Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
Jeg ringer til Bruce Buck - vender tilbage
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Tror godt du kan regne med at Luiz og AC bliver back up på midten
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Brætmand
Det ved jeg sgu ikke om jeg kan stille mig tilfreds med.
Kan du høre om vi kan hente Verratti i bytte for Matic?
Skrevet af Hasselbaink.
Kan vi godt, men PSG må ikke sælge ham.
Han vil vist gerne til Spanien, så det kan vi godt skyde en hvid pil efter...
Skrevet af Brætmand
Mindre kan også gøre det.

Goretzka som Gelmore foreslog ville være et fint plaster på såret. ;-) Eller Ross Barkley.
Skrevet af Slettet(432058202410)
The Times skriver i dag at City er ude efter Danilo.

Men må ikke det er det sædvandelig - Så snart vi er ude efter en spiller.

Danilo ønsker at skifte i jagten på mere spilletid. Større chance for det hos os end i City.
Captain America. FCM
Skrevet af Wise1964
Buck siger Veratti er udelukket, han er kun til fransk pølse!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(432058202410)
Virker til Belotti er på vej til Ac Milan. Han er udeladt af billedet i forbindelse med deres nye trøje lancering.. Rygterne tyder også på det er Milan. De er indtil videre budt €40M plus Niang & Paletta.

ifølge Fabrizio Romano (Sky Sport Italia) skyldes det at han er blevet enige med Milan, men Milan mangler "kun" at blive enige med Torino.

Morata rygterne er forsvundet efter han har været til møde med ledelsen og taget med truppen til træningslejren.

Så er der Aubameyang tilbage - Men Hans-Joachim Watzke venter ikke i evigheder. Ifølge diverse medier har han stillet et ultimatum på 10 dage cirka.

Så er der Higuain - Men tror simpelhen ikke på at vi har budt €88M for en angriber der bliver 30 til December.
Captain America. FCM
Skrevet af Wise1964
Ærligt - så tror jeg ikke på vi henter en angriber blandt nogen af de dyre drenge
Alle planer og rygter omkring Bats er forstummet og jeg tror vi går efter et mix mellem ham og Llorente.

Ganske fint med mig, hvis det så betyder vi går efter guldet på nogle af de andre offensive pladser
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Brætmand
Hvis Milan får Belotti til 40mio euro og de to elendige spillere så er vi sgu da helt væk. Det vil vi da kunne overbyde med lethed. Nu må klubben sgu nosse sig sammen.

Det var det jeg sagde. Det er snart for sent..

Klubben har fejlet bigtime hvis ikke de henter en topangriber når man frivilligt skiller sig af med Costa. Selvmål af rang.

Og al den snak om at vi skulle ha budt 88mio pund på Higuain er jo til grin. Så kan vi sgu da netop ligeså godt byde det for Morata og Belotti.
Skrevet af Wise1964
Brætmand
Jeg vil nu tillade mig at omskrive dig lidt -

Vi har ikke skilt os af med Costa .... han har selv truffet den beslutning for længe siden og opretholdt beslutningen gennem idiotisk adfærd der intet gavner klubben. Uanset hvad han har bidraget med tidligere skal han væk - hvilket er i den bedste interesse for Chelsea FC og det glæder mig personligt at man trækker en streg i sandet overfor disse snotforkælede spillere.

Og det er altså ikke første gang i historien at italienske spillere vælger at blive i Italien, hvor de er ekstremt feterede og har den naturlige tryghed i og omkring klubben - at engelske klubber bliver slagtet på priserne er en anden sag som delvist er selvforskyldt
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Brætmand
Men uanset costas adfærd eller ej så kan man stadig ikke se bort fra at han har laver et hav af vigtige mål og har været en top top angriber for os de sidste 2 1/2 sæson (hvis man regner hans elendige efterår under Mou fra).

