Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(432058202410)
Det ved jeg ikke om vi skal håbe på, for i så fald har City hentet Danilo.

Så nu har de Walker og Danilo som højrebacks og vi har Moses.

Flot arbejde.


Ja det er selvfølgelig en ambivalent følelse - Da City så render med Danilo.

Captain America. FCM
Skrevet af Woody1
Er simpelthen ikke overbevist om Morata... Manden har aldrig scoret over 15 ligamål i en sæson. Er med på han ikke har været 1. angriber, men kan han så overhovedet finde ud af at være det?
Skrevet af Brætmand
Det tyder på Danilo har valgt City fremfor os.

Lukaku valgte ´angiveligt´ United fremfor os.

Er vi kommet til et punkt hvor flere og flere spillere vælger os fra eller er vi bare uheldige?

Jeg er godt nok spændt på hvem vi skal have som wingbacks nu. City har snart dækket sig godt ind overalt. Vi har mange mange huller. Danilo er den eneste højreback vi er blevet rygtet med.

Kunne vi lave et dobbelt swoop for Bertrand og Cedric i Southampton?! ;-)
Skrevet af Woody1
Mht Danilo så vælger han nok med pengepungen, for virker underligt at skifte til en klub som lige har hentet en HB som blev gjort til verdens dyreste forsvarsspiller...
Skrevet af MIghtyBlues
Det tyder på Danilo har valgt City fremfor os.

Lukaku valgte ´angiveligt´ United fremfor os.


Jeg tror mest af alt det tyder på, at disse klubber er villige til at lægge flere penge end Chelsea, for selve "projektet" Chelsea er da ikke mindre spændende end de andre.
Skrevet af Brætmand
Mighty

Jamen det kan du ha helt ret i. Men hvis vi fortsætter med at være nærrige så mister vi mange spillere. Det er sjovt så længe det kaster mesterskaber af sig, men det kan ikke fortsætte. Vi må også være konkurrence dygtige på markedet. Det synes jeg ikke vi er hvis vi lader spillere glide os af hænde. Man må håbe klubben har andre i kikkerten.
Skrevet af Slettet(432058202410)
Well som alternativt til Danilo - Må vi se hvad der ellers er på markedet.

Kunne være Joäo Cancelo eller Cedric Soares - Kimmich er nok umulig at få fat i.

Til venstresiden så jeg gerne Benjamin Mendy - Men realistisk set Raphaël Guerreiro eller Jonas Hector blive hentet.

Captain America. FCM
Skrevet af Benniersej
Ricardo Pereira kunne også være et bud på WB
Skrevet af Brætmand
Gelmore

Mendy er jo på vej til City. City må vel betegnes som favoritter med alle de vanvittige indkøb. Hvis de ender med at få Mendy som det ser ud til, så kan jeg ikke se hvorfor de ikke skulle være favoritter ihvertfald.

Cancelo er god offensivt men defensivt? Not so much.

Cedric har spillet fremragende i Southampton. Han vil være mit valg.

Bertrand ville heller ikke være dårligt til wb!
Skrevet af Brætmand
Bennerisej

Ham kender jeg ikke meget til. Kan du sige lidt om ham?

Nå men Morata ser ud til at være vores nye nr 9. Spændende hvad vi ender med at betale for ham..
Skrevet af RobertTheRobber
At sige Cahill var vores bedste forsvarspiller sidste sæson er en joke. Azpilicueta var klart den bedste med flere længder
Det giver ikke specielt meget mening, at kalde en ganske saglig kommentar for en joke og så efterfølgende svare med en joke. "Med flere længder" endda, haha.

Cahill havde nogle ukoncetrede aktioner sidste sæson, men var ellers utrolig stabil og havde en hel del super indgreb undervejs i kampene, ligesom han sjældent tabte dueller, hverken i fødderne eller i hovedspillet. Hans placeringsevne er også betydelig bedre end kollegerne i forsvaret. Det så man ofte defensivt, men i særhed også offensivt, hvor han hakkede 8 basser i målet sidste sæson. Det er fandme flot af en forsvarsspiller.

Azpilicueta har ikke samme placeringsevne, hvilket man ikke kan bebrejde ham for. Det giver ham en del ulemper, især i luften. Vi har tidligere set lave forsvarsspillere være fantastiske i luftrummet, men det var blandt andet en følge af evnen til at stå de rigtige steder, forudseenhed, samt kropsstyrke. Dette mangler Azpilicueta, hvilket man kunne se tydeligt flere gange. Desuden var hans vikariat på wingbacken rædderlig.

Nu fik du et meget længere svar, end din fjollede kommentar fortjener. Det kunne være du skulle forsøge at underbygge dit postulat, hvis du vil tages seriøst fremover.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Slettet(281950201708)
Danilo til Manchester City. Kan man tillade sig at sige, at Chelsealedelsen er en flok amatører?
Chelsea AaB
Skrevet af benteinthehood
Ja, hvis man ukritisk stoler på hvad medierne skriver. Men det er heldigvis tilladt at tage kritisk stilling til medierne og deres kilder.
Skrevet af Brætmand
Jeg tror nu nok der har været noget om snakken. At Danilo så enten har valgt City fremfor os eller at vi ikke ville betale prisen er så en anden snak. Faktum er at vi stadig står uden backups/konkurrence til vores wingbacks.
Skrevet af Slettet(281950201708)
Jeg æder alle rygter råt. Kan være jeg skal begynde at holde lidt igen.
Chelsea AaB
Skrevet af Black Spider
Du er meget bombastisk, Robert. Jeg synes personligt, at Azpi var bedre end Cahill. Bedre med bolden, bedre mand mod mand, mere pålidelig. Der var et par situationer gennem sæsonen, hvor han sløsede på indlæg og det kostede mål, men jeg synes egentlig ikke, at det skete tit nok til at være et reelt problem.

Cahill havde bestemt gode perioder, men dels har han det tungt med at være på bolden og dels var der også nogle situationer, hvor ham og Luiz stod og sov på samme tidspunkt. Dertil synes jeg, at det var ret sigende, at vores midterforsvar konsekvent så ustabilt ud hver gang Azpi ikke var med i det. Der kunne man så måske bebrejde Zouma for, men veteraner som Cahill og Luiz burde jo bare ikke gå ned på den måde, udelukkende fordi manden ved siden af er rusten. De burde have støttet Zouma, frem for at ligne kegler på glatis.

Derudover ved jeg ikke, om Azpi virkelig var frygtelig som wingback i højre side. Det synes jeg egentlig ikke, han var. Men vi har jo bare ikke ret meget trussel i den side, og det er Azpi selvfølgelig ikke spilleren, der kan kompensere for. Men det gjorde Moses dog heller ikke for alvor, sådan som jeg husker sidste halvdel af sidste sæson.
Skrevet af Brætmand
Personligt synes jeg Azpi er vores og PL´s bedste forsvarsspiller. Han skal altid være på holdkortet og apropos anfører, så er Azpi en af dem der går forrest hver gang i min verden.
Skrevet af Slettet(432058202410)
Virker ihvertfald underligt at man betale + £70M men ikke gad at betale £3M mere for Danilo.

Men ok kan være vi bliver overrasket og laver en dobbelt handel med Real
Captain America. FCM
Skrevet af SørenP
Black Spider

spot on. Så behøves jeg ikke skrive.

Skrevet af Brætmand
Gelmore

Det virker helt hjernedødt.
annonce
0