Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
@Geddar
Man beholder Stamford Bridge som den er (lokation) og graver i dybden for at skabe rum til 20.000 ekstra siddepladser.

Stadionbyggeriet (ombygningen) er godkendt af det lokale bystyre og forventes at gå igang 2019/2020
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Geddar , moderator
Spændende! Jeg havde nok hørt den version før men vidste ikke det var kommet på plads.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Wise1964
http://www.telegraph.co.uk/football/2017/03/06/chelseas-plans-new-60000-seater-stadium-approved-london-mayor/

Det kan godt komme til at se ret fedt ud - hvad man kan se af de arkitektoniske streger bag ideen ... og ja, det bliver spændende.

Men jeg mener ikke man er kommet overens med Wembley om at spille der (mens man bygger om)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Benniersej
Ifølge London Evening Standard skulle vi være ude efter Bertrand, hvis det ikke lykkedes at hente Alex Sandro. Vi skulle også været interreseret i Cedric Soares.
Mange her inde vil være glade for de her spillere. - det vil jeg også være. Personligt ville jeg også hellere have Cedric end Danilo, som jeg ikke synes er særlig god, for hans pris
Skrevet af Brætmand
Robert

Jeg er helt enig i at der er et væld af useriøste rygter. Vi ved jo sikkert også godt allesammen at 80 procent af det der bliver rygtet ikke ender med at holde stik. Jeg vil da gerne indrømme at det engang imellem er svært ikke at lade sig rive med da man jo får en eller anden ide og tanke om den pågældende spiller der er rygtet til og hvordan han kunne passe ind og blive en stjerne. Det er jeg selv god til engang imellem. Dog tror jeg ikke på det meste af det ved mindre det er de seriøse medier der melder noget.

Van Dijk ser jeg heller ingen ide i at vi henter. Det ville være tåbeligt for så ringe er vores forsvar trods alt ikke.

Llorente kan jeg til dels forstå hvis han vel og mærke skal være 3 angriber. For jeg synes ikke Bats skal ryge bagerst i køen igen.

Prisen for Sandro er uhørt og så dårlig mener jeg heller ikke at Alonso er. Jeg mener dog han skal ha konkurrence fra en seriøs back og der kunne det ganske rigtig være Bertrand der var et godt bud. Det samme iøvrigt med Moses. Candreva er jeg jo vild med, men jeg kan også godt se det negative i at han er blevet et år ældre, men som du siger, er han valgt af Conte og kan vi få ham til fornuftig pris og få måske 3 gode år ud af ham, så ville jeg være meget tilfreds. Specielt fordi han kender pladsen da han spillede under Conte på landsholdet.

Goretzka er også et enormt spændende navn og faktisk en jeg godt kunne se både på en 2 mands og en 3 mands midtbane. Han har de der b2b egenskaber + fysikken som man skal ha for at spille der. Meget enig.

Tak fordi du gad svare. Det var 100% ment seriøst og ikke en provokation.
Skrevet af Brætmand
BS

Når nu jeg læser dine ønsker om ikke at se Willian på holdet eller se Cesc på en 2 mands midtbane, må jeg så igen foreslå 3-5-2? Der slipper du for begge dele, umiddelbart. Kan vi så få Bats og Morata/Hazard på toppen og et par løbestærke folk ude på siderne, ser jeg faktisk 3-5-2 som en rigtig god, alternativ opstilling. Især hvis vi får hevet et par nye wingbacks hjem så vi kan rotere. Bertrand og Candreva, feks.

Jeg ser faktisk 3-5-2 som en optimal opstilling med vores nuværende skadessituation. Hazard er væk, og det var sådan set den eneste spiller jeg havde svært ved at placere i en 3-5-2. Pedro og Willian er selvfølgelig stadig tilbage, men begge kan bruges på den ene angriber position eller på wingbackerne, ihvertfald Pedro.

Får vi købt en central midtbanespiller mere + en angriber, så ser jeg den opstilling som et stærkt alternativ. Især fordi det ville være fedt at spille med 2 angribere og fordi jeg tror at Bats og Morata ville komplimentere hinanden godt. Morata virker meget bevægelig end det vi har haft før. Kante - Baka - Cesc på midten ville også stadig være solid og samtidig give kreativitet.

Alonso/Bertrand og Moses/Candreva/Cedric på backerne ville være glimrende rotation. Kan vi hente en mere udpræget b2b spiller på midten så ser vi sgu stærke ud.


@Wise

Jeg tænker at din kritik også er møntet på mig og jeg skrev også i mit indlæg at jeg lod følelserne løbe af med mig. Men det var simpelthen så dårligt det jeg så og normalt kræver jeg ikke meget, men jeg kræver at spillerne kæmper og rent faktisk gider presse, løbe for hinanden og løbe med hjem. Intet af det gjorde de. De var passive i alt hvad de lavede og uanset om det er Bayern eller Solrød boldklub, så er det ikke iorden at falde sammen på 20 min. Jeg er glad for mange af vores spillere, men kritik skal være der når det er berretiget og det var det igår. :-)
Skrevet af Benniersej
I en 3-5-2 vil Hazard højst sandsynligt spille angriber
Skrevet af Wise1964
@Brætmand

Det er helt fint - jeg er selv et føle-menneske på godt og ondt.
Mit indspark var mere en generel betragtning om fokus i vores "diskussioner" som Chelsea forum ikke møntet på nogen personligt ... det bliver naturligt de mest synlige der står for skud når man (jeg) afleverer en svada som tidligere.

