Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
Tak ENGOLE
Har lige set målene, som faktisk er ret gode ... specielt Costa og fans fejring med klublogoet var særdeles godt at følge

Pep ser iflg referaterne diverse steder ikke alt for godt ud og han ville tilsyneladende ikke give hånd til Fabregas efter kampen, den overlegne tilgang klæder ham ikke
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Brætmand
WIse

Var det klublogoet han tog fat i? Jeg synes ellers det lignede det sørgebind de rendte rundt med som han pegede på. Så den heller ikke fra den bedste vinkel men ville da være fantastisk hvis det også var et signal om at Costa elsker klubben og gerne vil blive.

Det fede ved det klip er at man rent faktisk ikke ser Costa gøre noget forkert hvilket han ifølge medier og Conte heller ikke gjorde. Han agerede faktisk ´peacemaker´. Hvem havde troet den dag skulle komme hvor Costa agerede forsoningsmand?

Apropos Pep så har jeg tabt en del på gulvet for den mand. I modgang agere han ikke specielt godt og som Engole siger, klappede han hånligt af dommeren i en situation. Det bør give karantæne når man ser på hvad der ellers har givet karantæne. Desuden mente han at Aguero gik efter bolden i situationen hvilket på ingen måde er sandt hvis man ser situationen. Det har intet at gøre med bolden det er ren frustration.
Fernandino iøvrigt forventer jeg at få en klækkelig karantæne for 2 gange at tage fat om Cesc hals. Det må takseres til voldelig adfærd og bør give mindst ligeså mange dage som Dembele´s øjeprik på Costa sidste år.
Skrevet af Wise1964
Brætmand
Som jeg ser det var det logoet han tog fat i, men jeg kan tage fejl. Uanset håber jeg vi tilbyder den nye Costa en lang forlængelse mens tid er

Pep er en klovn - han tabte jeg meget for idag med set jeg har set i klip og læst i referater

Det sidste søm i Pep idiotien var hans arrogante væremåde efter kampen, hvor han lod Conte vente så
Længe på after match interviewet at Conte slet ikke fik udtalt noget da de skulle nå et tog ... kæft en klaphat (Pep)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af KnockOut
Jeg er virkelig stolt af det Chelsea hold jeg så idag, det kræver mandfolke nosser (og held) at komme tilbage i en kamp mod et hold som city (for ikke at snakke tottenham), kan sku godt være de var bedst på mange punkter men bare det at man har den kvalitet at aldrig give op er det JEG vil se fra Chelsea, efter den her kamp tror jeg på man kan blive mester, ved godt det er for tidlig og alt det der men det jeg ser er en flok KÆMPE nosser på spiller og træner.

Jeg er en glad mand.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Brætmand
KO

Har det på samme måde. Ved godt det er tæt på umuligt at holdet spiller fantastisk hver gang, men så længe de har den der never say die-attitude så er det svært at være utilfreds. Det var også det mange af os var enige om før sæsonen at hvis holdet bare kæmper og tror på det uanset hvad, så er det svært at beklage sig så længe de giver alt på banen og det må man sige de gør for tiden.
Skrevet af Wise1964
den kommende weekend møder vi det hold jeg hader allermest vi spiller imod ... bliver spændende om vi kan få skovlen under dem for en gang skyld

The Pulis Army

@Brætmand
Har du set klippet efter kampen hvor Pep ignorerer Fabregas?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Brætmand
@wise
Sådan har jeg det også. Den dag WBA rykker ud af PL giver jeg en stor kold fadøl!

Du kan ihvertfald være sikker på de ikke stiller op i en 3-4-3, nok nærmere 5-4-1. :D

Ja så det godt. Det jo ynkeligt og nærmest Mourinho-esque. Han er sgu noget af en taber. Og så bare alle hans kommentarer omkring at han stadig forsøger at forstå dommerne i det her land er jo helt ude i skoven. Hvad er der at forstå?
Skrevet af aagaard2
Willian gider guadiola heller ikke at hilse på. http://weaintgotnohistory.sbnation.com/2016/12/4/13831364/chelsea-conte-post-match-celebrations-courtois-cahill-shirt-crowd

