonso. Han løber så fantastisk mange meter og dækker stort set hele den venstre side alene. Han er dejlig aggressiv i sit forsvarsspil og så slår han nogle hammergode indlæg når han endelig kommer frem. Han går lidt under radaren for kampens spiller men jeg synes faktisk han var vanvittig imponerende. Han spiller den wingback til UG lidt ligesom Moses.

Og bare for at nævne Moses så er jeg enormt glad for at han præsterer så flot når jeg nu har slået et slag for ham i preseason flere sæsoner i træk. Man kan virkelig se på ham at han vil spille for Chelsea og giver bestemt ikke op. En dejlig tilgang til spillet med udfordringer og aggressivt forsvarsspil hvilket man ikke skulle mene var hans kompetence. Di Matteo så noget rigtigt dengang han hentede ham. Virkelig en fryd for øjet at se så undervurderet en spiller vise kritikerne at han sagtens kan være med.

Men efter euforien har lagt sig har jeg gjort mig nogle tanker omkring den nye formation og der er visse spillere jeg ser få utroligt svært ved at praktisere deres spil i den formation.

Hvis denne formation er vejen frem så ser jeg Cesc især, som færdig i klubben. Der er på ingen måde plads til ham med den måde spillerne skal udføre deres arbejde i denne formation. De 2 centrale skal være hårdtarbejdende og løbestærke, det er Cesc ikke. De 2 oppe ved siden af Costa skal være bevægelige og med en masse bevægelse. Det gør Cesc ikke. Jeg tror han er færdig i Chelsea. Han er ikke en Conte typemæssigt og da vi ikke har formået at etablere ham i en Pirlo agtig rolle så tror jeg han er en af de første der ryger.

Spillere som Mikel, Ivanovic og til dels Oscar ser jeg heller ikke have en fremtid med denne formation. Mikel er simpelthen for langsom og uden mobilitet. Chalobah bør være foran ham i køen. Ivanovic kan jeg på ingen måde se i et 3 mands forsvar. Han er enormt langsom og ikke en god spiller på bolden. Wingback må være hans eneste chance men da han hverken kan udfordrer eller slå et indlæg ser jeg ikke at han kan slå Moses af. Azpilicueta har vist sig som en fremragende spiller i et 3 mands forsvar i den højre side og jeg ser simpelthen ikke Conte sætte ham af. Det skal da kun være fordi Bonucci lige kom forbi, men på den anden side så har vi stadig Cahill som også må være foran i køen til at få sparket ved indkøbet af den første kvalitetsforsvarsspiller.

Oscar har jeg det svært med, for man kan virkelig godt se hvor meget han vil det her. Men han er ikke nogen dybdeløber og han er heller ikke en dribler. Så den eneste plads jeg ser for ham er ved siden af Kante men indtil videre sidder Matic tungt på den plads selvom jeg ikke er vildt imponeret af ham. Det bliver et dilemma omkring ham.

Jeg tror det her system kan være endnu bedre med bare et par forstærkninger. Vi skal simpelthen ha endnu en venstreback/wingback som er VENSTREBENET. I tilfælde af Alonso skade eller pause skal vi kunne mønstre en backup. Det kan være Baba efter sæsonen, det kan også være en helt anden. Vi skal ihvertfald ha mere bredde på backs.

Kunne vi hente Darmian i United i januar vinduet ville den del være løst indtil sommer ihvertfald. En dygtig spiller som Conte kender og som vi ved kan spille begge backs til stor satisfaction. Selvom han ikk er udpræget venstrebenet mener jeg han spiller ligegodt med begge ben.

De 2 pladser oppe ved Costa bør også forstærkes med 1-2 spillere. Pedro kan jeg simpelthen ikke se ideen i. Han kæmper, javist men alt for meget skrald fra hans side. Vi bør kunne finde bedre spillere til at ligge i det rum bag Costa. Det eneste Pedro gør godt er hans enormt mange dybdeløb som er en konstant trussel for ethvert forsvar.

En spiller som jeg ser passe perfekt ind i denne formation hvis vi kigger på pladserne oppe ved Costa er er Griezmann.
Og nej, der er ikke gået Fifa 17 eller FM i mig, men med Griezmanns spillestil ser jeg ham som ideel til den ene af de 2 pladser bagved Costa. Fremragende kombinationsspiller, glimrende til at finde rummene, sublim afslutter, god bevægelighed og fremfor alt en kanon fodboldspiller. Han passer perfekt på rollen som ´second striker´ med Hazard som den kreative 10´er til at udnytte hele den sidste 3 del af banen.

Alt i alt så ser jeg gode perspektiver i den her formation, men den kræver nogle indkøb for kommer der skader på ´vigtige´ positioner, så er vi igen enormt sårbare.

Skrevet af Wise1964
Efter at have sovet på gårsdagens flotte 70 minutter synes jeg faktisk vi har en smule mere optimisme med i bagagen frem mod United kampen - kampen var gennemgående præget af nogle gode holdpræstationer og nogle individuelle indsatser som giver os lidt X-faktor.

Eneste beskæmmende detalje igår var Pedros uduelige indsats endnu een gang og indhoppet af RLC som virker mere og mere modløs sammenlignet med de andre unge som virkelig griber chancen når den kommer - Chalobah er virkelig en fornøjelse at se på

Outstanding
Kante (MOTM)

Over middel
Alonso, Moses, Chalobah, Hazard, Costa

Middel
Courtois, Dave, Cahill, Luiz, Matic, Aina

Under middel
Pedro, RLC

Dumpet
Ingen

Ikke bedømt
Ingen
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(281950201708)
.
Chelsea AaB
Skrevet af maarkap
Det kommer vel an på i hvilken konteskt man ser det. Hvis et rigtig godt hold er i niveauet med Barcelona, Real eller Bayern, så har han vel ret.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Jax Lothbrok
Tjae ja... Mølby har generelt aldrig noget positivt at sige om Chelsea - mere farvet kommentator skal man lede længe efter. Men derimod er vi heller ikke et top-europæisk hold lige pt...

Jeg sad den anden dag og tænkte om vi nogensinde har været verdens bedste fodboldklubhold - ´officielt´ var vi i 2012, men jeg mener måske ikke vi var det bedste hold på dét tidspunkt.
Tilgengæld tænkte jeg på perioden 05-10, hvor jeg egentlig mener at man oprigtigt kunne sige vi var verdens bedste hold. Især i 09 og ´10, synes jeg vi var ultra stærke - hvor kun en norsk dommer kom i vejen fra at sende det bedste Guardiola-Barca hold ud af CL.
annonce
0