Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Promo
Selvfølgelig er det en vanvittig pris. Det er samtidig en fremtidsinvestering i det Morata kun er 24 år.
Helt bestemt og det klandrer jeg jer bestemt heller ikke for, det ér bare en meget høj pris.
Man kan også sige at det er nu han skal spille fast. Han har alderen til det selvom han stadig kan udvikle sig. Det jeg har set fra ham, synes jeg også jeg ser en angriber der er god med bolden og har en god placeringsevne. God med låget også.
Så afgjort. Han kan dog, imo, godt forbedre sit hovedspil betydeligt.
Hvad med i de defensive løb og presspillet? Nu er der selvfølgelig forskel på hvad træneren ønsker men man må formode det er noget han mestrer da Conte gerne vil se hårdt arbejde uden bold.

Det jeg husker som hans bedste indsats udi presspil var CL-kvartfinalen i München mod Bayern. Der var han virkelig aktiv og sørgede, så længe kræfterne var der til det, at holde deres bagkæde beskæftiget og ikke lade dem få ro på, så det er han dygtig til. Defensive løb er han ikke bleg for, men det var, så vidt jeg lige husker, ikke altid lige effektivt. Måske det er blevet bedre, men i al fald en ting jeg husker jeg ønskede han forbedrede.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Wise1964
Så står man på golfbanen og får en masse alarmer fra sin Chelsea app - ikke populært men ikke desto mindre overraskende nyheder.

Jeg ved sgu ikke helt hvad jeg skal sige til Morata andet end held og lykke, håber han står distancen.

Min bekymring går mest på om vi nu igen sylter den kære Bats, det vil være virkelig ærgerligt.
Der er også lidt undren over at folk er så skråsikre på Morata bliver en succes.

Med hensyn til Danilo - skal vi nu ikke lige spise brød til og acceptere at der er andre klubber som også er villige til at bruge mange penge på spillere (herunder City). Det er jo ikke ensbetydende med at ledelsen i Chelsea har sovet i timen hvis spilleren får tilbudt en meget bedre deal i nord England og vælger at gå efter pengene, det virker en anelse hysterisk at der hele tiden skriges på inkompetence hver gang vi misser en spiller i et sindsygt transfer vindue.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Hasselbaink.
Det er da ikke mange dage siden det var dig der råbte højst? Eller husker jeg forkert? ;)
Skrevet af Wise1964
@Hassel

Det mener jeg nu ikke jeg var, men fair nok - jeg var pisse skuffet over at miste Lukaku, men har nu erkendt flere gange at man ikke kan hekse og at knægten valgte hykleren som træner er mig stadig en gåde.

Synes bare det virker som om det er FM, hvor vi bare valser ind og henter spillere - hvilket jeg ikke tror er så nemt som det lyder. Jeg vil dog stadig stille mig kritisk overfor jernladyen og Emenalo ... det virker som om de har mere travlt med at udleje spillere og spille på mange heste end målrettet at gå efter Contes spillerønsker.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Woody1
Matt Law melder vist om en pris på 58 mio pund før add-ons, hmm.
Skrevet af Brætmand
@Woody

Jeps den er her
http://www.telegraph.co.uk/football/2017/07/19/alvaro-morata-verge-completing-chelsea-move/

Det er jo ligepludselig en mere fair pris, om dog stadig for høj. Man må sige at i nutidens marked og med de priser der nu engang er kan det vel vise sig at være et kup.

Jeg vil dog give Wise ret. Håber bestemt heller ikke Bats bliver smidt tilbage i køen endnu en gang. Det er dog vigtigt at have 2 gode angribere og hvem ved, måske vil Conte prøve 2 angribere af. Det har Morata prøvet før, som Gelmore også sagde.

@Promo

Det er altid rart med en der har fulgt spilleren på tætteste hold. Det virker rigtig spændende med Morata. Han virker som en der kan lidt mere end bare det tekniske, hvilket jeg også håber da han ikke bliver skånet i engelsk fodbold. Jeg tror også han vil gå godt i spænd med vores eksisterende spanske spillere, hvor især Cesc må kunne drage fordel af at kende ham fra landsholdet. Cesc slår jo gude afleveringer så længe vi har en angriber der gider tage løbene.
Skrevet af Geddar , moderator
Med nutidens priser er £58m FØR variable stadig en heftig pris. Han skal løfte sig en del før man kan begynde at snakke om "kup"
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Brætmand
Geddar

Nu snakkede jeg om nutidens priser. Især på topangribere. Morata er ikke en top-angriber endnu, men bliver han det så er prisen pludselig overkommelig i forhold til f.eks Lukaku.