Det skal naturligvis ikke tages personligt!
Bare for at slå det fast
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Woody1
Forstår egentlig ikke hvorfor der er flere rygter om tilgang af en cm? Synes også Goretzka Ville være et rigtig fornuftigt bud. Han var en af de bedste spillere hvis ikke den bedste ved confed cup imo.
Drømmesigningen i min verden Ville være Nainggolan, men det er der nok ikke den store sandsynlighed for.
Skrevet af Wise1964
Skal vi have spender bukserne på i det offensive - så er det Sanchez eller Mueller vi skal gå efter ... Mueller er så forbandet lækker en fodboldspiller, at man slet ikke forstår han er udskifter hos Bayern
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Woody1
Müller har jeg også altid været stor fan af. Han er ikke effektiv og ved at han ikke skal prøve på alle mulig tossede driblinger og afleveringer.
Skrevet af Brætmand
Han er ikke effektiv? Det må være en fejl...
Skrevet af Woody1
Hov Ja hæhæ, ingen grund til at købe ham hvis han ikke er effektiv :-P
Skrevet af Slettet(432058202410)
Ifølge London Evening Standard skulle vi være ude efter Bertrand, hvis det ikke lykkedes at hente Alex Sandro. Vi skulle også været interreseret i Cedric Soares.


Ja lad os håbe vi får held med Alex Sandro & køber Cedric Soares.

Bertrand har jeg det stramt med, hans fortid i mente.

Cedric Soares kan jeg tilgengæld godt lide som spiller. Ville jeg ikke gøre spor vi købte ham.

En ting er ihvertfald sikkert - Vi skal have 1 til hver position. Her tænker jeg på spillere der er decideret backs.


Spændt på at se om klubben agere i forhold til de offensive kræfter. Hazard er skadet, pedro har brud i ansigtet pt. kan spille med maske.
Så der er Pedro & Willian. Boga & Musonda er ikke klar til at gå ind fra start af.
Omkring Müller er jeg enig, men han kommer ikke væk fra Bayern. Arsenal sælger ikke Sanchez til os. Jeg har sagt det før - Men jeg synes vi burde gå efter Ousmane Dembele, Carrasco eller Christian Pulisic.
Alle 3 har den force at de kan spille i begge sider.
Captain America. FCM
Skrevet af Kemosabe
Hvad er problemet med Ryan Bertrands fortid da?

Selv tænker jeg, at problemet med Ryan Bertrand snarere er, at han måske ikke helt er så dramatisk en forbedring i forhold til Alonso. Og så vil han jo garanteret også komme til at koste en bondegård, hvilket måske er lidt voldsomt for en spiller, der trods alt ikke er, hvad jeg ville kalde en verdensstjerne, og nok ikke bliver bedre end han er lige nu.

Skrevet af Slettet(432058202410)
Hvad er problemet med Ryan Bertrands fortid da?


At han ikke var god nok. Hvilket han heller ikke er nu.

Men vi skulle iøvrigt også være ude efter Jeremy Toljan. Kontrakt udløb til sommer. Kan spille i begge sider.
Captain America. FCM
Skrevet af Brætmand
@Wise

Bare rolig, jeg tog det bestemt ikke personligt. Jeg ved det måske er meget at smide i en træningskamp, men det jeg så bekymrede mig bare meget og selvfølgelig også det at vores bredde er så elendig. Men lad os se om der ikke kommer styr på det inden sæsonstart.

Jeg håber ihvertfald klubben lukker et par handler her inden for de næste 14 dage.

Gelmore

Tolijan vil være et rigtig fint indkøb. Specielt fordi han kan få´s enormt billigt og han er en spændende type.

Jeg må indrømme at jeg håber vi går efter Barkley. Det er 100% sikkert han forlader Everton hvilket ville kunne stille os i en god forhandlingsposition. Han kan spille alle offensive pladser og vil give mere dynamik og offensiv kraft til midtbanen. Vi bør forsøge, og frygter at Spurs løber med ham og at han så bliver vanvittig.
Skrevet af Slettet(432058202410)
Jeg må indrømme at jeg håber vi går efter Barkley. Det er 100% sikkert han forlader Everton hvilket ville kunne stille os i en god forhandlingsposition. Han kan spille alle offensive pladser og vil give mere dynamik og offensiv kraft til midtbanen. Vi bør forsøge, og frygter at Spurs løber med ham og at han så bliver vanvittig.


Ja bortset fra at vi alle ved hvordan Everton har det med salg af deres spillere til os.

Så bryder jeg mig heller ikke om manden. Han er som nat og dag.
Captain America. FCM
Skrevet af Hasselbaink.
Har altså heller ikke den store fidus til manden. Det er som om, han bliver dårligere for hver sæson der er gået.

Er bange for talentet steg ham til hovedet, og han selv tror han er bedre end hvad han i virkeligheden er..
Skrevet af Woody1
Han er lidt et evighedstalent ham Barkley. Vi kan få så meget bedre for den pris Everton forlanger imo. Af hvad jeg har set ligger prisen omkring 40-50 mio pund...
annonce
0