Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
Dagen derpå - dejlig sejr og overbevisende indsats fra de fleste

10
9 Fabregas (MOTM)
8 Hazard, Alonso, Luiz, Conte
7 Costa, Moses, Dave, Matic
6 Pedro, Courtois, Cahill, Willian, Chalobah, JT
5
4
3
2
1
Ikke bedømt:

10= Verdensklasse
5 = Middel
1 = Dumpet (nu til salg)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af MIghtyBlues
Det er vel et fint eksempel på, hvordan man kan vinkle statistik, så det underbygger de pointer man gerne vil have frem. Når vi bliver mestre, kom nu fredag, så vil det naturligvis være fuldt fortjent. Tottenham har haft en fin sæson i ligaen, men vinder ingen titler, igen. Når det ikke er tilfældet, så vil man naturligvis gerne fremhæve alverdens andre ting, som hvor få penge de har brugt, hvor ungt deres hold er, hvor flot de spiller eller hvor mange engelske spillere der er på holdet, og fred være med det.

Kom nu fredag !!!
Skrevet af Wise1964
Lige præcis Mighty ... det er sjovt som man altid skal gradbøje statistik så det underbygger en fluffy argumentation.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af MIghtyBlues
Nogen der har læst noget nyt om Kanté ?
Skrevet af CPH-Hotspur
En sjov betragtning over de sidste 3 års resultater inkl. nedsmeltningen sidste sæson

http://sillyseason.com/football/european-football/england/premier-league/chelsea-fc/chelsea-about-to-be-champions-but-are-spurs-the-best-100283/


Glimrende artikel, og jeg er helt enig med jer omkring hvordan statistikken er vinklet. Spurs har til tider været mediernes darling de sidste par år, og Chelseas gamle ry hænger stadig lidt ved, selvom i har gjort det virkelig godt økonomisk, så det er ikke overraskende, at medierne kører den her vinkel.

Kan det, at i har en russisk ejer, også bringe ekstra brænde på bålet, den aktuelle verdenssituation taget i betragtning?

Dog har de vanvittige salg til Kina sikkert pyntet en del på jeres net spend...
Men hey, vi kunne jo bare selv have losset noget af vores vraggods til Kina.
At vores formand insisterer på en pr-tur til Kina lige efter sæsonen, kunne godt tyde på, at han ønsker at gøre jer kunsten efter.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Bosse1983
Chelsea er ret beset bare ikke accepteret som en traditionsklub i det engelske, og så elsker folk jo altid en outsider.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Kemosabe
Haters gonna hate!

Vi må nyde det, inden reglerne bliver ændret, så bolden skal afleveres 30 gange, inden der må scores.

https://www.theguardian.com/football/2017/may/09/arsene-wenger-claims-chelsea-win-without-possession

Han har selvfølgelig en vis pointe, i og med at helt ublu busparkering i det lange løb bliver lidt kedsommeligt. Retfærdigvis er Chelsea version 16/17 dog ikke just Leicester City og har selvfølgelig også helt andre ressourcer.

Ellers er det jo Wenger-Classic, må man sige.
Skrevet af Wise1964
@CPH-Hotspur

Jeg tror Bosse rammer den spot on og artiklen er jo bare endnu en vinkel som kan drejes positivt i en bestemt retning og negativt i en anden ...

Personligt tror jeg ikke at vores russiske ejerskab er påvirket af de globale toner omkring Rusland og de konflikter der følger med i kølvandet der, Mr. A har trods alt været en integreret del af det engelske fodbold miljø gennem mange år efterhånden.

Med hensyn til net-spend opgørelsen har de kinesiske salg selvfølgelig en del af æren, men igen som du selv påpeger er det kinesiske marked en del af den globale fodboldhandel og alle er nok velkomne til at losse spillere den vej. Der er slet ingen tvivl om at diverse transfer rekorder vil blive slået flere gange det kommende år (eller par år).

Jeg er meget imponeret af Spurs og den fodbold de leverer, det har virkelig været en fornøjelse at følge (selvom det er en konkurrent). Dog gætter jeg på at Spurs ikke skal vente ret længe med at hive trofæer ind før risikoen for at ende som sub-tophold igen er stort tilstede. Næste sæson må være final call med de tunge drenge på lønningslisten i form af Kane, Alli, Eriksen, Dembele ... sker det ikke tror jeg de bedste søger videre i jagten på trofæer.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Geddar , moderator
De har dog ret friske kontrakter. Kane forlængede til 2022 i december, Eriksen (der er tryghedsnarkeman) til 2020 i september, Alli ligeledes til 2022 i september. Dembeles kontrakt er dog ikke lige så frisk. Han underskrev til 2019 tilbage i januar sidste år. Jeg tror godt man kan klare endnu en sæson uden titler, uden profiludvandring. Levy er jo typisk ret kold, når det kommer til at holde på spillere, der gerne vil væk.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Wise1964
@Geddar
Det er jeg så vidt ikke uenig i ... dog vil jeg sige at skal Eriksen til en af de helt store klubber, så bliver han heller ikke yngre og Alli ser jeg lidt som et løstgående missil hvor alt kan ske :)

Kane tror jeg godt kan ende sine dage i Tottenham mens Dembele er noget mere uforudsigelig
Det bliver spændende at se om projektet holder mere end næste sæson med.

