Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Black Spider
Vi har rigeligt med midterforsvarere, vi har lige hentet Ake hjem, vi får en bedre midterforsvarer tilbage til klubben til sommer, og det er vist ikke nemt at agitere for at Kjær skulle være bedre end Zouma.

Dertil er der følgende:
http://weaintgotnohistory.sbnation.com/chelsea-fc-transfer-rumours-news/2017/1/6/14193626/conte-chelsea-transfer-plans-january-center-back-defender

Mon ikke det her bare er en agent, som meget gerne vil se en lønforhøjelse eller alternativt et dyrt skifte til en større liga?
Skrevet af Slettet(281950201708)
.
Chelsea AaB
Skrevet af MIghtyBlues
Nu har vi kigget på Luiz´ fesne frisparks afslutninger gennem flere kampe, og det må stoppe nu.

Løsningen ligger lige for,

http://www.teamtalk.com/video/1411441

Det giver nautligvis nu muligheder for modstanderne i kontrafasen, hvis ikke han hakker dem ind.
Skrevet af Wise1964
Jeg bryder mig virkelig ikke om Llorente rygtet og Bats den anden vej ... vi kan ende med en Lukaku version 2.0 fail løsning i min optik og jeg forstår ikke man smider 30+ mill. pund for en spiller og efterfølgende giver ham 6 måneder inden han ryger videre.

Hvad tænker I om det?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Brentford på hjemmebane i næste runde af FA cuppen - dejavu
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af maarkap
Brentford er nemlig de samme som Bradford..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Slettet(100659192308)
Brentford har lige solgt deres bedste spiller til West Ham, det bliver en walkover.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af stofferc
Brentford er nemlig de samme som Bradford..

Det er kun fire år siden vi havde det samme opgør, så lidt deja vu er der da over det. De har i øvrigt Josh McEachran i deres trup.
-
Skrevet af Wise1964
maarkap - kun en lille måned galt - og ja, jeg er helt med på at det ikke er Bradford

http://www.skysports.com/football/chelsea-vs-brentford/282412

Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(281950201708)
.
Chelsea AaB
Skrevet af Black Spider
Det virker lidt tåbeligt at sende Bats videre allerede. Men problemet er måske ikke engang, at Conte ikke gerne vil bruge ham, men mere at Bats primært er god på jorden, mens vores plan B kan vise sig at være bolde i luften, enten via wingbacks eller via Cesc og Luiz over 30-40 meter, hvilket ikke umiddelbart er Bats´ spidskompetence.

Llorente vil antageligt være okay til at tæmme høje bolde og lægge dem af til Haz / Pedro, og han har forudsætningerne for at være det store skrummel som skaber plads når det polerede spil ikke rigtigt kører. Han vil kunne bøfle rundt som enlig spids uden at se alt for isoleret ud, og et hold med Alonso, Ivan, Costa, Llorente, Luiz, Cahill og Matic er lige pludselig lidt af en mundfuld på dødbolde.

Jeg vil dog brække mig, hvis det skal til at være måden vi spiller på, men helt afvises kan det dog næppe, og hvis det er det der skal til for at vinde mesterskabet, så tror jeg at Conte vil gøre det.
Skrevet af KnockOut
jeg kan ikke tro rygter er sande så jeg vender bare blikket væk, til gengæld er det fedt Ake er tilbage
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af KnockOut
Tror forresten godt conte kunne finde på at bruge pedro på wingback i de mindre kampe så der bliver plads til willian også
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af RobertTheRobber
Det lyder vanvittigt offensivt. Ingen af dem er specielt gode til at dække af, tackle eller til at placere sig, rent defensivt. Pedro har heller ikke nogen meritter der retfærdiggør at han skal spille der, andet end at han er venstrebenet. Han gjorde det et kort øjeblik mod Tottenham, hvor han var lige så usynlig som resten af kampen. Jeg er stadig overbevist om at det var RLC der spillede på kanten mod Petersborough og ikke Pedro. Det siger grafikken inden kampen samt transfermarkt, dog siger soccerstand og Forza app´en det modsatte, så jeg er ikke 100% sikker. Undervejs i kampen var det dog tydeligt at Pedro var inside forward som altid. Under alle omstændigheder kan den kamp maksimalt bruges til minimalt pejlepunkt om nogen af spillers form på nuværende tidspunkt.

Pedro har desuden været ret god for os denne sæson, så at flytte ham ville være synd. Han har spillet 1.218 minutter, scoret 6 mål og lavet 7 assists. Det vil sige at han enten scorer eller laver assist pr. hele 90 minutter han spiller. Ikke dårligt, taget hans tidligere sæson i betragtning.

