Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af RobertTheRobber
Du er meget bombastisk, Robert. Jeg synes personligt, at Azpi var bedre end Cahill. Bedre med bolden, bedre mand mod mand, mere pålidelig. Der var et par situationer gennem sæsonen, hvor han sløsede på indlæg og det kostede mål, men jeg synes egentlig ikke, at det skete tit nok til at være et reelt problem.
Det er sådan set også en fair holdning at have, hvis man gider argumentere for det. Jeg synes ikke, at Azpilicueta er noget vidunder med bolden, men 5 assist sidste sæson for en centerback er egentlig fint. Som du siger, har det ikke været tit, at han har fejlet, hvilket også igen påpeger hans utrolige stabilitet.

Cahill havde bestemt gode perioder, men dels har han det tungt med at være på bolden og dels var der også nogle situationer, hvor ham og Luiz stod og sov på samme tidspunkt. Dertil synes jeg, at det var ret sigende, at vores midterforsvar konsekvent så ustabilt ud hver gang Azpi ikke var med i det. Der kunne man så måske bebrejde Zouma for, men veteraner som Cahill og Luiz burde jo bare ikke gå ned på den måde, udelukkende fordi manden ved siden af er rusten. De burde have støttet Zouma, frem for at ligne kegler på glatis.
Jeg ved ikke, om man kan bebrejde Cahill og Luiz mere ed Conte for Zoumas tvivlsomme indgreb. Derudover, tror jeg det er naturligt, at forsvaret så mere usikkert ud uden Azpilicueta, for det gjorde det også uden Cahill og Luiz og det er vel konsekvensen af, at Conte stillede med den samme bagkæde ca. 19/20 gange.
Derudover ved jeg ikke, om Azpi virkelig var frygtelig som wingback i højre side. Det synes jeg egentlig ikke, han var. Men vi har jo bare ikke ret meget trussel i den side, og det er Azpi selvfølgelig ikke spilleren, der kan kompensere for. Men det gjorde Moses dog heller ikke for alvor, sådan som jeg husker sidste halvdel af sidste sæson.
Jeg er helt enig i, at Moses bestemt ikke gjorde bedre indtryk end Azpiliueta sidste halvsæson, men der tænker jeg, at det mere er Moses lave niveau der forårsager, at Azpilicueta ikke så helt ringe ud. I min optik spillede ingen af dem tilnærmelsesvis tilfredssstillende på pladsen, sidste halvsæson. Derfor synes jeg også helt sikkert, at det er den plads der er mest kritisk at få en ny transfer ind på. Den, og så en ny midtbane. Det er fint vi har skaffet Rüdiger og Morata, men jeg mener, at der er langt vigtigere pladser at prioritere.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Slettet(432058202410)
Chelsea boss Antonio Conte has signed a new deal and he wants to celebrate by signing a new left-back.

The Daily Star is reporting that Conte is eyeing up potential moves for Monaco´s Benjamin Mendy or Southampton´s Ryan Bertrand.


Det var allerede oppe ingen Conte´s "nye" kontrakt.

Men som Brætmand siger - Idet, det er fra Daily Star skal vi ikke lægge for meget i det.

Tror Benjamin Mendy kommer til City - Bertrand er nok ikke helt umulig at hente, om han vil tilbage er måske tvivlsomt.

Men som skrevet tidligere håber jeg enten man henter Jonas Hector eller Raphaël Guerreiro.

Til højresiden håber jeg lidt på Cédric Soares fra Southampton.

Ricardo Perreira har folk talt godt om - Han har vist spillet god for Nice i denne sæson. Men kan ikke ønske en spiller jeg ikke har set spille.

Captain America. FCM
Skrevet af Wise1964
Sjovt som vi husker forskelligt
Jeg husker Moses som en aggressiv og pågående wingback der netop gjorde en forskel - Dave var i min optik slet ikke på niveau.med Moses i det offensive spil
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af KnockOut
Moses gjord det ret godt til at starte med jeg tror bare han gik træt i den, tror det er vigtig med en rotation til plads.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Wise1964
Den kære kære Torres er en hædersmand

"I have spoken with [Cesar] Azpilicueta. And also with Fernando Torres, who has told me he?ll give me a hand with whatever I need."

