Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af NRM
Hvorfor var det nu overhovedet, vi skilte os af med Ryan Bertrand i første omgang?

Vi kan ikke blive ved med at sælge vores egne spillere, for så at hente dem igen når de ikke-mod-forventning har fået deres gennembrud..
De andre griner af os :-)
Blå siden 1997.
Skrevet af Slettet(432058202410)
Bild melder om at Liverpool & os kæmper om Max kruse fra Werder. Det har jeg svært ved at tro på.
Captain America. FCM
Skrevet af Benniersej
Max Kruse er en vanvittig god spiller for Werder. Men jeg må dog erkende han ikke har niveau til Chelsea. Han er desuden 29 år og 16m euro er måske også lige i overkanten
Skrevet af Wise1964
Noget nyt om Moratas medical?
Og er det planen han støder til drengene med det samme?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Benniersej
Han bliver vist præsenteret imorgen og han støder til de andre når de ankommer til Signapore.
Skrevet af Slettet(281950201708)
Haha, nu går rygterne på, at vi er ved at hente Marcelo!
Chelsea AaB
Skrevet af Slettet(432058202410)
Haha, nu går rygterne på, at vi er ved at hente Marcelo!


Øh ok hvor var du set det - Har set ikke set noget på dette.

Men jeg tvivler stærkt på det er muligt at hente ham. Vi snakker verdens bedste venstreback. Ham skiller Real sig ikke af med.


Men nu vi alligevel er igang med "umulige" indkøb - Så er vi også kædet sammen med Thomas Müller - Hvilket Liverpool også er.
Captain America. FCM
Skrevet af Slettet(281950201708)
Ingen steder. Det er mig der spreder rygterne.
Chelsea AaB
Skrevet af Slettet(432058202410)
Haha - Ja et sted bliver de jo altid startet. :P


Fuldstændig vanvittigt at Liverpool eftersigende har fået afvist et bud på £66M på Naby Keita
Captain America. FCM
Skrevet af Brætmand
Hvis eller når vi nu alligevel gerne vil smide 60mio pund for Alex Sandro, hvorfor så ikke forsøge at give City lidt kamp om Mendy? Han har trods alt et enormt potientale og er allerede en klassespiller. Ikke at jeg bryder mig om prisen, men hvis man nu alligevel vil betale en halv mia for en back, så er han da et fint valg, når nu de er ved at stjæle Danilo.

Ved mindre vi kan lokke Danilo til klubben alligevel eller få Bertrand til udsalgspris, så er han da perfekt til den rolle.
Skrevet af Wise1964
Hvad skulle vi dog med Marcelo?
Thomas Müller derimod skal være hjerteligt velkommen
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(432058202410)
Hvis eller når vi nu alligevel gerne vil smide 60mio pund for Alex Sandro, hvorfor så ikke forsøge at give City lidt kamp om Mendy? Han har trods alt et enormt potientale og er allerede en klassespiller. Ikke at jeg bryder mig om prisen, men hvis man nu alligevel vil betale en halv mia for en back, så er han da et fint valg.

Ved mindre vi kan lokke Danilo til klubben alligevel eller få Bertrand til udsalgspris, så er han da perfekt til den rolle.


JA det virker lige underligt at man er villig til at give 600 millioner for Sandro men ikke 500 for Mendy, som spillede mest ligeså godt og endda er 23 år yngre.
Captain America. FCM
Skrevet af Brætmand
@Gelmore

Lige præcis. Hvis vi leder efter wingbacks, og af kvalitet, så ville han da klart være et af navnene på listen med den sæson han har haft. Jeg vil faktisk gå så langt som at sige at hvis Mendy kommer til, så slår han Alonso af, selvom Alonso har gjort det vanvittig godt.

Man kan håbe at Monacos klage omkring jagten på Mbappe gør, at de ikke ønsker at sælge til City der skulle være en af de klubber der har jagtet Mbappe, ulovligt.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nu så jeg selvfølgelig ikke ALLE Chelseas kampe sidste år, men er der virkelig brug for en back i den størrelsesorden efter den sæson Alonso lige har spillet? Det lyder i min verden lige så fjollet som at hente både Walker og Danilo til City.
Skrevet af Slettet(281950201708)
Thomas Müller er mega nice. Ham har jeg altid godt kunne lide. Hvem vil ikke gerne have en spiller, der kan positioneres på faktisk alle offensive pladser? Og han har et vanvittigt CV trods en alder på "kun" 27 år.

Synes at kunne huske, at han ikke fik meget spilletid sidste sæson. Så det kan da sagtens tænkes, at han vil søge nye græsgange. Omvendt tror jeg dog der skal meget til, da han har været i Bayern München siden han var 10-11 år. Men hvem ved. Schweinsteiger kunne da lokkes til Premier League.

