Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Woody1
Til 20-30 mio pund kan Barkley sælges videre til samme pris hvis ikke højere hvis han ikke slår igennem.
Skrevet af Brætmand
Jeg ville ikke ha noget imod Sanches, men et lån uden mulighed for at gøre det permanent? Nej tak.

Så vil jeg hellere bruge 30mio pund på en ´lotto´ kupon som Barkley ja, præcis Woody.
Skrevet af Bosse1983
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af RobertTheRobber
Jeg kan sgu ikke helt forstå harmen over en lejeaftale, når nu vi har sendt alle alternativerne videre i systemet. Vi sikrer os en spiller der bestemt har niveauet og som vi samtidigt ikke er forpligtet til at bruge. Gratis, vel at mærke. Uanset om vi henter endnu en midtbanespiller, skal vi stadig bruge en yderligere. Hvorfor så ikke lade det være en spiller, vi ikke taber noget på at have siddende på bænken?
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Brætmand
Jeg tænker at Bayern sikkert ikke vil udlåne ham gratis så en eller anden form for kompentation skal vi sikkert give. Læste at Milan havde budt 10 mio euro for låneaftale og 35 for køb senere hen, hvilket blev afslået. Guderne må vide om det er sandt, men det virker som en hæftig sum bare for at leje en spiller.

Problemet er ikke så meget hans kvaliteter som er ret åbenlyse. Problemet er at vi står med problemer igen til næste sommer når han skal tilbage. Hvis vi kunne leje ham og købe ham hvis han havde gjort det godt så kunne jeg fint forstå det. Det behøver jo ikke være en tvungen købsoption. Så for mig at se kunne vi ligeså
Godt prøve at strikke en aftale sammen med Bayern der inkludere køb. Men nu må vi se.

Vi ender nok med at købe Joe Allen.
Skrevet af Wise1964
Og så kan folk ikke forstå man som Chelsea fan har fået nok af ham ...

Conte also must have hit pretty close to the mark, as when Mourinho was asked about this — of course he was asked about this; they were throwing a party in press rooms across England when they heard Conte talk directly about José — he responded in classic big special bully mode.

“I could answer in many different ways but I’m not willing to lose my hair to speak about Antonio Conte.”

-José Mourinho; source: Express

Get it? Because Conte was once losing his hair due to genetics and then had that fixed with a bit of modern technology. Yes, very good, José. So clever. A personal insult! Isn’t that nice? Setting a lovely example for all to follow.

But don’t think anybody missed you cutting short Conte’s name there at the end though. Keep on staying classy in the M16!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Brætmand
Mourinho har aldrig været bleg for at smide personlige fornærmelser afsted. Han skuffer heller ikke denne gang.
Skrevet af Don_Millionaire
Jeg forstår udmærket Chelsea fans´ had til Mourinho, og indrømmer da gerne at jeg selv stiller mig meget tvivlende overfor mange af hans udtalelser, men var det ikke også på sin plads at se lidt indad? Conte er jo ikke ligefrem manden der holder sig tilbage selv, uanset om det er i forhold til udtalelser udenfor banen, eller gøren og laden på banen. Han har på en uges tid, formået at kommentere på en anden klubs spiller og en tidligere træner i den klub han er i.

Både Mourinho og Conte burde tage ved lære af Poch der vel efterhånden er den eneste i PL der har bare lidt klasse.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg kan godt forstå, han ikke lader det passere, at Conte snakker om at undgå en "Mourinho sæson" (for det er trods alt heller ikke særligt gentleman-agtigt at udtale), men det er nu engang barnligt at gå efter Contes hårpragt. Alle de kulørte aviser kører jo før/efter billeder af Contes hår i dag, og det vidste Mourinho godt, ville ske.
Skrevet af Wise1964
Vi har i perioder diskuteret, hvilke medier/reportere der er troværdige - her er en liste som WAGNH har lavet ... lidt sjovt at læse kommentarer på de tyrkiske medier

Chelsea journalists on the good list: Matt Law (Telegraph); Dom Fifield (Guardian); Simon Johnson (Evening Standard); Nizaar Kinsella (Goal); Liam Twomey (ESPN); Dan Levene (Eurosport)

Others on the good list: Gianluca Di Marzio & David Amoyal & Fabrizio Romano (Italy rumors); Mohamed Bouhafsi, Francois Piraeux (France rumors), Miguel Delaney (England); Kristof Terreur (all things Belgium); Duncan Castles (Mourinho); Oliver Todd & Matt Barlow (Mail); Henry Winter & Matt Hughes (Times); Colin Udoh (Nigeria); David Cartlidge (Spain); Sid Lowe (Spain)

Notable journalists with particularly poor track records: Tancredi Palmeri, Emanuele Giulianelli, Guillem Balagué

On the shun list:
England: The Sun, Star, Express, Metro
France: Le10Sport
Spain: Don Balon, Diario Gol, SPORT, Mundo Deportivo
Italy: CalcioMercato, TMW, Mediaset/Premium
Turkey: [all]
Online: Tribal Football, CaughtOffside, HITC, Squawka
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Brætmand
@Wise

Fedt du fandt den liste!

