Snak

Mere indhold efter annoncen
En ting er at spille CB, en anden ting er at spille CM, og ofte mangler en CB det overblik eller kunsten for at orientere sig, hvilket en CM (Ballack stjerneeksempel) skal kunne gøre.

Udover at Luiz ikke har sansen for at orientere sig, så kan jeg simpelthen ikke se, hvordan nogen kan mene, at hans satsede spil bliver rykket den enkelte takt længere frem. Man så det flere gange mod Touré, hvor han buser frem, hvorefter Touré har sat ham, og pladsen er lige pludselig større foran centerforsvaret. Det, jeg mener, der reddede Luiz mod City var bl.a. en Matic´ forståelse for at placere sig og lukke ned, skærme afleveringer og indlæg af samt vinde vigtige nærkampe - var i øvrigt ret komisk at se Matic og Touré´s interne kampe, når de blev rigtig fysiske.

Derudover kniber Luiz´ placeringsevne til tider, og bliver derfor nogen gange nødt til at trække kort, da ovenstående problem opstår, hvorfor han laver et professionelt frispark (= gult kort).

Ud fra ovenstående problemer, ser jeg slet ikke Luiz som CM, og mener bestemt, at der er en risiko ved at bruge ham på den plads.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Enig hele vejen igennem, Schmitte.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Er ligeledes helt enig med BS og Schmitte. Desuden har jeg aldrig set nogen blive sat så nemt af med en simpel kropsfinte, som netop Luiz. Toure m.fl. gjorde det endda op til flere gange.

Fysisk
Størrelsen
Hurtigheden
Tekniken
Overblikken


Ja
Ja (ved ikke om det er vigtigt, hvis man alligevel har fysikken)
Ikke specielt
Nej, ikke nært så meget som så mange andre
Slet, slet, slet ikke

Jeg sidder og klapper i hænderne af glæde, når Luiz kan sætte en tackling ind der ikke flæsker modstanderne og han formår ikke at få gult kort efter 15 minutter. Kampen mod City var hans eneste på midtbanen, hvor han ikke spillede hovedløst. Han, ligesom Willian, udførte deres roller som de skulle, men meget mere er der ikke at råbe hurra for.

Og Ramires som offensiv midt? Jesper Grønkjær sagde det meget godt sidst kan kommenterede på ham, hvor han forklarede hans forcer: "Altså, han løber da enormt meget, men jeg tror også, at det er det, der er at sige om Ramires".
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
@Carefree

"Når jeg tænker over hvad jeg har lært af Mugesh, så kan vi ikke regne med noget som helst Mourinho siger. Intet."


Hehe, det var så lidt. I forhold til Storforbrugerens pressekonferencer så kan det anbefales at sætte den på mute.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Det her er måske lidt irrelevant, men er der nogen af jer, som så Real-ATL? Kan i evt. beskrive hvordan Courtais spillede?

Tak på forhånd.
Steve Highway-61 " Folk der stemmer DF og ikke synes de selv er racister er bare mindre begavede. Hvilket jo er logisk nok."
Irrelevant er det nu ikke, men jeg fik ikke set kampen.

Hop eventuelt over i Real eller Atletico tråden og spørg pænt.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Synes han virkede ret usikker. 1 og 3. mål bliver rettet totalt af, og han havde ingen chancer for at tage den. Mål nummer 2 blive prikket under ham, den burde han nok have taget, virkede også selv til han godt vidste det.
Der udover virkede han nervøs, og paradere et par skud ud i feltet igen.

Derudover skal vi ikke købe Costa til sommer. Magen til usportslig diver er svær at finde (baseret på kampen dag, og mod Barca for 3 uger siden ;) )
http://chelseafan.dk/tor…ningsbanen/

Så er Torres begyndt at træne med holdet igen.
I hate to speak about individuals. Players don\'t win you trophies, teams win trophies, squads win trophies. - José Mourinho
Mange tak for respons mates!


Jeg synes dog at han virker, som en utilregnelig spiller, det kommer efter alle de dumme udtalelser, som han er kommet ud med. Hans far virker heller ikke alt for"smart", og hans ageren har været elendigt.
Steve Highway-61 " Folk der stemmer DF og ikke synes de selv er racister er bare mindre begavede. Hvilket jo er logisk nok."
Racisten

Kunne man ikke forestille sig at MOU kunne sørge for lidt presse disciplin, når han engang kommer tilbage på Chelsea holdet? :)
annonce