Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Knoblauch
Saa er forza zola igang med sin Lampard hetz.
klasse lavet af kaptajnen ved kassen, og super aergeligt cole ikke scorer.
Skrevet af stofferc
Vi har spillet rigtig godt i første halvleg og kampen burde reelt være lukket allerede. Lamps har spillet den dårligste halvleg jeg kan huske han har spillet for os. Han sætter ikke en fod rigtig, men måske meget at forlange at han ALDRIG skal sparke igen, da han nok er en af verdens mest sikre fra pletten.
-
Skrevet af Jelle_1991
Lampard er straffesparkskytte og så er den ikke længere.

Super flot fodbold, bliv ved med det og vi har endnu en storsejr. :)
Chelsea FC Sympati for Leeds Utd.
Skrevet af Baltazar
sikker og velspillet sejr
Chelsea FC > Pride of London
Skrevet af Forza Zola
Hvorfor siger du at det er en hetz? Han har brændt nu 3 straffespark (portsmouth, samt det seneste for landsholdet og igen idag). Hans hjørne og frispark har hele sidste sæson været elendige, så hvis du kaldet det en hetz så fred være med det. Sjovt at hvis man Kritisere andre folks yndlingsspillere så skal man høre for meget fordi de ikke kan se tingene objektivt.

Det idag var simpel så dårligt udført at han selv burde abdicere fra tronen.

God sejr idag iøvrigt og endnu et clean sheet, lækkert.

come on Chelsea
Skrevet af Kemosabe
Lampard er skadet og skal have en operation, så måske er det ikke så sært, at han var helt ved siden af sig selv idag.

Heldigvis spillede Essien en rigtig god kamp, så vi ikke led for meget under Franks dårlige form. Mikel spillede en super første halveg, men til gengæld en ret skidt anden halveg med flere virkelig dumme boldtab i farlige positioner.

Ramires fik vi ikke set meget til. Et par inderside-afleveringer var vel hvad det blev til i de 10 minutter han var på banen. Han ser dog ud til at være ret bevægelig og har jo ry for at være uhyre hårdtarbejdende.

Ashley Cole og Malouda spillede også forrygende. Den venstreside er skræmmende god. Tilgengæld er højresiden jo fuldstændigt død med Anelka, der stort set aldrig befinder sig der og Paulo, der ligner en mand helt ude af form og desuden defensivt blev tørret igen og igen. Lad os håbe, at Ivannovic eller Bosingwa (hvis han da stadig findes) snart er klar igen.
Skrevet af Knoblauch
Lampard er ingenlunde min yndlingsspiller, Forza Zola.
Det er naturligvis en hetz, når du brugte halvdelen af sidste sæson på at snakke ham af holdet. Det endte jo godt det hele, og lad os prise os lykkelige for, at der er så mange klassespillere på Chelseas hold, som kan tage over når Lampard ikke er i form. Han havde, som der bliver skrevet, en rigtig dårlig dag i dag, og virkede ude af kampform.

Fin kamp i dag, hvor Chelsea (pånær de første 10 minutter, og 20 minutter i 2. halveg) sad virkelig hårdt på det. Det var selvfølgelig svært at komme igennem Pulis´ betondefensiv...

"Playstation"-fodbold
Skrevet af Forza Zola
Han har brændt 3 ud af de seneste 4 straffer han har eksekveret (hvis jeg ikke tar fejl? Scorede mod Wigan i den sidste kamp hjemme) så der er da er grund til at stille spørgsmålstegn ved om han skal fortsætte som straffesparksskytte. Ellers nævner jeg ikke noget om hans generelle præstation for det må man jo ikke, så bliver man stemplet som Lampard hader etc.

Mht til hans skade må vi håbe at han vender tilbage for fuld styrke. Hvem kommer ind på hans plads? Beanyoun? eller bliver Essien rykket frem evt og Ramires ind?
come on Chelsea
Skrevet af Cassano-er-gud
Fereira har ikke rigtig niveauet længere til chelsea.. de bedste igår må være Anelka, Malouda og A cole.
Chelsea <3 Savner Jimmy Floyd Hasselbaink og Eidur Gudjohnsen Liverpool- You only got A history!
Skrevet af CarefreeCFC
Cassano: Hvorfor ikke? Ferriera er en rutineret backspiller, som jeg ikke ser noget problem i at beholde i truppen. Jeg synes ikke han viser noget specielt, men han er stabil i sine præstationer. Han er ikke førstevalg, og brokker sig heller ikke over at sidde på bænken. Hvem ville du hellere have i stedet?