Morata quote
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Brætmand
Det har været en mærkelig sommer for mig, hvor der er sket mange ting. Nu kan jeg ende i en klub, som har ønsket mig i flere år og med en træner, som jeg konstant har haft kontakt med. Så jeg er meget glad.

Som forventet virker det til at det var ham Conte ville have. Det er jo kun dejligt at klubben tilsyneladende bakker Conte fuldstændig op. Både med ny kontrakt, håndplukkede assistenter og nu hans ønskeangriber.

Jeg glæder mig til at se Morata i trøjen. Har store forventninger til knægten.

Og så lover jeg at Belotti snakken er lagt på hylden.. For nu. ;)
Skrevet af Brætmand
@Wise

Helt enig omkring Moses. Han var om noget en af åbenbaringerne i sidste sæson. Fortrinelig sæson han havde. Selvfølgelig skal vi have nye wingbacks da der skal konkurrence ligesom i alle andre storklubber. Men jeg ville ikke smide Moses af holdet sådan uden videre.
Skrevet af maarkap
@Brætmand

Nu må vi se om flopper, så Belotti aldrig er på igen omkring januar ;)

Fint at vi har fået angrebspladsen på plads, så kan der komme lidt mere ro på. Jeg har simpelthen ikke set nok italiensk eller spansk bold, til at kunne vurdere om det er den rigtige beslutning, men de få kampe jeg har set, har han gjort det fint.

Bliver spændende at se ham i aktion for klubben.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Brætmand
Maakarp

Haha, jeg ser allerede frem til januar hvor jeg igen kan snakke Belotti og Chelsea. ;-) Kunne være jeg skulle oprette en Belotti tråd. :D

Jeg er også meget spændt. Jeg tror på det bliver et godt match. Jeg har ikke set Morata så meget i Real og Jeg så kun enkelte kampe med ham i hans anden sæson i Juve. Men som jeg kan forstå på mange fans af både Real og Juve har vi gjort en rigtig god handel. Morata virker også som en der er motiveret for at komme hertil og en der kan spille på flere strenge end bare teknik eller fysik. Desuden kunne det være spændende at se ham i et 2-mands angreb med Bats. Tror de ville komplementere hinanden godt.

Men dejligt at få vores søgen efter en ny 9´er afsluttet. Så kan vi fokusere på wingbacks.
Ville et eller andet sted være et drømmescenarie at kunne få lidt engelsk blod ind på holdet i form af Bertrand og Ox til wingbacks og så måske en Ross Barkley til midten/kanten. Urealistisk? Måske, men kunne være lækkert. Kunne vi lokke Arsenal til at tage imod Matic og smide Ox den anden vej plus en pose penge ville det være at foretrække.

Bertrand ved jeg der er mange herinde der gerne ser tilbage da han har udviklet sig helt enormt.

Barkley er bare et personligt ønske. Jeg tror stadig han kan blive en top spiller.

Skrevet af RobertTheRobber
Moses var utroligt svingende og toppræsterede egentligt ikke, mod de gode modstandere. Men han havde overall en fin sæson. Det der dive-pis, gider jeg ikke se på, så hvis det er hans generelle indstilling, må han gerne skride af helvede til.

Er der nogen der ved, hvad der skal ske med Costa? Ingen vil kan/vil vel egentligt købe ham, når nu Atletico Madrid og Kina er udelukket.

Med tilgangen af den nye lottokupon i Morata, har vi to spidser der hver hiver £175.000 hjem om ugen. Det lyder som hul i hovedet a lá City, at have en så dyr spiller på bænken, uanset hvem af dem det kommer til at være.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Vincent Gigante
Jonas Hector eller Raphaël Guerreiro.


Guerreiro er skadet de næste to-tre måneder, og Dortmund sælger ham stensikkert ikke, da købte han forrige sæson. Ham kan du hurtigt stryge af listen.

