Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af maarkap
Hvad skulle Bayern også få ud af det? Han kom vel ikke meget mere på græs i Chelsea som lejespiller, end hos Bayern.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Woody1
Vil mene det vil være væsentligt nemmere for ham at komme på holdet i chelsea.
Skrevet af Kemosabe
Jeg kender ikke så meget til hans muligheder i Bayern, men hvis Matic skal væk, er der vel nogenlunde muligheder for at komme på banen for Chelsea såfremt han griber chancen og vi holder os inde i de forskellige turneringer.

Hvis jeg var ham, ville jeg dog stadig klart prioritere et permanent skifte, da der alt andet end lige vil være større tålmodighed hvis en klub har smidt en betydelig transfersum efter ham. Som lånespiller kan man hurtigt ende ude i kulden, hvis tingene ikke flasker sig, og det er ihvertfald ikke hvad han har brug for, efter den sæson han lige har haft.

Skrevet af Brætmand
@Wise

Jeg er helt enig med dig angående Sanches. Talentet er ikke til at komme udenom, men at gøre Bayern en ´tjeneste´ og gøre ham bedre i 2 år og aflevere ham tilbage uden en mulighed for at kunne bygge videre med spilleren i form at et køb.

Kan vi leje ham med forkøbsret, så siger jeg go.

Angående Barkley så synes jeg det er en fejl at kategorisere ham som en 10´er som Oscar. De er ret forskellige spillere. Jeg ser Barkley kunne udfylde en del flere pladser end bare 10´er positionen. Han kan spille højre og venstre kant samt 8´er som Robert siger. Netop 8´er positionen er der jeg ser ham ha en fremtid på og en position som han bør trænes hårdt på. Han har alle de fysiske værktøjer samt de tekniske. Han lavede alligevel 3-4 flest assist i sidste sæson og er også en trussel på langskud. Som jeg også har nævnt før, så tror jeg at Conte virkelig kan arbejde med det han er allersvagest til, nemlig det taktiske og koncentrationen. Conte ser jeg da om nogen som manden der kan få Barkley op på dupperne og arbejde stenhårdt for holdet. Han er engelsk og sammen med Ox ville det både give os kvalitet, HG og bredde på en del positioner da de begge kan spille flere pladser. Jeg bifalder det virkelig hvis vi går efter dem og gerne hurtigt inden tiden rinder ud og andre klubber viser interesse. Især City og Spurs kan jeg godt være nervøse for omkring Barkley. Vi kan få 2 af de mest spændende unge engelske spillere (udover Alli også) og jeg synes bare vi skal slå til.

Desuden har de begge 1 år tilbage af deres kontrakter så der skal sælges nu hvis der skal fortjeneste på. Barkley vil gerne væk, så vi skal ´bare´ forhandle pris med Everton - hvilket i sig selv kan være svært nok, men mon ikke vi kunne få en aftale i stand. Alt under 40 mio pund er i min verden en spændende handel for 2 spillere der måske mangler det sidste men også kan ende som stjerner for os. Den her bør vi ikke lade glippe. Vi var angiveligt også for langsomme i Walker handlen indtil City hentede ham. Ikke at det gør mig noget da jeg ikke kan fordrage manden.
Skrevet af Wise1964
@Brætmand

Måske skulle Chelsea snige sig indemom og nappe Thomas Lemar - han er sørme også en interessant spiller selvom han ikke er rygtet til os :)

Spændende at se hvornår der rykkes på Ox og Barkley - forhåbentlig snart, kun 1 uge til kampen om det enorme trofæ - Community Shield!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Brætmand
@Wise

Han er helt bestemt spændende og egentlig sjovt vi ikke har været ude efter ham da han vel godt kan spille backen og kant.

Jeg undrer mig også. Der har været stille her på det sidste og sæsonen går altså igang om et øjeblik. Conte siger til Sky at han har gjort det rimelig klart hvilket positioner og spillere han vil have. Jeg mener det er ufattelig vigtigt at vi får truppen på plads indenfor 2-3 uger. De spiller som umiddelbart ikke vil væk er mere kritiske, men en som Barkley som Koeman allerede regner med vil væk burde kunne erhverves senere i vinduet. Lad os lukke den!
Skrevet af Slettet(432058202410)
I følge Skysports vil der kommer bud på Alex Sandro & Ox i næste uge.

Vi kan lige så godt opgive Ox & Barkley.

1. De er unge & Engleske
2. Everton & Arsenal vil meget nødvendig sælge til engelske konkurrenter med mindre prisen er derefter. Selv med 1 år tilbage af kontrakten, tror jeg prisen bliver hamper på begge.
Captain America. FCM
Skrevet af Brætmand
Hvorfor er det umuligt? Everton vil jo netop gerne sælge, det er bare et spørgsmål om hvor meget prisen bliver på. Tror sgu ikke det ville være noget problem.
Ox er nok lidt sværere. Wenger er pisse stædig og ønsker slet ikke at sælge. Ox vil gerne væk, så spørgsmålet er om han vil vente et år og gå gratis eller presse på for et skifte.
Skrevet af Slettet(432058202410)
Hvorfor er det umuligt?


Jeg skriver ikke det er umuligt. Jeg skriver blot at prisen bliver hamper trods 1 år tilbage - Fordi de er unge og engelske - Samt det er en anden engelsk klub der byder.
Captain America. FCM
Skrevet af Brætmand
Det var mere fordi du skrev vi ligeså godt kunne opgive. :-) jeg kan ikke se hvorfor vi skal opgive, tværtimod. Det er da netop en gunstig situation med to spillere som gerne vil væk og begge har kontraktudløb om et år, dvs klubberne skal sælge for at få fortjeneste. Barkley er jo nærmest til salg, så det burde være muligt.

