Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Black Spider
Dagens London opgør skulle gerne ende med en Arsenal sejr så de ukristelige ikke ryger på førstepladsen.

Jeg holder egentlig med lilje-tosserne. Arsenal har et forspring over os på grund af vores indbyrdes kamp, og det må de gerne smide væk. Og Spurs vinder jo ikke mesterskabet uanset.

Det kan selvfølgelig føre til Liverpool øverst, men omvendt må man også til tider være lidt optimistisk og tro på, at Watford kan gøre det.
Skrevet af Wise1964
BS
Hvis Watford kunne overraske lidt er jeg selvfølgelig helt enig - jeg var mere bekymret for serverne hos bold.dk som med garanti ville ryge igennem en nedsmeltning såfremt de ukristelige røg på top pladsen
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Det er selvfølgelig en ærlig bekymring, Wise, men et eller andet sted må det være bold.dk-folkenes hovedpine frem for min. Der er en landsholdspause på vej, det er røvirriterende, men i det mindste vil det pynte lidt at se os helt i top i tabellen.

Og hvis leverpølserne ender med at være øverst, så bliver det måske nok lidt irriterende at høre på dem nu og her, men før eller siden falder de nok væk fra førstepladsen igen. Sådan plejer det jo at være. :-)
Skrevet af Wise1964
Ha ha BS - true
Uanset har det været en fantastisk weekend!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af KnockOut
Må godt nok sige jeg ikke er til at skyde igennem idag, har set den kamp 2 gange nu, jeg kan ikke få hånden ned, kan ikke huske siden Ancelotti / Lampard / Anelka / Drogs en kamp som denne.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Brætmand
Det eneste der ærgrer mig gevaldigt er at vi tabte de to kampe mod Arsenal og Liverpool inden vi havde fundet ´formularen´. Især kampen mod Liverpool gjorde nas da det var på hjemmebane og de ser ud til at være det mest stabile mandskab. De to bedst spillende hold lige nu er dem og os, så det kan godt irritere mig lidt at vi nu helst skal til Liverpool og vinde kampen senere på sæsonen, eller håbe de smider dumme point og vi ikke gør. Sæsonen er lang, men igår var også et tegn på at hvis holdet kæmper sammen, tager løbene for hinanden, så er det stort set kun uskarphed der kan dræbe det for os. Hvis holdet smider sådan en arbejdsindsats som de har givet de sidste 5 kampe på som standard, så tror jeg ikke vi kommer til at lide mange nederlag ligegyldigt hvem vi møder. Det giver bare en helt anden kamp når vi presser modstanderen fuldstændig vanvittigt og gerne med 3-4 mand hele tiden.

Det er et ønskescenarie som Chelsea fan at vi endelig kommer frem af banen istedet for det afventende, usikre kontra fodbold vi har praktiseret før.

Og så er der noget jeg også bider meget mærke i under Conte. Hvor vi før var tilfredse med 1-0 eller 2-0, så går vi nu efter 3 og 4 scoringerne. Det er en fornøjelse at se hvordan vi konstant fortsætter med at angribe og ikke ´stiller os tilfredse´ med ´bare et par mål´.

Jeg håber det her fortsætter. Conte har virkelig formået at få det bedste ud af spillere som ellers så håbløse ud. Her tænker jeg især Pedro og Cahill. Det er enormt hvad han har gjort for den enkelte spiller indtil videre og man sidder med følelsen af, hvad kan det ikke blive til med bedre spillere end de 2.

Jeg nyder at være Chelsea fan lige nu.
Skrevet af Wise1964
Brætmand
Du glemmer en vigtig detalje - det vigtigste er, at hvis vi ikke vinder turneringen så må de ukristelige for alt i verden ikke vinde den ... det ville skabe så meget kaos online at folk ville begå Harikiri med brugte pc´er

Nyd momentet og de fremskridt der er - og lad dem om at gå i selvsving efter 11 runder, det er trods alt opsparet indebrændthed over ganske mange år ... vores målsætning må stadig være at komme tilbage i top 4.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af KnockOut
jeg syndes hvis man kigger på spil osv pt må liga ende sådan her.

1. Liverpool
2. Chelsea
3. Man City
4. Arsenal

Selv om jeg jeg helest ikke ser Liverpool vinde liga så tror jeg ud fra spil, træner, spiller og folk omkring klubber der det sådan ud.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Wise1964
KO
Forfærdeligt - kan du fjerne den liste omgående
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Brætmand
Wise

Går udfra du snakker om Tottenham og til det må jeg give dig ret. Skal vi ikke vinde, så må Liverpool for min skyld gerne vinde. Bare Tottenham, City eller United ender så langt væk som muligt.

Jeg nyder skam tingenes tilstand i øjeblikket, men ærgrer mig stadig over vi ikke fandt trylleformularen noget tidligere inden vi led dumme nederlag. ;)
Skrevet af Kemosabe
?!

