Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af KnockOut
Skal siges jeg er selv MEGA fan af Griezmann og anså jeg det som en mulighed skulle vi da gå all in på ham men det gør jeg ikke, de muskler har vi slet ikke (som jeg ser da) plz prove me wrong.

BS -

"Det er selvfølgelig ikke åbenlyst, men Costa har taget turen, Courtois har taget turen, og hvis Simeone vil prøve noget nyt, så kunne det måske tænkes, at Griezen også vil prøve noget andet."

Courtois var der hvis ingen valg for ham, han var på kontrakt i Chelsea.
Costa kan jeg ikke lige sige her hvorfor han valgte Chelsea men det er jo ikke nogen hemmelighed han faktisk var ude og sige han gerne ville tilbage til madrid, og hvorfor ikke det ?, som jeg ser det har de da et stærkere lineup end vi har.

Ikke at jeg på nogen måde er Negativ omkring Chelsea pt, jeg syndes vi er inde i en stor tid for klubben ser rigtig positiv ud og jeg håber det forsætter, det er da meget glædlig at være Chelsea fan lige pt ;)

Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af andib
Morata væk fra Real er vel ikke skudt mere forbi end Griez fra Alt Madrid, giver da ikke nogen mening for ham at all at gå et skridt ned som Chelsea vil være med magt balancen i mende pt.
Jo markant imo. Atl Madrid har slet ikke samme status som Real Madrid og for det første er Morata spansk og for det andet er han lige blevet hentet tilbage til Real Madrid fra Juventus. Mon ikke han på sigt skal tage helt over fra Benzema? Det er mit bud.

Der er lige en LAAAAng stribe klubber foran Chelsea lige nu, og det er da langt mere sansynlig skulle han forlade madrid ville det være til hold som Juventus, BM, Real, Barcelona, City, PSG (måske har jeg glemt nogen) men det er da alle klubber som må anses at være hylden over os, hell hans egen klub pt er nu 2 gange CL finalister i en tunering vi ikke en gang er med i.
Mon han vil skifte til Real Madrid? Udover PSG og City, så tror jeg ikke på at der er andre klubber, der har lyst til at smide hans frikøbsklausul. Man Utd ville sikkert men jeg tror ikke på at de vil gøre det, da Rashford vil blive sat bag i køen.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Black Spider
@ Andib

Atl Madrid kan ikke gøre så meget, hvis Chelsea byder frikøbsklausulen. Jeg aner dog ikke hvor høj den er, men den er helt sikker ekstrem høj.

Rygterne på det seneste har været 80-90 mio pund, så ja, det er lidt oppe i den høje ende. Jeg mener i øvrigt at huske, at der er noget ekstra skattebøvl desangående, fordi klausulerne er personlige for spillerne, og pengene derfor først skal overføres til den relevante spiller, som lige skal betale indtægtsskat af dem, før han så kan indløse frikøbsklausulen. Det kan være nonsens, what do I know.

Uanset hvad, så ville det være lidt rarere, hvis vi faktisk snakkede Atletico til at sælge "frivilligt", i stedet for at skulle gøre det på den hårde måde med frikøbsklausulen.

@ Bræt

Jeg kan nævne jævnt mange angribere jeg gerne så i Chelsea..Cavani, Icardi, Morata, Griezmann, Lukaku, Immobile (Synes faktisk han er god), Mandzukic, Belotti for bare at nævne nogen. Men jeg er skam glad for Bats, er bare nervøs for hvad han kan leverer hvis Costa bliver skadet.

Lidt problemer med et par af dem.

Cavani gider ikke spille kantangriber længere efter mange år "bag" Zlatan, og jeg vil bestemt hellere bruge en fokuseret Costa end Cavani centralt.

Lukaku, Immobile og Mandzukic er udelukkende centrale angribere, så de hænger fast på bænken, og det giver ikke specielt meget mening for dem. Belotti er vist også udelukkende en midterangriber, og endvidere en italiensk midterangriber. Det her er vist også den første sæson, hvor han for alvor scorer mål, og han er oven i det lidt af en splejs.

Så er der Icardi og Morata, som nok godt kunne fungere som kantspillere, men selvfølgelig kan vi ikke hente nogen af dem som primært backups til Costa. Det virker ikke som et realistisk scenarie. Derudover er jeg i øvrigt også lidt skeptisk hvad angår Morata.

@ KO

Morata væk fra Real er vel ikke skudt mere forbi end Griez fra Alt Madrid, giver da ikke nogen mening for ham at all at gå et skridt ned som Chelsea vil være med magt balancen i mende pt.

Atletico er pt på fjerdepladsen seks point efter Real, Simeone har fået forkortet sin kontrakt, og det er alt i alt svært at se Atletico som værende et hold på vej opad.

