Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mugesh
Håber ikke det er for slemt med Alex og Mikel.

En god kamp af drengene og en fortjent sejr!
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af AsBlueAsChelsea
Mugesh - Var det ikke bare en krampe hos Mikel?
Lad os nu få Agüero til Broen!
Skrevet af Mugesh
Det håber jeg da, men det kunne også være en forstrækning.

Fandenme ærgerligt vi ikke scorer på vores 100% chancer, det kunne være nice at give Arsenal en god snitter :-)
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af stofferc
Satme en lækker sejr at få hevet i landt. Arsenal er tæt på et par gange i 2. halvleg, men vi har ellers godt styr over defensiven, som bliver godt hjulpet af storspillende Mikel og Essien.

Det er skidt hvis Mikel og Alex må have en pause, men heldigvis er der næsten 2 uger til næste kamp... ellers ser truppen sgu lidt tynd ud efterhånden.
-
Skrevet af AsBlueAsChelsea
Ja, der er vist kvajebajer til Essien og Anelka efter kampen ;)
men dejligt at se, der var overskud til at lege lidt til sidst..
Lad os nu få Agüero til Broen!
Skrevet af Cassano-er-gud
dejligt at ramires får spillet en rigtig god kamp :)
Chelsea <3 Savner Jimmy Floyd Hasselbaink og Eidur Gudjohnsen Liverpool- You only got A history!
Skrevet af Coppell
Det er osse vist osse kun skader i jeres forsvar, hvor truppen ikke er alt for bred, der kan forhindre, at I bliver mestre igen.

Mikels var kun krampe, men det ligner en pause til Alex.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af stofferc
Ja, det kan du have ret i. Vi har ikke to klassespillere at vælge imellem som par til JT mere. Ivanovic er en habil backup, mens Bruma er et lovende talent, men et spørgsmålstegn til start 11´eren.
-
Skrevet af Mugesh
Synes det er frækt af Ancelotti at spille med Malouda, Anelka og Drogba som deciderede angribere, vi forsvarer os sådan set kun med syv spillere, og det var jo det der gjorde ondt på arsenal når en af vores tre angribere fik den, var der ikke langt til målet.

Ramires har drive, det kan man se, men jeg har det godt nok dårligt når han går dybt i banen for at bygge spillet op for der virker er han alt for svag, hans pasningsspil er meget ringe.

Mikel og Essien er ganske enkelt sublime, der er ikke meget de ikke vinder i dag.

Terry og Alex havde styr på deres angribere. Cole var lidt for langsom til at komme af med bolden i dag. Ivanovic havde en dårlig offensiv dag synes jeg.

Malouda var ok i dag, hold godt på bolden. Drogba og Anelka må sgu være de bedste angribere i PL pt sammen med Berbatov.

Synes jeg vil give kampens spiller til den meget udskældte Fabianski, han stod sgu en god kamp!
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Forza Zola
Dejlig sejr at få inden landsholds pausen. 4 point ned til City nu er lækkert. Synes generelt at alle vores spillere levere en ganske god præstation og Arsenal kommer ikke frem til de helt store åbne chancer. Nu kan man jo ikke holde et hold som Arsenal helt væk fra chancer så det de fik var iorden. Offensiven var bedst i omstillingsspillet hvor vi når vi satte fart på var temmelig giftige og i nogle situationer burde ha fået lidt mere ud af det.

Pausen bekommer os godt nu og lad os håbe på at vi kan få nogle af vores skadede spillere klar igen hurtigst muligt.
come on Chelsea
Skrevet af Kemosabe
Lækkert resultat. Hvad mon odds efterhånden er på at Drogba scorer i disse kampe? Han er bare altid på pletten mod Arsenal. Det holdt ellers hårdt i perioder, hvor vi var presset godt i bund og kun fik luft på kontra.

dejligt at ramires får spillet en rigtig god kamp :)Du mener denne kamp, ikke? Jeg er meget uenig. Han er virkelig alt andet end boldsikker. Man sidder sgu nærmest konstant med hjertet oppe i halsen, når han modtager bolden i vores zone. Han lagde en smuk aflevering ved Drogbas scoring og skal roses for sit store løbearbejde, men jeg kan slet ikke se, hvordan vi skal spille possesion-fodbold med ham på banen. Jeg beder til at Mikel ikke er slemt skadet, for så ser det ikke godt ud. Alex kan vi nok klare os uden, men midtbanen er hårdt ramt i forvejen.
Skrevet af Mugesh
"Man sidder sgu nærmest konstant med hjertet oppe i halsen, når han modtager bolden i vores zone. Han lagde en smuk aflevering ved Drogbas scoring og skal roses for sit store løbearbejde, men jeg kan slet ikke se, hvordan vi skal spille possesion-fodbold med ham på banen."


Fuldstændig enig. Vil indtil videre foretrække vores unge McE til at overtage Mikels plads hvis han er skadet. Kan Ramires ikke også spille kant? Der kan hans boldtab ikke være så farlige.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CarefreeCFC
Lampard skulle gerne være tilbage efter den internationale pause. Spørgsmålet er så om han er klar til at spille, eller om han er lidt ude af form efter sine skader.
Kalou ved jeg ikke rigtig - har ikke hørt hvad der skulle være galt med ham. Benayoun er nok tilbage efter em kval pausen.
Mikel skulle også være klar efter pausen, da jeg synes at have læst mig til at det bare var krampe i benet.
Alex derimod ved jeg ikke rigtig med, forstrækning?

Men dejligt med en 2-0 sejr, jeg så dog kun de sidste 10 min, men flot mål af Alex.

Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Geddar , moderator
Jeg er ikke helt med på de voldsomme roser af Essien og Mikel. Nuvel, i defensiven gjorde de det fint, omend vi havde ret meget spil omkring feltet, men i offensiven blev de lukket ned. Det høje pres på de tre midtbanespillere var hovedårsagen til at vi kom til forholdsvist meget. De tre spillere er ganske enkelt for ens.

Jeg synes i højere grad Alex og Terry var de store spillere for jer i går.

Anyway, tak for kampen. Fodbold handler selvfølgelig også om at udnytte sine chancer og på den baggrund var sejren fuldt fortjent.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Forza Zola
Det kan godt være at Ramires havde et par unødvendige boldtab igår, men det var helt klart hans bedste præstation in den blå trøje. Sikke dog et løbepentum den knægt har, han var jo her der og alle steder. Han skal nok lige vænne sig til at man ikke kan stå og fedte med bolden i nogle situationer på banen, men han er også først lige kommet til så giv ham lige lidt tid. Han bliver en god mand for os tror jeg.
come on Chelsea
Skrevet af Kemosabe
Selvfølgelig skal han have tid, og hvis vi skal fokusere på det positive, så dækker han jo et stort område sit store løbearbejde og giver den gas i nærkampene, selvom han har statur som en 14-årig.

Min bekymring går mest på, at hans afleveringer tit er helt ude i skoven og, selv når han rammer nogenlunde, ofte ligger bag modtageren. Det er altså ikke godt nok, når man spiller midt-midt. Vi må håbe, at det bliver bedre, og selvfølgelig vil mange aspekter af hans spil blive forbedret, efterhånden som han lærer Chelseas hold bedre at kende, men jeg synes nu, dømt ud fra det vi har set indtil videre, at han har fundamentale tekniske mangler, som jeg ikke havde forventet at se hos en 17 mil pund midtbanespiller.
Skrevet af Kemosabe
@Geddar

Selv tak. Det holdt hårdt i anden halveg, og med lidt mere skarphed foran kassen fra Arsenals side, ville resultatet selvfølgelig være blevet anderledes.
Skrevet af Forza Zola
Synes nu ikke der var tale om manglende skarphed fra Arsenal eftersom de chancer de havde ikke var decideret målchancer i min verden udover den første chance de har i kampen. Vi lukker dem ned i straffesparksfeltet og tvang dem dermed ofte at sparke fra distancen hvilket ikke er deres stærke side.

Det var lidt som alle de andre opgør i den senere tid mod dem hvor de kloge narrer de mindre kloge. Så længe de ikke får lukket bedre ned i deres bagerste kæde bliver de ikke mestre, der er de ganske enkelt for tynde når de møder hold hvor de ikke har 70% af spillet og hvor fight og fysik kan blive udslagsgivende. Og det gør de ofte i de store kampe i PL.
come on Chelsea
Skrevet af CarefreeCFC
Nu så jeg kun de sidste minutter af kampen, men når jeg læser rundt omkring så virker det som om Arsenal sad mest på kampen - dog kan jeg ikke rigtig se dette når jeg finder skud statistikker og lignende rundt omkring.. Var kampen ret lige eller hvordan?
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Mugesh
@Geddar

Jeg vil sige begejstringen ligger at når man møder Arsenal ved man at de er stærkest på midten og helst vil igennem midten til målchancerne. I går kom I kun igennem nogle få gange på midten resten af jeres chancer kom fra indlæg. Derfor er jeg begejstret for det arbejde de tre i midten udførte. Derudover var vi sådan set kun tre mand på midtbanen i store dele af kampen(når I havde bolden), da vores tre forrest ofte var at finde hos jeres centerbacks, netop for at iværksætte hurtige kontra-angreb. Der perioder hvor vi selvfølgelig var presset helt i bund og derfor var nødt til at have alle man tilbage.

Hvis jeg var Arsenal-fan vil jeg være bekymret for Wengers taktiske egenskaber når det kommer til de store opgør.

Men tak for en god og underholdende kamp.

@Forza Zola
Angående Ramires:
Som Kemosabe også skriver sidder jeg sgu på kanten af stolen når manden har bolden, man frygter modstanderen får en gratis chance ud af hans dårlige boldteknik.

Men kan da se på de engelske sider at man er begejstret for Ramires, men hænger vel sammen med at man sætter større pris løbepensum og flyvende taklinger i England frem for det boldtekniske.

Ved tilgangen af Ramires havde jeg håbet at man kunne rykke Mikel lidt længere frem og bedre nytte af hans blik for spillet og teknik, når Lampard ikke var med, men kan da se at det kommer heller ikke til at ske i år. Trist, trist og atter trist :- (

@CarefreeCFC

”Nu så jeg kun de sidste minutter af kampen, men når jeg læser rundt omkring så virker det som om Arsenal sad mest på kampen - dog kan jeg ikke rigtig se dette når jeg finder skud statistikker og lignende rundt omkring.. Var kampen ret lige eller hvordan?”

Kampen var ligesom de to opgør i sidste sæson. Nogle Arsenal-fans vil mene at Chelsea spillede for defensivt. Jeg mener bare at Chelsea spillede på de styrker de ved de kan slå Arsenal med. Store dele af anden halvleg var vi presset i bund, men som sædvanlig spiller de den rundt foran feltet, men kommer aldrig rigtigt igennem til store chancer. Til gengæld havde vi ikke bolden så meget, men kommer til flere 100%-chancer. Kampen kan downloades flere steder på nettet.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
annonce
0