Liverpool skal da ikke vinde PL. Det ønsker absolut ingen ved deres fulde fem, pånær fans af Liverpool, og dermed som følge heraf et ikke ubetydeligt antal kommentatorer og journalister. Sidstnævnte kan naturligvis (bedst eksemplificeret ved 13/14 sæsonen) give det fejlagtige indtryk, at ´man´ (den "neutrale" fodbold-seer?) ønsker at Liverpool skal vinde ligaen, men det gør ´man´ ikke. Ingen ønsker, at Liverpool skal vinde. Hvem ved hvor utålelige deres i forvejen urimeligt selvhøjtidelige fans ville blive, såfremt det skete?

At det så desværre ser ud til at være en reel mulighed i år, er jo en anden, meget beklagelig sag. De ser desværre uhyggeligt gode ud.

Omtrent det samme gælder naturligvis for Arsenal, bare måske i lidt mindre grad. Deres fans er måske omtrent ligeså hellige at høre på, men (jeg generaliserer her) ikke helt så irriterende som mange fans af Liverpool. Man City kan virkelig ikke få mit pis i kog, så hvis de vinder, er det omtrent ligeså ligegyldigt som da Leicester vandt. De er jo i bund og grund bare en forstørret kopi af Romans Chelsea og har således, modsat de fleste andre, ikke rigtigt brugt de sidste 10-15 år på at definere sig selv som en slags modpol til os.

Glem Tottenham, de vinder ikke, selvom det naturligvis ville være rædselsfuldt, hvis de gjorde. Det gør Man Udt heller ikke.
Skrevet af maarkap
Jeg er helt enig med Kemosabe her. Når man tænker på hvad 30 år gamle mesterskaber gør ved deres selvopfattelse, tør jeg slet ikke at tænke på hvad et nutidet et vil gøre.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af aagaard2
Jeg er netop landet efter en weekend i Sverige. Dette betyder, at jeg ikke så kampen, men kun fulgte den på livescore :( er der nogen mulighed for at gense en kamp et eller andet sted? Og hvis det er, hvor?

Dernæst, så bemærker jeg at Pedro starter inde igen. Og at han tilmeld får ros for sin præstation. Vurderer i at han har overhalet Willian ift. den højre offensive midt? Det er nok ikke en hemmelighed, at jeg vil synes det er super fint, hvis det er tilfældet - selvom jeg heller ikke har været stor Pedro fan.

Og hvor er det da også befriende, at efter 2-3 sæsoner, hvor vi har råbt og skreget på at sætte Ivan på bænken, så begynder vi at hente resultater straks efter det sker. At det så indbefatter Azpi centralt og Moses som fast starter, det havde jeg aldrig gættet :)
Skrevet af 8letters
viaplay har den som genudsendelse
Lampard é Deus
Skrevet af Forza Zola
Er også lige vendt hjem fra Sverige sammen med mine U13 drenge. Var desværre i den situation, at vi selv skulle spille kl 19:30, hvilket gjorde at sæson første kamp blev misset. Ikke den fedeste kamp at gå glip af, når hvad jeg har kunne læse mig frem til, både her og i medierne koger helt over.

Fulgte naturligvis med undervejs på telefonen som flittigt bippede i lommen ved scoringerne. Efter vores egen kamp kunne jeg så videregive resultatet til drengene, hvor jeg naturligvis har forsøgt at belære dem om hvilket hold de skal holde med for at starte inde i vores egne kampe (er lykkedes med 3 spillere indtil nu ´) Det blev modtaget med stor jubel og straks skulle de øvrige Tottenham, United, City og Arsenal drenge lige lægge øre til hvem som lå nr 1 i ligaen.

Men ja, blæret at være Chelsea fans for tiden :)
come on Chelsea
Skrevet af aagaard2
@8letters
Også selvom det var en 6´eren kamp? Tænkte om der kunne være forskel på om de genudsender egne udsendelser eller de andres (6´erens).

Nå men uanset, så vil jeg hjem og se om den kan findes. Så er aftrnunderholdingen til i morgen hjemme.
Skrevet af Wise1964
Spot on Kemosabe ...
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af AHUJ
Hvad skyldes kløen? Siden Abramovich flokken i langt højere grad end de andre fangrupperinger konstant føler sig stødt over Liverpool. Det der med at kaste med sten, når man selv bor i et glashus - det ser ikke altid heldigt ud. Sov sødt.
YNWA
Skrevet af 8letters
@aagaard

Ja, de ligger der vidst et par dage eller tre.
Lampard é Deus
Skrevet af Black Spider
http://www.fullmatchesandshows.com/2016/11/05/chelsea-vs-everton-highlights-full-match-2/4/

Det er vist også muligt at se kampen her, indtil nogle nævenyttige copy-right nødder finder siden og lukker den.
annonce
0