Snak

Mere indhold efter annoncen
Jo jo, men som regel beholder man ikke en spiller som gerne vil væk.. Så er det måske lidt ligegyldigt hvad Mourinho siger. Forstå mig ret, en spiller skal da forholde sig til en kontrakt, men sådan fungerer fodboldverdenen ikke længere..
What you see is what you get.
@K-Ching

De kommer fra en fransk avis, der skriver, at en holdkammerat i Chelsea har fortalt dem... Altså meget utroværdig.

Skal du lytte og tro på alle rygter, er Mata, Hazard, Ba, Luiz, Terry og Lampard på vej væk, mens man er ved at sælge Stamford Bridge.

Jeg vil nu ikke bekymre mig om de rygter...
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Grunden til at jeg spør, er jo netop fordi at det skulle være noget han har udtalt og ikke et rygte en avis har sat i gang.
What you see is what you get.
Præcis, Schmitte.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
@JuveFella

Efter Mourinhos hoved har mangler? Så giver det fint mening hvad jeg skriver, at det er Mourinhos skyld at Mata ikke leverer i den nye spillestil. Hvorfor skal en så god offensiv spiller som Mata, arbejde på det defensive? Det er jo Mourinho style derudaf, at alle skal arbejde defensivt og fratage deres offensive pondus. Oscar er jo også blevet en mere bolderobre type end før Mourinho ikke?


Hvordan kan det nogensinde være hans skyld, at andre præsterer bedre? Dvs. vi skal udelukkende spille efter, hvad der passer allesammens yngling, Mata. Det hænger jo ikke sammen.

Man behøvede dog ikke købe en så god reserve som Lopez, og Mourinho var heller ikke ligefrem i kulkælderen over at have Casillas på bænken. At det ville være syndt og bænke Lopez da han præsterede godt, kan vi godt blive enige om. Men igen Mourinho har intet behov for at købe så gode reserver, som skubber de bedste ud af holdet. Lopez/Casillas, Willian/Mata.


Ok, så du skriver at Casillas er selvskreven starter, og at det er Mourinhos skyld, at man fik en målmand der præsterede bedre, og som Casillas ikke kunne slå af, da han kom tilbage fra skade... Kan du ikke godt selv høre, at det kyder ret dumt?

Igen undskyld, men din måde at sætte det op på, er for mig så dumt, at jeg ligefrem sidder og hidser mig op. Jeg kan slet ikke følge din argumentation og ligefrem griber noget ud af ingenting. Det næste bliver vel, at Mata ikke spiller, fordi at han er spanier. Altså, hold nu op!
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Grunden til at jeg spør, er jo netop fordi at det skulle være noget han har udtalt og ikke et rygte en avis har sat i gang.


Så prøver vi lige igen "AT det skulle være noget han har udtalt"

Ok, det har du hvorfra? Den franske avis ik?

ifølge avisen, har en sjovt nok unavngiven holdkammerat udtalt, at Eden Hazard har udtalt at han gerne vil væk..

Kan du se det nu?

@K-Ching

Det er ikke en direkte udtalelse...
Det er eftersigende noget han har sagt til en holdkammerat, som avisen så fortæller at de har fået fortalt videre til dem.

Det får det ikke ligefrem til at virke mere troværdigt...

EDIT: og de franske aviser - de fleste af dem i hvert fald, er langt fra troværdige.

Specielt Le10sport har været slemme, og ifølge dem har vi købt Falcao, Martinez, Pogba, osv. op til flere gange.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Da jeg nu er uddannet tysk lærer, så oversætter jeg lige hvad der står.. Eden Hazard skulle efter sigende have sagt til sine holdkammerater ( dem fra Chelsea må man formode ) at han helt sikkert flytter til Paris til sommer.. Og derudover skulle han have sagt det til hans vennekreds.. Så det har ikke noget med en evt. kommende medspiller at gøre..

Jeg kan dog godt se at avisen kan være ret utroværdig og at det højst sandsynligt ikke passer.. Men man ved jo aldrig.. Hazard ser jeg også komme til Bayern om to år og afløse Ribery :)
What you see is what you get.
@K-Ching

Jeg snakker også om en medspiller i Chelsea, som han skulle have sagt det til.
Den originale historie stammer fra Le Parisien (stave).

Det er ikke andet end pure rygter, kunne fx være skabt af PSG selv, for at skabe lidt røre, da de uden tvivl er interesseret i knægten.

Bayern plejer ikke at skyde så høje beløb af sted, så jeg ville blive overrasket, hvis det var jer, vi skulle ende med at sælge til (hvis han skulle blive solgt på et tidspunkt) ;)
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Læs det her, folkens. Det burde dokumentere, at Mata har fået rigeligt med spilletid, men at vi i øjeblikket har 3 offensive spillere, der gør det bedre :)

http://weaintgotnohistor…-and-parity
JT, Captain, Leader, LEGEND
annonce