Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Brætmand
Vi mangler vel mest en 8´er? Er Drinkwater ikke mere en 6´er?
Skrevet af Wise1964
Mbappe delen var en våd drøm - som BS siger (omskrevet) .... skal vi nå de store skal vi gøre som de store

Ergo skal vi nappe den næste Ronaldo foran næsen på alle de andre STORE - at prisen så er udbetalingen på en hængebro mellem Helsingborg og Helsingør er en anden snak

Hellere drikkevands spilleren end Candreva
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af maarkap
Drinkwater har i følge Transfermarket, spillet størstedelen af kampene som CM, hvorimod Barkley har spillet størstedelen som AM.

Drinkwater dannede midtbaneduo med Kante, som var 6´er.

At han er lidt defensivt orienteret, gør mig intet. Så er du dækket ind med Cesc som offensiv mulighed, DD som defensiv og Baka som mellemtingen.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Slettet(100838201910)
Drinkwater er da netop en 8´er. En del af en døende race, der kan lidt af det hele på midtbanen i en tid, hvor alle skal være specialiseret.

Med tanke på diskussionen omkring Chelseas akademi et par sider tilbage, så ville det da være lidt morsomt hvis I hentede en academy graduate fra United - det må I da give mig
Skrevet af maarkap
Det havde været "sjovt" hvis det havde været direkte fra akademiet, men har svært ved at se det nu.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Woody1
Det havde været sjovt hvis han havde niveau til det niveau klubben selv gerne vil være på. Drinkwater skriger af at man er tilfreds med en top 4 placering og at man bare er med i CL ala Arsenals rolle hvert år.
Skrevet af maarkap
@Woody

Hvad er det der får dig til at tro:

1. At man satser på at kæmpe med om ChL trofæet?

2. Ikke ville være tilfreds med en top 4 placering, et år hvor konkurrenterne har opgraderet noget kraftigere?

Desuden er det okay at se i lidt nuancer. Man har givet mange penge for en forholdsvis ung midtbanespiller, hvor Drinkwater nok ville være til bredden.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Geddar , moderator
"Det havde været sjovt hvis han havde niveau til det niveau klubben selv gerne vil være på. "

Hvilket niveau forventer du et fjervalg skal være på? Spilleren skal også selv være interesseret i en sådan rolle.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Brætmand
Jeg kan godt se at Barkley har spillet 14 gange som AM og 8 gange som RW/RF. De kampe jeg så med ham sidste sæson var han mest på højrekanten og trak ind. Lidt det samme som han ville gøre her hvis han spillede den plads.

Jeg ser dog som sagt mere potientale i ham som 8´er hvor han kan komme lidt dybere fra banen istedet for 10´eren.

Jeg tror bare det er en smagssag. Jeg ser ihvertfald ikke lyset i Drinkwater.
Skrevet af Opsigon
Tak for Solanke, altid dejligt at handle med jer
Skrevet af maarkap
Hvad er det for et behov Barkley dækker, som Cesc ikke gør?
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Benniersej
Selv tak, hellere Tammy end Solanke
Skrevet af Opsigon
Hahahaha
Skrevet af maarkap
Jeg spår opsigon en lang og gloværdig boldkarriere..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Black Spider
@ Geddar

Jeg forstår bestemt godt hvorfor du ikke falder på halen over de to. Men vil du være tilfreds med Ox og Bertrand? Der skal vel åbenlyst hentes en breddespiller til midtbanen, nu Conte ikke gad Chalobah m.fl.? Og Ox og Cesc er begge ret offensive løsninger til jeres system.


Nu tror jeg ikke, at vi bare lige henter dem, men hvis vi gjorde, så ville jeg være tilfreds. Det er ikke voldsomt god bredde, men jeg tror, at det er nok.

I forhold til det defensive aspekt på midtbanen, så er jeg ikke mere bekymret over Kante-Ox eller Baka-Ox end jeg ville være hvis de blev parret med Barkley. Nok egentlig tvært imod, da jeg har en mavefornemmelse af, at Barkley er lidt langsommere i opfattelsen end Ox.

Hvis vi kun anskaffer de to, så er der selvfølgelig ikke den klassiske situation med to dedikerede spillere til hver plads, men omvendt kræver den situation jo så også, at træneren fordeler spilletiden lidt, så fx højre centerback reserven ikke spiller 0 minutter gennem hele sæsonen fordi Azpi er 100% skadesfri.

Det jeg ser med de to, er at der er nok dækning til, at vi kan have 3-5 spillere ude og stadigvæk stille med et fornuftigt hold. Det er i mine øjne nok. Det er den situation, vi har set gennem de sidste mange år, og jeg ser ingen grund til at overgardere på et tungt marked imod en situation som virker meget lidt sandsynlig.