Simon Johnson er klart en af dem jeg læser mest hos på twitter da han kommer med mange spændende ting. Også en af dem der meldte om Ox & Barkley interessen. Måske der er noget om snakken.
Skrevet af Bosse1983
Er der nogen klubber i Premier League, som de to spillere ikke er interessante for?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Jax Lothbrok
Jeg finder tryghed i at vi simpelthen MÅ have en cm-signing lige på trapperne nu. Andet kan ikke passe medmindre klubbens sportslige ledelse er komplet naive og tror på vi kan klare os igennem 4 turneringer med 3 1/2 cm.
Skrevet af Kemosabe
Hmmm...

Så vil jeg da virkelig håbe, at vi kan hente en god, solid spiller mere til midten. Ellers ser det efterhånden en kende tyndt ud.

Jeg er med på, at vi har Bakayoko, men han er ikke skadesfri endnu, og det er jo i det hele taget noget usikkert om han vil slå til.
Skrevet af RobertTheRobber
Skuffende at skille os af med Matic, når vi i forvejen mangler spillere på positionen. Og så endda INDEN vi har hentet en fuldgod erstatning ind. Nu bliver prisen presset i vejret for alvor.

På den anden side, kommer vi til at se langt mindre usagligt brok over Matic herinde. Nu kan vi i stedet se ham være fremragende for United, suk.

Der er vel ikke rigtig nogen alternativer på markedet, der besidder mindst samme kvalitet? Veratti vil til Barcelona og Koke har forlænget. Det er som sådan de eneste alternativer jeg lige kan komme på.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Brætmand
Robert

Vil give dig fuldstændig ret i at det er idioti da vi kun har 2 skadesfrie spillere klar til den centrale midt, 3 med Bakayoko når han er klar. Dog ligner det altså meget at Matic virkelig gerne ville til United og spille for Mou og vi har fået en vanvittig god pris for ham og nærmest erstattet en snart 29 årig med en 22 årig der ser ud til at kunne det samme, dog med mere fart og teknik. Jeg tror på at Bakayoko bliver en fuldgod erstatning, men der skal dog hentes en mere til den centrale del. Gerne en b2b så vi har noget forskelligt at skyde med.

@Jax

Hvis ikke ledelsen har 2-3 handler på trapperne snart er det komplet idiotisk. Jeg er selv en anelse bekymret og frygter vi ender med nødløsninger fordi vi er sent ude. Jeg er lidt uforståelig overfor hvorfor vi er så langsomme når der rent faktisk er flere rigtig gode spillere med 1 år tilbage på kontrakten der kan erhverves. Goretzka, Ox, Barkley, Sanchez er bare nogen af dem. Hvorfor ikke teste med bud på dem? Goretzka/Barkley vil da være fremragende tilføjelser til midtbanen og bør være mulige at få ind med kontraktudløb? Vi må virkelig ha noget i baghånden siden vi agerer som vi gør.

Conte har apropos nu solgt 17 spillere siden han ankom til Chelsea. Nu er det sgu på tide der kommer noget den anden vej.
Skrevet af Benniersej
Det kan godt være Conte har solgt 17 spillere, men jeg vil ikke sige det er hans ansvar. Du kunne se hvor lang tid Bakayoko handlen tog, det er ikke Contes skyld, men derimod ledelsen der burde arbejde hurtigere på at få handlerne i hus.

Dejligt at vi endelig har solgt Matic. Dog ikke ligefrem det bedste at sælge ham til en direkte rival.
Skrevet af Wise1964
40 mill pund for en rotationsspiller er ok - men når det er United burde han koste minimum 50 mill

Og så sidder man her og skal skamrose klubben for at have anstændighed nok til at lade spilleren skifte til en konkurrent samtidig med at man skoser dem for ikke at have alternativer på plads ... det er satme underligt.

Nå, men om ikke andet er den lille portugiser nok pavestolt af sig selv og mener han er verdens omdrejningspunkt endnu een gang - han minder mere og mere om min x-hustru
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Brætmand
Haha, du hader virkelig Mou, Wise. :D
annonce
0