Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(432058202410)
300-350mio er også en god slat for en spiller, som ikke har leveret nok de sidste to sæsoner. Så jeg er nu ikke "slemt skuffet".


Men han bliver stadig guldværd for United - Da han passer perfekt ind i Mourinho´s spillestil. Det kommer også til at give mere offensiv råderum til Pogba. Så på det punkt, bliver United også forstærket.


United skulle have nået til enighed med PSG om en pris 225 millioner for Aurier - Det er sku en god pris, problembarn heller ej.

2 uger til sæsonstart og vi mangler stadig 2 backs. Der sker ikke rigtig noget, når vi bliver ved med at gå efter Alex Sandro, som vi ikke får.
Captain America. FCM
Skrevet af Slettet(100838201910)
United skulle have nået til enighed med PSG om en pris 225 millioner for Aurier - Det er sku en god pris, problembarn heller ej.


Den skulle dog være afhængig af, at Aurier vinder sin appelsag d. 7/8 (han er dømt for overfald på en politimand). Hvis hans dom bliver stadfæstes kan han formentlig ikke komme ind i England. Det vækker lidt ubehagelige minder om Griezmann-handlen, der også var afhængig af en 3. part og dennes afgørelse - og det gik jo ikke ligefrem til Uniteds fordel.
Skrevet af Mugesh
Hvad er "nok"? I forrige sæson var han ringe, men i sidste sæson var han da en solid del af mesterholdet.


Min er anke er mest mod hans præstationer mod topholdene, hvor jeg ikke synes, at han leverede. Jeg foretrak Fabregas i de store kampe, trods Fabregas´ åbenlyse mangler i de defensive alligevel formåede at placerer sig bedre og ikke tonsede rundt alle mulige ligegyldige steder. Matic lignende nærmest en Obi-Ramires-hybrid I de kampe, langsom og for lidt taktisk forståelse.
Jeg tror så heller ikke rollen passede til ham, da han på nogle punkter var forlangt noget, han sjældent havde evner til, især i det offensive.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af RobertTheRobber
@Brætmand
Matic har for mig altid været en spiller som var lidt både og. Han er ikke specielt synlig men han gør det job han skal uden at være vanvittig prangende. Jeg synes dog til tider han virkede MEGET tung, som i Obi Mikel-tung. Nem at spille rundt om og ikke specielt god når man spillede rundt om ham. Jeg er dog enig i at han bestemt havde en blanding af kvaliteter som man ikke finder mange steder. Man kunne bande ham langt væk og pludselig laver han mål som mod Spurs og så sidder man og tænker, hvor kom den fra? Jeg er absolut enig i at man ikke skal undervurdere Matic kvaliteter og jeg er sikker på, at vi får kærligheden at føle hvis ikke der kommer noget ind af tilsvarende kvalitet den anden vej. Med al respekt for Drikvand, så er han ikke verdensklasse.
Jeg er i det store hele enig. Dog vil jeg påpege, at det gør sgu ikke noget, at Matic ikke altid ser hurtig ud på banen. Han har jo hurtige folk omkring sig, både på vores wingsbacks, vores kanter og ikke mindst vores eminente Kanté. Netop derfor, har han ikke brug for at være hurtig, men hans andre kvaliteter, forudseenhed, luftspillet og evnen til at opsnappe løse bolde når Kanté pressede modstanderne, er essentiel, især på en tomands-midtbane. Nuvel, jeg mener bestemt også, at han har svagheder, det er bare foruroligende at se, hvor meget folk undervurderer vigtigheden af hans evner og hans kvaliteter. Han har et utroligt højt bundniveau og minder egentligt lidt om Cahill på den måde. På samme måde minder de også om hinanden, da de begge besidder en evne til at falde fuldstændigt igennem, når det så sker. Det er dog kun sket meget få gange og det er noget der sker for alle fra tid til anden.
Bakayoko er ingen garanti for at blive en succes, men det jeg ser når jeg har set ham er en yngre udgave af Matic, med bedre boldføling og langt mere fart i støvlerne trods sin størrelse. Jeg tror at han med tiden vil kunne danne et spændende makkerpar med Kante hvor Bakayoko forhåbentlig vil være bedre end Matic i småspillet og i presspillet.
Det lyder rigtig godt, hvis din beskrivelse passer. Jeg har som sagt ikke set Bakayoko mere end et par ChL kampe, så jeg føler ikke helt, at jeg kan bedømme ham endnu. Desværre er han som udgangspunkt skadet, men det bliver helt sikkert interessant at se ham med Kanté. Spørgsmålet er bare, om vi kan tillade os at forvente det helt vilde, af så ung en gut. Dertil kan vi som udgangspunkt vel ikke forvente, at han fra dag ét, kan gå ind og overtage fra en særdeles erfaren herre med 154 for os.

