Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Black Spider
BS - er du ikke lidt hård ved Fabregas ?
Pedro synes jeg nu ikke har leveret meget bedre

Pedro ramte trods alt Haz med en assist ved 1-0 målet, han har lavet fornuftige løb, og der har været en del lige ved og næsten.

Hvad har Cesc lavet? Han har spillet samtlige 90 minutter, og ud over at være komplet fisset på midtbanen og langsom til at flytte sig og ude af stand til at lave løb uden bold, så har han spillet lidt sidelands, spillet lidt bagud, og ellers sparket bolde væk.

Jeg er med på, at Cescs lange bolde er et våben, tilmed et taktisk vigtigt våben der tillader os at angribe uden at skulle investere mere end 1-2 spillere til at løbe kontra, men jeg kan simpelthen ikke udstå den tilgang, og jeg kan ikke udstå den der selvretfærdige "jeg kan lave en assist hvis jeg får 15 minutter på bolden og kan skide på det defensive arbejde, altså er jeg fucking Gud" attitude, som Cesc (i mine øjne) virker til at have.

Nå ja, og hvad skete der lige ved 2-1 målet?
Skrevet af Wise1964
Hvorfor skal vi forære dem en kasse - pis
Men 3 dejlige point og videre
MOTM kante
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af MIghtyBlues
De 3 point er vist noget nær det eneste, som er værd at tage med videre.
Skrevet af Wise1964
Og målet til 1-0 Mighty + mere spilletid til Happy
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Hænning
Jesus på en banjo. Spoiled much? Hvis man var droppet ned fra månen og det første man gjorde var at læse Chelsea tråden på bold, så ville man foranlediges til at tro at Chelsea lå til nedrykning. 10 point foran og 3 point på udebane uden at være i problemer. Man skulle ellers tro der var noget at glæde sig over.
KROENKE RAUS!
Skrevet af Wise1964
Hænning
Du har ret - vi er bare lidt fodbold manio depressive ovenpå sidste sæson

Og manden med banjo var jo med hele vejen idag
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Jo jo enig - men lige nu er vi på vej til en sejr mod en svær modstander

Wham er i mine øjne ikke en "svær modstander". Det er et hold, vi bør slå klart ti gange ud af ti, ude og hjemme, og i stedet kommer vi derfra med en slatten 2-1 sejr efter endnu en halvhjertet indsats uden tempo, uden gejst, og uden egentlig at vise andet, end at vores defensiv er ret god imod halvdårlige hold, forudsat at vi forsvarer med 7-8 spillere.

Beklager meget, men jeg er altså ikke imponeret over, at vi kan slå Wham med et enkelt mål, og det fornærmer mig egentlig et eller andet sted, at klubben, Conte, spillerne, og fans er tilfredse med det. Det er lidt som at juble over at få et C til eksamen. Ja, det er bestået, men ehm... Kunne du virkelig ikke gøre det bedre end det? Selvfølgelig kunne du, så hvorfor fanden gjorde du det så ikke?
Skrevet af andib
Forkælede møgunger!
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af KnockOut
indeed.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Målkongen
Snobberne fra rytteriet?

Land lige på jorden igen, for alle de sejre er da ved at gøre nogle stykker skøre og ulidelig at høre på herinde.

Nyd jeres sæson og forspring for det bliver ikke helt det samme i næste! Nyd at i bliver mestre igen efter en uduelig 10. plads. Nyd Hazard for at være verdensklasse igen, sammen med alle de andre. Vi er mange der gerne ville være i jeres situation, med små 11 kampe igen! Tillykke
Nyt stadion, nye udfordringer.
Skrevet af Målkongen
Pølsefinger trykfejl.
Nyt stadion, nye udfordringer.
Skrevet af Bøttcher
Haha, jeg må også sige, at jeg er enig med meget af ovenstående.

Synes i grunden præstationen var god igår. Ikke prangende rent offensivt, men enormt kontrollerende rent defensivt, og med et nærmest skabelonsagtigt kontramål til 1-0.

