Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
Jeg er faktisk mest bekymret når vi møder de hold vi skal slå og slet ikke når vi møder topholdene - men igen enig Mighty, drengene bør satme være tændte i morgen mod et Sunderland hold der har ryggen mod muren
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Det håber jeg godt nok ikke. 700 mio for Alexis er tåbeligt mange penge.. Kan vi ikke komme under de 500? ;)

Så hellere vi investerede de penge i en back og en midtbane.

Umiddelbart er en bedre kantangriber end pedro det mest oplagte sted at forbedre start-11. Bellerin på wingback ville heller ikke være så dårligt, bevares, men det vil næsten være synd at skubbe Moses ud.

Og 80 mio for Sanchez er vel ikke så galt. Bevares, 50-60 ville være bedre, men han er en frygteligt god spiller, og det er jo nok den slags indkøb der skal til, for at holde på Hazard.

Verratti måske..

Det lyder fristende, men Verratti-Kante er en dværg-midtbane, og jeg vil ikke til at bænke Kante. Ender det så med 3-5-2 i stedet for? Det vil i min optik ikke være godt. Det er for snævert og så er vi tilbage ved de (knapt så) glade Mou-dage, hvor eneste bredde kommer fra backs.

Som jeg ser det, så skal vi holde fast ved konstruktionen med invendige kanter, der rent faktisk kan trække bredt mod pres-glade hold, så banen bliver gjort så bred som muligt, og så der samtidigt er lidt mere støtte til wingbacks. Det var i mine øjne noget som bidrag kraftigt til, at alting klikkede i starten af 3-4-3.

På det seneste har vi så set Haz og Pedro spille mere centralt og hvad er der sket? Vores opspil er lettere at slå i stykker, vores backs har det meget sværere, og spillet fungerer simpelthen ikke lige så godt.
Skrevet af MIghtyBlues
Histoerine om Oscar til Kina tager vist til. At få 500-600 mio. for en overskuddspiller, der samtidig er gået ret meget i stå, er svært at være utilfreds med.

http://weaintgotnohistory.sbnation.com/chelsea-fc-transfer-rumours-news/2016/12/14/13951054/oscar-china-shanghai-done-almost
Skrevet af Kemosabe
Hvis vi virkelig kan få 50-60 mil for Oscar, synes jeg bare vi skal sælge ham.

PSG sælger ikke Verratti. De mangler jo ikke just penge, og deres hold virker i mine øjne svagere pt end i de sidste par år, så de vil næppe sælge en af de virkelig gode spillere, de har. Det kunne være lækkert med et høj-energisk og teknisk overlegent alternativ til Matic, som jeg synes er lidt tung og langsom med bolden til tider, men det er indrømmet lidt svært at finde de helt oplagte transfermål, som realistisk både kan indfri forventningerne og samtidig købes fri for et rimeligt beløb.

Sanchez får vi heller aldrig lov at købe. Hvis han skulle køre sin kontrakt helt ud, kan vi selvfølgelig være en mulighed, men det sker ikke.

En venstrebenet (wing?)back som konkurrence til Alonso, som jeg ikke er helt målløs af beundring over, ville også være super.
Skrevet af aagaard2
Av av av. Jeg har altid elsket Oscar, men at få £50-60 millioner for ham - det er svært ikke at være bare en lille smule begejstret over.

Men jeg er ambivalent, dels fordi jeg virkelig godt kan lide ham (men heller ikke kan se, hvordan han skal blive fast mand på det her Conte-hold). Og så dels fordi jeg synes Oscar er alt for god og spændende en spiller til at spille i Kina (undskyld kina) – den gik med Ramires, men synes at en spiller af Oscars kvalitet fortjener at spille i en mere spændende liga. Men pengene lokker måske både klub og spiller i denne situation.
Skrevet af Forza Zola
Afsted med Oscar. Held og lykke til ham. Beløbet er jo helt absurd og stå jo langtfra på mål med hans oprindelige værdi på markedet. Vi bukker og takker.
come on Chelsea
Skrevet af Kemosabe
Vi har også stadig Mikel på kontrakt, kom jeg lige i tanke om. Det er jo ikke meget, han har bidraget med de sidste mange år, selvom Matic med sin formmæssige nedsmeltning i sidste sæson selvfølgelig fik ham til at se nyttig ud i et par kampe. Han må da også være klar til en ny udfordring?
Skrevet af Jax Lothbrok
Om vi så "kun" får 400 mil. for Oscar, så er det da bare afsted med ham. Hvis der er en ting vi i Chelsea har været gode til de senere år, er det at skibbe spillere afsted vi ikke bruger, til ustyrlige store summer. (vi har selvfølgelig også momentvis været gode til at hente spillere for ustyrlige summer, som vi ikke bruger :-) )