Jeg synes dog det ligner at Matic selv gerne ville væk, som Mou også sagde. Så er der jo ikke så meget at rafle om hvis United valgte at betale den pris der blev forlangt. At vi så nu har styrket United med 2 rigtig gode spillere indenfor de sidste par år med Mata og nu Matic er mig uforståeligt når man ser på hvor lidt vi henter ind for de penge vi har fået.
Nej, helt enig. Hvis han har indleveret en transfer request, er der ikke meget at gøre. Jeg håber dog, at Conte alligevel har forsøgt at holde på ham, da han var en vigtig del af mesterholdet.
Som jeg ser det bør vi min. ha 4 centrale. Vi har den aggressive type i Kante, den fysiske i Bakayoko, den kreative i Cesc og som nævnt mange gange før, en Goretzka eller Barkley som b2b spilleren. For mig at se vil det give et næsten perfekt udvalg til Conte da man har 4 forskellige typer som man kan spille med alt efter modstander. Barkley har problemer med at være konstant i sine præstationer og han virker til tider ukoncentreret. De kvaliteter jeg ser på når jeg synes vi skal byde på ham er at han er fysisk grundet sin størrelse 189cm, han er bestemt ikke langsom med bolden og besidder en god teknik. Han har et kanon spark, han sparker godt med begge ben. Han kan spille som 10´er/inside wing i begge sider, som 8´er og muligvis kan Conte forme ham til en habil 6´er. Det er sgu god valuta for pengene hvis du spørg mig.
4 er også et absolut minimum. Jeg giver ikke meget for Luiz eller AC som 5. valg på en plads, vi ikke ved om de kan udfylde i øjeblikket. Fjerner man en af de to fra bagkæden, har vi lige pludselig kun Cahill, Azpilicueta, Rüdiger og så hvem end der ikke skal spille på midtbanen. Det vil sige, 4 spillere til 3 pladser. Det er mega uholdbart, hvorfor jeg mener, at vi skal have 2 nye midtbanespillere. Din sammensætning af midtbanetyper er meget interessant og jeg er i det store hele enig i dine dispositioner. Jeg synes bare, at det er skrøbeligt i forhold til skader og karantæner. Bliver Cesc skadet og vi derved skal bruge en dåseåbner, er der bare ingen ordentlig erstatning, hvis vi f.eks. møder et hold, der graver sig helt ned. Matic er boldsikker og har fint blik for spillet. Han kan sætte sine medspillere i scene.

Barkley vil være en nødløsning i mine øjne. Lidt på samme måde som jeg ser en lejeaftale med Sanches. Det er holdbart, men det er af tvang, at det sker.
Nu har vi efterhånden også snart solgt for 100mio pund så der må vel forhelvede være penge i kassen til noget bedre end Drikvand.
Ja, det er sgu spøjst. Men Morata og Bakayoko har trods alt ikke været billige. Måske har vi bare ikke de samme penge, som vi havde tidligere. Jeg ved ikke, hvad der sker i klubbens bagland, men noget kunne tyde på, at Abramovic frivilligt, eller af tvang, har besluttet sig for, at klubben skal være mere selvkørende. Drikvand ville bestemt ikke være optimalt, jeg kan dog følge tankegangen bag overvejelsen.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Kemosabe
@Mugesh

Jeg synes nu egentlig, Matic er ret disciplineret. Hans svaghed er i mine øjne mere, at han ikke er så dygtig med bolden som Fabregas og ikke er så hurtig og dynamisk som Kante. Jeg synes faktisk han placerer sig godt det meste af tiden.
Han har en god venstrefod og kan sparke fra distancen og lægger også ind imellem en rigtig fin stikning, men han bliver jo aldrig en playmaker som Cesc, der virkerlig kan styre en kamp og åbne modstanderen, hvis han får plads og tid.