Willian har som altid været elendig for os, så hvorfor ikke prøve ham på kanten i stedet for Moses. Han har løbeegenskaberne og det offensive instinkt. Hans stop-bold fis kan dog blive et endnu større problem på den plads.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Kemosabe
Jeg så ikke kampen, men jeg noterede mig at Zouma spillede, så da en video blev lagt op, måtte jeg jo lige se, hvordan han klarede sig.

http://weaintgotnohistory.sbnation.com/2017/1/10/14219042/kurt-zouma-chelsea-fc-peterborough-fa-cup-2017-post-match-reaction-interview-quotes

Der er stadig et stykke vej igen for ham. Han har forståeligt nok ikke fået mere boldtække af at være skadet i et år, men jeg må ærligt sige, at jeg havde glemt hvor ukomfortabel han er med bolden.
Skrevet af KnockOut
Nu så jeg den kamp og han var WINGBACK, jeg er fløjtene ligeglad med hvad nogen grafik sider siger, og jo han var rigtig dygtig i denne kamp til at fylde alle aspekter af denne plads, der næst ikke sagt han ville kunne gør det med et top PL hold, men det hænger vel i luften til set.

han var overraskende god til at bryde spillet og vende det, og med hans arbejdets raseri var det en helt fornøjelse at se.

Og ja jeg kan sagtens følge det ville være en skam at flytte ham nu var min pointe bare at jeg godt kunne se Conte forsøge dette, jeg siger ikke det er noget han vil, men for mig tyder det lidt på det, og jeg tror ikke Conte har været så utilfreds med Willian son os fans er.

nu kommer noget jeg er ked af, jeg er mega fan af Moses, og har aldrig som jeg også har skrevet før forstået hvor han ikke fik muligheden hos os efter alle de gode Pre seasons, der for er jeg også rigtig glad for han er her nu, men syndes godt nok han er faldet lidt hen over sæson, ved ikke om det er træthed men det er et problem vi ikke ser ham så offensiv som før, og han ikke er så BRED, ikke det er en kritik af ham alene men det gør os lidt fyldt der på midt, især når willian spiller.

Det hæmmer os lidt.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Wise1964
Willian har som altid været elendig for os,

Willian har ikke altid været ringe for os uanset hvor meget du argumenterer for at det er det nye sorte - (apropos hylekor)

Pedro har til gengæld været til at lukke op og skide i gennem halvdelen af de kampe han har været med i ... men har spillet sig gevaldigt op (Spurs kampen undtaget)

Willian har skuffet ekstremt efter sommerpausen, det er der vist ingen der er uenige i men underligt nok vurderes han stadig som en af de bærende profiler både af engelske og danske sportsjournalister - det er da en tanke værd

Men ellers passer analysen meget godt
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
@Kemosabe

Enig - Zouma har aldrig været bedste venner med bolden og når hans timing ikke sidder helt i skabet kommer han let til at virke lidt febrilsk ... jeg er nu sikker på at han nok skal komme efter det med noget mere kamptræning, spørgsmålet er bare om FA kampe er nok til at komme helt tilbage (jeg tror det ikke), han skal trods alt kæmpe om pladsen med anføreren, ny indkøbet og den altid bravt kæmpende Dave.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Brætmand
Kunne det tænkes at Willian i denne sæson ikke har været på det fornødne niveau grundet hans mors sygdom og herefter død? Jeg tænker at det kan påvirke en spiller ret meget. Ja de er proffer, men stadig mennesker. Han har også selv været ude og sige han har været ved siden af sig selv. Willian bliver gjort langt dårligere end han er. Når man ser statistikker igennem og kigger mål - kontra assist, så har Willian ikke været god, men come on... Han har bidraget med så meget mere end det igennem årene. Altid god på bolden og en masse arbejdsraseri og vigtigt arbejde for holdet. Havde Conte været træner de sidste 3-4 år tror jeg også Willian og Pedro havde lavet flere mål, end under en defensiv Mou.

@KO

Jeg synes ikke Moses har været SÅ elendig som du får det til at lyde som. Han har helt sikkert ikke været på det vanvittig høje niveau som han havde i starten, men som du siger, kan det måske skyldes lidt træthed hvilket vel er forståeligt. Der er absolut ingen udskiftning og han har igennem mange sæsoner ikke spillet fast på noget tidspunkt. Jeg har stadig fuld tiltro til Moses og mener stadig han er det bedste valg på wingbacken.
annonce
0