Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af 8letters
Strålende bundniveau vores socialmedia ansvarlige kører i dag. Tæt på at være skandaløst ringe.
Lampard é Deus
Skrevet af Wise1964
Det er til gengæld godt klappet ind af Alonso !!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Batman er flyvende ...
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Flava
Med hazard og muligvis pedro ude håber jeg at der kan blive plads til både morata og bats i start 11´eren. Michys selvtillid kan sagtens blive altafgørende i Chelseas første par PL kampe..
Skrevet af Black Spider
Jeg håber godt nok ikke, at vi skal til at spille 3-5-2. I den taktik skal wingbacks også være angribere, og vi kan jo tydeligt se, at hverken Alonso eller Moses er gode nok angribere i forhold til det niveau, vi gerne vil være på.

Dermed bliver opstillingen helt sindssygt snæver, hvilket gør det alt for nemt for modstanderen at lukke ned for spillet.

Morata som hængende angriber i 3-4-3 eller 4-3-3 burde dog ikke være helt umuligt.

Med det sagt, nøj hvor jeg glæder mig til vi engang slipper af med Willian. Han endte vel egentlig med at være den bedste af vores offensive spillere i dag, og det er godt nok sigende.
Skrevet af Black Spider
Jeg har tænkt lidt over det, og det er faktisk ret simpelt. Vi har ikke de wingbacks, vi har brug for, vi har ikke de centrale balancerede CM´ere, der både er defensivt solide og kreative, og vi er alt for afhængige af, at Hazard skal skabe det hele.

Svaret er 4-3-3. På den måde har vi ikke brug for wingbacks, som er helt umulige at købe, men blot regulære backs, hvor vi i forvejen har ligaens bedste højre back i Azpi. Dermed mangler vi blot en venstre back.

Kan vi så få forsvaret til at fungere? Selvfølgelig kan vi det, for den eneste i forsvaret som virkelig ikke kan 4-back er Luiz, og ham kan vi rimeligvis skubbe op som defensiv midt.

Bertrand, Alonso på venstre back
Azpi, Moses, Fido på højre back.
Cahill, AC, Rudy centralt.
Luiz, Baka, Kante, Cesc, Baker, Willian til de pladser på central midt.
Hazard, Pedro, Boga, Musonda, Bats, Morata til de tre forreste pladser.

Det er måske ikke just et hold, der får folk til at skide i bukserne, men det er så godt som vi kan gøre det, og det kræver kun 20-30 mio for Bertrand.

Derudover er der absolut ingen hold, der bare blæser direkte igennem en central midtbane bestående af Kante, Baka, Luiz. Det tror jeg simpelthen ikke på.
Skrevet af maarkap
Hehe, du har tænkt lidt over det? Jeg synes at mindes du har snakket om 4-3-3 i omkring et år nu ;)
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Hænning
Jeg håber også at Conte opgiver det elendige 3-mands forsvar. Tilbage til 4 i bag. Det duer! Det kørte i hvert fald forrygende sidst. Hvem ringer til Conte?
KROENKE RAUS!
Skrevet af Woody1
@Black Spider, du siger vi er for afhængige af Hazard skal skabe det hele i en 3-4-3 også bagefter foreslår du vi går over i en 4-3-3 med Kante, Bakayoko og Luiz på midtbanen?
Skrevet af benteinthehood
Jeg har tænkt lidt over det, og det er faktisk ret simpelt. Vi har ikke de wingbacks, vi har brug for, vi har ikke de centrale balancerede CM´ere, der både er defensivt solide og kreative, og vi er alt for afhængige af, at Hazard skal skabe det hele.


Vandt Chelsea ikke 30 kampe PRL-kampe i forrige sæson og endte med pokalen?
Skrevet af Kemosabe
Jo, men hvis man bliver ved med at sige, at opstillingen ikke duer, får man jo ret på et tidspunkt. Og det gælder altså om at have ret.
Skrevet af Kemosabe
Alternativt er det en slags analog strategi til den, jeg selv benytter mht Batshuayi - jo mere jeg insisterer på, at han ikke er god nok, desto flere mål laver han.

Alle vinder.
Skrevet af Hænning
"Vandt Chelsea ikke 30 kampe PRL-kampe i forrige sæson og endte med pokalen?"