Inden sæsonen havde man måske nok solgt den for top 3-4 stykker, specielt med Manchesterklubbernes enorme handler gennem de sidste vinduer i mente! Nu står vi dog her, med 10 points forspring, et meget klart koncept og 18 sejre ud af de sidste 21 (vist nok) PRL-kampe.

Når man tænker på sidste sæson, er det sgu lige før, at man skal knibe sig selv i armen!
Chelsea FC - Siden 2004
Skrevet af Geddar , moderator
Selvom spillet de seneste par måneder ikke har været prangende, så er i stadig det hold der er i bedst resultatmæssig form i PL, og pointsnittet for sæsonen er til 93 points over en sæson.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Black Spider
Snobberne fra rytteriet?

Land lige på jorden igen, for alle de sejre er da ved at gøre nogle stykker skøre og ulidelig at høre på herinde.

Der er ingen der tvinger dig til at blive.

Kald mig forkælet, men "godt nok" er i mine øjne en dårlig undskyldning for folk uden rygrad. Enten gør man arbejdet som det skal gøres og ellers er vi ude i undskyldninger for at fejle. Enten eller. Det er helt fair, at man leverer et arbejde med mangler, hvis ellers det er det maksimale man kan levere, men at påstå at manglerne ikke er mangler, det er simpelthen slattent.

Du er velkommen til at fejre den moderne tilgang med nuancer af gråt, hvor intet er en fiasko og hvor alt er en succes, men personligt kan jeg ikke bruge det til noget.

Ja, vores nuværende placering er imponerende i forhold til sidste sæson. Der er ingen tvivl om, at vi har indfriet forventningerne i forhold til starten af sæsonen. Men leverer vi det maksimale? Leverer vi det, vi kan levere, eller er vi gået ned i tempo?

Hvis vi mødte Spurs i morgen, hvem tror du så vinder? Hvis vi mødte Liverpool ti gange i træk, hvor mange af de kampe ville vi så vinde? Tilsvarende med 2x Manchester.

Vi fører i tabellen, fordi vi er meget mere stabile end alle de andre, men der er for mange hold, som rimeligvis ville være favoritter imod os. Og det er ikke fordi, vi ikke kunne være bedre, men viljen til at være bedre virker bare ikke til at være til stede, og det irriterer mig sgu.

Nyd jeres sæson og forspring for det bliver ikke helt det samme i næste!

Selvfølgelig bliver det ikke det samme, specielt ikke hvis vi holdet det nuværende niveau, for så bliver vi sgu kørt over hver gang vi møder et hold, der dels vil noget med bolden og som dels ikke forærer mål væk. Kan vi øge niveauet efter behov, når vi endelig møder et godt hold? Det mente en række brugere, i det mindste før vi mødte Spurs.

Nyd Hazard for at være verdensklasse igen, sammen med alle de andre.

Hvis så bare han rent faktisk var verdensklasse, men selv om han gjorde det ganske fornuftigt mod Wham, så var han stadigvæk et niveau eller to under hvad kan han levere. Pedro gjorde det anstændigt, uden virkelig at træde i karakter. Kante var fantastisk. Men hvem andre føler du for alvor leverede?

Vi er mange der gerne ville være i jeres situation, med små 11 kampe igen!

Selvfølgelig er der mange derude, der foretrækker at være misundelige i stedet for at holde et benhårdt fokus på, hvad de selv kan gøre bedre. Hvis Spurs kunne holde fokus, så ville vi jo i øvrigt ikke være foran, så lige præcis jeres mangel på rygrad og vindermentalitet er jeg faktisk meget glad for.

Kane star(t)ing on the lane!

Du er klar over, hvad "staring" faktisk betyder, ikke? Og burde Lane ikke være med stort? Eller er det en vejbane, Kane står på mens han stirrer tomt ud i luften?
Skrevet af Black Spider
@ Ged

Selvom spillet de seneste par måneder ikke har været prangende, så er i stadig det hold der er i bedst resultatmæssig form i PL, og pointsnittet for sæsonen er til 93 points over en sæson.