I anden video i artiklen. Pedro får dog en krammer.
Skrevet af BM
Guardiola mangler format, mere er der vist ikke at sige til det. Han er lige så stor en kælling som Mourinho, så det overrasker mig egentlig ikke.
Skrevet af TheGunner
Er I virkelig sure over, at han ikke går rundt og uddeler krammere til hele jeres hold? Kampen er lige slut, de har fået resultatmæssige tæsk, de føler sig snydt og publikum er pisse sure. Siger ikke at det er fint gjort, men jeg kan da på ingen måde blive sur over det.
Skrevet af Brætmand
@gunner

Har du hørt om noget der hedder respekt? Det er jo ikke spillerne han skal være sur på. Hvis han kan undlade at hilse på dommeren, fair nok, men når en spiller kommer hen for at sige tak for kampen og man agerer tydelig tøsefornærmet og mobset så er man sgu en dårlig taber. Der er ingen der har sagt han skal gå rundt til samtlige Chelsea spillere, men nu kom de jo selv hen til ham og han afviser. Det ikke særlig sportsligt og viser mangel på klasse.
Skrevet af Eroh
Nogen med highlights fra igår? Gerne 10-20 minutter. :-) undskyld på forhånd, hvis der er lagt et link herind med highlights i den længde.
\\\"Football has nothing to do with fair play. It is bound up with hatred, jealousy, boastfulness, disregard of all rules and sadistic pleasure in witnessing violence: in other words it is war minus the shooting.\\\"
Skrevet af Wise1964
TheGunner
Ingen er sure efter en sejr, måske undrende over klovnens manglende format er mere dækkende

Der var helt mourinske dimensioner over kællinge attituden
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af TheGunner
Har du hørt om noget der hedder respekt?

Dem der skulle siges tak til, fik da en tak, så vidt jeg kan se?
Altså ud fra kampens forløb osv. må man altså leve med, at den ene halvdel af folkene på banen må være en anelse sure. Er det ikke bare sådan det er? Ja, jeg synes da også godt at han kunne have givet hånd til alle på banen, men nu var stemningen ligesom ret trykket på det tidspunkt.
Skrevet af MIghtyBlues
Jeg er spændt på, om det kommer tunnel-cam fra kampen igår, der må alligevel være temmelig meget gang i den.
Skrevet af Brætmand
Gunner

Du læser ikke hvad jeg skriver. Jeg siger jo netop at han ikke behøver gå rundt til alle og sige tak for kampen. Men når en spiller kommer hen for at sige tak for kampen og han så nægter at give hånd er et tegn på en bitter og dårlig taber. Jeg har fuld forståelse for at både træner og spillere er sure og skuffede efter igår, det skal der være helt plads til når der er følelser involveret. Jeg synes bare det var bittert og taber agtigt og det bærer post match interviewet også præg af. Desuden bør han være mere skuffet over sine egne spillere over at de ikke formår at omsætte chancerne til mål samt få styr på sine spilleres temperament.
Han står og siger at Aguero klart gik efter bolden og at Luiz allerede var nede da Aguero taklede ham. Det er jo psykotisk at udtale sådan noget.
Skrevet af maarkap
Det er satme sjovt/spændende at være Chelsea tilhænger for tiden. Otte sejre i streg er en ting, men at hente to i streg mod Spurs og City, efter at have været bagud i begge kampe, er helt fantastisk. Holdet viser godt nok format og alle kæmper for hinanden - det er sgu dejligt at se.

At PL så også er så tæt, som den er i år, gør det heller ikke mindre spændende.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Kemosabe
Det kører absolut for tiden, men kampen igår vil jeg nu mene, at vi var ret heldige med at vinde. Som jeg så det, blev vi spillet grundigt ned og kun Citys forbløffende uskarphed forhindrede dem i at lukke kampen inden 1-1. Når man har så komisk ringe et forsvar, er man sgu nødt til at score på sine chancer. Naturligvis er det lidt sølle af Guardiola at nægte at hilse osv, men jeg kan måske godt forstå, hvis han indvendigt i situationen må være tæt på en komplet nedsmeltning, når hans hold trods massiv dominans formår at smide ikke bare sejren men hele kampen og samtidig rage et par problematiske karantæner til sig.
annonce
0