Bakayoko ligner til gengæld en fyr, der meget ofte beslutter sig for at styrte fremad så snart han får bolden, hvis youtube da er nogenlunde repræsentativ for virkeligheden. Der er næppe nogen tvivl om, at han har usædvanlige fysiske kvaliteter og også en vis portion teknisk begavelse, men hans overblik er jeg noget forbeholden overfor, og jeg tror Kante får sit at se til, hvis vi spiller 3-4-3 og erstatter Matic med Bakayoko.
Skrevet af Brætmand
.
Skrevet af Bøttcher
Det der bekymrer mig mest ift. Matic-salget er faktisk også, at

A) han kendte systemet, spillerne, klubben osv. Måske var han ikke verdens bedste midtbanespiller, men han var rutineret lavede få fejl - Bakayogo kan ikke forventes at levere ligeså godt i hans første sæson, og i grunden ser jeg os som en smule svækket ift. før (ihvertfald på den korte bane)
B) Mourinho har før fået han til at se ud som en verdensklassespiller, og vi har givet United LIGE hvad de havde brug for, og i virkeligheden har manglet de sidste 3-4 år!

Når nu netop klubben skal deltage i flere turneringer i år, er det virkelig en skam at skulle sælge på den måde. Måske er jeg også lidt bange for, at vi ender som for 2 år siden. Pre-sæsonniveauet har ikke været højt, og truppen er ikke på plads - Ikke engang tæt på, faktisk! Læg dertil, at der ikke rigtig er nogle hede rygter om hverken wingbacks eller Cm´ere på vej ind og så har man en trist eftermiddag. Håber Conte har en god plan vi bare ikke har hørt om!
Chelsea FC - Siden 2004
Skrevet af Bøttcher
Kunne Matuidi være et emne for os?
Chelsea FC - Siden 2004
Skrevet af maarkap
Jeg så hellere vi hjalp PSG med at betale Neymar igennem Rabiot og en vilkårlig kantspiller..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Brætmand
https://www.google.dk/amp/www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/transfer-news/everton-transfer-news-ross-barkley-13417842.amp

Jeg kende ikke til Liverpool Echo´s troværdighed men da det er en Liverpool avis/medie må der vel være noget om det.
Skrevet af Brætmand
Mugesh

Nu siger jeg heller ikke at teknik og fysik er alt hvis du læste mit indlæg.

Jeg synes bestemt ikke Barkley virker som en dum fodboldspiller. Det er rigtigt at han til tider træffer de forkerte beslutninger, men det vil jeg nok kalde noget andet end dumt. Han er og har trods alt været Evertons 10´er og stået for det mest kreative og ligget højt på deres assist liste nogle sæsoner. Jeg ser en spiller som mangler finpudsning og selvfølgelig, som jeg vil kalde det, mere taktisk forståelse. Jeg ser langt flere plusser end minusser og jeg ser bestemt ikke de minusser som noget der ikke kan arbejdes med.

Og nej, han bliver aldrig verdensklasse.

Og det er et faktum? Det ved ingen af os, men fint at du ikke tror på det.
Skrevet af YNWA"96"
@Brætmand
Liverpool ECHO har en meget høj troværdighed, nu kender jeg ikke den journalist der har skrevet artiklen, da han dækker Everton og ikke LFC, men jeg går ud fra, at han har samme troværdighed som de journalister der dækkker LFC og de er de mest troværdige af alle mhs til LFC, sammen med et par få andre, fra andre medier.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Brætmand
@Robert

Jeg er meget enig i at Matic har nogle undervurderede kvaliteter og får lidt på puklen på samme måde som Cahill har fået. Det der dog har imponeret mig ved Cahill er at han har formået at vise sine kvaliteter på banen og ikke bar snakket om hvor god han er i medierne. Han har virkelig gjort en indsats for at forbedre sine præstationer og var i sidste sæson klart en af de bedste på holdet. Det eneste minus jeg kan ha ved ham er hans passive tilgang som jeg synes han får engang imellem. Når han er aggressiv er han fremragende! Når jeg tænker nærmere over det er det ret utroligt at vi har 2 forsvarsspillere der tilsammen ikke engang har kostet 200 mio i form af Cahill og Azpi som begge kom for under 100 mio kr. Det viser bare at man sagtens kan få kvalitet uden at kaste 500 mio til højre og venstre. Det bliver spændende at se hvor meget vi kommer til at savne Matic. Bakayoko vil sikkert med tiden blive en virkelig dygtig central midt, men som du også siger så må man forvente noget urutineret i hans spil i denne første sæson. Jeg ser dog en spiller som også kan formå at sætte sine medspillere op og samtidig give lidt fart til midtbanen. Han har tidligere haft problemer med motivationen og ikke taget tingene seriøst nok, men en snak med gode gamle Makelele fik ham på ret køl. Det skal nok blive spændende.

