Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af realmadrid7
Jeg kan godt følge dig. Jeg forstår heller ikke City ønsker både Walker og Danilo da jeg ikke går udfra nogen af dem vil sidde på bænken.

Du siger det jo selv, det er jo ikke anderledes end Chelsea vil have både Alonso og Sandro/Mendy, Alonso vil da nok heller ikke sidde på bænken. Derudover skal man heller ikke glemme Danilo i sin Porto tid har spillet både højre fløj og central midtbane, og det passer jo lige til Peps hoved ift. alsidige spillere. Fra Danilos synspunkt forstår jeg dog ikke City over Chelsea. Hvis det altså passer, han har før også været lukket til Juve.
Skrevet af Brætmand
Real

Okay, så lad mig sige det på en anden måde. Danilo vælger pengepung og muligvis noget andet højere hvis han vælger City end Chelsea hvor han i min verden, ikke ha større chancer for spilletid.

Woody

Florenzi ville være fremragende. Han plejer dog en knæskade så vidt jeg husker.
Skal man hente en ung, spændende spiller som også kan spille begge backs og som måske godt kan leve med at sidde på bænken, så skulle det være ham Tolijan fra Hoffenheim.
Skrevet af realmadrid7
Okay, så lad mig sige det på en anden måde. Danilo vælger pengepung og muligvis noget andet højere hvis han vælger City end Chelsea hvor han i min verden, ikke ha større chancer for spilletid.
Jeg siger netop også jeg heller ikke forstår Danilo, jeg svarede blot på dit indlæg om du ikke forstår City, her er situationen ikke anderledes end Chelsea på den omvendte back.
Skrevet af Woody1
Kender ikke så meget til ham men kan læse han er rygtet til flere store klubber. Har dog tillid til Conte efter sidste års "nød"-transfers som har været store succeser og derfor er jeg nok åben for alle muligheder han mener er gode nok.
Skrevet af Brætmand
Ved mindre man har tænkt sig at bruge Alonso eller Mendy anerledes. Alonso kan også spille i midterforsvaret.

Men nej. Jeg ville heller ikke forstå hvis vi gav 50-60 mio for en wingback, men med interessen i Sandro er der nok en realitet vi må forholde os til.
Skrevet af Woody1
I mit hoved vil det give mest mening at hente en til hver side til sammenlagt 50-60 mio pund. Så hellere vi brugte de store penge på offensiven hvor vi pt ser meget tynde ud med Hazard ude og dermed kun har Willian og Pedro, hvis man ikke tæller Musonda og Kenedy med som jeg ikke mener/tror har niveauet til holdet.
Skrevet af Wise1964
Kan Belotti ikke spille wingback? :D
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(432058202410)
I mit hoved vil det give mest mening at hente en til hver side til sammenlagt 50-60 mio pund. Så hellere vi brugte de store penge på offensiven hvor vi pt ser meget tynde ud med Hazard ude og dermed kun har Willian og Pedro, hvis man ikke tæller Musonda og Kenedy med som jeg ikke mener/tror har niveauet til holdet.



Synes vi skal gå efter Yannick Carrasco, Ousmane Dembélé eller Christian Pulisic.

Hvis ikke det var fordi Leicester forlangte £50M - Kunne han sagtens have været en mulighed.

Bernardeschi er på vej til Juve - Men ellers kan man teste Bayern Müller sælger de højst sandsynligt ikke, men ellers er der Kingsley Coman.



Captain America. FCM
Skrevet af RobertTheRobber
@Wise
Er helt enig omkring Moses og dives - er det stilen kan han skride af helvede til.
Men jeg vil lade ham tvivlen komme til gode og er ikke helt enig i at han var så svingende, men lad det nu ligge

Med hensyn til Costa, så læste jeg at prisen nu er sat til 44 millioner pund uden diskussion - så er det jo spændende at se om Atl. Madrid bider på. Uanfægtet skal klovnen vel ikke have løn såfremt han udebliver fra træning?
Jeg synes Moses kunne spille som dag og nat. Den ene kamp med succes både offensivt og defensivt, den næste kamp uden noget af det samme. Problemet i mine øjne, er hans manglende præstationer mod de store, gode hold.

@Brætmand
Alonso kan også spille i midterforsvaret.
Det ved jeg nu ikke, om han kan. Han har spillet på den position blot 8 gange hele sin karriere. 6 af de gange ligger over 2 år tilbage. Ud over vores målmænd, er Cahill, Zouma og Alonso vel de eneste i truppen der kun kan spille på en enkelt position.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Brætmand
Selvom jeg er rigtig godt tilfreds med de spillere vi har købt indtil videre, så er jeg stadig skeptisk (ja, jeg ved det, det er trættende). Rudiger, Baka og Morata + Caballero er rigtig fine spillere med både kvalitet og udviklingspotientale (dog undtagen Caballero, ved mindre han skal lære at spille back).