Nej, og der skal vi jo have et dementi ind med det samme, og det sørger jeg da gladeligt for. Chelsea vandt ikke pokalen og det kan da være grunden til længslen imod et 4 mandsforsvar. Det kan da ikke være de 83 point på 32 kampe som tikkede ind med et tremandsforsvar. Det kan jeg ikke tro.
KROENKE RAUS!
Skrevet af RobertTheRobber
Hvad med præstationerne mod de gode hold senere på sæsonen når 3-4-3 bar læst af modstanderen? Hvordan gik det mod Tottenham, Liverpool og United? Hvordan mon det kommer til at gå mod endnu bedre hold hvis ikke der sker drastiske ændringer?

BS har jo ret. Vores wingbacks er f.eks. ikke gode nok. Der findes jo ligeledes ikke verdensstjerner eller bare klassespillere på de 2 pladser. Enten skal man omskole en back eller omskole en kant. Så kan man synes at Alonso og Moses er guds gave til fodbolden, men de ville ikke starte inde på noget top 10 hold i verden, hverken på backen eller kanten.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af benteinthehood
Hvad med præstationerne mod de gode hold senere på sæsonen når 3-4-3 bar læst af modstanderen? Hvordan gik det mod Tottenham, Liverpool og United? Hvordan mon det kommer til at gå mod endnu bedre hold hvis ikke der sker drastiske ændringer?


Man kan jo ikke vinde 38 af 38. Jeg er bange for at I har urealistiske forventninger til holdet. De andre tophold stiller også med millionindkøb. Selvfølgelig kan man bruge yderligere bredde på wingbacks og systemet ikke er da ikke fejlfrit, men ikke desto mindre kastede det guld og en FA-cup finale af sig.

Og så vidt jeg husker slog man United, Tottenham og Arsenal på hjemmebane, City både ude og hjemme og man hentede uafgjort på udebane mod Liverpool. Hjemmekampen mod Liverpool og udekampen mod Arsenal blev spillet i et andet system.

Jeg tror man skal passe på med at gøre systemet til den store synder.
Skrevet af Brætmand
Det er sjældent jeg hidser mig virkelig meget op over en træningskamp men jeg bliver nød til at lade følelserne løbe af med mig med hensyn til det jammerlige crap jeg lige har været vidne til (Har set kampen forskudt).

Det var da nok noget af det værste omgang knoldesparkeri jeg har set i mands minde. Aldrig har jeg set så lidt engagement. Så ikke-eksisterende et presspil og så elendig en boldomgang siden jeg så folk til fodboldfitness i Fælledparken.

Tibo - Det første mål burde han gøre mere ved, ellers kan man ikke klandre ham med meget udover hans enormt ringe spil med fødderne.

Azpi - Lignede en der havde taget fejl af en drikkedunk med vand og en flaske absint. Stangvissen indsats både med og uden bold. Føj. Usikker i alt.

AC - Viser gode ting med bolden. Uden bolden var han passiv. Ikke imponeret.

Cahill - En typisk Cahill præstation. Sådan lidt bob bob.

Cesc - Har han engang været god til at slå en aflevering? For det var han ikke idag! Lavede en eneste god aflevering i hele kampen til Boga, ellers boldtab på boldtab. Passiv uden bold og ringe tilbageløb. Skal sgu oppe sig hvis han vil starte inde. Langsom i alt hvad han foretager sig. En af banens ringeste sammen med Azpi.

Kante - Stor løbevillighed, men får intet som helst ud af sit presspil. Også ret elendig i tilbageløb og slet ikke samme bolderobringsforce som set før.

Alonso - Lignede en elg i en glasbutik. Sejlede rundt og enormt langsom med bold og uden bold. Eneste gode idag er hans mål.

Moses - En okay præstation, bortset fra han ikke kunne udfordre en statue om han så fik 100 chancer. Blev holdt nede af en juniorspiller i anden halvleg. Flot.

Willian - Det samme som vi tit kritiserer ham for. Langsom i handling og selvom han var ringe, var han stadig en af de eneste der var farlig. Siger vidst alt om dagens præstation.

Boga - Eneste nogenlunde lysglimt idag. Hurtig på fødderne og tager nogle gode løb. Bliver pillet ud som en af de første. (Flot Conte).

Bats - Fine ting med ryggen til mål. Med bolden lignede han nogengange en med parkinson i fødderne. Dog bedre 2 halvleg.

Alle de indskiftede har jeg ingen kommentarer til.

Præstation = Passivt, intetsigende, uduelig, langsom, lort, bekymrende. At vi kun har EN kantspiller klar i Willian er en skændsel. Der skal hente en playmaker ind. Man kan tydeligt se Hazard mangler.