Jeg vil også gerne fremhæve Terry for præstationen igår. Han lukkede ned for en stor del af deres angrebsspil, og lavede en flot assist til Malouda.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af stofferc
Jeg så kun de første 60 min. af kampen igår, og var overordnet tilfreds med spillet, selvom vi ikke var helt så skarpe som imod Wigan og WBA. Cole var fremragende fremad banen, ligesom Anelka var ekstremt god i det opbyggende spil, og vel egentlig manden bag næsten alt vi skabte. JT gjorde det også rigtig godt, men var vel ikke rigtig for alvor udfordret i det defensive.
Malouda imponerede mig ikke så meget spillemæssigt, men det er alligevel imponerende så god han og Drogba i bevælgelserne i forhold til hinanden. Malouda er blevet fremragende til at finde de frie rum, og så er hans afslutninger også blevet helt i topklasse. Det er lækkert at se!

Vi har i øvrigt trukket Newcastle hjemme i 3. runde af Carling Cuppen.
-
Skrevet af Kemosabe
" Cassano: Hvorfor ikke? Ferriera er en rutineret backspiller, som jeg ikke ser noget problem i at beholde i truppen. Jeg synes ikke han viser noget specielt, men han er stabil i sine præstationer. Han er ikke førstevalg, og brokker sig heller ikke over at sidde på bænken. Hvem ville du hellere have i stedet? "

Da Ivanovic, Bosingwa og Bruma alle er skadede, er der ikke nogen at benytte istedet, med mindre vi da ligefrem inkluderer Essien, som ingen ønsker skal spille back igen. PF fortjener anerkendelse for sin tro tjeneste gennem mange sæsoner, men han er altså efterhånden blevet rystende dårlig. Der var fare på færde stort set hver eneste gang bolden var nede i vores højre forsvarsside. Mod et bedre mandskab, ville det have kostet dyrt.

Der skulle være en smal chance for at Bosingwa kan komme tilbage til vores udekamp mod West Ham, men efter næsten en hel sæson sidelinien er han vel næppe i sit livs form.
Skrevet af ThePensioner
oh no, Ivanovic er sandsynligvis ude i op til seks uger! ARGH!
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af CarefreeCFC
Kilde?

Så kunne vi godt ønske os Bosingwa klar meget snart.. :)
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af ThePensioner
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6348786,00.html
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af CarefreeCFC
Den er også på indkast og nu på bold. Ikke skide heldigt. Vi må håbe at Terry er 100% over sin skade efter landsholdspausen, ellers bliver det da spændende i det centrale forsvar.. Men måske kan de lige lande en spiller før vinduet lukker, gerne fra en anden PL klub, så der ikke er så meget tilpasning. Jeg tænker Gary Cahill (Bolton), Brede Hangeland (Fulham), Daniel Agger (Liverpool). Agger i sjov :) (selvom jeg faktisk seriøst mener han kunne spille med for os. - Dog er det nok urealistisk at Liverpool vil af med ham.)
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Kemosabe
Jeg tror ikke, du skal sætte næsen op efter flere signings, men hvis både Terry og Ivanovic er skadet til West Ham kampen bliver det sgu noget rod.

Jeg tror at Terry bliver klar (nok til at spille), men spørgsmålet er om hans muskelproblem så har fået den ro, som det burde få. Jeg vil meget nødig undvære JT i en halv-svær udekamp.
Skrevet af Cassano-er-gud
vi kunne godt både bruge en centerforsvar, og en ung klasse angriber. franco di santo er lige blevet solgt til wigan, hvilket vel egentlig er fint nok. ser ikke det store potientiale i ham.
Chelsea <3 Savner Jimmy Floyd Hasselbaink og Eidur Gudjohnsen Liverpool- You only got A history!
Skrevet af ThePensioner
fint at få sorteret de her ´evighedstalenter´ fra... er enig i at vi mangler en centerforsvarer - kan stadig ikke finde hoved og hale i at vi udlejede Mancienne til Wolves...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af CarefreeCFC
Jeg tror de satser mere på Bruma selvom jeg har forstået det som om at hans naturlige plads er på backen - men han kan vel også spille centralt forsvar.

Derudover så spillede Mancienne def. midt for Wolves, og han har aldrig vist noget imponerende i det centrale forsvar. Man kan vel ikke mene at vi mangler noget på den defensive midt?

Kemosabe: Jeg tror overhovedet ikke at vi henter bare så meget som skyggen af en spiller, men en Cahill og evt en VdV på sidste dag kunne da være sprødt :)
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
annonce
0