Wenger kan vel også holde på Ox så meget han ønsker , men hvis Ox ikke vil udenlands og gerne vil blive i London, så har han vel heller ikke meget valg end at indkassere en god sum.

Jeg kan forresten ikke se noget på Sky omkring Sandro og Ox. Jeg synes de rygtede 500 mio for Sandro er fuldstændig latterligt og med de penge bør vi kunne få mindst et par gode spillere istedet.
Skrevet af Slettet(432058202410)
Jeg kan forresten ikke se noget på Sky omkring Sandro og Ox. Jeg synes de rygtede 500 mio for Sandro er fuldstændig latterligt og med de penge bør vi kunne få mindst et par gode spillere istedet.Juve har afvist et bud på €70M - Men der er vist stadig interesse, så måske der kommer et endnu højere bud.

Captain America. FCM
Skrevet af Thostrup
Wenger kan da vælge at beholde Ox næste sæson og lade ham gå på en fri. Vi har ikke betalt astronomiske summer for ham, og økonomisk set i forhold til dagens marked, giver det udmærket mening at beholde ham i forhold til at skal finde en erstatning. Jeg er med på at Wenger tidligere har solgt mod vilje. Men jeg kan ikke forstå at man totalt vender det blinde øje til Arsenals økonomiske situation i dag, kontra da man var nød til at sælge. Jeg må dog tilføje, at stiller Ox eller Alexis sig på bagben og vil væk, jamen så skal de selvfølgelig også væk.
Arsenal FC
Skrevet af Brætmand
Jeg sagde også kun at skulle Arsenal have penge for Ox så skal han sælges nu. Det kan da godt være deres økonomi er forbedret, men jeg kan stadig ikke se fordelen i at lade ham gå gratis istedet for at indkassere 2-300 mio. Desuden er han jo heller ikke fast mand.
Skrevet af Thostrup
Nej du skrev at Wenger kunne holde så meget på ham som han ønsker, men at hvis han vil blive i London, har han ikke andet valg end at indkassere en god sum på ham. Det er noget vrøvl, og det håber jeg så sandelig Arsenal er parate til at vise, nu hvor der er en anden økonomisk situation i klubben.
Arsenal FC
Skrevet af Brætmand
Du tror at Wenger ville beholde Ox i en hel sæson hvis han gerne ville væk og ikke var motiveret for at spille? Hvad ville han få ud af det? Hvornår har det nogensinde været fornuftigt at holde på en spiller som ikke vil være i klubben?
Skrevet af Thostrup
Du skal ikke læse ret meget længere oppe for at få et svar på det.

For mig handler det i højere grad om, at vi ikke skal sælge spillere, som kan bidrage og som vi i høj grad ønsker at beholde til jer. I er f.eks. meget velkommen til at købe Gibbs, da han er kommet i overskud. Men trods det at Ox ikke er fast mand, så er han vigtig for holdet da han kan spille flere positioner.
Arsenal FC
Skrevet af Brætmand
Jamen jeg er med på at Ox er en god spiller og kan bidrage - hvis han vel og mærke er indstillet på at blive. Det er jo desværre sådan at når en spiller først vil væk og har bedt om at få lov at forlade klubben, så sker det tit også. Jeg kan bare ikke se en spiller bidrage hvis ikke han ønsker at være i en klub. Lidt ligesom vi ser med Van Dijk i øjeblikket. Selvfølgelig kan Ox sagtens sige, okay jeg forlænger ikke men så giver jeg den en skalle i et år og smutter gratis. Det tror jeg bare ikke meget på.
Vi har jo selv samme situation med Costa og Matic. Ingen af dem ønsker at være her og derfor må de væk.

Ingen grund til at holde på spillere der vil være andetsteds. Men jeg kan da sagtens forstå hvis Wenger ønsker at sælge udenlands fremfor til en rival. Men jeg ved bare ikke om en spiller som Ox vil udenlands.
Skrevet af RobertTheRobber
Ønsker Matic ikke at være i klubben?
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Brætmand
Altså, det kan jeg jo så ikke vide med sikkerhed, men da han er blevet bedt om at træne for sig selv og er blevet udeladt fra pre season turen til Asien når selv Remy er med, så går jeg udfra han har bedt om at forlade klubben. Det kan selvfølgelig godt være Conte har sagt han skal væk, men det finder jeg bare underligt. Jeg går ikke udfra han kan bruge Remy til noget heller..
Skrevet af Bosse1983
Jeg kan stadig ikke forstå hvilke garantier Chelsea kan stille, som Arsenal ikke kan matche, i forhold til spilletid og position.
Det som giver god mening for folk som Ramsey og Ox, er at se hvordan vinduet udvikler sig. Kolasinac siges at have fået omkring £130-140k ugentlig i lønposen, Lacazette omkring £200k og Özil et sted omkring eller over £250k i udspil. Havde Ramsey og Ox skrevet før sommeren, var de bedst betalte Özil og Sanchez på omkring £140k, så de var sikkert selv endt under det. Nu er agenterne i en meget fin position, når den nye kontrakt skal forhandles, hvis de to skal anses som bærende spillere.

Jeg tror man skal passe på med altid at antage, at manglende aktivitet er det samme som utilfredshed. Det er muligt at Ox er så forkælet at han vil væk, men med de lønninger og med den bogførte værdi, koster det ikke Arsenal alverden at holde på ham, hvis andre prissætter ham til £25 mio.. Ox ønsker antageligvis stadig at spille VM, hvilket betyder at det næppe er gavnligt at surmule sig ud på bænken eller tribunen. Så godt er han trods alt ikke etableret på landsholdet og der er en del unge på vej frem.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0