Men når jeg kigger på truppen kan jeg ikke lade være med at trække lidt på skulderen. Vi har indtil videre nærmest kun erstattet spillere og ikke øget bredden i truppen. Hvis man sætter det op sådan her vil det se nogenlunde sådan ud :

Costa ud (forventer det sker)
- Morata ind.

Matic ud (forventer det sker)
- Bakayoko ind.

Zouma ud (Stoke lejer ham)
- Rudiger ind

Begovic ud
- Caballero ind.

Udover det har vi solgt

Ake
Chalobah
Traore
Terry (stoppet)
Aina (lejet ud)
RLC (Lejet ud)

Det er indtil videre kun blevet til svækkelse i form af bredde i truppen og vi starter sæsonen om 20-22 dage. Ved mindre at spillere som Clarke-Salter, AC, Pasalic, Baker, Scott, Musonda kommer til at spille en rolle i denne sæson, så har vi på ingen måde styrket vores hold til at skulle spille med i yderligere en turnering. Jeg forventer mig dog på ingen måde at Scott, Pasalic, Clarke-Salter eller Baker kommer til at spille en rolle.

Det kommer forhåbentlig, men lige nu er vi småt med numre i truppen.

Jeg forventer ihvertfald at klubben enten henter yderligere 3 spillere, eller bringer nogle talenter op og fylder ud. Noget skal der sgu ske.

Truppen som jeg ser den lige pt.

Målmænd : Tibo, Eduardo, Caballero

Forsvar : (centralt) Luiz, AC, Cahill, Azpi, Rudiger

Forsvar : (backs) Moses (har dog karantæne i første kamp), Alonso, Kenedy

Midtbane :(centralt) Kante, Cesc, Bakayoko( plejer en skade)

Kantspillere : Willian, Hazard (dog skadet en måned inde i sæsonen), Pedro, Musonda

Angribere: Bats, Morata (Costa, indtil han finder sig et nyt sted at feste)

Det ser ikke betryggende ud. Vi står lige nu til at have Pedro og Willian som de eneste kantspillere som er klar.

Jeg ser meget frem til at høre Conte´s udtalelser senere idag omkring truppen og om vi kan forvente flere spillere.




Skrevet af Wise1964
@Brætmand

Fint overblik selvom jeg stadig mener du kører en lidt negativ vinkel.
Min forventning er 2-3 spiller mere, hvor vi går efter backs/wingbacks + 1 offensiv opgradering.

Naivt - men jeg tror på det.

Og jeg mener ikke man absolut skal investere i modne spillere der koster kassen på alle positioner og vi skal heller ikke glemme Musonda og Kenedy i det spil her ... de skal snart til at vise sig selv frem for alvor hvis de skal gøre sig forhåbninger om en fremtid på Broen.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Bøttcher
Jeg er helt enig med ovenstående - Vi er simpelthen for tyndt besat. Ville det være hul i hovedet at beholde Matic, hvis ikke klubben kan få den ønskede pris? Hvis vi alligevel skal have en spiller mere ind til midtbanen, kunne man i mine øjne beholde Matic, og så er der pludselig én plads mindre man skal forstærke sig på. Det virker dog som om han nok skal blive solgt og sikkert også for det bedste.

Vedr. Moses: Jeg tror at hans "formdyk" i sidste halvsæson, hang sammen med træthed og måske med det faktum at han red på en bølge af selvtillid i starten af sæsonen. Jeg synes dog stadig, at det er ekstremt imponerende at manden spillede næsten samtlige kampe og minutter sidste sæson, og med de alternativer der er på markedet på højreback, er Moses i mine øjne en spiller der skal satses på. Dermed ikke sagt, at vi ikke skal hente en ny højre WB ind, for det skal vi! Jeg tror at vi vil se en endnu bedre (udhvilet) Moses hvis/når der kommer en ny back ind til højresiden som kan aflaste.
Chelsea FC - Siden 2004
Skrevet af Brætmand
Fint overblik selvom jeg stadig mener du kører en lidt negativ vinkel

Jamen det er også negativt med hensyn til vores bredde. Jeg er som sagt fuldt fuldt tilfreds med de spillere vi har fået. Jeg synes virkelig det er gode spillere som øger kvaliteten i truppen. De øger bare ikke bredden.

Men som jeg også skriver længere nede, så forventer jeg enten at bredden styrkes via indkøb, eller unge spillere fra egne rækker som har potientalet. AC og Musonda tænker jeg specifikt på her. Kenedy har/havde jeg store forventninger til og håber stadig han får plads i truppen. Jeg synes bare han bliver brugt forkert. Han er kantspiller og ikke forsvarsspiller i mine øjne.

Jeg synes heller ikke vi skal ud og hente etablerede stjerner, men som vi har gjort nu, unge spillere som har kvalitet, men som stadig kan udvikles. Jeg er faktisk rigtig tilfreds med de priser vi har givet indtil videre, måske bortset fra Morata. Vi har fået gode spillere, men samtidig holdt prislejet nogenlunde. Især Rudiger tror jeg bliver et kup til prisen hvis han kan holde sig skadesfri.