Præstationerne har været vanvittige i de sidste par sæsoner, men hvis Simeone er kørt træt i at spille op imod giganter med meget flere resourcer, og der skal alligevel snart skal køres en ny træner ind, som så skal bruge et par sæsoner på at få ting til at køre efter planen, så kan jeg godt se Griezmann skifte.

som jeg ser det har de da et stærkere lineup end vi har.

Det er jeg ikke ubetinget enig i. De har præsteret betydeligt bedre de sidste par år, men en del af det er rimeligvis begrundet i, at vi har været i ledelsesmæssigt underskud mens Simeone har opbygget en sammentømret enhed med en taktik som samtlige spillere forstår og deltager i 100%.

Men kigger vi på det nuværende materiale, så synes jeg vi står okay. Koke og Savl er lidt mere sexede navne end vores Kantic duo, og Griez er pt et mulehår eller to foran Hazard. Godin ville nok også være fast mand for os. Og mon ikke Luis også fint kunne dække vores venstre wingback? Det tror jeg. Men er det ikke også ved at være de fordele, de har?

Jeg tror ikke, at Tibo er dårligere end Oblak, når ellers han gider fokusere på at være målmand, og Hazard-Costa kombinationen er i mine øjne vildere end fx Griez-Gameiro. Azpi er sindssygt undervurderet. Zouma er et afskyeligt bæst, når han engang kommer tilbage i form. Han var for vild i Mous kaos-forsvar, så hvad kan han ikke blive til under Conte? Og hvis Luiz kan forsætte uden hjerneblødninger, så er summen af hans evner som spiller pludselig ganske imponerende.

Og det er sådan set bare "nu og her" udgaven. Det vil være tosset at påstå, at vi lige nu er lige så gode som Atletico, i og med at de har spillet CL-finaler mens vi har været helt ude og skide, men rent materiale-mæssigt synes jeg ikke, vi er så langt fra.

Og kigger vi så lidt fremad, så tror jeg vi har et større budget end Atletico. Jeg tror, vi vil komme til at investere mere. Og så tror jeg helt ærligt ikke, at det vil være et "skridt nedad" i forhold til den kamp Atletico kommer til at kæmpe i år, for bare at opretholde status quo.
Skrevet af Brætmand
Jeg tror jeg er blevet misforstået lidt her.

Disse angribere er ´stort set´ udelukkende centrale angribere og det var også min pointe da jeg sagde at jeg følte vi manglede en angriber hvis Costa blev skadet da jeg var nervøs for Bats form og manglende spilletid i forhold til at Costa blir skadet. Jeg nævnte ikke disse spillere fordi de kan spille kant-angribere, for det mener jeg faktisk godt Bats kunne. Jeg ser ikke Bats som en udelukkende central angriber. Havde jeg skulle gå efter en kant-angriber så var jeg nok mere gået over i navne som Pastore, Carrasco, Griezmann ja, Felipe Anderson, Lucas Moura, Brahimi, Boufal, Dybala, ja, you name it.

Det skal ikke forståes som at jeg vil af med Bats, på ingen måde. Jeg synes bare godt han kunne få mere spilletid, især på Hazard/Pedro positionerne også.
Skrevet af andib
Jeg tror jeg er blevet misforstået lidt her.
Det tror jeg egentlig ikke. Men du vil have en anden i stedet for Bats, fordi du er bange for form og manglende spilletid. Sådan vil det da være med alle spillere, der ikke får meget spilletid.

Derfor vi nævner Griezmann, da han jo dækker begge pladser og ville kunne bruges på top når Costa af en eller anden grund er ude.

Arsenal bruger jo også Sanchez på kanten og på toppen og det er nok sådan en type Chelsea skal gå efter, hvis de skal have en ekstra angriber.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af maarkap
@Brætmand

Det giver ingen mening det du skriver. Du vil have en anden central angriber end Bats, fordi:

...følte vi manglede en angriber hvis Costa blev skadet da jeg var nervøs for Bats form og manglende spilletid i forhold til at Costa blir skadet
.

Det ville være nøjagtigt det samme ved en hvilken som helst anden angriber, der skulle stå i skyggen af Costa?

Så giver forslaget om en Griezmann en del mere mening, da han vil forstærke holdet og på en måde bredden.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Black Spider
Andib og Maark siger det egentlig meget godt. Hvis tanken er, at vi skal have en spiller, som er signifikant bedre end Bats når Costa er ude, så er det nødvendigt at spilleren ikke kun er begrænset til 10 minutter her og 20 minutter to uger senere, indtil det utænkelige sker og Costa faktisk er ude i en hel kamp med karantæne.

Den spiller er nødt til at kunne spille andre pladser, så han ikke ruster op og mister selvtillid. Og realistisk set kan vi næppe tiltrække ham hvis det eneste vi tilbyder er en plads på bænken.