Ja, vi er i glimrende form, hvis vi ellers reducerer spillet til blot at være statistik, men i praksis har vi haltet fra den ene kamp hvor vi lige akkurat er gode nok til den næste, og det er altså ikke overbevisende i mine øjne.

@ Bøttcher

Synes i grunden præstationen var god igår. Ikke prangende rent offensivt, men enormt kontrollerende rent defensivt, og med et nærmest skabelonsagtigt kontramål til 1-0.

Er det ikke et eller andet sted lidt sigende, når det vi sidder og finder frem som det positive, er at vi var defensivt solide mod et midterhold? Wham havde scoret 35 mål på 26 kampe og vi holdt dem helt nede på kun et mål imod os!!

Beklager, det er ikke for at være fjendtlig, men "god" er altså ikke det første ord, der springer i tankerne efter sådan en præstation.

Og selvfølgelig er resultatet godt. Selvfølgelig kan vi retfærdiggøre stort set alt set i forhold til hvor vi er i tabellen. Men hvorfor bruger vi det til at rationalisere hvad der ret beset ikke er overvældende præstationer? Er det sværere at levere en koncentreret indsats på 100% gennem 90 minutter hvis man ligger øverst i tabellen? Hvis ikke, hvorfor er det så, at vi pludselig er holdt op med at forvente det?
Skrevet af Geddar , moderator
Det eneste der tæller ift. et mesterskab er resultaterne. I det perspektiv er tonen herinde godt nok hysterisk. Det er jo ikke fordi der er hentet en stjerneparade. Truppen består primært af flere spillere der spillede virkeligt ringe sidste sæson, suppleret med et par spillere der var tilovers og ganske begrænsede indkøb.

Jeg er da helt med på at der er ting der er kunne være bedre, men ift. ovenstående, en helt ny træner og en så markant forbedring ift. sidste år er vinklingen i størstedelen af indlæggene godt nok helt blæst, og Hænnings beskrivelse rammer det ret godt.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Kemosabe
Jeg er helt enig i, at spillet ikke var ret prangende, men jeg har svært ved at klage over, at man forsøger at kvæle kampen med et par defensive indskiftninger ved stillingen 0-2 med 20 minutter tilbage. At det så ikke virkede helt efter hensigten, er så en anden sag, men for mig (og min ven Antonio Conte) er sejren altid vigtigst. Zouma ser godt nok ikke ret boldsikker ud, er jeg iøvrigt nødt til at sige igen. Jeg kan godt forstå, han ikke spiller så meget.

Hvis man river sig i håret over sådanne taktiske indskiftninger, må det da have været hårdt sådan generelt at være Chelsea-fan i de sidste 10-12 år.
Skrevet af RobertTheRobber
Jeg kan virkelig ikke forstå nogens forargelse over, at nogen af os gerne vil have flere præstationer som dem mod Everton, United og Arsenal, hvor vi spiller fremragende fodbold.

Men man er åbenbart forkælet, hvis ikke man stiller sig fuldstændig tilfreds med et-måls sejre der bliver pøllet hjem på enkeltmandspræststioner og 100% redninger fra Courtois mod hold, hvor vi er klare favoritter.

Fint, det skal nok også gå galt mod gode hold, som vi så mod Tottenham og Liverpool og det skal nok gå endnu mere galt, mod udenlandske hold som Barca/Real, Juventus og Bayern München i næste sæson.

Jeg er helt på linje med BS. "Knap og nap" og "Godt nok" er måske livret for nogen. Jeg gider bare ikke stille mig tilfreds med et 6- eller 8-tal, hvis jeg kunne få 10-13.

Det gælder også vores hold, når vi VED hvor godt vi kan spille. Bevares, jeg synes godt man kan være glad for en sejr og samtidigt ønske sig forbedringer. Det ene udelukker ikke det andet for mig, men sådan ønsker nogen måske at se det.