Som jeg ser det lige nu, mangler vi stadigvæk en venstre wingback - ikke at Alonso har gjort det skidt. Tværtimod. Han har vel gjort det bedre end vi havde turde håbe. Positionen virker jo som skræddersyet til Kenedy, hvis vi kan få ham igang igen. Og så kunne man spare de penge, og i stedet gå efter en top top klassespiller til at indgå i trioen med Haz og Costa.

Så får vi AC hjem til forsvaret fra sommer, vi får Zouma tilbage, en Ake som måske kan gøre sig gældende, en Musonda (eller er det først i ´18 vi får ham tilbage), Tammy til angrebet. Så ´mangler´ vi ifølge mig, kun en top top spiller mere til den centrale midt, når vi - forhåbentligt - får flere kampe på programmet igen fra næste sæson. Det skal være en spiller med en kæmpe motor og masser af energi og nærkampstyrke.
Nainggolan er jeg stadig varm på. Jeg ser lidt Meireles i ham, som jeg synes var værdifuld for os dengang.
Skrevet af MIghtyBlues
Åh nej, Hazard er ikke med iaften. Det må være det skrub han fik mod WBA der driller ?

Så kan jeg godt blive noget bekymret. Hvor skal det uventede og gennembruddene komme fra ?
Skrevet af Forza Zola
Surt med Hazard som naturligvis er et stort tab. Håber og tror dog på, at en front-trio bestående af Willian-Costa-Pedro, nok skal klare opgaven.
come on Chelsea
Skrevet af Brætmand
Hazard skaden er forhåbentlig ikke al for slem. Vi har ikke brug for at miste en af vores bedste spillere i længere tid og slet ikke i juleprogrammet. Men vi skal også, med al respekt for Sunderland, kunne vinde selvom Hazard ikke er med. Willian får nok chancen istedet og han virker tilbage i humør så forhåbentlig får Hazard et hvil og vi får en sejr!
Skrevet af 8letters
Nogen der har ideer til streaming?
Lampard é Deus
Skrevet af Martial11
Altså ikke nødvendigvis et dansk stream eller hvordan?

Ellers plejer jeg at finde på på www.reddit.com/r/soccerstreams
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right off their fucking perch. And you can print that." - SAF
Skrevet af Jax Lothbrok
Enig med Martial.

Man kan altid finde streams på Reddit - og endda i HD.
Skrevet af MIghtyBlues
Skal man downloade alt muligt på den side for at kunne se det ?
Skrevet af 8letters
Hvis jeg kan undgå et dansk stream, så ville det være lækkert. Tak for inputs
Lampard é Deus
Skrevet af Brætmand
BS

Jeg vender lige tilbage med et svar til Verratti/Sanchez snakken senere. :)
Skrevet af Black Spider
@ MB

Nej, du kan følge med via browser.

Du skal dog være opmærksom på, at en del af siderne har nogle ret aggressive reklamer.

@ Brætmand

Intet problem. Du svarer bare når du har tid og lyst. :-)
Skrevet af MIghtyBlues
Tak, Edderkop.
Skrevet af Wise1964
Pisse irriterende med Hazard, men der er nok ikke noget at sige til han får skrammer når man tænker på alle de gange modstanderne flæsket ham i kampene

@kampen
Spændende at se om Willian kan fastholde bare en lille smule vildskab, som nævnt er andre burde han og Pedro kunne løse opgaven - ellers er vi ganske enkelt ikke gode nok

Jeg tror på en snæver sejr og en hakkende kamp, kampene mod Sunderland er altid en mærkelig blanding af høj intensitet, masser af fejl og sjældent godt spil ... men lad os nu se

@stream
First row plejer også at have fornuftige streams

God kamp til jer alle!!
Nisi Dominus Frustra ...
annonce
0