Når det så er sagt - så går vi dælme en sommer i møde, hvor der virkelig kan komme gang i svingdøren

Jeg formoder at City og United går ud og brænder kassen af på nogle helt store navne mens LFC, arsenal og Chelsea også kommer til at bruge mange penge ... det kan ende rigtig vildt og et rekordsættende transfervindue af de helt store
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af MIghtyBlues
Jeg tror bestemt profilerne hos Tottenham føler sig godt tilrette i klubben, og de har et spændende projekt igang, som de gerne vil have lykkes. Men som Wise også skriver, så skal der på et eller andet tidspunkt, hentes trofæer for at holde på dem. De bedste spillere vil ofte vinde titler, og udebliver disse, så skal de nok begynde at kigge sig om. Hvor lang tid de kan "leve" uden titler er så spørgsmålet. Jeg tvivler dog på næste sæson bliver så meget anderledes på det område.
Skrevet af Kemosabe
Ja, det er så spændende med Tottenham og rigtig positivt og forfriskende at en mindre klub også kan være med helt fremme. Mega livsbekræftende, var jeg lige ved at skrive.

Jeg tror dog desværre, at det er "en fase" og inden længe vil de være tilbage i subtoppen og naturens orden vil være genoprettet.
Skrevet af Bosse1983
Tottenham tager det lange seje træk, modsat Chelsea og City, lidt som Arsenal gjorde i sin tid. Jeg tror det er en model med mindre udsving, da man i sagens natur må arbejde med en anden risiko når man bærer gæld, men om det kaster titler af sig er så noget andet. Om et par år har Tottenham et nyt stadion og indtjeningen peger også i en retning, hvor man kan matche de store. Med de penge der er i PrL i disse år, minimeres betydningen af rigmænd i ryggen lidt, særlig når man indregner FFP. Tottenham har, og det irriterer mig at sige, efter de fejlslagne investeringer efter at vinde i Bale-lotto, gjort stort set alt rigtig. Jeg tror ikke de sejler ud af ræset om Top 4 lige med det samme og med den alder og kvalitet de har i truppen, vil eventuelle salg være af en størrelsesorden, hvor man typisk kan erstatte godt. Det skal Levy nok sørge for. De har også ejere i ryggen, via Levy og Lewis i ENIC, som har set sig villige til at finde penge hvis det er nødvendig. Jeg er bange for at de er kommet for at blive, men hvilke London-brag vi kan se frem til, hvis Kroenke en morgen vågner med ambitioner.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Wise1964
Bosse
Du gør mig en anelse urolig med den positive omtale af arvefjenderne :D
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Bosse1983
The art of war teaches us to rely not on the likelihood of the enemy´s not coming, but on our own readiness to receive him; not on the chance of his not attacking, but rather on the fact that we have made our position unassailable.

Sun Tzu
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af MIghtyBlues
Så blev det endelig kampdag, og den har været længe ventet siden i mandags. Det er vel overflødigt at skrive hvad der forventes. Der bør være viljen til forskel iaften, alt andet fra Chelseas side vil være skuffende.
Skrevet af Wise1964
Match Day

Jeg gætter på at Conte spiller den "safe" i aften med en midtbane bestående af Kante (hvis han er klar) og Matic.

Forventningen er som Mighty rigtigt beskriver det, at viljen og motivationen bør være den afgørende forskel.

At det vil være dejligt at få skovlen under Pulis ved samme lejlighed er kun en ekstra bonus.
Lad os nu for helvede bare selv afgøre lortet!

God dag allesammen og god kamp!
COYB!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af MIghtyBlues
Præcis. Hvis ikke det bliver til sejr iaften, så håber jeg næsten Tottenham slår United, og mesterskabet vindes hjemme på mandag. Det vil godt nok være en underlig uforløst følelse, at blive mestre søndag, hvis Tottenham snubler.

Men ja, få det afgjort iaften, så et par af de vigtigste spillere kan få lidt fridage og hvile inden kampen mod Arsenal.
Skrevet af Wise1964
Jeg håber Ajax og Tottenham slår United ... så vi er tæt på enige :D
Nisi Dominus Frustra ...
annonce
0