Og derfor giver det, som jeg ser det, bedre mening at finde en kantangriber som også er god centralt. Jeg er i øvrigt enig i, at Bats også burde kunne spille pladsen på højre inderside, og jeg er faktisk lidt overrasket over, at vi ikke har set det ske endnu.

Havde jeg skulle gå efter en kant-angriber så var jeg nok mere gået over i navne som Pastore, Carrasco, Griezmann ja, Felipe Anderson, Lucas Moura, Brahimi, Boufal, Dybala, ja, you name it.

Der er vel umiddelbart kun to af de her navne, som faktisk er bedre centralt end Bats? Og er Carrasco, Anderson, Brahimi og Boufal rent faktisk opgraderinger af betydning?

Derudover er jeg egentlig lidt overrasket over, at hverken Sanchez eller Mahrez er på listen. Eller Gnabry for troll-factor.

Men uanset hvad der sker, så bliver det sgu lidt interessant at se, hvordan Conte ser brikkerne passe ind her engang til sommer. Vi har jo et overflødighedshorn af offensive typer i forvejen, der desværre bare ikke er helt gode nok.
Skrevet af andib
@BS

Det ser ud som om vi er helt enige i det her. Jeg forstår fuldstændig hvis man går efter Griezmann. Det vil give mening.

Jeg er ikke god til, når der bare slynges navne ud uden omtanke.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Wise1964
@KO

det er da meget glædlig at være Chelsea fan lige pt

Nu flueknepper jeg lige den her - men du ved jo godt at det altid er glædeligt at være Chelsea fan :D

@BS/Brætmand/andib
Jeg tror egentlig langt hen af vejen at der er enighed om at så længe Costa er i klubben, så kommer der ingen andre spidsangribere til fra hylde 1 ... jeg gætter på at selv Lukaku ville betakke sig om han fik budet og Costa stadig ville være i truppen

Det er som BS nævner blandt de mere agile angribere vi skal forstærke os, angribere som har mere end rene 9´er kompetencer og der må Griezmann være blandt de absolut foretrukne emner - personligt ville jeg gerne se Muller fra Bayern på holdet, men det kommer aldrig til at ske.

Om 2-3 år har vi slet ikke de problemer med Traore, Bats og Abraham på trapperne og jeg synes faktisk at vi skal prise os lykkelige for at have landet Bats som på alle måder er en klassespiller in spe
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af KnockOut
Nu skal vi slå til og hente Lampard og Steven G som træner ;)
Eller bare Lampard ;)
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af MIghtyBlues
Lad os bare nøjes med Lampard. Kan ikke se hvad Gerrard skulle lave i vores klub.
Skrevet af KnockOut
Tjaa der skal vel være en som tager notater når Lampard underviser ? ;)
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Dr. Def
Lampard er oplagt at få ind som træner når han stopper karrieren. Gerrard må vel være mere interessant for liverpool tænker jeg
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Slettet(281950201708)
.
Chelsea AaB
Skrevet af Wise1964
Gerrard har hjulpet chelsea og fodbolden nok gennem tid, så mon ikke FA kan finde en position til ham ... det burde de!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Gerrard har hjulpet chelsea og fodbolden nok gennem tid, så mon ikke FA kan finde en position til ham ... det burde de!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Gerrard må antages at have en pokkers masse erfaring og viden om, hvad der skal til for at være en god fodboldsspiller.

Og han var jo en god fodboldspiller, en af de bedste i ligaens historie, så selv om han til tider var lidt af en hovedløs kylling med et balanceproblem, så ville det ikke genere mig nævneværdigt, hvis folk som Oscar, Chalobah og specielt RLC fik lidt undervisning fra ham. Det kunne næppe gøre den store skade.

Men har vi muligheden for at hente Lampard hjem til den rolle, så er det selvfølgelig helt klart at foretrække. Gerrard var fantastisk, men Lampard var slet og ret bedre.

Skrevet af RobertTheRobber
Jeg ville ikke have noget imod Gerrard i klubben til en stabrolle til en fornuft løn. Han er en enormt erfaren og indflydelsesrig person, som helt sikker vil være i stand til at guide vores unge, såvel som ældre, spillere. Så slipper vi samtidig for, at han hjælper Klopp med udvikle flere mirakler i Liverpool.

Når det så er sagt, vil Lampard naturligvis være at foretrække. Han er legende, utrolig intelligent, både til formidling af budskaber samt spilforståelse og var på alle parametre en bedre spiller end Gerrard (beklager på forhånd, andib). Bedste midtbanespiller i klubbens historie i mine øjne, selvom det nok ikke overrasker nogen herinde.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Dr. Def
Læste et rygte på plbold.dk at hakan caganoglu fra leverkusen skule være en done deal fra sommer af. Som afløser for oscar.. hvor god er han hvis man ser godt fra hans frispark som er temmelig gode
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af KnockOut
Kender ham ikke
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
annonce
0