Løfte sig en del? Som jeg ser det skal han for første gang spille som nr 1 angriber. Han laver fint med mål for Spanien hvor han bliver brugt som 1 angriber. Han har vist han kan lave mål når han får tillid. Det hæfter jeg mig ved.
Skrevet af Hænning
Morata er en fin spiller også selvom der da følger et par bekymringer al den stund at han endnu ikke har været starter for en topklub i en hel sæson. Han er dog kun 24 og har et stort potentiale, og hans niveau er allerede mindst en klasse over Batsuayi.

For mig at se har han dog endnu ikke den klasse som Diego Costa besidder. Jeg forstår hvis Conte simpelthen ikke orker Costa en sæson mere, men han er en verdensklasse angriber, som har været en vigtig del af to mesterskaber på 3 år. Der vil jeg forvente en kvalitetsnedgang ift. hvad Morata kan bringe i sin første sæson. Men nu har Chelsea så også en kvalitetsbuffer ift. de andre klubber vurderet på sidste sæson. Så må vi se hvad CL betyder.
KROENKE RAUS!
Skrevet af Geddar , moderator
Det giver lidt sig selv, Brætmand. Det er dog noget tidligt at medregne en forbedring. Indtil nu har han ikke vist niveau til den pris, IMO.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Wise1964
Så har den fede bager skrevet kontrakt med Veratti - så er han United spiller indenfor 12 måneder :D
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Fribytter
Jeg synes som Geddar, at prisen er lidt voldsom. Der er dog ikke mange angribere på markedet.

I forhold til Lukaku synes jeg dog, at Morata rent taktisk er en mere interessant tilføjelse.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(432058202410)
Så har den fede bager skrevet kontrakt med Veratti - så er han United spiller indenfor 12 måneder :D


Skal vi gætte på 5 uger.


Efter købet af Morata - Vil klubben nu sælge Costa for £44M
Captain America. FCM
Skrevet af Brætmand
http://www.express.co.uk/sport/football/830653/Alvaro-Morata-Chelsea-Transfer-News-Antonio-Conte-Romelu-Lukaku-Guillem-Balague-gossip

Lidt sjovt at han også henviser til at Morata har været Conte´s førstevalg. Også tvivl om Lukaku´s ´arbejde´ uden bold..

Skrevet af Slettet(432058202410)
Kæft opgørene mod United er lige pludselig steget lidt i spændingen.

Håber vi kommer til at se en tændt Morata.
Captain America. FCM
Skrevet af KnockOut
Jeg er så glad tror han bliver kæmpe stor force for Chelsea.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Lynild
Det som Promo siger. En rigtig spændende signing.
Skrevet af KnockOut
jeg er helt vild tilfreds med Chelsea i det her transfere vindue jeg ved godt mange af jer er efter mig men helt ærlig vi har lukket 3 ud af 4 huller i start 11´er

Rudiger (luft rums svaghed)
Baka (en kæmpe motor til at indgå i 6/8 er duo med Kante)
Morata (super angriber med målnæse, teknik, råstyke, fart, arbejdets iver)

Mit håb for en perfekt 4/4 var danilo, det ser desvære ikke ud til det sker ;/

Der til skal jeg indrømme jeg håber stadig vi henter en CM (når matic smutter) og evt en klasse spiller til at aflaste Hazard, Pedro, Willian, men tror ikke det sker tror man vil prøve morata / bats kombo i nogen kampe.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Wise1964
CONTE TARGETS FULL-BACKS

Chelsea boss Antonio Conte has signed a new deal and he wants to celebrate by signing a new left-back.

The Daily Star is reporting that Conte is eyeing up potential moves for Monaco´s Benjamin Mendy or Southampton´s Ryan Bertrand.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Brætmand
Wise

Hvis ikke det var fordi det var Daily Star der kom med historien ville jeg blive enormt begejstret!
annonce
0