I øvrigt har han kontrakt til 2021, så man må formode at han bliver svinedyr. Spørgsmålet er om ledelsen vil betale den pris, Bayern ønsker. Det ser jo ud til - ud fra hvad vi hører på rygtebørsen - at ledelsen forsøger at undgå at gå med på de astronomiske spillerpriser, som jo ellers hersker på spillermarkedet. Efter sigende fik Real Madrid jo f.eks. ikke lov til at hive de 70 mio. pund ind de ønskede sig, men måtte "nøjes" 58 mio. pund.
Chelsea AaB
Skrevet af Brætmand
Det kan man argumentere for der ikke er grund til, nej. Problemet er at alternativerne til Alonso og Moses er nærmest ikke eksisterende. Selvom begge havde fremragende sæsoner, var der også nogle svagheder som blev udstillet en nogle kampe. Det er ikke nok med 2 backs over en hel sæson og slet ikke med CL på plakaten.

Ville det være hul i hovedet at smide 50£ mio for en venstre back når man har Alonso? Måske. Men da vi tydeligvis gerne vil have Sandro som kan vise sig at være endnu dyrere så kan jeg bare ikke se hvorfor man ikke skulle prøve med Mendy.

Vi skal ihvertfald ikke gå igennem en sæson uden konkurrence på backs. Så kan det være der kan findes billigere alternativer, men de skal helst ikke være så billige at kvaliteten forsvinder. Mendy ligner en kommende klasse back hvis han ikke allerede er det.

Har vidst også læst flere steder at Conte ønsker 2 til hver position.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg kan sagtens forstå ønsket om at have bredde og dybde på backerne og jeg kan sagtens forstå ønsket om at have back-ups der reelt kan true førstevalget så der opstår konkurrence.

Det er muligt jeg overvurderer Marcos Alonso, men jeg synes det ville være tæt på vanvid at gøre ham til back-up efter den flotte sæson han lige har haft. Selvfølgelig skulle han da nok få kampe, men Mendy eller Sandro gider nok heller ikke sidde over hver anden gang, så det er formentlig ikke 50/50 med rotationen.

Vi sidder jo alle sammen og griner lidt af City, der kan ende med at bruge 80 mio. pund på Walker og Danilo til den samme position, men hvis Chelsea på to sæsoner bruger 70-80 mio. (Mendy/Sandro) på to spillere på den samme position, så er de da ikke meget bedre.

Konkurrence er selvfølgelig sundt, men i min optik virker det lidt ekstremt i det her tilfælde. Jeg kunne noget bedre forstå det, hvis det var en højre back.
Skrevet af Brætmand
Jeg kan godt følge dig. Jeg forstår heller ikke City ønsker både Walker og Danilo da jeg ikke går udfra nogen af dem vil sidde på bænken.

Jeg kan også godt se det underlige i at gå efter en back til en plads hvor den nuværende spiller gjorde det vanvittig godt. Alonso overraskede alt og alle meget positivt og fortjener helt sikker ikke at blive smidt af. Jeg ser dog en større svaghed på bredden i vores venstre side da vi sådan set kun har Alonso og til dels Kenedy på pladsen.

Til højre er der Moses og Azpilicueta, selvom sidstnævnte gør det bedst i det centrale forsvar. Desuden har Pedro også spillet pladsen.

Vi ved jo alle hvad en enkelt ellelr to skader kan gøre og jeg tror og håber et eller andet sted at Conte og ledelsen ikke begår den fejl at tro, at det er nok med 2 1/2 wingback til denne sæson. Alonso og Moses spillede stort set alle kampe uden aflastning hvilket man i enkelte kampe godt kunne se.

Problemet er, at der som jeg ser det, er bedre kvalitet på markedet på venstreback fremfor højreback. Det vil jo næsten være sådan, at uanset hvem vi henter, så kommer den ene til at være på bænken og være utilfreds. Ved mindre vi selvfølgelig siger at bredden skal bestå i unge spillere. Det kunne selvfølgelig være rigtig fedt, der vigtigste for mig er bare at konkurrencen er der og man ikke bare er selvskreven.
Skrevet af Woody1
Hvad med en spiller som Florenzi til højre wingback? Kan huske han tidligere har været rygtet til klubben, men ved ikke om han stadig har niveauet?

Håber lidt vi går ud og finder en "ny Marcos Alonso", altså vi henter en relativt ukendt back til forholdsvis små penge som så viser sig at blive en kæmpe gevinst.
annonce
0