Hector vurderer jeg ikke til at have niveauet til en klub som Chelsea over en hel sæson. Han fungerer fint på landsholdet, men er under Löw lidt en humlebi, der kan flyve.


Den kære kære Torres er en hædersmand

"I have spoken with [Cesar] Azpilicueta. And also with Fernando Torres, who has told me he?ll give me a hand with whatever I need."

Morata quote


Vil ikke benægte, at Torres er en hædersmand - men han har tjent kassen på udleje boliger og andet til atleter og alle andre. Men selvfølgelig - han hjælper også en landsholdskollega.
.
Skrevet af Slettet(432058202410)
Guerreiro er skadet de næste to-tre måneder, og Dortmund sælger ham stensikkert ikke, da købte han forrige sæson. Ham kan du hurtigt stryge af listen.

Hector vurderer jeg ikke til at have niveauet til en klub som Chelsea over en hel sæson. Han fungerer fint på landsholdet, men er under Löw lidt en humlebi, der kan flyve.


Hector spiller godt på verdens bedstelandshold - Hvorfor skulle han ikke kunne gøre det godt i Chelsea. Igen han skal rotere med Alonso, så det er ikke fordi han skal samtlige kampe.

Men jeg kan også godt "nøjes" med José Gayá
Captain America. FCM
Skrevet af maarkap
Jeg ved ikke om Ox´en er realistisk, men umildbart ville han være at foretrække da han både kan agere backup på midten og spille wingback. Så kan man overveje om man kan nøjes med den ene spiller i stedet for at hente en midtbane mand og en wingback. Kan sgu godt lide ham som spiller. Og ja, så er han engelsk.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Wise1964
@Robert

Er helt enig omkring Moses og dives - er det stilen kan han skride af helvede til.
Men jeg vil lade ham tvivlen komme til gode og er ikke helt enig i at han var så svingende, men lad det nu ligge

Med hensyn til Costa, så læste jeg at prisen nu er sat til 44 millioner pund uden diskussion - så er det jo spændende at se om Atl. Madrid bider på. Uanfægtet skal klovnen vel ikke have løn såfremt han udebliver fra træning??

@nye spillere

Jeg synes man skal gå all in på Ryan Bertrand og se om Ox´en kunne fristes.
Sanchez er vel heller ikke helt død endnu, hvis klubben ønsker at brænde penge af for alvor - ellers gå efter Bernadecchi

Carrasco anser jeg som værende aflivet nu efter Moratas ankomst, medmindre Madrid bruger ham som Costa investering
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af KnockOut
Faktisk 100% enig med dig Wise, det er de 3 som jeg meget gerne ville lande hvis vi kan.

Ox + bertrand + alexis.

Nu jeg nok ikke kan få danilo, Mendy ville også være klasse men nok ikke mulig med city i farvandet.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Brætmand
@maakarp

Helt rigtigt. Ox kunne faktisk udfylde 2-3 pladser da han også har spillet kant. Det ville give en enormt alsidig spiller og jeg synes man bør give det er forsøg når nu han ikke ønsker at forlænge.

Er dersuden enormt spændt på at se et Cesc-Morata samarbejde. Uanfægtet Cesc manglende defensive kvaliteter så kan man ikke komme uden om at han slår nogle fantastiske afleveringer. Noget jeg tror Morata vil nyde godt af.
Skrevet af Slettet(281950201708)
Synes alle de spillere vi skriver med siger, at de glæder sig til at spille for Conte mere end for Chelsea som klub.
Chelsea AaB
Skrevet af Wise1964
DeBlå
Det har jeg også noteret mig, men spillerne ved jo godt inderst inde at det forhold lever på lånt tid
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Brætmand
Jeg tror som sådan ikke man skal lægge for meget i det. Det er jo ikke sådan at alle spillere smutter hvis Conte forsvinder. Det er dog rart med en ekstra tiltrækningskraft i form af Conte.
annonce
0