Derudover er det også et spørgsmål om tillid. Jeg ser ikke ret meget risiko i Bertrand og Ox. Der er ingen af dem, der umiddelbart er i fare for at blive nomineret til Ballon d´Or, men jeg har en tro på, at de kan levere 7/10 præstationer rimeligt stabilt, og det er sådan set nok, specielt på wingback-pladser der er meget svære at besætte.

Skrevet af Wise1964
Opsignon er Amin Jensens alias
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Mugesh
@kemosabe
´Jeg synes nu egentlig, Matic er ret disciplineret.´


Det synes jeg også, at han var engang. Men under Conte med rollen som 8´er synes jeg, at han ofte var for ivrig for at komme frem, især i de store kampe.

´Hans svaghed er i mine øjne mere, at han ikke er så dygtig med bolden som Fabregas og ikke er så hurtig og dynamisk som Kante.´


Og det vel også lidt meget at forlange, at være på et teknisk niveau med et af verdens bedste kreatører eller dynamisk som et af verden bedste spilbrydere?
Vores forventning til Matic, bekræfter sådan set min opfattelse af Matic, at han er en spiller, som kan lidt af det hele, men ikke noget, hvor han er verdensklasse i/til.

´Der er næppe nogen tvivl om, at han har usædvanlige fysiske kvaliteter og også en vis portion teknisk begavelse, men hans overblik er jeg noget forbeholden overfor, og jeg tror Kante får sit at se til, hvis vi spiller 3-4-3 og erstatter Matic med Bakayoko.´


Enig

´Hvor kan jeg læse om vores "alderspolitik"?´


Jeg tror ikke, du kan finde det i officielle kilder. Men pressen har da gisnet om det: http://www.standard.co.uk/sport/football/chelsea-plan-to-offer-john-terry-new-contract-as-club-eyes-12month-extension-a3158736.html

@bøttcher

´Mourinho har før fået han til at se ud som en verdensklassespiller,´


Samme José fik Matic ned på et niveau, som han aldrig rigtig flyttede sig fra. Der er vel lige så stor chance for, at samme José kan få ham endnu længere ned?

´og vi har givet United LIGE hvad de havde brug for, og i virkeligheden har manglet de sidste 3-4 år!´


Nu er det blevet nævnt efterhånden en del gange, at "med Matic får de (Manu) det de har manglet de sidste 3-4 sæsoner".
Hvad er det lige de får med Matic, som de har manglet de sidste 3-4 sæsoner? Stabilitet på managerposten? Tålmodighed fra trofæfansene?

´Håber Conte har en god plan vi bare ikke har hørt om!´


Mon ikke Conte og Chelseas indkøbsstab har haft et par kurser i indkøbs- og forhandlingsstrategi, hvor der forhåbentlig har været et punkt, der kunne lyde "fortæl ikke din indkøbsliste offentligt".

@brætmand

´Jeg synes bestemt ikke Barkley virker som en dum fodboldspiller. Det er rigtigt at han til tider træffer de forkerte beslutninger, men det vil jeg nok kalde noget andet end dumt´


Hvis det ikke er mangel på intelligens, hvad er det så? Mangel på held?

Haraltidret har forklaret meget fint. Barkleys udvikling er gået i stå og ingen af de seneste tre managers har kunne rette op på det. Og det er netop den taktiske forståelse (intelligens), der har været problemet. Og jeg tvivler stærkt på, selvom jeg har stor tiltro til Conte, at han kan øge Barkleys IQ i en sådan grad, at han kan blive andet end backup for os.

´Og det er et faktum?´


Nej, det er en forudsigelse, som nok skal gå i opfyldelse.

@bosse

´Mon ikke man mest bare skal fokusere på at holde i Hazard´


Jeg kan nu ikke se det ske, selvom vores ledelse har gjort dummere ting, men det virker helt hen i vejret at sælge måske ligaens og et af verdens bedste offensive spillere, mens vores konkurrenter styrker sig voldsomt. Hvis det sker, så kan jeg kun forestille mig, vi havner tæt på Neymar-beløbet.

@bs

´Som jeg ser det, så skal vi have Ox og Bertrand, og så kører det!´


Enig.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Halil
Hvad gør i med Costa?

Lejeaftale inden afsted til Madrid?

Han er gift pt.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Wise1964
Afsted, ja, nå ...
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Kemosabe
Tjaa, godt spørgsmål. Mon ikke han ryger afsted på et lån og derefter til Atletico?

Sidste sommer ville han jo angiveligt gerne selv skifte, og efter balladen i januar-vinduet, har jeg hele tiden forventet, at han stensikkert ville være væk inden 1/9.
annonce
0