Brækfremkaldende at se hvordan Ribery og Muller bare kan løbe 30 meter med bold uden nogen går til dem. Ingen aggressivitet i dagens præstation. Fortsætter det sådan skal vi nok få masser af problemer.

Hvis det er Renato´s niveau så må vi for min skyld gerne smide et bud på ham. Hurtig med bolden og i tanke og handling. Meget imponeret.

Vi mangler med al tydelighed backup/konkurrence til wingbacks. Moses og Alonso skal simpelthen ha noget udfordring. ASAP!!!

Vi bør sgu ikke fokusere på at købe flere midterforsvarer. Se nu på de fucking wingbacks og kant. Vi er så tynde besat på de pladser.

Ja det er en træningskamp, men som kommentatoren sagde så fint og korrekt.

Man kan tabe en fodboldkamp. Det er også fair at tabe en træningskamp. Det der ikke er okay er manglende vilje og det faktum at spillet slet ikke fungerer. Det er dybt uacceptabelt og jeg håber snart vi får truppen på plads for det giver mig lange løg at glo på sådan en præstation.

Over and out.

Skrevet af Brætmand
Robert

Jeg er nysgerrig.

Hvilke spillere ser du gerne komme til klubben, for du virker afvisende overfor stort set alle spillere vi er rygtet med udover Alexis. Dette er ment som et seriøst spørgsmål.

Gelmore

Jeg synes personligt Jonas Schwarz er en af de bedre kommentatorer. Han formår at gøre kampene levende og er underholdende med sin kommentering. Men smag og behag.
Skrevet af Black Spider
@ Woody

@Black Spider, du siger vi er for afhængige af Hazard skal skabe det hele i en 3-4-3 også bagefter foreslår du vi går over i en 4-3-3 med Kante, Bakayoko og Luiz på midtbanen?

Det er bestemt ikke tanken, at det skulle være en normal forestilling, men hvis vi skal spille mod hold, der er stærke på midtbanen, som fx Bayern, så tænker jeg bestemt, at det ville være en mulighed. Kan du se ret mange hold spille sig igennem den midtbanetrio?

@ Maark

Jep, det er nok ved at være et år, at jeg har snakket om 4-3-3. Lidt mere, egentlig, siden vi begyndte at snakke 3-5-2 lidt før Conte trådte til. :D

Men dengang havde vi jo et lidt andet hold.

@ Bente

Vandt Chelsea ikke 30 kampe PRL-kampe i forrige sæson og endte med pokalen?

Det gjorde vi da, men det var så omvendt også på et tidspunkt, hvor 2x Manchester var midt i en omstilling til nye managere mens Arsenal i den grad underpræsterede. Derudover er det vel næppe urimeligt at påstå, at vi havde fordel af ikke at spille europæisk, ikke at have seriøse skader til Haz og Kante, og så var vi bare relativt heldige.

I år har de andre hold set hvordan man kan spille mod os, vi skal spille europæisk, og i en 3-4-3 har vi umiddelbart samme svagheder som sidste år. Altså er det for mig at se ikke en god ide, hvis vi lukker øjnene og holder fast i tilgangen indtil vi faktisk får klø, i stedet for at være proaktive og flytte os, når nu vi så småt kan se, at der er problemer i taktikken.

@ Kemo
Jo, men hvis man bliver ved med at sige, at opstillingen ikke duer, får man jo ret på et tidspunkt. Og det gælder altså om at have ret.

Det er lidt sort-hvidt. Jeg har tilkendegivet utallige gange, at jeg ikke mener, at 3-back har nogle svagheder, og det mener jeg sådan set stadigvæk. Jeg har til dato ikke set dig tilbyde bare antydningen af et argument den anden vej. Har du noget at byde ind med, andet end at vi indtil videre kun er blevet skildt ad af Spurs, Man Utd og Arsenal i vores 3-4-3? Og at vi virker til at have meget svært ved at finde og købe wingbacks, der er bedre end Alonso og Moses, to typer der er udpræget middelmådige både som kantspillere og som fuldbacker?

Og kan du oprigtigt ikke se noget problem i, at vi er voldsomt afhængige af at have en spiller i hver side, der er specialiseret i både at forsvare og angribe, hvor andre hold bruger kombinationer af dedikerede angribere og dedikerede forsvarsspillere?
Skrevet af benteinthehood
I år har de andre hold set hvordan man kan spille mod os, vi skal spille europæisk, og i en 3-4-3 har vi umiddelbart samme svagheder som sidste år. Altså er det for mig at se ikke en god ide, hvis vi lukker øjnene og holder fast i tilgangen indtil vi faktisk får klø, i stedet for at være proaktive og flytte os, når nu vi så småt kan se, at der er problemer i taktikken.