I går havde vi bestemt mulighederne for at lukke kampen til 3-0. De defensive indskiftninger gav desværre bare West Ham endnu mere plads og lov til at spille deres spil, mens vi samtidigt frarøvede os selv vores farlige våben på omstillingen. Planen med at presse dem og holde på bolden lykkedes slet ikke.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Geddar , moderator
Det der realisme er dog også sundt nok af og til, Robert. Som sagt kan jeg da godt forstå man ønsker mere, men som Hænning skriver kunne tonen dog tyde på langt værre problemer, end dem i oplever når i vinder snævre sejre - og i øvrigt rigeligt af dem.

Og selvfølgelig skal man da konstant sigte efter mere. Men med tanke på hvor holdet var for mindre end et år siden, hvordan truppen ser ud og det faktum at Conte altså kun har arbejdet med truppen i lidt over et halvt år, så bør der da nærmere være grund til begejstring over hvor holdet er i dag.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Black Spider
@ Ged

Det eneste der tæller ift. et mesterskab er resultaterne.

Du accepterer ikke med glæde halvdårlige præstationer fra Arsenal bare fordi I får point. Jeg har det på samme måde med Chelsea.

Og jeg kan absolut ikke se grunden til, at jeg skulle gå på kompromis med halvdårlige præstationer, bare fordi klubben fører i tabellen. Hvis de andre hold er for ringe til at straffe os for at spille mindre end perfekt, så er det på de andre holds samvittighed. Det bør ikke være noget vi bruger som en undskyldning for ikke at levere på 100%.

Eller sagt på en anden måde, hvis jeg dovner den til eksamen og kun får et 7 og det alligevel er klassens højeste, så er det jo ikke en storartet karakter af den grund, for jeg har stadigvæk dovnet den, og jeg kunne sikkert have fået 10, og så er det sådan set sagen uvedkommende om resten af klassen er hundehoveder, der kun fik 4 eller mindre.

Derudover får jeg altså lange nosser over den mentalitet, at det eneste som har værdi er mesterskabet, som så til gengæld har værdi bare fordi. Det har værdi at være bedst. At vinde mesterskaber indikerer at man var bedst, men selve kvaliteten ligger i processen der skaber resultaterne og ikke i resultaterne i sig selv.

I det perspektiv er tonen herinde godt nok hysterisk.

Så vores spil med bolden var ikke elendigt? Eller vi må bare ikke indrømme, at vi var dårlige, fordi vi fører tabellen og så er den slags selvkritik bare ikke i orden?

Du kan så kalde mig hysterisk eller blæst alt det du lyster, men hvis Arsenal spiller sådan som vi gjorde, så ville du heller ikke være tilfreds med spillet. Men i det tilfælde ville det selvfølgelig ikke være hverken hysterisk eller blæst at kommentere på manglerne, det er selvfølgelig klart. Det er kun når Chelsea-fans gør det, at det er helt urimeligt. Og det er jo også synd for stakkels lille Conte, hvis vi faktisk har forventninger, der udvikler sig i løbet af sæsonen, ikke også?

Truppen består primært af flere spillere der spillede virkeligt ringe sidste sæson,

Og som til gengæld var ganske gode året før. Så hvorfor skal vi tage udgangspunkt i en rædselssæson, hvor alle manglerne på holdet blev udstillet?

men ift. ovenstående, en helt ny træner og en så markant forbedring ift.
sidste år er vinklingen i størstedelen af indlæggene godt nok helt blæst

Der er vist ingen, der i bedste Arsenal-stil skingrer løs om, at Conte skal fyres. Tværtimod. Men det betyder ikke, at det vi leverer er godt nok.

Og i tilfælde af, at du var i tvivl, så var Conte faktisk enig i, at spillet ikke var godt nok. Han meldte åbent ud efter kampen, at spillet ikke var godt nok. Men han er sikkert også helt blæst, ikke også? For geniet Geddar mener jo ikke, at vi på nogen måde må være utilfredse når vi nu ligger øverst i tabellen.
annonce
0