Drikvand er helt sikkert ikke nogen dårlig spiller og jeg tror også vi er linket med ham da Conte ved hvad han får i ham. Hårdt arbejde, ikke så meget brok. Det er prototypen på en Conte spiller. Jeg vil som du, dog blive ekstremt skuffet hvis han er den eneste midtbane vi ville hente, hvilket det ikke tyder på. Desuden er jeg heller ikke med på ideen om en midterforsvar på midten. Alsidighed er godt, men det vil være endnu bedre hvis vi bare havde faste spillere til deres respektive pladser. En Luiz på den defensive skal i så fald være pga akutte skadesproblemer.

Morata, Bakayoko og Rudiger har helt sikkert ikke været billige, men jeg læste dog alligevel at vi nu har solgt for mere end 100mio pund og hentet ind for 132mio pund. Det er immervæk lidt for en klub af vores størrelse. Dermed ikke sagt at jeg ikke er imponeret over klubbens formåen i at få store summer hjem for både breddespillere og talenter samt 1 holdsspillere. At vi hev 60mio pund for Oscar hjem er et mirakel i sig selv.

Angående Barkley så kunne jeg faktisk også godt se det spændende i at smide ham ned i en dybere rolle hvor han komme i de der sene løb alla Frank Lampard. Jeg læse at Barkley var den spiller i sidste sæson der lagde op til 5 flest chancer i PL selvom folk sagde han havde en elendig sæson. Det er alligevel ret imponerende.
Skrevet af Brætmand
YNWA

Tak! Lækkert når fansene imellem kan hjælpe hinanden. ;)

Jeg synes også at ha hørt at de var i den troværdige ende og det er bestemt ikke fordi jeg klager så det gør det jo bare endnu mere spændende.

Journalisten hedder Phil Kirkbride
Skrevet af YNWA"96"
Nu går jeg personlig ikke op i diverse spillere og deres "opførelse" på banen, men hvis i henter Barkley, skal i nok få nogle livlige "diskussioner" med rigtig mange LFC brugere her på bold, jeg tror godt jeg kan sige, at han er nok den spiller i PL der "er hadet" af flest LFC fans....-:) nu ved i det, god fornøjelse -:)-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Brætmand
Ynwa

Det gør såmænd ikke så meget. Det bliver vel ikke værre end Costa ;)
Skrevet af haraltidret
Jeg tror godt Chelsea kan blive enige med Everton om Barkley. Everton er eftersigende villige til at lave en handel hvis man kan få en 30-35 mill £ for Barkley. Problemet kan så være at Barkley har nogle temmeligt høje lønkrav. Han har vist sagt nej til de 120.000£ om ugen Everton tilbød ham, så hans lønkrav ligger nok ikke lavere end det.

Personligt ser jeg bare ikke Barkley som en spiller der kan forstærke et hold som Chelsea, men det kan selvfølgelig være at Conte kan få mere ud af ham end de tidligere trænere Barkley har haft. Jeg følger Everton tæt og i min optik har Barkley stået i stampe rent udviklingsmæssigt de seneste par år. Han er en spiller der spiller mere på instinktet end på sin træners coaching. Selvfølgelig har han kampe hvor man tænker han er ren verdensklasse: Men desværre også en hel del kampe hvor han bare falder helt igennem. Hans temperament er også en udfordring for hans kommede træner. Når han bliver frustreret har han en tendens til at tabe hovedet totalt, hvilket Liverpool fans nok vil nikke genkendende til ;) .
Skrevet af Slettet(432058202410)
Vi skulle desuden også være tæt på Candreva for knap 185 millioner.
Captain America. FCM
Skrevet af YNWA"96"
@Brætmand
Som sagt går jeg ikke rigtig op i hvordan spillere opfører sig på banen, så længe de ikke saver en modstander over med fuldt overlæg og den pågældende spiller bliver skadet og er ude i lang tid, det klæder på ingen måde spillet. Men alle hold har brug for "et dumt svin" på banen, derfor undre jeg mig hvad der gået galt med Conte og Costa ? Set udefra mener jeg Conte tager en rimelig stor chance ved, helt at fjerne Costa, ikke at Morata ikke kan få succes hos jer, men Costa er jo netop lige precis "det dumme svin" på banen, som alle hold har brug for, at man som fan sikket bliver "pisse træt af ham" og hans attituder er en anden sag, men som sagt det er set udefra, i følger det selvfølgelig tættere end jeg gør.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Norman
Skal der ikke snart til at ske noget mht. Costa, så de kan få spillet et nyindkøb ind på holdet?
Der er snart Community Shield og ligaen er lige rundt om hjørnet.
annonce
0