Kan vi evt supplere op med et par lignende handler på backs og kant/central midt, så ser det meget meget godt ud. Men jeg forventer også det sker for ellers er vi da en smule ude og skide.
Skrevet af Wise1964
Brætmand

Jeg er ked af at påpege et dilemma du er nødsaget til at arbejde med i jagten på nye spillere.

Vi kan ikke den ene dag stå og "skrige" på nye spillere og den næste dag "forlange" at vi skal bruge de unge - det stikker af i hver sin retning på den måde.

Her er truppen til Asien:

Goalkeepers: Thibaut Courtois, Willy Caballero, Eduardo, Marcin Bulka

Defenders: Cesar Azpilicueta, Gary Cahill, David Luiz, Andreas Christensen, Tomas Kalas, Jake Clarke-Salter, Fikayo Tomori, Marcos Alonso, Kenedy

Midfielders: Cesc Fabregas, N´Golo Kante, Mario Pasalic, Lewis Baker, Kyle Scott, Pedro, Willian, Victor Moses

Forwards: Charly Musonda, Jeremie Boga, Michy Batshuayi, Loic Remy

Markeret med sort dem jeg forventer indgår i en normal 20 mands kamptrup i Premier League.
Derudover mangler: Hazard/Bakayoko/Rudiger/Morata

Kan du se hvor hurtigt vi får en anden problemstilling ud af at ville fylde på med nye spillere??
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Brætmand
Jeg er fuldt med på hvad du mener, men selvom sidste sæson var noget nær perfekt (og dog) så synes jeg netop der var nogle ´problemer´ vi må tage stilling til.

Vi var stort set fri for skader.
Vi spillede samme 11-13 mand hver kamp.
Vi spillede ikke CL.

Jeg forventer på ingen måde at Alonso og Moses kan spille 50+ kampe næste sæson. Desuden bliver man nød til at arbejde ud fra det faktum at skader kan forekomme. Ligesom at vi nu skal mangle Hazard en hel måned af den nye sæson. Det er alligevel allerede 3-4 måske 5 kampe han mister. Dertil er det ikke nok med 2 mand. Musonda er forøvrigt også blevet skadet.

Jeg forventer bare ikke at al bredden på samtlige pladser skal bestå i spillere under 20. Det lyder romantisk, men det holder ikke.

Når samtlige andre hold opgraderer, så må vi også følge med, hva end vi vil det eller ej.

Jeg tror vi bliver klogere efter preseason, men hvis AC er tiltænkt en rolle i forsvaret, så er det jo fint. Så sparer det os for et indkøb der. Jeg mener bare ikke det er nok med f.eks 3 mand til 2 pladser på midtbanen med potientelt 50+ kampe.

Jeg sigter efter en god blanding af unge og rutinerede.

Kan vores forsvar bestå af Rudiger, AC, Luiz, Cahill, Azpi + en evt ung spiller så ser det rigtig fint ud.

Kan midtbanen bestå af Cesc, Bakayoko, Kante + en ung spiller mere? Ja, bortset fra vi ikke lige har den unge spiller som skulle ha fyldt den sidste plads ud. Ham valgte vi at smide til Watford. Jeg forventer ikke at Kyle Scott eller Lewis Baker for den sags skyld udfylder den plads. Det har de ikke niveau til.

Wingbacks består af Alonso, Moses og Kenedy. Det er 3 mand til 2 pladser. Ville jeg være tryg ved det gennem en hel sæson? Absolut ikke. Desuden har Moses som sagt karantæne, så vi står og skal smide enten Pedro eller Azpi derud og ja, det holder muligvis en enkelt kamp, men i længden nej.

Kantspillerne hedder lige nu Willian og Pedro må man formode. Når Hazard er tilbage forventer jeg han tager en af pladserne. Derudover har vi Musonda som backup. Nok? Tja, muligvis når jeg tænker over det, bortset fra vi ikke ved om Musonda´s klejne krop kan holde til PL bold endnu. Desuden er han også skadet. Det efterlader os med 2 mand til 2 pladser?

Jeg prøver bare at tænke lidt fremadrettet i forhold til antal kampe, karantæner, skader osv, for vi ved det nok skal komme.
Skrevet af Brætmand
Ideelt ville det være at få en back der kan spille i begge sider, en kantspiller/offensiv midt der kan udfordre Willian og Pedro.
Skrevet af Wise1964
Man kunne altså godt forestille sig at AC (og/eller Luiz) bliver back-up på 6´er positionen
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Brætmand
Luiz har vi set spille pladsen før, men AC? Er han god på den plads?
Skrevet af Slettet(432058202410)
Luiz har vi set spille pladsen før, men AC? Er han god på den plads?


AC har spillet der nogle gange for Gladbach, men også U-Landsholdet.

Jeg tror bare ikke Luiz bliver pillet ved, når han har været så stabil som han har i forsvaret.
Captain America. FCM
Skrevet af RobertTheRobber
Zouma er vel stadig en del af truppen indtil en transfer er bekræftet.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
annonce
0