Jeg kan umiddelbart ikke se, at der skulle være åbenlyse problemer med taktikken. Der er adskillige gode ting (såsom en rekordsæson på 30 sejre) og få dårlige. Set over hele sæson 2016/2017 var systemet en bragende succes, og mon ikke Conte holder fast i det. Rudgier er da i hvert fald skræddersyet til det, så det må man næsten formode.

Så kan du da godt fremhæve at Manchester-klubberne har nye managers - men det havde Chelsea jo også. Arsenal underpræsterede... tja. De vinder jo alligevel ikke mesterskabet :-)
Skrevet af Black Spider
@ Bente

Man kan jo ikke vinde 38 af 38. Jeg er bange for at I har urealistiske forventninger til holdet. De andre tophold stiller også med millionindkøb. Selvfølgelig kan man bruge yderligere bredde på wingbacks og systemet ikke er da ikke fejlfrit, men ikke desto mindre kastede det guld og en FA-cup finale af sig.

Nej, man kan næppe vinde 38 af 38, men man kan nu godt holde øje med hvordan andre hold bærer sig ad med at modgå den taktik, vi anvender, og så forsøge at gøre et eller andet ved det.

Omvendt kan man selvfølgelig også tro på, at hvis det virkede sidste år, så må det også virke i al fremtid, indtil man konsekvent får røven på komedie. Det er så en tilgang, jeg personligt gerne vil undgå. Hvis vi kunne modstå problemerne uden at skulle ændre taktik, så ville det selvfølgelig være at foretrække, men det kan jeg bare ikke se, at vi kan. Kan du?

Og så vidt jeg husker slog man United, Tottenham og Arsenal på hjemmebane, City både ude og hjemme og man hentede uafgjort på udebane mod Liverpool. Hjemmekampen mod Liverpool og udekampen mod Arsenal blev spillet i et andet system.

Som jeg husker City-kampene, så var vi bestemt ikke uheldige med at vinde. Og vi blev reelt spillet ud af parken på udebane mod Spurs samt af Arsenal i FA Cup finalen. United gjorde noget tilsvarende mod os på hjemmebane i ligaen.

Jeg kan umiddelbart ikke se, at der skulle være åbenlyse problemer med taktikken. Der er adskillige gode ting (såsom en rekordsæson på 30 sejre) og få dårlige. Set over hele sæson 2016/2017 var systemet en bragende succes, og mon ikke Conte holder fast i det. Rudgier er da i hvert fald skræddersyet til det, så det må man næsten formode.

I mine øjne er det svært ikke at bemærke, at hvis vi spiller Cesc på midtbanen, så bliver vi løbet over ende. Det sker stort set hver eneste gang han starter. Altså er vi nødt til at spille med en "tung" midtbane, Matic-Kante eller Baka-Kante eller lignende, og selv i det tilfælde kan fx Spurs stadigvæk lægge så meget pres gennem midten, at vi er fuldstændigt åbne.

Derudover er Alonso meget sårbar over for acceleration. Han har okay topfart men en del kantspillere kan klemme sig forbi og så simpelthen bare løbe fra ham. I dag blev han jo nærmest udstillet af Coman.

Moses, på sin side, er lidt bedre hvad angår fart, men til gengæld er han ikke just et teknisk vidunder og såvel indlæg som afleveringer og afslutninger fra hans side er relativt ofte uden addresse. Spil i små rum er ikke hans styrke.

Endelig så tænk lidt på mængden af de forskellige typer spillere. Der er tre midterforsvarere, der er udpræget defensive, samt to wingbacks som ikke er voldsomt stærke offensivt, samt to relativt defensive midtbanespillere. Hvis du var træner for en modstander, ville du så ikke bare dobbeltmarkere Hazard, dobbeltmarkere midterangriberen, og så egentlig være fint tilfreds med at lade wingbacks løbe mod baglinjen og slå høje bolde ind i feltet eller alternativt lade Luiz og Matic og hvem der ellers har løst forsøge sig fra 25+ meter?

Sidste sæson var vi lidt heldige med den slags. Der kom nogle drøn fra Pedro og Matic og tilsvarende fra Willian. Men jeg vil nødigt skulle sætte min lid til, at det er plan B på de dage, hvor vi ikke kan spille os igennem.
annonce
0