Det skal man alt andet lige erstatte og det har man endnu ikke formået. Costa ville gerne tilbage til Atletico, det er ingen hemmelighed. Han har dog stadig formået at give 100 procent i kampene og lave et hav af vigtige mål. Det har vi så nu ´smidt på porten´ uden at ane hvem der skal lave de mål istedet for. Bats er spændende, men at forlange han pludselig skal lave samme antal mål er lige lovlig at stramme den. Han er god, men så god er han trods alt ikke endnu. Desuden har konkurrence aldrig skadet. Jeg har et eller andet sted ikke lyst til at acceptere en middel sæson mår nu vi har haft en fantastisk en af slagsen. Jeg går ind for at Conte skal bestemme hvilke typer han mener passer ind, men man kan ikke komme udenom at uden en top angriber til at lave 20 mål kommer du ikke til at vinde meget.

Men jeg vil give dig helt ret i at italienske spillere generelt vælger at blive i Italien og det sker nok også med Belotti. Et eller andet sted har der også undret mig at vi endnu ikke har hentet en eneste italiener med en italiensk træner.

Jeg ser bare vores muligheder for at få en god angriber som værende meget små nu. Det vil alt andet lige være en svækkelse.
Skrevet af Slettet(432058202410)
Kendt spansk Journalist Manu Sainz - Har twittet omkring Vi ønsker at købe Agüero og Pep skulle allerede have accepteret at sælge. Meeen skal vi ikke lige se det før det sker.
Captain America. FCM
Skrevet af Wise1964
Brætmand
Jeg er mega fan af Costa når han gider, det ved du
Men jeg vil også vove den påstand at vi spillede med 10,5 mand i en tredjedel af sæson bare fordi han ikke gad eller syntes det var mere morsomt at skabe sig - jeg hader den slags og det er ikke "min" klub værdigt i samme stil som med Mourinho der har savet alle grene over til Chelsea hos mig med den opførsel han har præsteret i egoismens skygge

Men det ændrer selvfølgelig ikke på at vi kunne bruge forstærkninger - jeg synes dog bare ikke at hverken Morata eller Belotti giver mig tryghed i maven mht om de kan løfte opgaven

Og jeg gider simpelthen ikke en Torres version 2.0 -
Så heller satse på Bats!!!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(432058202410)
Agüero er faktisk den angriber i Premier League´s historie med den bedste Mål pr minut.

Sky Italia skriver Arsenal er klar til en handle omkring Matic & Oxlade-Chamberlain.

Everton vil gerne købe Remy - Set over hvordan forhandlingerne har været mellem os & Everton, så skal prisen da bare skrues op. Det plejer Everton at gøre, så de skal da bare have af samme skuffe.
Captain America. FCM
Skrevet af MIghtyBlues
Costa er en fremragende angriber, når han koncentrer sig om at spille fodbold. Kunne han det, så ville jeg virkelig godt have ham de kommende sæsoner. Jeg orker dog ikke konstant at sidde og være "nervøs" for han finder på noget idiotisk og sælger holdet.
Skrevet af Brætmand
Aguero tror jeg simpelthen ikke på. Så skulle vi ha købt ham for 2 år siden.

Wenger har ellers sagt at Ox bliver i Arsenal.
Skrevet af Bosse1983
Er det ikke lidt overraskende at det er Sky Italia, som breaker den? Man burde muligvis sortere lidt i alt det lort der kommer fra italienske medier. Stort set alt som ikke har med italiensk fodbold at gøre er det rene vrøvl. Der er selvfølgelig ekstra klik i engelsk fodbold, så man finder på noget. Alternativ låner man noget lort fra andre.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Brætmand
Bosse

Jeg fornemmer du ikke vil af med Ox, og slet ikke til Chelsea?
Skrevet af Bosse1983
Jeg kan, som nævnt før, ikke se logikken. Postulatet er at Ox vil spille centralt, samt at han vil have spilletid så han kommer til VM. Det er mulighederne på ingen måde større for i Chelsea end Arsenal, hvorfor det slår mig som et ulogisk skifte. Ox er en fin spiller, men ikke på nogen måde bærende for Arsenal. Han vil næppe forstærke nogen i top 4 synderlig. Mest virker det til at Aidy Wardy, samme agent som Sterling har, vil have flere penge. Og igen, hvorfor Sky Italia?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0